Kommentarer till Witchrocks Reserve

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Witchrocks Reserve, är en Forex-, Futures- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Witchrocks Reserve för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Witchrocks Reserve ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget, vi gör det känt information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: WR Asset Management and Witchrocks Reserve.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Witchrocks Reserve erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

den plattformar att fungera som Witchrocks Reserve erbjuder är: Trade Orbiter.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Witchrocks Reserve tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Witchrocks Reserve webbplats
Witchrocks Reserve webbplats

 

Witchrocks Reserve ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Witchrocks Reserve erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, några informativa avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Witchrocks Reserve

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: witchrocks.com/?lang=es

Telefonnummer: +1 (302) 600-1790, +1 (201) 482-1823, + (57) 571-508-7070, + (591) 800-100-868 och +34 9 800300355

E-post: hittades inte

 

>>> Utvärdering av Witchrocks Reserve <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Witchrocks Reserve-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig för: det nämner inte var det är baserat, det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner eller utvärderingar om Witchrocks Reserve, vi hittade verkligen inga andra utvärderingar, vilket får oss att tänka att det handlar om ett "nytt" företag.

 

Av dessa skäl tror vi att Witchrocks Reserve inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Witchrocks Reserve? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *