Kommentarer om Zenith FX Trade

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Zenith FX Trade (även kallad zenithfxtrade.com), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Zenith FX Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar Zenith FX Trade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Webbplatsen har ingen spansk version, men vi har fått många meddelanden från spansktalande kunder, så vi har också beslutat att granska Zenith FX Trade

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: ZENITH TRADE LTD.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: England, men om de är sanna borde de ha en förordning från den brittiska regulatorn (FCA), vilket inte händer och får oss att tro att basen i England inte är verklig. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Zenith FX Trade nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Zenith FX Trade, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverplan, Guldplan och Diamantplanen. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Silverplan- 20% avkastning på investeringen, 0,49 BTC maximal insättning, 7-dagars plangiltighet, omedelbara uttag, 10% direktreferensprovision.

Guldplan- 30% avkastning på investeringen, 0,9,99 BTC maximal insättning, 7-dagars plangiltighet, omedelbara uttag, 10% direktreferensprovision.

Diamantplan- 50% avkastning på investeringen, 0,9,99 BTC maximal insättning, 7-dagars plangiltighet, omedelbara uttag, 10% direktreferensprovision.

Zenith FX Trade -kontotyper
Zenith FX Trade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Zenith FX Trade erbjuder: vi tror på Zenith FX Trades egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Zenith FX Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Zenith FX Trade webbplats
Zenith FX Trade webbplats

Zenith FX Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: Grundläggande förklaring om investeringar i kryptovalutor, FAQ -avsnitt, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Zenith FX Trade

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: zenitfxtrade.com

Telefonnummer: + 44 7411038329

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Zenith FX Trade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Zenith FX Trade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi tror att den inte är baserad i England, CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Zenith FX Trade när de söker värderingar på Zenith FX Trade kunde inte riktigt hitta någon, vilket får oss att tro att detta är ett "nytt" företag. De säkerställer procentsatser som är omöjliga att säkerställa "avkastning på investeringen på 50%", de ser också till att "det inte är möjligt att förlora investeringen." Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Zenith FX Trade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Zenith FX Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Kevin svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin, tack för att du skrev om Zenith FX Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.