Tron: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Nej, här berättar vi inte om den berömda Disney-filmen, med futuristiska specialeffekter och den underbara musiken från Daft Punk. Här kommer vi att berätta hur en ideell organisation som Tron, filmens namne, kan ändra internet och kryptovalutor.

Det stämmer, vi berättar allt du behöver veta om Tron och dess unika förslag som syftar till att säga adjö till datamonopol. Och det är, om vi inser, plattformar som innan vi trodde fria, så småningom blir platser med centraliserade makter.

Möte Tron✨

Tron är en plattform speciellt utformad för att erbjuda en delningsmiljö för skapare av digitalt innehåll och onlineunderhållning.Det är därför den ideella organisationen, som heter Tron, har skapat sin egen kryptovaluta som de heter Tronix.

Grunden för hela projektet finns i användningen av decentraliserad programvara som har en öppen källkod. Denna programvara använder i sin tur Blockchain som ett sätt att stödja projektet och operationerna genom att integrera P2P-nätverk för direktanslutning och interaktion mellan skapare och användare.

Ett exempel på hur Tron vill decentralisera internet är driften av plattformar, till exempel ett spelkasino. Och det är att genom att byta från PlayStore till Tron, kommer du inte bara att betala mindre provisioner och minska kostnaderna för dina användare. Det gör det också möjligt för dem att ha fullständig kontroll över din privata information.

Tron strävar efter två tydliga mål, å ena sidan, har uppgiften att marknadsföra sitt mynt som de planerar att använda genom att specialisera sig i underhållnings- och innehållsmiljön. Å andra sidan försöker Tron erbjuda en databehandlingslösning med en säker plattform som verkligen ger integritet.

Tron

Hemligheten bakom Tron

Det är värt att reflektera över Tron, även om Denna plattform visar sin önskan att decentralisera internet, det verkar som att den egentligen bara vill att den ska överföras till andra händer. Och det är att genom att fokusera på att vara den enda plattformen för användning av kryptovalutor i underhållning skulle det motsatta uppnås.

Förutom den monopolpotential som Tron har, liknar den teknik som denna plattform har mycket vad vi redan har sett på marknaden, så den är inte 100% infödd. Naturligtvis har Tron viktiga allierade från Asien som stöder projektet.

Skillnader mellan Tron och Bitcoin✨

 • fokus: Medan Bitcoin fokuserar på en rent monetär miljö, det vill säga investera och generera vinster, såväl som att använda det som betalningsmetod. Tron har fokus på innehåll, eftersom det är utformat för att uppmuntra onlineunderhållning.
 • Transaktionshastighet: En annan viktig skillnad, enligt dess skapare, är i transaktionernas hastighet. Detta beror på att Bitcoin kan behandla 3 till 6 transaktioner per sekund, Ethereum cirka 20 medan Tron skulle nå 1,200 XNUMX per sekund. Något som aldrig sett tidigare på dessa plattformar.
 • Antal mynt: Gruvprocessen på Tron är inte möjlig, eftersom alla möjliga TRX har skapats sedan plattformens start. Av de 100,000 65 miljoner som skapades i början har hittills endast XNUMX miljarder TRX släppts på marknaden.
 • Blockchain: Slutligen borde du veta att Tron är baserad på Ethereum Blockchain, liksom dess mynt, TRX, använder ERC20-token. Båda teknikerna är optimerade för drift med mikrotransaktioner, förutom att de möjliggör drift med Ethereum. Detta är inte möjligt med Bitcoin Blockchain.

✨Teknik bakom✨

Det första du bör veta är att, i termer av Blockchain, driver denna plattform Ethereum blockchain. På samma sätt driver dess system ERC20-token, även om den största skillnaden ligger i dess optimering för att utföra mikrotransaktioner och förbättra dess hastighet.

Den distribuerade lagringsinfrastrukturen som Tron använder tillåter användare att komma åt underhållningsinnehåll var som helst i världen och utan att använda tredje part. Detta gör operationen mer privat och till och med anonym, eftersom du på det här sättet inte ska sälja dina data för att komma åt innehåll.

Det implementerade innehållshanteringssystemet tillåter utvecklare och innehållsskapare att fungera utan att betala provision för det. Dessutom får de användare som stöder och finansierar projekt som belöning Tron-mynt, det vill säga TRX. Detta beror på att plattformen fungerar som en gratis plattform.

Ett annat inslag i Blockchain-optimering är att det tillåter att flera Blockchain-block läggs till i kedjan. Det kan också drivas genom så kallade smarta kontrakt som inkluderar andra valutor. Dessutom är det möjligt att spara information om appar för att effektivisera driften.

OwHur kan jag använda mina tokens? ✨

Något du borde veta är att Tron-token eller mynt accepteras för närvarande inte som betalningsmetod. Detta innebär att de inte kan användas för transaktioner utöver de som är auktoriserade inom samma plattform.

Även om du inte bör bli avskräckt, eftersom det förväntas att TRX, Tron-kryptovaluta, kommer att få relevans på marknaden. Vi kommer snart att se det som ett alternativ för betalning av underhållning, liksom dess användning som en betalningsmetod inom vissa videospel på grund av de viktiga allianser det har precis utanför dörren.

Tron

HereVar kan jag få TRX? ✨

Du måste veta det Det är inte möjligt att bryta Tron-kryptovalutor, det beror på att deras emissioner kontrolleras och det inte längre är möjligt att skapa mer. Naturligtvis kan du köpa dem eller få dem som en belöning för att finansiera vissa underhållningsprojekt på plattformen.

För att köpa dem är allt du behöver göra att leta efter ett av de mest populära börserna på marknaden, eftersom denna valuta erbjuds här. Börshus erbjuder vanligtvis olika typer av par för att få din TRX, de vanligaste är ETH och BTC, samt fiatpengar USD, RUB och KRW.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Tron: Allt du behöver veta»

 1. Santi svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santi, tack för att du kommenterar Tron: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *