IKON: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

För många är valutornas höga volatilitet en av anledningarna till att det är oattraktivt att investera i valutor. Lyckligtvis innehåller fler och fler kryptovalutor som ICON olika sätt att minska volatiliteten och öka deras värde.

Ett exempel finns i ICON, en virtuell valuta som har stöd från stora företag och till och med en regering. Detta gör det förtroende och säkerhet som det ger användarna mycket större, vilket leder till större stabilitet, åtminstone lagligt, och möjligheten att snabbt få värde.

Vad är ICON? ✨

Vi kan definiera ICON som en plattform som har sin egen kryptovaluta, ICX. Båda stöds av Blockchain-tekniken från sin egen skapelse, och har stöd från Sydkoreas regering samt dess allierade Samsung.

Själv definierat som ett decentraliserat nätverk som består av Blockchain-samhällen, ansvarar detta nätverk för att skapa en egen kedja av block som innehåller nya filialer. Detta gör Blockcheins teknik och ICON-kryptokurrency i sig anpassningsbar till både behoven hos företag som använder denna plattform och marknaden.

En annan punkt i favör är att ICON tillåter skapande av DApps, decentraliserade applikationer som är baserade på Blockchain, liksom ICO. Generationen av ICO: er är utformad för att fungera som en lösning för företag som huvudsakligen fokuserar på tjänstesektorn.

Det kan sägas att ett av målen med ICON är att bygga samhällen baserat på Blockchain där varje nod i kedjan är en individ. På detta sätt kan nämnda samhälle användas för att utföra olika uppgifter såsom val under förutsättning att varje samhälls beslut, det vill säga en omröstning.

IKON

 

Skillnader mellan ICON och andra virtuella valutor✨

 • Gå med i blockchains: En av funktionerna som många kryptovalutor inte kan utföra är att länka Blockchain-kedjor. I ICON används ett annat system, ett distinkt protokoll som gör det möjligt att ansluta Blockchains oändligt vilket gör det möjligt att skapa stora kedjor med en större datamängd.
 • Transaktionshastighet: Jämfört med kryptovalutor som Ethereum eller Bitcoin i sig är transaktionshastigheten i ICON mycket högre. Detta tack vare användningen av LFT (Loopchain Fault Tolerance) konsensusalgoritm som möjliggör större volym och hastighet vid transaktioner.
 • Flerkanal: På samma sätt används här en flerkanalig struktur istället för att använda en enda kanal som de flesta kryptovalutor gör. Detta möjliggör samtidiga transaktioner genom olika kanaler som gör att varje kanal kan konfigureras oberoende. Således kan transaktionernas hastighet ökas.
 • Konstgjord intelligens: De kryptovalutor som vi redan vet kräver mänsklig intervention för att validera transaktioner, till exempel gruvarbetare. Istället, ICON fungerar utan att behöva använda människor i processen, eftersom det använder Artificial Intelligence-teknik. Detta gör operationen 100% teknisk.
 • Daglig användning: Slutligen kan vi upptäcka att ICON är en kryptovaluta som huvudsakligen är inriktad på inhemskt och affärsmässigt bruk, så det kan sägas att det är en valuta som är fokuserad på verkligheten. Detta genom användning av artificiell intelligens som kallas DAVinCI, som är utformad för att optimera driften av ICON.
 • Blockchain: Det är också värt att nämna att ICON inte fungerar med samma Blockchain som andra kryptovalutor använder när det händer med Ethereum och dess bas. Här finns en 100% Blockchain utvecklad exklusivt för denna kryptovaluta som möjliggör en bättre drift och frekventa uppdateringar.

✨Teknik bakom✨

Huvudegenskapen för tekniken bakom ICON är att den fungerar med sin egen Blockchain som heter Loopchain som fungerar genom en konsensusalgoritm. Möjligheten att lägga till Blockchain-block och funktioner till Loopchain är den största fördelen som denna teknik erbjuder.

Vi kan definiera Loopchain-strukturen som en 3-nivåstruktur. På första nivån har vi enskilda noder, det vill säga individer. På den andra nivån har vi de noder som är gruppering av noder. Slutligen har vi ICON Republic, som är hela nätverket eller ekosystemet.

Noderna kan anslutas till varandra så att ett nätverk eller sammankoppling mellan noder skapas, vilket gör överföringen av information mer effektiv.. Dessutom gör användningen av artificiell intelligens fördelningen av belöningar mycket mer rättvis och effektiv.

Kundhantering eller Light Clients (klienter utan C-REP) är den viktigaste metoden för att få belöningar. Vissa funktioner ingår också i Loopchain som gör operationen mycket mer komplett. Ett exempel är förmågan att utföra smarta kontrakt som i Ethereum.

✨Mining✨

En av de största nackdelarna med ICON är att denna kryptovaluta inte kan brytas eftersom alla redan har utfärdats.. Därför kan vi, till skillnad från virtuella valutor som Bitcoin eller Ethereum, inte komma åt dem genom att utföra Blockchain-arbete.

Även om vi kan få belöningar har alla ICON-mynt redan släppts för det mesta. Enligt data från samma företag har vi 800,460,000 ICX-enheter tillgängliga. Att kontrollera gruvdrift hjälper det att behålla sitt värde genom att minska överflödet på marknaden.

IKON

OwHur kan jag få ICON? ✨

Som vi redan har sagt tidigare är det inte möjligt att bryta ICON så det finns bara två alternativ tillgängliga för att få dessa mynt. Den första är att förhandla med en individ för att köpa eller byta sina mynt, även om det inte är så billigt.

Vidare, vi kan köpa ICON på ICONs Cryptoexchange som heter DEX. Dessutom har DEX sin egen plånbok så att köpa det är mycket enklare och enklare utan inkompatibilitetsproblem. Vi kan också hitta denna kryptovaluta i andra börshus som Binance, Huobi eller Gate.io.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «IKON: Allt du behöver veta»

 1. Angeles svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angeles, tack för att du kommenterar ICON: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *