LoopRing: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Ankomsten av kryptovalutor som LoopRing till marknaden var en riktig revolution i sättet att se, generera, hantera och använda pengar. Och det är baserat på en innovativ teknik som kallas Blockchain, dessa valutor som stöds av blockchains led av en exponentiell boom.

Tillsammans med utseendet på nya kryptovalutor kan vi också hitta framväxten av nya plattformar med fokus på deras användning och hantering. LoopRing är en av de mest framstående, både för praktiska och mångsidiga funktioner. Det är därför vi här kommer att prata om denna plattform som du utan tvekan borde känna till.

HatVad är LoopRing? ✨

Om du någonsin drömt om att ha alla valutor på samma plattform via en typ av metasökmotor som samlar alla börshus, bör du veta att detta redan är verklighet. Det stämmer, allt tack vare LoopRing.

Vi kan säga så LoopRing är en plattform som ansvarar för att gruppera alla de viktigaste börserna på marknaden på ett ställe. Detta innebär att användaren kan komma åt olika valutor från den plattform som passar honom bäst eller är bekväm för honom.

Sättet som denna kryptovaluta fungerar är att köra en kedja av block eller Blockchain. Denna kedja kommer från den som används av Ethereum, även om LoopRing inte fungerar som en kryptovaluta eller byteshus som sådan. Snarare är det en typ av jämförare eller metasökmotor baserad på ett protokoll med öppen källkod.

Även om denna plattform för närvarande endast är begränsad till ERC20-token, kan vi upptäcka att de har en plan för att lösa denna punkt. I grund och botten är det planerat att skapa ett system som integrerar LoopRing-protokollet i börsen på marknaden så att de kan delta i denna plattform.

LoopRing

Fördelar✨

 • Lägre priser: Genom att integrera alla kryptovalutor och byta hus i samma miljö förväntas deras kostnader bli lägre. Tänk på plattformar som flyg- och hotellsökmotorer, det är i princip en liknande princip.
 • Enklare integration: Tack vare skapandet av ett speciellt protokoll som utformades under Blockchain-teknik är integration mycket enklare. På detta sätt kommer Exchange att kunna integrera Loopchain-protokollet mer effektivt i sina börshus.
 • Ökning av likviditet: En annan stor fördel med att använda LoopRing är att det gör att du snabbt kan öka marknadslikviditeten.. Detta beror på att protokollet ger tillgång till orderböckerna för resten av börsen, vilket är nödvändigt för att öppna erbjudandet om kryptovalutor på marknaden.
 • Snabb shopping: Para muchos, Den största fördelen med LoopRing är att det gör att du kan köpa så många mynt du vill, i olika börser utan att behöva göra flera transaktioner. Du behöver bara ha dina mynt i en enda plånbok och det är det, så att du kan fungera utan att behöva byta mynt från en plånbok till en annan.

✨ Skillnader mellan LoopRing och Bitcoin✨

 1. Felminskning: Jämfört med Bitcoin, LoopRing innehåller ett protokoll som eliminerar den så kallade felpunkten. Detta innebär att en felaktig del av hårdvara eller programvara förhindras från att orsaka en allmän krasch i systemet.
 2. säkerhet: Genom att inte behöva lämna kryptovalutorna i användarens plånbok är transaktionen garanterat mycket säkrare. Du behöver inte oroa dig för att din information läcker ut mellan Exchange och tredje part, eftersom hela transaktionen hanteras på samma plats eller plattform.
 3. Nya lösningar: En annan skillnad är att jämfört med Bitcoin, som har en sluten blockchain som nästan inte får några förändringar, LoopRing innehåller ständigt nya uppdateringar. På detta sätt blir det möjligt att skapa en decentraliserad plattform som anpassar sig till den nya Exchange och de nya virtuella valutorna.
 4. Underlättar gruvdrift: Slutligen bör du veta att tack vare den miljö som skapats av LoopRing genom sin Blockchain och förbättring av algoritmer och protokoll, uppmuntrar denna plattform gruvdrift. Således gör det inte bara det enklare för dig att utbyta kryptovalutor utan det gör det också lättare att hitta dem genom att bryta.

✨Teknik bakom✨

Att jobba, LoopRing är baserat på Ethereum blockchain vilket är känt för sin hastighet, transaktionskapacitet och robusthet. På samma sätt kör denna plattform ERC20-token under sitt eget protokoll som fungerar som grund för sin egen valuta, LRC.

En av de viktigaste delarna av LoopRing är möjligheten att köra smarta kontrakt. Dessa har den egenskapen att de är självkörande vilket hjälper dem att utföras utan ingripande från tredje part. Således löses kompatibilitetsproblem samt säkerhets- och sekretessproblem.

En annan grundläggande del i driften av LoopRing finns i dess protokoll med samma namn, som fungerar under ringalgoritmen. Och det är att det under denna algoritm är att användare och gruvarbetare får utföra transaktioner med flera plattformar, byta hus eller flera valutor.

Dessutom bör du veta att LRC-token fungerar på två sätt, det första är att de delas ut som en belöning till gruvarbetarna. De används också som en provision när de utför transaktioner eller operationer. Det förväntas att LoopRing som en kryptovaluta i framtiden kommer att ha en mycket mer kommersiell användning.

loopring

✨Mining✨

Slutligen bör du veta att det är möjligt att bryta LRC-mynt tack vare utformningen av Ring-protokollet och algoritmen. De så kallade Ring-Miners ansvarar för att hitta de bästa priserna för en transaktion, agerar som ett slags metasökande spindelanvändare som är ansvarig för att hjälpa transaktionen till bästa pris.

Till gengäld får Ring Miners en provision i form av LoopRing, som man tidigare har kommit överens om och kan både fixas och delas. I allmänhet kommer denna provision från den prismarginal som den ger dig att hitta kryptovalutor till en lägre kostnad.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «LoopRing: Allt du behöver veta»

 1. victoria svar

  Detta företag betalar inte. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Victoria, tack för att du kommenterar LoopRing: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *