Kommentarer från Crypshield

I denna avdelning vi kommer att analysera Crypshield-mäklaren, är en forex-, cfds- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas Crypshield verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att företaget inte har webbplatsen på spanska, även om vi har fått meddelanden från spansktalande personer, så vi har också beslutat att genomföra granskningen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Trilogy Capital Systems LTD .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom den inte nämner något om dess reglering, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Crypshield, vi noterar att de erbjuder 4 olika kontotyper: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP-konto.

Bronskonto- Minsta 1.000 10.000 $ insättning, daglig marknadsöversikt, videohandledning, XNUMX XNUMX $ lekpengar att öva på

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning, webinarier och seminarier, kontoansvarig, daglig premiumanalys, premium kundsupport

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 3 USD, daglig marknadsöversikt, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundsupport, XNUMX-pip fast standardspridning

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 3, daglig marknadsöversikt, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, daglig daglig analys, premium kundsupport, fast standardspridning på 2 punkter, XNUMX eller fler personliga mäklare

Du kan se mer information om Crypshield-kontotyperna i följande bild:

Crypshield-kontotyper
Crypshield-kontotyper

Du kan se bilden i full storlek genom att göra Klicka här.

den plattformar att fungera som Crypshield erbjuder är: den populära MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Crypshield tillhandahåller på sin webbplats.

Crypshield webbplats
Crypshield webbplats

Crypshield ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, i gratis e-bok, egentligen inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Crypshield

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: crypshield.com

Telefonnummer: + 442033935637

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Crypshield <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Crypshield-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, vi tror att det är en oreglerad mäklare. Dessutom, när vi försökte hitta andra värderingar om företaget, kunde vi inte för att hitta något, vilket skulle indikera att det är ett ”nytt” företag.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Crypshield? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «Crypshield: Betyg och kommentarer»

 1. Angie svar

  God morgon vänner, jag försökte mybackback för att få tillbaka mina pengar och om de kunde göra det var de mycket effektiva, jag rekommenderar det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angie, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Lerjord svar

  De kontaktade mig med detta tef-nummer. +1 312-766-4288, när jag öppnade mitt konto med 300 euro, kontaktade en viss David Wilking (min kontoansvarige) mig, en tvångsmässig lögnare, jag försökte övertyga mig själv att investera mer pengar med förmodligen höga vinster flera gånger. men jag sa till honom att tjäna sin lön med vad han hade att tills jag inte såg resultat och kunde återfå mitt kapital skulle jag inte investera en euro till. De ringer inte längre till mig eller svarar på mina e-postmeddelanden. teff. kontakta 44 2033935640 y441519470463.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marga, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 3. ERMEC svar

  Eftersom jag har bett att ta ut mina pengar, som förmodligen var snabba uttag, men jag har väntat i mer än en månad och de ger mig inte ens förklaringar till varför jag inte kan ta ut. Dra dina egna slutsatser. Människor som Victor, Martin

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ermec, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.