Annonsera med oss

Kommentarer till Coinbase

I denna avdelning vi kommer att analysera Coinbase (även kallat coinbase.com), en Cryptocurrency exchange-plattform. Rekommenderas Coinbase verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Coinbase. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Plattformen nämner att vara en del av: CB Payments Ltd och Coinbase Europe Limited.

 

✅ När det gäller din läge, Coinbase nämner att de är baserade i: England och Irland och har ett kontor i USA.

 

✅ Om vi ​​analyserar Coinbase-reglering, vi ser att den regleras av FCA (BC Payments Ltd).

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Coinbase ser vi att webbplatsen inte nämner någon information om att äga olika typer av konton.

La plattform att fungera som Coinbase erbjuder är: egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Coinbase tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor sak för utbytet.

Coinbase webbplats
Coinbase webbplats

Coinbase tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, utbildningsavsnitt och oerfarna hjälpmedel, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Coinbase |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coinbase.com

Telefonnummer: Internationell: +1-888 | Förenade kungariket: 0808 168 4635 | Irland: +1800 200 355 XNUMX

E-post: har inte

Det är möjligt att kontakta från formuläret på webbplatsen.

>>> Bedömning på Coinbase <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Coinbase är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

 Vi kan säga att vi står inför ett utbyte så långt vi har kunnat analysera, det överför förtroende. Det är ett av de mest populära och erkända börserna för närvarande. Kom dock ihåg att handel med kryptovalutor medför risker som alla andra investeringar. Enligt vår åsikt verkar Coinbase vara ett mycket bra kryptovalutautbyte.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med Coinbase? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är en klient till börsen.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta.

 

Vad tycker du om Coinbase? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

En kommentar till «Coinbase: Betyg och kommentarer»

  1. Manuel Coinbase svar

    God morgon rekommenderade mäklare. Jag började använda Coinbase för några dagar sedan och jag blir väl informerad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *