Populous: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Det är känt att små och medelstora företag utgör en av de viktigaste ekonomiska pelarna i världen. Och det är att dessa är ansvariga för att generera många jobb och flytta stora summor pengar. Tack vare företag som Populous kan små och medelstora företag idag få tillgång till fler och bättre verktyg.

Och det är att dessa är ansvariga för att generera många jobb och flytta stora summor pengar. Det är därför fler och fler institutioner och regeringar fokuserar på deras bemyndigande. Ett perfekt exempel på hur teknik kan ta små och medelstora företag till nästa nivå finns i Blockchain så här.

▶ Vad är Populous?

Betraktas som unikt och exklusivt, Populous är en plattform fokuserad på att tillhandahålla finansieringslösningar till små och medelstora företag, det vill säga små och medelstora företag. Detta genom mekanismer som gör att de kan få mycket större likviditet utan att behöva vänta länge för att få kassaflöde.

Detta fungerar tack vare det faktum att Populous har skapat ett delat faktureringssystem som fungerar genom en Token, PPT. På detta sätt har denna plattform satt sig som mål att lösa några av de vanligaste problemen för små och medelstora företag, till exempel bristen på likvida kontanter och finansieringslösningar.

Konstruktionen av Populous är baserad på den redan kända blockchain eller Ethereum Blockchain som innehåller förbättringar som kallas Feautures. Ett exempel är användningen av ett nytt programmeringsspråk, XBRL som kan utvidgas från XML. Användningen av smarta kontrakt ingår också.

Dessutom tillåter användningen av smarta kontrakt, Blockchain och XBRL, Populous att arbeta med två tokens. Den första är PPT, valutan som lanserades före ICO -finansiering, den andra virtuella valutan kallas Poken som används för att betala räkningar och byta mot fiatpengar.

▶ Skillnader mellan Populous och andra digitala valutor

 • Två symboler: En av huvuddragen i Populous är det faktum att den fungerar med två valutor. Å ena sidan har vi PPT, virtuell valuta som används inom ekosystemet. Å andra sidan har vi Poken, som används för transaktioner, börser och för att konvertera till fiat -pengar.
 • Utan ingripande från tredje part: En annan funktion som är värd att nämna om Populous är det faktum att godkännande av transaktioner sker utan ingripande av tredje part. Detta tack vare användningen av smarta kontrakt och Ethereum -blockchain.
 • skalbarhet: Till skillnad från branschjättar som Bitcoin står Populous inte inför skalbarhetsproblem. Detta innebär att du kan göra transaktioner med hög hastighet oavsett storlek eller din geografiska plats. Transaktionens behandlingstid förbättras också märkbart.
 • transparens: Slutligen, för att undvika missbruk av fakturor, Populous registrerar all information i blockchain. Detta hjälper till att minska risken för någon form av bedrägeri, dålig behandling, systemfel eller ett fel vid transaktionen.

Folkrik

▶ Grunderna för Populous

Vi kan säga det Populous är baserad på Ethereum Blockchain som han använde som utgångspunkt för att utveckla sina egna lösningar. Och det är att denna plattform är en öppen källkod P2P som skapades från en befintlig kedja.

Ekosystemet som bygger på Blockchain gör det möjligt för företag och köpare att träffas för att lösa insamlingen av fakturor. Associerade små och medelstora företag kan sälja sina obetalda fakturor till ett lägre pris till köpare. Detta gör att de kan få Clash Flow medan köparen kan hämta fakturan senare till ett högre pris.

I Populous programmering hittar vi användningen av ett meta programmeringsspråk som heter XBRL som är baserat på XML. Vad mer, Populous har introducerat ett Back-End som hjälper till att skapa en intern hänvisningskredit.

Ett annat av de sätt på vilka Populous fungerar är användningen av smarta kontrakt och Z-Core-formeln, en multivariat analys som gör det möjligt att beräkna eventuell solvens hos företag. På så sätt är köp och försäljning av fakturor och kassaflöde mycket effektivare och säkrare.

Pollett 

Tack vare användningen av Populous -teknik kan vi upptäcka att två olika Token används här. Den första är PPT, den första token som användes av Populous för lanseringen av dess finansiella ICO. Denna token fungerar som en säkerhet för Poken, den andra token.

Pokens är baserade på den berömda Ethereum -token, ERC20. Dessa fungerar som plattformens interna valuta och är ansvariga för att utföra köp- och försäljningstransaktioner av fakturorna. På samma sätt backas Poken av medel som sätts in för att finansiera fakturorna, vilket ger dem större stabilitet.

▶ Gruvdrift 

Du bör veta att varken PPT eller Pokens är möjliga att bryta dem, detta på grund av Populous har full kontroll över dina mynt. Detta för att hålla värdet stabilt och undvika överflödigt utbud på marknaden.

Genom att ha kontroll över tokens bestämmer Populous hur mycket och när de ska släppas. Det är därför vi för närvarande hittar cirka 37 miljoner mynt i omlopp på marknaden. Enligt experter beräknas att plattformen i framtiden kommer att lansera mer Token på marknaden, även om det inte finns något exakt datum.

befolkade

▶ Hur får man det?

Om du vill gå in i Populous -miljön är det enklaste att köpa Token direkt. I de viktigaste mäklarhusen kan du hitta PPT, ICo de Populous -valutan, som kommer att vara din åtkomstnyckel till detta Blockchain -ekosystem.

PPT kan bytas ut mot Pokens för att utföra transaktioner som köp och försäljning av fakturor inom Populous. Du bör veta att Poken inte kan bytas ut mot fiat -pengar, de fungerar bara internt. Du kan också bara köpa Populous token med virtuella valutor, konventionella pengar kan inte användas ännu.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Populous: Allt du behöver veta»

 1. Maria Alejandra svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María Alejandra, tack för att du kommenterar Populous: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *