TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren XTrend Speed ​​(även kallad xtrenspeed.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen XTrend Speed ​​för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om XTrend Speed ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det XTrend Speed ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Rynat Capital (Pty) Ltd.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Sydafrika. 

Om vi ​​analyserar mäklarreglering: Xtrend Speed ​​regleras av FSCA.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av XTrend Speed, noterar vi att det inte ger någon information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som XTrend Speed ​​erbjuder är: XTrend Speed ​​egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som XTrend Speed ​​tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

XTrend Speed ​​-webbplats
XTrend Speed ​​-webbplats

XTrend Speed ​​tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om XTrend-hastighet |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: xtrendspeed.com

Telefonnummer: + 27 (87) 5510805

E-post: (centralkontor) [e-postskyddad] - (Kundsupport) [e-postskyddad] - (kortinnehavare) [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade XTrend Speed. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på XTrend-hastighet <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att XTrend Speed ​​-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en mäklare som regleras av en enhet som inte är betrodd, den är baserad i osäkra länder (Sydafrika), när vi letade efter recensioner om XTrend Speed ​​vi inte hittade någon annan recension, vi tror att den är från en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om XTrend Speed? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

22 kommentarer om «XTrend Speed: Betyg och kommentarer»

 1. aj handlare svar

  En sak som ingen observerade, när du öppnar en insättningsorder med pixlar, ger de dig information om ett fysiskt personkonto för insättningen, du avbryter och öppnar en annan order, ett annat fysisk personkonto är väldigt konstigt, du kan ha apelsiner. Lita på mäklare som använder denna typ av insättning passam conta CNPJ av företag som mexem med värden não fysisk person então fiquem longe pure blow!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej AjTrader, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med XTrend Speed. Den här mäklaren är en riktig BUFFÄR, DEN HAR DÅLIG REGLERING, kunder klagar alltid över att de inte kan TA UT SINA PENGAR.
   Sanningen är att när vi försöker hitta dess registrering ser vi att det är i FSCA i Sydafrika, så det är en REGLERAD mäklare, men det är en mycket svag reglering som inte skyddar investerare, så vi rekommenderar INTE att investera med dem.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.