I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Goldenway Global Investments. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Goldenway Global Investments och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgwguk.co, gwguk.com
???? företagetGoldenway Global Investments (UK) Limited. (obefintlig)
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 (MT4)
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ Goldenway Global Investments ägs av företaget Goldenway Global Investments(UK) Limited den ligger i Förenade kungariket, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu över till att analysera kontotyperna som Goldenway Global Investments erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Goldenway Global Investments webbplats

Goldenway Global Investments tillhandahåller några livediagram, ekonomisk kalender, lite information om produkterna de erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • + 44 203 4118 398

???? Goldenway Global Investments slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Goldenway Global Investments.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Goldenway Global Investments:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Goldenway Global Investments kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Goldenway Global Investments? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Goldenway Global Investments.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Goldenway Global Investments

Hur man rapporterar Goldenway Global Investments

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Goldenway Global Investments?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Goldenway Global Investments en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Goldenway Global Investments är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Goldenway Global Investments pålitligt?

Nej. Goldenway Global Investments är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Goldenway Global Investments?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Goldenway Global Investments?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

26 kommentarer om «Goldenway Global Investments är en bluff? 2023 recensioner»

 1. Hesekiel svar

  De tog alla pengar de kunde, fick mig att tro att jag tjänade mycket, bad om att få lägga alla mina besparingar på det, och när jag väl ville ta ut, så lät de mig inte. Jag sökte om tjänsten att de redan hade sagt att det betyder att de återhämtade sig och det fungerade, efter veckor kunde jag få tillbaka mina pengar! Tack för rekommendationen, jag kunde få ut mina pengar från det här tjuvgänget.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ezequiel, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.