Bitshares: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutornas värld har gått framåt med stormsteg eftersom vi idag kan hitta ett stort utbud av kryptovalutor på marknaden, till exempel Bitshares. Och förändringarna slutar inte där, lite efter lite har vi sett hur tekniken har börjat revolutionera.

Här kommer vi att prata om Bishares, en digital valuta som går utöver de konventionella föreskrifterna för kryptovalutor, eftersom den har unika funktioner. Så om du vill veta mer om BTS är det bättre att du fortsätter att läsa detta som vi förbereder för dig med målet att du kan fatta bättre ekonomiska beslut.

"Vad är Bitshares?"

På ett enkelt sätt är Bitshares en kryptovaluta som går längre med olika funktioner. I grund och botten Det är ett decentraliserat växel- eller växelhus som är baserat på Blockchain -teknik. Detta gör det möjligt för användare att handla, handla värdepapper och tillgångar.

Bland de funktioner som Bitshare erbjuder är det sätt på vilket de avslutar centraliseringen av traditionella utbyteshus. Och det är att när du växlar digitala valutor i en normal börs, hanteras operationen av dem och tar emot all information på deras servrar.

Bitshares ansvarar för att eliminera denna centralisering genom att inkludera Blockchain -teknik i växelhuset. Således kommer noderna att ansvara för att hantera alla transaktioner, vilket minskar deras kostnad. Dessutom gör detta att informationen finns kvar som block i kedjan och inte i växelhuset.

En annan funktion som sticker ut i Bitshares är det sätt på vilket detta kryptovaluta- och utbyteshus har fokuserat på att ändra volatiliteten i sin digitala valuta. Detta har uppnåtts genom två tekniska lösningar som är värda att se över:

 • Uppbackad av dollar: Det första du bör veta är att Bitshares har en 1 till 1 backup med Smart Coin Bit USD leller det betyder att myntet backas upp med 1 dollar. Detta gör stabiliteten mycket högre jämfört med andra mer flyktiga kryptovalutor.
 • Användning av BitAssets: Förutom dollarn har Bishare fokuserat på att skapa nya digitala tillgångar som backas upp av verkliga tillgångar. Således vi kan hitta tillgångar som dollar med sin digitala motsvarighet Bit USD eller guld med sin onlineversion som heter Bit Gold.

bitshares

➡Bitshare fördelar✨

 • stabilitet: En av de främsta fördelarna med BTS är det faktum att denna kryptovaluta har mycket större stabilitet än andra typer av online -valutor. Detta beror på att tillgångens säkerhet innebär att valutan inte har de markanta upp- och nedgångarna som dessa valutor vanligtvis har.
 • Utbyta: En annan stor fördel är att Blockchain -tekniken som används i detta växelhus förändrar sätten att göra transaktioner. Din information kommer redan att centraliseras, om inte nu kommer den att hanteras av noder. Vad mer, Du kommer att kunna byta ut din kryptovaluta mot andra typer av tillgångar utan komplikationer.
 • hastighet: På samma sätt är processen mycket mer effektiv genom att använda blockchain -teknik för transaktioner. Detta innebär att den tid det tar för transaktionen att behandlas kommer att bli mycket mindre än den som tas i ett konventionellt mäklarhus. Således blir processen mycket mer effektiv.
 • Backup av riktiga pengar: Som om det inte vore tillräckligt bör du veta att de tillgångar som erbjuds av BTS tillsammans med dess digitala valuta har ett stöd i den verkliga världen. Det vill säga, de har en 1 till 1 relation med en annan tillgång, en digital valuta har en dollar bakom sig.

➡ Skillnader mellan Bitshares och Bitcoin✨

 • En av de tydligaste skillnaderna mellan båda kryptovalutorna är strukturen. Bitcoin har en enda struktur som kallas en enhetlig struktur medan Bitshares driver en dubbel struktur, som är uppdelad i BTS -mynt och bittillgångar, Bitshares tillgångar.
 • Bitshares, till skillnad från andra virtuella valutor, är kopplat till värdet av andra tillgångar som en form av backup. Genom att ha täckning i smarta mynt stabiliteten i den digitala valutan säkerställs, vilket undviker den volatilitet som kännetecknar de flesta kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, etc.
 • Det maximala antalet kryptovalutor är en annan av de skillnader som vi hittar mellan båda valutorna. Bitcoin har till exempel ett maximalt belopp på 21.000 84.000 miljoner medan Litecoin har 3.600 XNUMX miljoner mynt. Istället har BTS bara XNUMX miljarder virtuella mynt.
 • En annan signifikant skillnad är att BTS Blockchain -teknik har förbättrat transaktionens hastighet och kapacitet jämfört med sina konkurrenter. Detta gör att den kan matcha NASDAQ i transaktionshastighet och processorkraft till både Visa och MasterCard, vilket verkligen är förvånande med tanke på att den har kapacitet som branschjättar.

➡Teknik bakom BTS✨

Att vara ett utbyteshus med sin egen kryptovaluta, baserad på en förbättrad Blockchain, Bitshares fungerar genom en unik algoritm, Delegated Proof eller Stake. I grund och botten är detta en förbättrad Proof of Work -algoritm som används av Bitcoin i sina transaktioner.

Användningen av DPoS -algoritmen gör objektens valideringshastighet mycket högre, snabbare och effektivare. Dessutom tillåter detta att jämställdheten mellan gruvarbetarna också förbättras. På detta sätt är det möjligt att öka bearbetningskapaciteten för din blockchain och noderna som utgör den.

KUCOIN

➡ Gruvdrift ✨

Det är känt att länder med lägre elkostnader koncentrerar mer kryptovaluta -gruvdrift. Det är därför BTS har fokuserat på att skapa en gruvprocess där konkurrensen elimineras och en roll eller skift tilldelas varje medlem i kedjan.

Sålunda, gruvarbetaren kommer bara att gruva och få sin betalning när det är hans tur att validera blocken i kedjan. För att uppnå detta var det nödvändigt att modifiera algoritmen och på så sätt skapa den speciella DPoS för denna uppgift. Förutom att göra processen rättvisare gör den den också mer tillgänglig.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «Bitshares: Allt du behöver veta»

 1. GuideJobs_2022 svar

  Dash skapades i januari 2014. Token föddes i form av Litecoin. Ma da allora, har antagit en serie av nio funzionalita. Cio inkluderar en utmaning till due livelli, notering av incitament med nodi master och decentraliserad styrning av projektet. Cio ökar särskilt gli insediamenti di pagomento. En PrivateSend-funktion har också lagt till sekretessalternativ. Denna status dekreterades i februari 2016 för att underlätta samverkan mellan samhället, styrningen och praktiken av hållbar finansiering. Allt för att insegna är en helt transparent och öppen operation. Gemenskapen som omger den upprätthåller praktiken av en DAO i slutet av garantin att en central person kan ta kontroll över den.

 2. Santiago svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago, tack för att du kommenterar Bitshares: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *