Stratis: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Blockchain-tekniken är utan tvekan ett av de viktigaste sprången som världen har tagit på senare tid. Denna kedja av block laddad med information och att en efter en integreras för att bilda ett ekosystem som Stratis, vilket kan ha en enorm omfattning.

Och det är att utöver kryptovalutor hittar vi lovande teknik i Blockchain med möjlighet att anpassa sig för att erbjuda alla typer av lösningar på marknaden. Idag kommer vi att prata om Stratis, en plattform som verkar lägga en av de första stenarna för användning av blockkedjor som en affärslösning.

 HatVad är Stratis? ✨

Vi kan definiera Stratis som en plattform som samlar både en kryptovaluta och ett open source-system. På detta sätt är det möjligt att erbjuda en miljö med alla nödvändiga verktyg så att företag enkelt kan utföra Blockchain-lösningar.

Stratis har sin egen blockchain som möjliggör utveckling av skräddarsydda lösningar för varje företag. Det erbjuder också möjligheten att skapa sidokedjor eller privata blockchain-kedjor som är länkade till de viktigaste så att du kan skapa dina egna privata kedjor med länkar till Stratis.

Dessutom erbjuds möjligheten att lagra data i molnet genom användning av Cloud Hosting-teknik. Tack vare Microsofts .NET Framework-åtkomst, eftersom Stratis har en länk till detta företag, kan applikationer skrivna i C # utvecklas. Och om det inte räckte, Stratis använder Backend som en tjänst eller BaaS-funktion för att länka molnet med apparna.

En annan sak som gynnar är att utvecklingen av teknik som gör det möjligt att öka säkerheten i systemet har prioriterats. Som om det inte var tillräckligt är strukturen utformad för att i framtida uppdateringar anpassa sig till det så kallade sakernas internet.

Stratis

RosPros av Stratis✨

 • Mindre transaktionsrisk: Det första du borde veta är att Stratis har en högre säkerhetsalgoritm som erbjuder bättre filter för att undvika dubbla transaktioner. Detta är en stor fördel för att undvika alla typer av fel eller dubbel information.
 • Algoritmförändring: Istället för att hitta en konventionell algoritm som vi ser i en annan typ av kryptovaluta har vi här en modifierad algoritm. Istället för att använda Proof of Work används Proof of Stake, vilket gör det möjligt att skapa enighet mellan Peer to Peer-nätverk med större precision.
 • Programmeringsspråk: En annan viktig förändring ser vi i programmeringsspråket som skiljer sig från andra virtuella valutor. Här byggdes strukturen på ett C # -språk medan till exempel Java användes i Ethereum. Fördelen med C # -språket är att det används allmänt och praktiskt taget universellt.
 • Egen Blockchain: De flesta plattformar, ekosystem och även kryptovalutor använder Blockchain av andra för att bygga sig själva. Så är fallet med Ethereum, en plattform som lånar sin Blockchain till många andra valutor och företag. Stratis har sin egen Blockchain och använder varken Bitcoin eller Ethereum.
 • Antal kryptovalutor: Du bör också veta att mängden kryptovalutor som utfärdats av Stratis är mycket högre än för andra virtuella valutor. Detta är en fördel, eftersom det uppmuntrar många fler transaktioner och på ett sätt löser vissa skalbarhetsproblem.
 • fokus: Slutligen finner vi att denna plattform erbjuder oss ett bra alternativ att fokusera på två marknader. Företag är huvudmålet för Stratis och dess Blockchain för att skapa blockchain-baserade lösningar. Investerare är ett annat fokus för denna plattform eftersom dess allians med Microsoft har gett det värde.

➡Exklusiv teknik✨

Att ha din egen Blockchain är inte så lätt som du kanske tror. Stratis bestämde sig för att utveckla en unik strategi genom att konvergera flera tekniker för att skapa sin egen plattform med inbäddad kryptovaluta. På detta sätt har den sin egen Blockchain, även om den också utnyttjar Bitcoin-noder.

Byggt på C # programmeringsspråk, Blockchain of Med Stratis kan du utföra smarta kontrakt på din blockchain. För att göra affärer lade Stratis till en programgaffel som kallas SegWit, vilket är en unik mjuk gaffel. Detta fungerar bara med Bitcoin-transaktionsformatet.

För att länka Stratis Blockchain och de genererade lösningarna ingår API-samtal som möjliggör länkning av applikationer. Således är det möjligt att skapa din egen datakedja med hjälp av Blockchain som bas för allt och länka det enkelt genom användning av ett API.

För att förbättra Blockchain-tekniken och driften, Stratis innehåller användningen av C # -språket som skapades av Microsoft. Dessutom är Stratis integrerat i Microsofts Azure BaaS-program. Nya algoritmer läggs också till som markerar användningen av nStratis-algoritmen för konsensus.

Stratis

➡Mining✨

Det är möjligt att bryta Stratis, men för detta är det nödvändigt att ta hänsyn till vissa punkter som gruvprocessen. Och här används distribuerad konsensus som det viktigaste sättet att bryta, så du måste vara i ett säkert nätverk för att delta i denna process.

Du bör också veta att Stratis-valutan fungerar under begreppet "Staking", detta innebär att detta nätverk genererar prestanda genom att spara dina mynt i din plånbok. Ju mer du har i lagring, desto högre avkastning får du i form av ränta från 1 till 4%.

HereVar kan man köpa den? ✨

Ett alternativ att ha Stratis-mynt är att bryta dem, även om det inte är så enkelt som det låter. Med tanke på att denna plattform försöker locka användare genom prestanda eller Staking är det logiskt att köp av mynt och deras lagring i din plånbok är det bästa alternativet.

Med viss stöd från Microsoft har användningen av Stratis virtuella valutor blivit utbredd. Det är därför vi kan hitta denna typ av virtuella valutor i några av de viktigaste börshusen. Dessutom har vi par i både kryptovalutor och fiat-pengar i dessa börser.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Stratis: Allt du behöver veta»

 1. Mía svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mia, tack för att du kommenterar Stratis: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *