Kommentarer till World Tradex

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren World Tradex, en mÀklare som erbjuder olika investeringsalternativ, gör vi vanligtvis inte recensioner av denna typ av mÀklare, men pÄ grund av den speciella begÀran frÄn anvÀndare har vi beslutat att göra det.

MÀklaren nÀmner inte att vara en del av nÄgot företag, vilket Àr konstigt för oss, som de brukar göra. NÀr det gÀller hans lÀge, nÀmner mÀklaren vara baserad i New York, USA.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, World Tradex Det nĂ€mner ingenting om dess reglering, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

I detta avsnitt av avsnittet brukar vi analysera de olika kontotyper som mÀklaren erbjuder, men i det hÀr fallet tillhandahÄller World Tradex inte denna typ av information.

den plattformar att fungera att mÀklarens erbjudanden Àr: vi kÀnner inte till denna information, eftersom mÀklaren inte ger information om detta.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som World Tradexo -mÀklaren tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats. Det bör noteras att mÀklarens webbplats ser gammal ut, har en mycket gammal design, enligt vÄr mening.

World Tradex webbplats
World Tradex webbplats

World Tradex tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser: den har information om de olika instrument som den tillÄter att investera i, Àven om denna typ av information Àr pÄ engelska, viss företagsinformation, ett avsnitt med frekventa tvivel dÀr den besvarar flera vanliga frÄgor och en sektionsmarknadsanalys, med analys frÄn 2014.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om mÀklaren World Tradex

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.world-tradex-brokers.com/index.php?lang=en

Telefonnummer: 1.518.915.6053

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt mÀklarens rykte Àr oklart, men vi föreslÄr försiktighet Varför? Det Àr en oreglerad mÀklare och saknar viktig information för klienten.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om World Tradex Broker? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «World Tradex: Betyg och kommentarer»

 1. hjÀlp svar

  God kvÀll jag Àr frÄn Panama. Jag gjorde en investering genom Capital Holding som gav domÀnen till mitt konto till World Tradex Brokers. Förmodligen hade jag en hög grad av lönsamhet genom denna World Tradex Brokers -plattform. Jag skickade mer Àn 20,000 5 dollar mellan investeringar och pappersarbete för att stödja mina pengar. Till slut kollapsade diskföretaget pÄ grund av kapitalhanteringen. De ska ha ingripit. Av stater i den amerikanska regeringen; min kapital gick för att hantera SEC. OFAC och slutligen till IRS dÀr jag var tvungen att betala pappersarbete och skatter. Det kapitalet skickades genom abonnenter som tilldelats Costa Rica, av Western Union eller MonryGram. Representanterna var Vicente Calderón som arbetade som mina mÀklare och Andres Tortusa pÄ uppdrag av SEC. I slutet av allt har de gjort mig yr, det har varit mer Àn XNUMX mÄnader som jag skulle behandla utbetalningen av kapital och de har inte svarat pÄ mig lÀngre. Tortusa har en adress, han lÀser meddelandena, han svarar inte pÄ mig. BerÀtta för mig hur du kan hjÀlpa mig med detta.

 2. Mark Mendieta svar

  God morgon. Jag heter Marcos, min e -post [e-postskyddad]
  Samma sak har hÀnt mig, de har begÀrt alla pengar som skickas till en prenumerant som de tilldelar att skicka för den person som tilldelats av MoneyGram eller Western Union. NÀr du har ringt uppdateringsdokument berÀttar de att betalningar frÄn advokatbyrÄer som uppdaterar data som upphör att gÀlla dokumentation som uppdaterar valutavÀxling. Vilka regler i korthet, mÄnga knep. I och med att de skickar mer Àn 30000 100,000 amerikanska dollar frÄn Panama till Costa Rica betalar tills den senast begÀrda. DÄ förstÄr jag att de byter rÄdgivare. För den som var sjuk hade en olycka och plötsligt skickades till ett annat land. Att de sparkas för misshantering inom organisationen; kort sagt, en myriad av berÀttelser. För nÀrvarande förstÄr jag att jag mÄste uppdatera dokument. NÀr om jag redan avbokat allt och jag bara vÀntar pÄ Äterbetalning av vinsterna nÀr de kommer ut med nya historier ... de Àr elaka bedragare och de vet det: de sÀger till mig att mitt totala kapital som ska betalas förmodligen överstiger XNUMX XNUMX dollar kommer de att sÀtta tillbaka det pÄ aktiemarknaden och om jag inte betalar skatt pÄ förmodligen nya vinster. De behÄller dina pengar. Vad tror du. Jag ber dem om bankinformation och den exakta adressen till banken dÀr detta kapital ligger och de rapporterar ingenting av sÀkerhetsskÀl. Mina herrar, det hÀr Àr ett kriminellt nÀtverk av bedragare. SnÀlla, fortsÀtt inte falla i dessa fÀllor. I början föll jag med dem som investerade i en plattform i Costa Rica som heter ett företag som heter avanti Holding sa; som redan har försvunnit och sÄlt sina aktier till ett annat företag som heter Capital Holding RJ. Sedan sÀljer de rÀttigheter till dessa phonies som kallas World Tradex Brokers. Jag vill veta vilken enhet som skulle hjÀlpa mig att faststÀlla en fordran och se om det finns möjlighet att Ätervinna mitt kapital. Jag hamnade i skuld, jag gjorde mÄnga pengar som ledde mig till att förstöra och de berÀttar att jag inte har följt. SnÀlla, hur löser jag detta. Tappa inte för dessa lögner. De visar inte att deras ansikten Àr vidriga lögnare som skoningslöst utnyttjar mÀnniskor som söker förbÀttringsmedel.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av World Tradex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Du bör kontakta finansinstitutet i ditt land, varifrĂ„n skriver du till oss? Å andra sidan, har du webbsidor frĂ„n andra webbplatser som du nĂ€mner som Avanti Holding?

   World Tradex -domÀnen verkar inte fungera för tillfÀllet, allt lÄter fruktansvÀrt fel enligt vÄr uppfattning. Tja, i din plats skulle vi inte skicka mer pengar.

   hÀlsningar

 3. till svar

  Jag hÄller helt med Daniels kommentar, de Àr lögnare nÀr du ber om dina pengar de agerar galna och svarar inte de ignorerar

  Jag har blivit lurad och bedragen Jag studerar hur jag kan stÀmma dem eftersom de förstörde mig ekonomiskt sett

  Om nÄgon vill gÄ med eller vet vad som kan göras ber jag dig att ta kontakt för att samordna en stÀmning mot dessa lögnare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Afin, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av World Tradex, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. Daniel svar

  Detta World Tradex Brokers -företag driver oregelbundet, SCAMMING mÀnniskor, sÀrskilt i Latinamerika. Ett bevis pÄ detta Àr att efter att ha mottagit motsvarande investeringsfonder genom postanvisningar skickar de falsk dokumentation som kvitton och betalningsförpliktelser eller Äterbetalning av portföljpengarna och försvinner sedan utan att ge nÄgra ytterligare signaler.
  Det finns flera kriminella rÄdgivare som fuskar med alla slags prylar och inte svarar pÄ mejl och telefonsamtal lÀngre. [e-postskyddad]
  +1585 5422 206 XNUMX. Det Ă€r en maffia undercover bakom en fasad av Investment Company, ocksĂ„ baserat i Costa Rica. OBSERVERA, mycket försiktig nĂ€r jag faller, jag Ă€r ett av offren och General Manager World Tradex -mĂ€klare Joaquin Zabaleta Morgan. ANVÄNDNINGAR

  New York, NY. 10153. USA.

  E-post:[e-postskyddad]
  Kundservice.
  World Tradex -mÀklare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för att du delade din World Tradex -upplevelse med oss. Kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? BerÀtta mer om din erfarenhet av detta företag.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *