Annonsera med oss

Kloka kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Wiseling (kallas Ă€ven wiseling.uk), Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas Wiseling verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserade Wiseling. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klare nĂ€mner baserat pĂ„: nĂ€mns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Wiseling noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer:

Plan 1: Minsta insÀttning $250, avkastning 2% dagligen, varaktighet 15 dagar.

Plan 2: Minsta insÀttning $3.000, avkastning 2.5% dagligen, varaktighet 25 dagar.

Plan 3: Minsta insÀttning $15.000, avkastning 3% dagligen, varaktighet 30 dagar.

Plan 4: Minsta insÀttning $50.000, avkastning 5% dagligen, varaktighet 40 dagar.

Plan 5: Minsta insÀttning $150.000, avkastning 10% dagligen, varaktighet 45 dagar.

Plan 6: Minsta insÀttning $1.500, avkastning 25% pÄ 5 dagar.

 • La plattform att fungera som Wiseling erbjuder Ă€r: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Wiseling tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Wiseling-webbplats
Wiseling-webbplats

Wiseling tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information, senaste nyheterna, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Wiseling |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: wiseling.uk

📞 Telefonnummer: +447570 760165

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Wiseling <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Wiseling Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som Àr negativa och roliga med denna mÀklare nÀr vi letar efter recensioner om Wiseling. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Wiseling? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Wiseling: Betyg och kommentarer»

 1. lili svar

  Jag har blivit lurad frÄn första stund jag kÀnner mig som en idiot, jag har till och med lÄnat pengar och tappat allt, jag vet inte vad jag ska göra lÀngre

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Lili, tack för din information om Wiseling. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *