Decred: Allt du behöver veta🙌💰


Bux mÀklare

För mÄnga experter kan kryptovalutor som Decred ses av framtiden för pengar av tvÄ skÀl. Den första Àr det faktum att dessa valutor Àr virtuella, hela deras existens Àr i den digitala vÀrlden. Den andra Àr dess mekanism som ansvarar för att ge dem vÀrde och kapitalisera dem.

Bland alla kryptovaluta -alternativ pÄ marknaden kan vi hitta olika typer som kan komma frÄn företag, vÀxelhus, oberoende utvecklare, etc. HÀr kommer vi att berÀtta allt du behöver veta om Decred, en unik plattform som ocksÄ stöds som en kryptovaluta.

▶ Vad Ă€r egentligen Decred? ✹

Vi kan definiera Decred, pÄ ett tekniskt sÀtt, som en decentraliserad plattform som Àr strukturerad pÄ Blockchain. Denna plattform, med sin respektive DCR -kryptovaluta, Àr fokuserad pÄ anvÀndaren, sÄ deras Äsikter och deltagande Àr avgörande för dess utveckling.

Denna plattform Den flyttas av en "intern gas" som kallas Decred DCR Token. Detta anvÀnds för röstköp och för att belöna gruvarbetare och utvecklare i samhÀllet. Varje block distribuerar 60% till gruvarbetare, 30% till myntbutiker och 10% till utvecklare.

Beslut i Decred Àr sÄ att sÀga demokratiska eftersom de sÀtts till omröstning bland anvÀndare. Det Àr dÀrför begreppet röstköp blir sÄ viktigt, eftersom pÄ sÄ sÀtt kan anvÀndarnas beslut och nÀtverkets framtid pÄverkas.

En av de mest slÄende egenskaperna, och dÀr vi kommer att fördjupa oss i en annan punkt, Àr tekniken bakom denna kryptovaluta. Och Àr det Decred kombinerar tvÄ algoritmer, det stÀmmer, bÄde PoS -algoritmen eller bevis pÄ insats och PoW -algoritmen som kallas bevis pÄ arbete.

decred

▶ Skillnader mellan Decred och andra kryptovalutor✹

 • Lösningar: Anledningen till att han föddes Decred var som ett svar pĂ„ alla problem och hinder som Bitcoin var tvungna att övervinna efter lanseringen. Man kan sĂ€ga att det var ett försök att övervinna dessa problem genom att agera bĂ€ttre med innovation och förĂ€ndring.
 • gemenskap: En annan funktion som Ă€r vĂ€rd att ta hĂ€nsyn till Ă€r att Decred Ă€r gemenskapscentrerat. Genom omröstningsmekanismen elimineras företagsbeslut och anvĂ€ndare fĂ„r befogenhet. Detta för att de ska kunna vĂ€lja kursen för denna virtuella valuta.
 • SĂ€kerhetsĂ„tgĂ€rder: I syfte att minska riskerna med en valuta som fungerar pĂ„ internet, samt fungera som en lösning pĂ„ de problem som Bitcoin har, har Decred genomfört nya sĂ€kerhetsĂ„tgĂ€rder. Vi kan se detta i dess Blake-256-algoritm.
 • Hybrid algoritm system: Även om det finns virtuella valutor som ocksĂ„ anvĂ€nder ett röstnings- eller konsensussystem, sĂ„ Ă€r Decreds sĂ€tt annorlunda. Detta pga vi hittade ett system med hybridalgoritmer, bĂ„de PoW och PoS som gör processen annorlunda Ă€n konkurrenterna.

▶ Teknik bakom✹

Tekniken bakom Decred Àr mycket iögonfallande. Först och frÀmst finner vi hybridalgoritmen som visar sig vara mycket attraktiv för mÄnga experter. Och det Àr att du kan se bÄda algoritmerna arbeta i andra valutor, men aldrig tillsammans, blandning av delar av bÄda.

Att lÄta denna virtuella valuta fungera med tvÄ algoritmer gör det lÀttare för anvÀndare att fatta beslut. Detta gör att samma personer kan bestÀmma riktningen för Decred. Vad mer, bidrar till att ge denna valuta stabilitet och sÀkerhet.

En annan egenskap hos denna hybridkod Àr att den gör det möjligt att Àndra nÀtverkets öppen kÀllkod med hjÀlp av gemenskapens konsensus som stöd. PÄ detta sÀtt undviks det att generera en gaffel, vilket gör Àndringarna av koderna i kryptokurvorna mer komplexa.

Vidare, Vi kan finna att en del av driften av denna kryptovaluta finns som grund i den berömda Blockchain. Denna blockchain har den egenskapen att den Àr inspirerad av kedjan som anvÀnds av Bitcoin, Àven om vi hÀr hittar förbÀttringar av koden och dess funktion.

▶ Gruvdrift✹

Trots att det Àr en kryptovaluta som fungerar med ett hybridalgoritmesystem Àr det möjligt att bryta Decred. För detta Àr det nödvÀndigt att ha en tillrÀcklig datorutrustning, liksom krÀver anvÀndning av speciell programvara som kallas Claymore-Dual-Miner.

Denna programvara gör att bÄde Ethereum och Decred kan brytas tillsammans, vilket gör dess anvÀndning mer effektiv.. Processen Àr relativt enkel och enligt experter Àr det genomsnittliga beloppet som bryts cirka ett kvarter var femte minut, vilket gör det till en effektiv gruvprocess.

▶ Var förvarar du mina mynt? ✹

 

Du mÄste veta det För att kunna hantera dina valutor och kontrollera ditt saldo Àr det nödvÀndigt att ha en plÄnbok, ett slags elektronisk handvÀska. En stor fördel Àr att samma Decred -utvecklare har skapat sin egen plÄnbok som löser kompatibilitetsproblem.

Om du vill fĂ„ ut det mesta av dina virtuella valutor dĂ„ Du mĂ„ste börja med att öppna en plĂ„nbok för att kunna lagra dina mynt. Detta Ă€r lĂ€ttare Ă€n du tror, ​​förutom att kryptovaluta -plĂ„nböcker ger dig mĂ„nga funktioner som att byta valuta eller genomföra alla slags transaktioner.

Decred

 

▶ Hur kan jag ha min egen Decred? ✹

Det finns tvÄ alternativ för att kunna ha egna Decred -kryptovalutor. Den första Àr att bryta blockchain för att fÄ ett mynt som kompensation nÀr du skapar Decred block. Detta Àr ett av de mest anvÀnda alternativen pÄ grund av begrÀnsningarna i nÀsta alternativ.

Och Àven om du kan köpa nÄgra virtuella mynt frÄn Decred, Àr detta lite komplicerat, eftersom inte alla vÀxelhus erbjuder dem. Det borde du ocksÄ veta Decred kan inte bytas ut mot förtroendepengar, vilket begrÀnsar möjligheten att hitta i dessa vÀxelhus.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Decred: Allt du behöver vetađŸ™ŒđŸ’°Â»

 1. Mary R. svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjÀla mina pengar eller lura mig. Kan du hjÀlpa mig? VÀlsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari R., tack för att du kommenterar Decred: Allt du behöver veta🙌💰. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.