ProCash -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ProCash (kallas även procashdream.com), det är en investeringsplattform. Rekommenderas verkligen ProCash för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ProCash ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är ProCash ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Pro Cash Dream Corp.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Panama.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ProCash, noterar vi att sidan inte ger någon information om förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som ProCash erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som ProCash tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

ProCash-webbplats
ProCash-webbplats

ProCash tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om ProCash |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: procashdream.com

Telefonnummer: + 591 75022506

E-post: [e-postskyddad]

Telegram: @Procashdream_oficial

Du kanske undrar varför vi granskade ProCash. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på ProCash <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ProCash är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad och huvudkontoret ligger i ett mycket osäkert land (Panama), det är inte klart vad dess arbetsmetoder är, i själva verket visar det mycket lite information, allt verkar tyda på att det är ett pyramidspel; Också när man letar efter recensioner om ProCash Vi hittade flera negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till ProCash till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ProCash? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

45 kommentarer om «ProCash: Betyg och kommentarer»

 1. Rebeca svar

  dessa från procashdrömmar är löjliga, de insisterar på att de är pålitliga och säkra

  om du bara ser deras webbplats lägger de: "Masternode Contracts for Networkers

  Du ger en avkastning på 200%, det betyder att du fördubblar investeringsbeloppet. "

  ERBJUDER DU 200% RETUR? INGEN KAN ERBJUDA ELLER GARANTERA DETTA, DE ÄR LÖJLIGA. OM de verkligen kunde producera 200% avkastning, skulle de inte leta efter kunder och investerare, eftersom de skulle vara miljoner.

  EN FARCE MED ALLA BREV.

  Håll utkik, min vän, allt är bullshit, lögner och bedrägerier som den gudomliga närvaron dömer och att de stänger denna plattform eftersom det inte är säkert. Tappa inte för det, köp bättre och spara pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rebeca, du har helt rätt, det tråkiga är att det fortfarande finns människor som tror det, tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Yuliet svar

  Detta system eller plattform uppdaterade nyligen sitt backoffice, och i ett påstådd uppdateringsförsök lurade det hundratusentals kontanter från de flesta av sina investerare, de flesta som hade återinvesterat sina intäkter över natten visade sig ha nollbalanser, utan möjlighet att återkräva ens investerade, drog de också tillbaka vinsterna som ackumulerades i systemet utan påstådda fordringar eftersom kontraktet föreskriver att de åtgärder som företaget vidtar inte har ett krav, de tog också bort de poäng som samlats upp av binära som förvärvades genom införandet av nya remisser som måste betalas av företaget, för att inte tala om avtalen som betalats av VIP, Forced Matris 2 × 2 och den nya införlivade produkten som heter Matris Mundial, som om det inte vore nog, fastställde de en alltför liten procentuell betalning på 0.10% per dag, de ökade uttagsprocenten samt avgiften för det, med andra ord, DITT SYSTEM ÄR EN SCAM, Helt bedrägeri och även om många av dess proselyter inte vill investera mer i det och har dragit sig tillbaka från den plattformen för att ta ut sina pengar eller vänta på att få göra det, finns det fortfarande vissa som säljer den produkten som pålitlig, kanske i hopp om att sidan med En gång och VD för Prochash Company kommer definitivt ut med alla pengar, eller kanske väntar du på ögonblicket som SHEEP att ta ut sina pengar som de fortfarande har och åtminstone inte lämnar med sina bara händer, det är verkligen en stor bluff. , och Endast de som vill slösa bort sina pengar för ingenting ska komma in, det finns många stötande ord som jag skulle vilja säga till de ansvariga för denna situation på grund av den upprördhet det framkallar, men jag föredrar att inte göra det av respekt som läsarna på denna sida förtjänar, och bättre att dra nytta av möjligheten att råda alla som söker information från denna mäklare att inte investera i den, att inte ge dessa bedragare nöjet att bli miljonär. onarios trots andras smärta, och om det redan finns någon som har investerat i det, råda dem att ta ut sina pengar så snart som möjligt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yuliet, tack för att du kommenterar ProCash -mäklaren. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. ELBER svar

  Detta företag som heter Procash Dream är en SCAM. Vd: n Rolando Weimar Mendoza Cardona har en historia av att ha varit med i andra SCAMS. Han har också åtalats i Santa Cruz de la Sierra (Bolivia) (ESTAFA). Här är testerna: https://edictos.organojudicial.gob.bo/Home/Detalle/10756.
  Denna karaktär tillsammans med CLAUDIO RIVAS OCH Franco ZADUNAISKY (FRANK ZADU) De lurade i TRADING WAVES. Även Frank ZADU (Procash youtuber) var SCAMMING på INTENSE LIVE. Med allt detta sagt. Procash är en SCAM skapad och drivs av Tjuvar !!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ELBER, UTMÄRKT !! Din information är mycket bra att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. LUIS svar

  dessa från procashdrömmar är löjliga, de insisterar på att de är pålitliga och säkra

  om du bara ser deras webbplats lägger de: "Masternode Contracts for Networkers

  Du ger en avkastning på 200%, det betyder att du fördubblar investeringsbeloppet. "

  ERBJUDER DU 200% RETUR? INGEN KAN ERBJUDA ELLER GARANTERA DETTA, DE ÄR LÖJLIGA. OM de verkligen kunde producera 200% avkastning, skulle de inte leta efter kunder och investerare, eftersom de skulle vara miljoner.

  EN FARCE MED ALLA BREV.

  SE PÅ VÄNNER SOM I DAG ÄR FULLT FULL

  VIDÖPPNA ÖGON

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LUIS, det stämmer, du måste hitta namnen på ägarna och platsen för deras kontor för att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. David väl svar

  Den pyramidbluffen kommer faktiskt från Bolivia, det kontaktnumret tillhör det landet. Pojkens efternamn är Mendoza och han har varit i många företag av denna typ som inte har fungerat för honom. Lura de som investerar. Självklart kommer företaget att placeras som om det vore i Panama. Så de hittar dem aldrig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, du måste hitta namnen på ägarna och platsen för deras kontor för att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Alonso svar

   Hej, har du mer information om dessa människor? du skulle hjälpa mig mycket

   Tack

  • Rodrigo svar

   hej david, de lurade mig ... vem är den här mendoza? Var kan jag hitta den? Jag skulle vilja berätta några saker

   Jag skulle uppskatta om du ger mig mer information eftersom jag har förlorat mycket pengar tack vare procashdreams

   gäller

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rodrigo, det stämmer, du måste hitta namnen på ägarna och platsen för deras kontor för att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 6. Ana Maria svar

  god morgon alla tack för era kommentarer om procash de räddade mig från att investera med dessa pirater, från vad jag kan läsa var jag på väg att bli lurad

  Stort tack till er alla för att ni kommenterar era erfarenheter och till rekommenderade mäklare för att ge information om dessa skurkar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana María, vi är glada att veta att vi har kunnat rädda dig, tack för att du skriver, du ger oss styrka.

   Hälsningar.

  • Federico andres svar

   Hej Ana, hur mår du? Om du letar efter en bra investering rekommenderar jag att du besöker denna webbplats: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/. Jag är knuten till företag och det är mitt bästa val som jag har gjort. Jag lämnar dig min kontakt om du är intresserad. Jag kommer att kommentera mer i detta FORUM

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Federico, tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 7. Venelgrupp svar

  Procash slet mig. De orkesterar väl utseendet de har betalat för och försöker lura även blockchain själv. De raderade delar av KYC och kommunikation med support. VD är en oförskämd man.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Venelgroup, tack för din kommentar om ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Om du vill se andra alternativ, se den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Edgar svar

  god dag tack för kommentarerna, så de är inte säkra? Vad kan du rekommendera?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edgar, tack för att du frågade om ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Om du vill se andra alternativ, se den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. utrotare svar

  Ni är mina herrar, jag har varit i procash sedan det började och de har aldrig betalat någonting, jag har bevis på allt, lyssna inte på dessa bedragare som inte har någonting och det de gör är att sätta skit på allvarliga människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej exterminator, tack för att du ger din åsikt om vår webbplats, men var försiktig med ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. Javi svar

  Det är mycket bra, jag är en företrädare för företaget och jag kan svara på alla frågor
  Kontakt av detta FORUM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javi, tack för att du skrev, men om du är från mäklaren, varför skriver du inte med ett mejl från mäklaren? Vilken information kan du ge oss om mäklaren? ProCash är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. pinga svar

  Den här sidan är mycket bra, Procash är den värsta bluffen av alla och det bidrar inte till något för dig, alla går till samma pingon, SCAMMERS !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Juan, tack för att du ger din åsikt om vår webbplats, men var försiktig med ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

  • Din pappa i bikini svar

   Bra förklaring, kompis chef för pinga hahahaha

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej du, ProCash Broker är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 12. Herix svar

  Jag tycker det är fult att svara alla med samma svar, du borde anpassa ditt svar mer för att göra dig till en sida med större val. Det verkar som ett automatiskt svar. Det gör det till en bot.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Herix, den här mäklaren är en SCAM, det är den typiska mäklaren som sätter upp en billig webbplats och säger att de är i Panama och då kan du inte hitta dem någonstans, de skapar falska webbplatser så här för att det ska se ut som de är en juridisk mäklare och jag vet inte ens att det tar dig närmare, allt är samlat och förberett för att bedra alla räddare som kan bedra, om du bestämmer dig för att investera från det ögonblicket går du in i hjulet där de först försöker bli din vän och de kommer att vara dina bästa vänner så att du litar på dem och skickar dem mer pengar, allt är utformat med det målet, att stjäla alla pengar de kan, de som påstår sig vara rådgivare eller analytiker har inte ens slutat grundskolan men vad de vet hur man gör är att manipulera människor för att övertyga dem om att de erbjuder stora möjligheter när allt i verkligheten är en LJUG.
   För att återfå pengarna som dessa kriminella har lurat dig, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Den kubanska killen svar

   Tack så mycket för artikeln !!!!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej El, ProCash Broker är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 13. miguel svar

  god morgon tack för informationen om procash. Då kommer jag bättre förbi dem. Stort tack vänner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Esli svar

  Enligt dig, vilken mäklare skulle du rekommendera mig?

 15. Jose Manuel Gonzalez svar

  Bra, jag ger inte 100% för att som en mänsklig skapelse som är föremål för dess fel säger du till mig att pengarna inte släpps ut på marknaden, väl enligt zoomningen som de gjorde den 3 mars visar de dig åtminstone ett konto också med 50 tusen dollar i Binance, förutom det här kontot visar de dig historiken eller diagrammet över transaktioner som de utför, även alliansen som en likviditetsleverantör som heter isPrime har, som regleras av FAC, nu De visade att jag kommer att ansvara för att verifiera det på egen hand om en sådan allians verkligen existerar. Det är inte att det står investerar att det är säkert, men till skillnad från andra mäklare som enligt de har en laglig registrering, verkliga kontor, kvalificerad personal och annat har de aldrig visat ett enda bevis på vad de gör, åtminstone går ProCash där tar jag ett mer legitimt steg, jag upprepar, jag säger inte att de investerar, jag avslöjar bara min synvinkel, bevis, de presenterade dem redan idag, vissa saknar andra som kommer i nästa zoom.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José Manuel, allt är falskt, det är demokonton, tack för att du delar din erfarenhet med ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Jose Manuel Gonzalez svar

  God morgon, jag har jobbat med dem i några dagar, och om jag ser din recension tycker jag att det är bra att de varnar för att vara och inte vara reglerade, även om de till slut vill spela det, de gör det, de är lagligt registrerade eller de är reglerade eller inte, å andra sidan vad jag gillade med dem är deras deltagande, av arbetslaget jag menar, faktiskt zoomar de in där de avslöjar och visar vad de gör med investeringarna , det är inte det för mitt 200% av förtroende men hittills har de inte visat mig något som jag börjar tvivla på.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *