Decred: Allt du behöver veta🙌💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

För många experter kan kryptovalutor som Decred ses av framtiden för pengar av två skäl. Den första är det faktum att dessa valutor är virtuella, hela deras existens är i den digitala världen. Den andra är dess mekanism som ansvarar för att ge dem värde och kapitalisera dem.

Bland alla kryptovaluta -alternativ på marknaden kan vi hitta olika typer som kan komma från företag, växelhus, oberoende utvecklare, etc. Här kommer vi att berätta allt du behöver veta om Decred, en unik plattform som också stöds som en kryptovaluta.

▶ Vad är egentligen Decred? ✨

Vi kan definiera Decred, på ett tekniskt sätt, som en decentraliserad plattform som är strukturerad på Blockchain. Denna plattform, med sin respektive DCR -kryptovaluta, är fokuserad på användaren, så deras åsikter och deltagande är avgörande för dess utveckling.

Denna plattform Den flyttas av en "intern gas" som kallas Decred DCR Token. Detta används för röstköp och för att belöna gruvarbetare och utvecklare i samhället. Varje block distribuerar 60% till gruvarbetare, 30% till myntbutiker och 10% till utvecklare.

Beslut i Decred är så att säga demokratiska eftersom de sätts till omröstning bland användare. Det är därför begreppet röstköp blir så viktigt, eftersom på så sätt kan användarnas beslut och nätverkets framtid påverkas.

En av de mest slående egenskaperna, och där vi kommer att fördjupa oss i en annan punkt, är tekniken bakom denna kryptovaluta. Och är det Decred kombinerar två algoritmer, det stämmer, både PoS -algoritmen eller bevis på insats och PoW -algoritmen som kallas bevis på arbete.

decred

▶ Skillnader mellan Decred och andra kryptovalutor✨

 • Lösningar: Anledningen till att han föddes Decred var som ett svar på alla problem och hinder som Bitcoin var tvungna att övervinna efter lanseringen. Man kan säga att det var ett försök att övervinna dessa problem genom att agera bättre med innovation och förändring.
 • gemenskap: En annan funktion som är värd att ta hänsyn till är att Decred är gemenskapscentrerat. Genom omröstningsmekanismen elimineras företagsbeslut och användare får befogenhet. Detta för att de ska kunna välja kursen för denna virtuella valuta.
 • Säkerhetsåtgärder: I syfte att minska riskerna med en valuta som fungerar på internet, samt fungera som en lösning på de problem som Bitcoin har, har Decred genomfört nya säkerhetsåtgärder. Vi kan se detta i dess Blake-256-algoritm.
 • Hybrid algoritm system: Även om det finns virtuella valutor som också använder ett röstnings- eller konsensussystem, så är Decreds sätt annorlunda. Detta pga vi hittade ett system med hybridalgoritmer, både PoW och PoS som gör processen annorlunda än konkurrenterna.

▶ Teknik bakom✨

Tekniken bakom Decred är mycket iögonfallande. Först och främst finner vi hybridalgoritmen som visar sig vara mycket attraktiv för många experter. Och det är att du kan se båda algoritmerna arbeta i andra valutor, men aldrig tillsammans, blandning av delar av båda.

Att låta denna virtuella valuta fungera med två algoritmer gör det lättare för användare att fatta beslut. Detta gör att samma personer kan bestämma riktningen för Decred. Vad mer, bidrar till att ge denna valuta stabilitet och säkerhet.

En annan egenskap hos denna hybridkod är att den gör det möjligt att ändra nätverkets öppen källkod med hjälp av gemenskapens konsensus som stöd. På detta sätt undviks det att generera en gaffel, vilket gör ändringarna av koderna i kryptokurvorna mer komplexa.

Vidare, Vi kan finna att en del av driften av denna kryptovaluta finns som grund i den berömda Blockchain. Denna blockchain har den egenskapen att den är inspirerad av kedjan som används av Bitcoin, även om vi här hittar förbättringar av koden och dess funktion.

▶ Gruvdrift✨

Trots att det är en kryptovaluta som fungerar med ett hybridalgoritmesystem är det möjligt att bryta Decred. För detta är det nödvändigt att ha en tillräcklig datorutrustning, liksom kräver användning av speciell programvara som kallas Claymore-Dual-Miner.

Denna programvara gör att både Ethereum och Decred kan brytas tillsammans, vilket gör dess användning mer effektiv.. Processen är relativt enkel och enligt experter är det genomsnittliga beloppet som bryts cirka ett kvarter var femte minut, vilket gör det till en effektiv gruvprocess.

▶ Var förvarar du mina mynt? ✨

 

Du måste veta det För att kunna hantera dina valutor och kontrollera ditt saldo är det nödvändigt att ha en plånbok, ett slags elektronisk handväska. En stor fördel är att samma Decred -utvecklare har skapat sin egen plånbok som löser kompatibilitetsproblem.

Om du vill få ut det mesta av dina virtuella valutor då Du måste börja med att öppna en plånbok för att kunna lagra dina mynt. Detta är lättare än du tror, ​​förutom att kryptovaluta -plånböcker ger dig många funktioner som att byta valuta eller genomföra alla slags transaktioner.

Decred

 

▶ Hur kan jag ha min egen Decred? ✨

Det finns två alternativ för att kunna ha egna Decred -kryptovalutor. Den första är att bryta blockchain för att få ett mynt som kompensation när du skapar Decred block. Detta är ett av de mest använda alternativen på grund av begränsningarna i nästa alternativ.

Och även om du kan köpa några virtuella mynt från Decred, är detta lite komplicerat, eftersom inte alla växelhus erbjuder dem. Det borde du också veta Decred kan inte bytas ut mot förtroendepengar, vilket begränsar möjligheten att hitta i dessa växelhus.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «Decred: Allt du behöver veta🙌💰»

 1. KarriärItalien_2022 svar

  Dash skapades i januari 2014. Token föddes i form av Litecoin. Ma da allora, har antagit en serie av nio funzionalita. Cio inkluderar en utmaning till due livelli, notering av incitament med nodi master och decentraliserad styrning av projektet. Cio ökar särskilt gli insediamenti di pagomento. En PrivateSend-funktion har också lagt till sekretessalternativ. Denna status dekreterades i februari 2016 för att underlätta samverkan mellan samhället, styrningen och praktiken av hållbar finansiering. Allt för att insegna är en helt transparent och öppen operation. Gemenskapen som omger den upprätthåller praktiken av en DAO i slutet av garantin att en central person kan ta kontroll över den.

 2. Mary R. svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari R., tack för att du kommenterar Decred: Allt du behöver veta🙌💰. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *