Bux mäklare
Kommentarer om Zoeempowerment.online I denna avdelning vi kommer att analysera Zoeempowerment.online (kallas även av namnet: Zoeempowerment.online), är en mäklare av online finansiell utbildning. Rekommenderas Zoeempowerment.online verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Zoeempowerment.online Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Zoeempowerment.online ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Zoeempowerment.online nämner vara del av: ej nämnt ❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: okänd ❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Zoeempowerment.online den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Zoeempowerment.online är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder Zoeempowerment.online, I detta fall, vi hittade inte information som indikerar att det finns olika typer av konton. De plattform att fungera som Zoeempowerment.online erbjuder är: det nämns inte.

Resurser | Hemsida

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Zoeempowerment.online tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
Zoeempowerment.online webbplats
Zoeempowerment.online webbplats
Zoeempowerment.online ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar till de kurser som Zoeempowerment.online erbjuder, egentligen inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Zoeempowerment.online 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻 🌏 Webbplats: zoeempowerment.online 📞 Telefonnummer: har inte. 📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskade Zoeempowerment.online. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Zoeempowerment.online ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Zoeempowerment.online är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022 ❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET: i april 2022 En av ledarna för Generación Zoe, Leonardo Cositorto, greps av Interpol och sitter i fängelse. Därefter artiklarna som bekräftar denna information:

Nationens artikel

Infobae artikel

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om Zoeempowerment.online? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Zoeempowerment.online: betyg och kommentarer»

 1. Alan svar

  Jag investerade med dem och de stal allt från mig, kan någon hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alan, tack för att du kommenterar Zoeempowerment.online. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.