ZurixCorp Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ZurixCorp (även kallad zurixcorp.com), är en Forex-, Cryptocurrency-, ETF- och CFD-mäklare. Rekommenderas ZurixCorp verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar ZurixCorp. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ZURICH GROUP PTY. LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Australien (förmodligen falska)

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering, de påstår sig vara reglerade av ASIC (Australien), men detta är falskt, det kan verifieras genom att titta på ASIC-webbplatsen.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ZurixCorp, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1: 100, 1 pip-spridning, femte decimal, marknadsutförande, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal total handel 40 standardpartier, marginalanrop / stoppnivå 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, hävstång upp till 1: 100, 1 pip spread, femte decimal, marknadsekonomi, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal total handel 60 standardpartier per position, marginal call / stop out-nivå 50% / 20%, telefonhandel, fondförvaltning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstång upp till 1: 100, 0.6 pipspridning, femte decimal, marknadsutförande, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal total handel 80 standardpartier per position, marginalanrop / stoppnivå 50% / 20%, telefonhandel, fondförvaltning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstång upp till 1: 100, 0.2 pipspridning, femte decimal, marknadsutförande, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal total handel 80 standardpartier per position, marginalanrop / stoppnivå 50% / 20%, telefonhandel, fondförvaltning.

ZurixCorp kontotyper
ZurixCorp kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som ZurixCorp erbjuder är: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ZurixCorp tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

ZurixCorp webbplats
ZurixCorp webbplats

ZurixCorp tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, miniräknare, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om ZurixCorp |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: zurixcorp.com

Telefonnummer: + 442038685253

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på ZurixCorp <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ZurixCorp är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en bedräglig mäklare som inte är reglerad och använder falsk data för att verka legitim, av den anledningen vet vi inte vem som verkligen driver den, när vi letar efter recensioner om ZurixCorp Vi hittade negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Observera: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det ZurixCorp fungerar tillsammans med ePlanetTrade, en mäklare med hundratals klagomål, anklagad för bedrägeri mot många människor.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ZurixCorp? Vad har du varit med om?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ZurixCorp: Betyg och kommentarer»

 1. Camila svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila, tack för att du skrev om ZurixCorp. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.