Dragonchain: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutor som Dragonchain kom att förändra hur vi känner, hanterar och till och med skapar pengar. Detta har fått ett stort antal företag att vända sig till kryptokurvor som ett sätt att investera för framtiden och framsteg.

Ett perfekt exempel ses i The Walt Disney Company, ett företag som, trots att det är en gigant inom underhållning, också har riktat blicken mot ett nytt företag, kryptokurvor. Det stämmer, vi kommer att berätta allt du behöver veta om kryptovalutan som skapats av Walt Disney.

▶ Vad är Dragonchain? ✨

Dragonchain är en kryptovaluta som föddes från Disneys hand, som sticker ut för sin orientering mot både allmänheten och den privata sektorn. Född under Blockchain -teknik, driver denna digitala valuta en token som skapades genom Ethereums ERC20 -system.

Målet med Dragonchain, eller DRGN, är inte bara att vara en virtuell valuta som en investering mot framtiden utan det är att fungera som ett sätt att införliva och skapa Blockchain till företagets system på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. Kort sagt, det sätter en fot in i framtiden genom att förnya sig i ditt sätt att behandla transaktioner.

Bland de viktigaste egenskaperna som DRGN har är användningen av skalbar teknik som är helt fri från servrar. Utöver detta finner vi det Olika enkla programmeringsspråk som Java, Node eller Python införlivades, vilket underlättar utvecklingen.

För att erbjuda den som en teknisk lösning för företag har Dragonchain dessutom affärsdataskydd. Lade också till funktionen att skapa fasta block var 5: e sekund, samt driftskompatibilitetsfunktioner. Detta för att göra det till ett mycket mer konkurrenskraftigt alternativ i affärsmiljöer.

Dragonchain

▶ Skillnader mellan Dragonchain och andra kryptovalutor✨

 • integration: En av punkterna till förmån för denna virtuella valuta och att skillnaden från andra är det sätt på vilket den är integrerad. Detta på grund av Den har en design som hjälper dem att kunna länkas till BaaS ("Blockchain-as-a-Service") inom deras Blockchain.
 • Enkel struktur: Genom att använda en del av Ethereum Blockchain i dess konstruktion, samt en utveckling från grunden som görs från ett enkelt programmeringsspråk, blir strukturen mycket lättare och förenklad. Detta hjälper till att göra integration och förbättring enklare.
 • Utveckling och inkubation: Jämfört med kryptovalutor som Ethereum som fokuserar på att lansera plattformar via ICOS, sticker Dragonchain ut för att ha ett annat koncept. Och är det den här plattformen har lanserat program för att skapa en inkubationsmiljö som gör att andra företag kan skapa sin egen Blockchain.
 • Serverlös struktur: Istället för att ha servrar där all information och data från kryptovalutan finns, hittar vi i DRGN en struktur utan servrar eller Serverless. Här, istället för att använda servrar, koderna körs i en runtime -miljö som hanteras av IBM och Amazon.
 • Gruvdrift: En annan skillnad jämfört med valutor som Bitcoin är att Dragonchain inte kan brytas. Det stämmer, detta mynt har inte möjlighet att minado, eftersom alla tillåtna valutor har utfärdats. Det är därför det inte finns något alternativ för gruvarbetare att delta i blockvalidering.
 • Tillbaka: Slutligen kan vi upptäcka att Disney utan tvekan erbjuder mycket bra stöd för detta mynt. Och det är att ha ett så stort och viktigt företag bakom får investerare och användare att känna sig mer självsäkra när de köper denna kryptovaluta än andra.

▶ Teknik bakom✨

Kryptovalutan Dragonchain fungerar genom en kedja av block som är utvecklad under mycket enkla programmeringsspråk. Detta gör det möjligt för utvecklare att länka applikationer och förbättra sin drift utan så mycket krångel. Dessutom utmärker sig denna kryptovaluta för att ha följande egenskaper på sin teknik:

 • Plattform: Plattformen som utvecklats bakom Dragonchain har gjort det möjligt för denna kryptovaluta att bli en utvecklarvänlig miljö. Här kan vi till exempel hitta utrymmen för att lagra smarta kontrakt, dessutom har du tillgång till Amazon AWS -tjänster. Detta möjliggör bättre integration av data i en enda utvecklingsmiljö.
 • Inkubator: Som vi redan berättat för dig är ett av målen för Dragonchain att bli en utvecklings- och inkubationsmiljö för Blockchain -projekt. När den här plattformen har utvecklats kommer de mest erfarna utvecklarna att få tillgång här, förutom att tillåta företag att utveckla projekt. Det kommer i princip att bli som ett startbo.
 • Marknad: Genom att utveckla en miljö för inkubation av projekt som är baserade på Blockchain eller inte, sticker Dragonchain ut för det initiativ som dess skapare har lagt på bordet. Och det är det förutom inkubationsmiljön Det är planerat att skapa en marknadsplats där alla typer av tjänster fokuserade på företag kommer att erbjudas.
 • tokens: En annan slående egenskap är att Dragonchain kan fungera utan en virtuell valuta som sådan, detta kallas valuta agnostiker. Även om den också har förmågan att skapa flera token och därmed markera draken som fungerar som en slags intern kryptovaluta.

Det är värt att nämna att gruvdrift inte är tillgänglig i denna kryptovaluta. Detta beror på att alla möjliga kryptovalutor redan har genererats. Även om det sägs att möjligheten att skapa sidkedjor är öppen så att ett alternativ utvecklas för att bryta dessa digitala valutor.

▶ Hur kan jag få Dragonchain? ✨

En av de största nackdelarna med denna Disney Virtual Token är det faktum att du inte kan komma åt den så lätt. För det första kan du inte gruva det, vilket gör det till det enda alternativet, eller köpa eller byta det med en individ eller en börs.

När det gäller försäljningen är den begränsad till några utbyteshus eftersom den inte fungerar som en kryptovaluta som sådan, snarare är det en plattform och miljö. Börsen där du kan hitta Dragonchain är Kucoin, Tidex eller Gate.io, det bästa alternativet att köpa det är genom Ethereum -mynt för dess kompatibilitet.

dragonchain

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Dragonchain: Allt du behöver veta»

 1. Santi svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santi, tack för att du kommenterar Dragonchain: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *