✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Winners Trades

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Winners Trades (även kallad winnerstrades.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Winners Trades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Winners Trades. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att Winners Trades webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Winners Trades.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de har en bas i: de nämner att de är baserade i USA, även om de inte har den landsregleringen, vilket får oss att tro att de inte riktigt är baserade i USA. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Winners Trades, vi märkte att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: grundplanen, expertplanen och platinaplanen. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande plan- Minsta initiala insättning på 300 $, 10% remissprovision, omedelbara uttag och kapitalskydd.

Expertplan- Minsta initiala insättning på 1.000 $, 10% remissprovision, omedelbara uttag och kapitalskydd.

Platina Plan: Minsta 1.000 10 $ insättning, XNUMX% remissprovision, omedelbar uttag och kapitalskydd.

Winners Trades kontotyper
Winners Trades kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Winners Trades erbjuder är: Winners Trades-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Winners Trades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Winners Trades webbplats
Winners Trades webbplats

Winners Trades tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, lite information om de produkter som Winners Trades erbjuder, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Vinnare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: winnerstrades.com

Telefonnummer: +1 (209) 788-3347

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Vinnare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Winners Trades-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om Vinnare Vi hittade ingen annan recension, som får oss att tro att det är ett "nytt" företag utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Winners Trades? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Vinnarnas affärer: Betyg och kommentarer»

 1. guadalupe svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Guadalupe, tack för att du skriver om Winners Trades. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *