YTC - Din Trade Choice Feedback

I detta avsnitt kommer vi att analysera Din Trade Choice -mĂ€klare, som ocksĂ„ Ă€r kĂ€nd under dess förkortning, YTC. Rekommenderas denna mĂ€klare? Är det vĂ€rt att investera med detta företag? Vi kommer att notera mĂ€klarens resurser, dess webbplats, kommentarer frĂ„n handlare, kunder och anvĂ€ndare. Kontotyper, plattform för drift och andra egenskaper. Bara för att vara sĂ€ker pĂ„ att du har rĂ€tt Ă„sikt.
Vi uppmanar ocksÄ alla kunder hos denna mÀklare att lÀmna en kommentar med sin Äsikt om det. Vi Àr mycket intresserade av att fÄ feedback frÄn mÀklarens kunder.

Ditt Trade Choice Àr en del av Your Trade Choice Group. MÀklaren Àr baserat i Saint Vincent och Grenadinerna. PÄ deras hemsida nÀmner de vara regleras av VFSC, tillsynsorgan i ett land som heter Vanuatu.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu ska vi fortsÀtta med att observera kontotyper tillgÀnglig, och som mÀklaren erbjuder. Vi noterar att det finns tre olika typer, det klassiska kontot, standardkontot och VIP -kontot. Den första kontotypen har en minsta insÀttning pÄ $ 3, en maximal hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1.000: 1. Denna typ av konto Àr avsedd för handlare som inte har sÄ mycket pengar och som inte har sÄ mycket erfarenhet. Det följs av standardkontot, med en minsta initial insÀttning pÄ $ 300, maximal hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 5.000: 1, denna typ av konto Àr utformad för handlare med lite mer pengar, och helst med mer erfarenhet av handel. Den sista kontotypen Àr Vip -kontot, med en minsta initial insÀttning pÄ $ 200 10.000, maximal hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 100, till skillnad frÄn de andra kontona, har den en vÀlkomstbonus, en dedikerad kontohanterare, assistans och andra resurser. som webinarier och VIP -analys. Denna typ av konto rekommenderas för Ànnu fler experthandlare och med mer pengar, eftersom som vi nÀmnde Àr den första insÀttningen $ 10.000 XNUMX.

YTC -kontotyper
Dina Trade Choice -kontotyper

Om vi ​​nu fortsĂ€tter att observera webbsidan av mĂ€klaren och de hjĂ€lpmedel som mĂ€klaren erbjuder till nĂ€ringsidkaren och kunderna.

Som framgÄr av bilden nedan har mÀklaren pÄ sin webbplats ett avsnitt dedikerat till analys, dÀr det har nyheter om finansmarknaden, en veckoanalys samt en ekonomisk kalender. Sedan har det i Akademisektionen verktyg och hjÀlpmedel som en forex ordlista, olika videokurser med handelstekniker och strategier, samt en förklaring av handelskoncept.

Din Trade Choice -webbplats - YTC
Din Trade Choice -webbplats

 

Den har ocksÄ en sektion för webinarier, Àven om den vid skrivandet av denna Äsikt inte har nÄgon, samma sak med seminarierna, som de har för nÀrvarande, de har inga. De har ocksÄ information om de utstÀllningar de har och evenemang de har deltagit i.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om ditt handelsval - YTC

 

Vi lÀmnar mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: yourtradechoice.com/en/

Telefonnummer: + 442031294339

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutande med det hÀr avsnittet Àr vÄr Äsikt, enligt kommentarer frÄn handlare, lite forskning om mÀklaren och en analys av dess webbplats och kundtjÀnst, att Ditt handelsval Àr inte trovÀrdigt, vi har lÀst kommentarer frÄn klienter med mÄnga problem nÀr vi försöker ta ut pengar frÄn mÀklaren. SÄ för nÀrvarande rekommenderar vi det inte.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om ditt handelsval? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Ditt handelsval - YTC: Betyg och kommentarer»

 1. dÀckprogramvara svar

  Jag arbetade med ett grundkonto pĂ„ 1,500 USD. Även nĂ€r de ringde mig dagligen för att göra saker med idioter, tillĂ€mpade jag principen om suggskrik - matadors öron. PĂ„ egen hand Ă€gnade jag mig Ă„t att leta efter dagliga indikatorer pĂ„ företag som tillhandahĂ„ller dem genom en mĂ„nadsavgift.
  Jag hade kul att öppna positioner och öva med plattformen, min rÄdgivare föreslog nÄgra positioner som jag i vissa fall stÀngde med vinst och i andra med förlust, jag deltog ocksÄ i blockoperationer i metaller (guld) som jag vann.
  Jag tog mitt konto till 4,200 60 USD pÄ XNUMX dagar och jag fick Brexit, dÀr förlorade jag allt men jag kan inte skylla pÄ YTC, det var faktiskt en rolig resa att lÀra sig i handel, jag föreslÄr att du studerar investopedia och följer ett ordnat mönster av investeringar och diversifiering pÄ kort och medellÄng sikt.
  En obligatorisk Àr att öppna tvÄ konton, ett med ackumulerade nyttofonder och det andra med en fond som Àr tilldelad handel. Om nÄgot gÄr fel med vinsterna börjar du överföra igen. Ett enda konto leder till misslyckande, om du har öppna positioner som Brit Pound -fallet i Brexit och fallet börjar, Àven nÀr du har justerat parametrar för maximal förlust, Àr skadan irreversibel, de tömmer hela ditt konto, om du skickar tvÄng till en annan konto, Om nÄgot gÄr fel Àr inte allt kapital i fara.
  Jag skulle göra det igen IBS
  YTC Àr skyldig, NEJ, det var allt en brist pÄ skicklighet och kunskap frÄn min sida. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej dÀck, Your Trade Choice - YTC -mÀklaren Àr opÄlitlig eller opÄlitlig, har ingen reglering och Àr inte transparent alls, om nÄgon skickar sina pengar till denna mÀklare kommer de aldrig att fÄ tillbaka dem.

   MÄnga gÄnger skapas vanligtvis de positiva kommentarerna som vi ser frÄn Your Trade Choice - YTC av samma mÀklare, av dess arbetare.

   Lita inte pÄ.

   HĂ€lsningar.

 2. JUAN JOSE CASTANEDA svar

  Tack vare dessa brott Àr det svÄrt att lita pÄ alla andra mÀklare. Ami de fick mig att förlora 4500 dollar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan José, tack för att du lÀmnar dina kommentarer om ditt handelsval - YTC och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserad pÄ det och det har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 3. William svar

  De rippade av mig 3,000 dollar. De sÀtter mig en "rÄdgivare" och jag Àter en handel med en volym som pÄ tvÄ sekunder slutade jag med kontot och eftersom det Àr en market maker -mÀklare behöll de pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej William, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av ditt handelsval. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 4. Cristobal svar

  De Àr PROFESSIONAL SCAMMERS, de har ett vÀlutbildat team för att lura dig med en teknik som börjar med telefonsamtal tills de lyckas fÄ dig att sÀtta in dina pengar genom att öppna ett konto, sedan hjÀlper de dig att "vinna" nÄgot, bara i siffror sÄ att du anger mer pengar hjÀlper de dig att vÀxa ditt konto genom att ge dig bonusar och lÄna ut pengar som du i slutÀndan mÄste betala. Och nÀr du redan har ett betydande belopp och du inte vill ha nÄgot mer lÄn, fÄr du dig att förlora hela ditt konto i en enda operation i guld- eller silvertillgÄngen och lÀmna dem kvar med dina insÀttningar och du med de uppkomna skulderna.

  Var mycket försiktig med dessa bedragare, de Àr mexikaner och hÀvdar att de har sina kontor i Mexico City. Men inget att se.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cristóbal, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med ditt Trade Choice YTC ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 5. PlatshÄllarbild för Ruben Mendoza Cordova svar

  Verkligen bedragare !!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RubĂ©n, tack för informationen om ditt handelsval, vi beklagar mycket vad som hĂ€nder med dig ... Kommer du ihĂ„g hur du hittade den hĂ€r mĂ€klaren i första hand?
 BerĂ€tta mer om din erfarenhet tack.

   HĂ€lsningar.

 6. Jeferson svÀvar svar

  Hej, jag investerade ocksÄ med det företaget, jag trÀffade dem online och i början verkade de göra ett bra jobb, de ringde mig ofta, de gjorde en kort utbildning som tydligen stöttade dem som en bra tjÀnst men vi började redan ha nÄgra förluster och de pressade mig alltid att sÀtta in mer pengar, i slutet av kontona slutar jag sÀlja deras rykte pÄ internet och jag sa till dem att först ville jag ta ut mina pengar och senare har det redan varit 1 och ett halvt Är och inget att ÄterstÀlla de 400 USD som fortfarande finns dÀr, och de svarar mig till och med för att rapportera eller skicka lite information.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jeferson, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet till ditt Trade Choice med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 7. Ariel salinas svar

  Jag har inte kunnat ta ut mina pengar frÄn YTC

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ariel, tack sÄ mycket för dina kommentarer om ditt handelsval. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttag?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *