Kommentarer till World Tradex

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren World Tradex, en mäklare som erbjuder olika investeringsalternativ, gör vi vanligtvis inte recensioner av denna typ av mäklare, men på grund av den speciella begäran från användare har vi beslutat att göra det.

Mäklaren nämner inte att vara en del av något företag, vilket är konstigt för oss, som de brukar göra. När det gäller hans läge, nämner mäklaren vara baserad i New York, USA.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, World Tradex Det nämner ingenting om dess reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

I detta avsnitt av avsnittet brukar vi analysera de olika kontotyper som mäklaren erbjuder, men i det här fallet tillhandahåller World Tradex inte denna typ av information.

den plattformar att fungera att mäklarens erbjudanden är: vi känner inte till denna information, eftersom mäklaren inte ger information om detta.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som World Tradexo -mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats. Det bör noteras att mäklarens webbplats ser gammal ut, har en mycket gammal design, enligt vår mening.

World Tradex webbplats
World Tradex webbplats

World Tradex tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser: den har information om de olika instrument som den tillåter att investera i, även om denna typ av information är på engelska, viss företagsinformation, ett avsnitt med frekventa tvivel där den besvarar flera vanliga frågor och en sektionsmarknadsanalys, med analys från 2014.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om mäklaren World Tradex

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.world-tradex-brokers.com/index.php?lang=es

Telefonnummer: 1.518.915.6053

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt mäklarens rykte är oklart, men vi föreslår försiktighet Varför? Det är en oreglerad mäklare och saknar viktig information för klienten.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om World Tradex Broker? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «World Tradex: Betyg och kommentarer»

 1. hjälp svar

  God kväll jag är från Panama. Jag gjorde en investering genom Capital Holding som gav domänen till mitt konto till World Tradex Brokers. Förmodligen hade jag en hög grad av lönsamhet genom denna World Tradex Brokers -plattform. Jag skickade mer än 20,000 5 dollar mellan investeringar och pappersarbete för att stödja mina pengar. Till slut kollapsade diskföretaget på grund av kapitalhanteringen. De ska ha ingripit. Av stater i den amerikanska regeringen; min kapital gick för att hantera SEC. OFAC och slutligen till IRS där jag var tvungen att betala pappersarbete och skatter. Det kapitalet skickades genom abonnenter som tilldelats Costa Rica, av Western Union eller MonryGram. Representanterna var Vicente Calderón som arbetade som mina mäklare och Andres Tortusa på uppdrag av SEC. I slutet av allt har de gjort mig yr, det har varit mer än XNUMX månader som jag skulle behandla utbetalningen av kapital och de har inte svarat på mig längre. Tortusa har en adress, han läser meddelandena, han svarar inte på mig. Berätta för mig hur du kan hjälpa mig med detta.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, allt är en lögn, allt är en del av samma SCAM, försök att få tillbaka dina pengar så snart som möjligt.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Mark Mendieta svar

  God morgon. Jag heter Marcos, min e -post [e-postskyddad]
  Samma sak har hänt mig, de har begärt att skicka en summa pengar till en x-prenumerant som de tilldelar att skicka till namnet på den person som tilldelats av MoneyGram eller Western Union. Efter uppringning uppdatera dokument berättar de vilka betalningar från advokatbyråer som uppdaterar data som utgången av dokumentation som valutaväxling uppdaterar. Att föreskrifter kort sagt många knep. Skicka i så fall mer än 30000 100,000 US-dollar från Panama till Costa Rica, betala upp till det senast begärda beloppet. Då får jag att de byter rådgivare. För att den som var där blev sjuk eller råkade ut för en olycka och blev plötsligt skickad till ett annat land. Att de får sparken på grund av misskötsel inom organisationen; kort sagt ett oändligt antal berättelser. För närvarande får jag att jag måste uppdatera dokument. När om jag redan har avbokat allt och jag bara väntar på återbetalning av vinsten som erhållits när de kommer ut med nya historier... de är vidriga bedragare och vet att: de säger till mig att mitt totala kapital som ska betalas överstiger XNUMX XNUMX dollar kommer de att placera tillbaka det på aktiemarknaden och om jag misslyckas med att betala skatt på förment nya vinster som genereras. De kommer att behålla dina pengar. Vad tror du. Jag ber om bankinformation och den exakta adressen till banken där kapitalet finns och de rapporterar ingenting, ring för säkerhets skull. Mina herrar, det är ett kriminellt nätverk av bedragare. Snälla, fortsätt inte att falla i dessa fällor. I början föll jag i att de investerade i en plattform i Costa Rica som heter ett företag som heter Avanti Holding sa; som redan har försvunnit och sålt sina aktier till ett annat företag som heter Capital Holding RJ. Sedan säljer de rättigheterna till dessa fejkare som kallas World Tradex Brokers. Jag vill veta vilken enhet som skulle hjälpa mig att upprätta en rättegång och se om det finns möjlighet att få tillbaka mitt kapital. Jag blev skuldsatt, jag gjorde många pengar, vilket ledde till att jag gick i ruin, och de säger till mig att jag inte har följt. Snälla hur löser jag detta? Fall inte för de lögnerna. De visar inte sina ansikten, de är avskyvärda lögnare som skoningslöst utnyttjar människor som söker ett sätt att förbättra sig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av World Tradex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Du bör kontakta finanstillsynsmyndigheten i ditt land, varifrån skriver du? Å andra sidan, har du webbsidor på andra sajter som du nämner som Avanti Holding?

   World Tradex -domänen verkar inte fungera för tillfället, allt låter fruktansvärt fel enligt vår uppfattning. Tja, i din plats skulle vi inte skicka mer pengar.

   hälsningar

 3. till svar

  Jag håller helt med Daniels kommentar, de är lögnare när du ber om dina pengar de agerar galna och svarar inte de ignorerar

  Jag har blivit lurad och lurad. Jag studerar hur man stämmer dem eftersom de förstörde mig ekonomiskt sett

  Om någon vill gå med eller vet vad som kan göras ber jag dig att ta kontakt för att samordna en stämning mot dessa lögnare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Afin, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av World Tradex, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 4. Daniel svar

  Detta World Tradex Brokers -företag driver oregelbundet, SCAMMING människor, särskilt i Latinamerika. Ett bevis på detta är att efter att ha mottagit motsvarande investeringsfonder genom postanvisningar skickar de falsk dokumentation som kvitton och betalningsförpliktelser eller återbetalning av portföljpengarna och försvinner sedan utan att ge några ytterligare signaler.
  Det finns flera kriminella rådgivare som fuskar med alla slags prylar och inte svarar på mejl och telefonsamtal längre. [e-postskyddad]
  +1585 5422 206. Det är en dold maffia bakom fasaden på Empresa de Inversiones, också baserad i Costa Rica. OBS var mycket försiktig så att du inte faller Jag är ett av offren och General Manager World Tradex Brokers Mr. Joaquin Zabaleta Morgan. ANVÄNDNINGAR

  New York, NY. 10153. USA.

  E-post:[e-postskyddad]
  Kundservice.
  World Tradex -mäklare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack så mycket för att du delade din World Tradex -upplevelse med oss. Kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Berätta mer om din erfarenhet av detta företag.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.