YTC - Din Trade Choice Feedback

I detta avsnitt kommer vi att analysera Din Trade Choice -mäklare, som också är känd under dess förkortning, YTC. Rekommenderas denna mäklare? Är det värt att investera med detta företag? Vi kommer att notera mäklarens resurser, dess webbplats, kommentarer från handlare, kunder och användare. Kontotyper, plattform för drift och andra egenskaper. Bara för att vara säker på att du har rätt åsikt.
Vi uppmanar också alla kunder hos denna mäklare att lämna en kommentar med sin åsikt om det. Vi är mycket intresserade av att få feedback från mäklarens kunder.

Ditt Trade Choice är en del av Your Trade Choice Group. Mäklaren är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna. På deras hemsida nämner de vara regleras av VFSC, tillsynsorgan i ett land som heter Vanuatu.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu ska vi fortsätta med att observera kontotyper tillgänglig, och som mäklaren erbjuder. Vi noterar att det finns tre olika typer, det klassiska kontot, standardkontot och VIP -kontot. Den första kontotypen har en minsta insättning på $ 3, en maximal hävstångseffekt på upp till 1.000: 1. Denna typ av konto är avsedd för handlare som inte har så mycket pengar och som inte har så mycket erfarenhet. Det följs av standardkontot, med en minsta initial insättning på $ 300, maximal hävstångseffekt på upp till 5.000: 1, denna typ av konto är utformad för handlare med lite mer pengar, och helst med mer erfarenhet av handel. Den sista kontotypen är Vip -kontot, med en minsta initial insättning på $ 200 10.000, maximal hävstångseffekt på upp till 1: 100, till skillnad från de andra kontona, har den en välkomstbonus, en dedikerad kontohanterare, assistans och andra resurser. som webinarier och VIP -analys. Denna typ av konto rekommenderas för ännu fler experthandlare och med mer pengar, eftersom som vi nämnde är den första insättningen $ 10.000 XNUMX.

YTC -kontotyper
Dina Trade Choice -kontotyper

Om vi ​​nu fortsätter att observera webbsidan av mäklaren och de hjälpmedel som mäklaren erbjuder till näringsidkaren och kunderna.

Som framgår av bilden nedan har mäklaren på sin webbplats ett avsnitt dedikerat till analys, där det har nyheter om finansmarknaden, en veckoanalys samt en ekonomisk kalender. Sedan har det i Akademisektionen verktyg och hjälpmedel som en forex ordlista, olika videokurser med handelstekniker och strategier, samt en förklaring av handelskoncept.

Din Trade Choice -webbplats - YTC
Din Trade Choice -webbplats

Den har också en sektion för webinarier, även om den vid skrivandet av denna åsikt inte har någon, samma sak med seminarierna, som de har för närvarande, de har inga. De har också information om de utställningar de har och evenemang de har deltagit i.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om ditt handelsval - YTC

Vi lämnar mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: yourtradechoice.com/es/

Telefonnummer: + 442031294339

E-post: [e-postskyddad]

Avslutande med det här avsnittet är vår åsikt, enligt kommentarer från handlare, lite forskning om mäklaren och en analys av dess webbplats och kundtjänst, att Ditt handelsval är inte trovärdigt, vi har läst kommentarer från klienter med många problem när vi försöker ta ut pengar från mäklaren. Så för närvarande rekommenderar vi det inte.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om ditt handelsval? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «Ditt handelsval - YTC: Betyg och kommentarer»

 1. däckprogramvara svar

  Jag arbetade med ett grundkonto på 1,500 USD. Även när de ringde mig dagligen för att göra saker med idioter, tillämpade jag principen om suggskrik - matadors öron. På egen hand ägnade jag mig åt att leta efter dagliga indikatorer på företag som tillhandahåller dem genom en månadsavgift.
  Jag hade kul att öppna positioner och öva med plattformen, min rådgivare föreslog några positioner som jag i vissa fall stängde med vinst och i andra med förlust, jag deltog också i blockoperationer i metaller (guld) som jag vann.
  Jag tog mitt konto till 4,200 60 USD på XNUMX dagar och jag fick Brexit, där förlorade jag allt men jag kan inte skylla på YTC, det var faktiskt en rolig resa att lära sig i handel, jag föreslår att du studerar investopedia och följer ett ordnat mönster av investeringar och diversifiering på kort och medellång sikt.
  En obligatorisk är att öppna två konton, ett med ackumulerade nyttofonder och det andra med en fond som är tilldelad handel. Om något går fel med vinsterna börjar du överföra igen. Ett enda konto leder till misslyckande, om du har öppna positioner som Brit Pound -fallet i Brexit och fallet börjar, även när du har justerat parametrar för maximal förlust, är skadan irreversibel, de tömmer hela ditt konto, om du skickar tvång till en annan konto, Om något går fel är inte allt kapital i fara.
  Jag skulle göra det igen IBS
  YTC är skyldig, NEJ, det var allt en brist på skicklighet och kunskap från min sida. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej däck, Your Trade Choice - YTC -mäklaren är opålitlig eller opålitlig, har ingen reglering och är inte transparent alls, om någon skickar sina pengar till denna mäklare kommer de aldrig att få tillbaka dem.

   Många gånger skapas vanligtvis de positiva kommentarerna som vi ser från Your Trade Choice - YTC av samma mäklare, av dess arbetare.

   Lita inte på.

   Hälsningar.

 2. JUAN JOSE CASTANEDA svar

  Tack vare dessa brott är det svårt att lita på alla andra mäklare. Ami de fick mig att förlora 4500 dollar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan José, tack för att du lämnar dina kommentarer om ditt handelsval - YTC och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserad på det och det har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 3. William svar

  De rippade av mig 3,000 dollar. De sätter mig en "rådgivare" och jag äter en handel med en volym som på två sekunder slutade jag med kontot och eftersom det är en market maker -mäklare behöll de pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej William, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av ditt handelsval. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 4. Cristobal svar

  De är PROFESSIONAL SCAMMERS, de har ett välutbildat team för att lura dig med en teknik som börjar med telefonsamtal tills de lyckas få dig att sätta in dina pengar genom att öppna ett konto, sedan hjälper de dig att "vinna" något, bara i siffror så att du anger mer pengar hjälper de dig att växa ditt konto genom att ge dig bonusar och låna ut pengar som du i slutändan måste betala. Och när du redan har ett betydande belopp och du inte vill ha något mer lån, får du dig att förlora hela ditt konto i en enda operation i guld- eller silvertillgången och lämna dem kvar med dina insättningar och du med de uppkomna skulderna.

  Var mycket försiktig med dessa bedragare, de är mexikaner och hävdar att de har sina kontor i Mexico City. Men inget att se.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristóbal, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ditt Trade Choice YTC ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 5. Platshållarbild för Ruben Mendoza Cordova svar

  Verkligen bedragare !!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rubén, tack för informationen om ditt handelsval, vi beklagar mycket vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?… Berätta mer om din erfarenhet tack.

   Hälsningar.

 6. Jeferson svävar svar

  Hej, jag investerade också med det företaget, jag träffade dem online och i början verkade de göra ett bra jobb, de ringde mig ofta, de gjorde en kort utbildning som tydligen stöttade dem som en bra tjänst men vi började redan ha några förluster och de pressade mig alltid att sätta in mer pengar, i slutet av kontona slutar jag sälja deras rykte på internet och jag sa till dem att först ville jag ta ut mina pengar och senare har det redan varit 1 och ett halvt år och inget att återställa de 400 USD som fortfarande finns där, och de svarar mig till och med för att rapportera eller skicka lite information.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jeferson, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet till ditt Trade Choice med oss, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   hälsningar

 7. Ariel salinas svar

  Jag har inte kunnat ta ut mina pengar från YTC

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, tack så mycket för dina kommentarer om ditt handelsval. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget? Hur länge har du väntat på uttag?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.