Kommentarer om handelsvågor

I denna avdelning vi kommer att analysera Trading Waves-mäklaren, är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen handelsvågor för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om handelsvågor ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Handlar det vågor ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Trading Waves inte nämner absolut något om att vara en reglerad mäklare, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Trading Waves, vi märkte att det erbjuder 3 olika kontotyper.

Konto 1- Minsta initiala insättning på $ 50, 3% daglig vinst.

Konto 2- Minsta initiala insättning på $ 10.050, 3% daglig vinst.

Konto 3- Minsta initiala insättning på $ 20.050, 3% daglig vinst.

Handelsvågor kontotyper
Handelsvågor kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Trading Waves erbjuder är: vi tror att Trading Waves egen plattform, eftersom de inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Trading Waves tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Trading Waves webbplats
Trading Waves webbplats

 

Trading Waves ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring utan att gå in på detaljer om målet för Trading Waves, men de ger verkligen mycket lite information om företaget och erbjuder inga resurser eller verktyg ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om handelsvågor

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tradingwaves.co

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Trading Waves. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Betyg på handelsvågor <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Trading Waves är tillförlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är ett oreglerat företag, det nämner inte var det är baserat, det nämner inte vilket företag som hanterar webbplatsen när man letar efter andra utvärderingar om företaget vi kunde inte hitta någonting, vilket skulle indikera att det är ett "nytt" företag ...

 

Av dessa skäl tror vi att Trading Waves inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt att ta risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera i?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trading Waves? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

28 kommentarer om «Handelsvågor: Betyg och kommentarer»

 1. Karen svar

  Är en gotcha!!!! Och bra gjort eftersom de berättar om vinster och då kan du inte längre ta ut
  Pengar är tjuvar och de bytte sida.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Karen, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Trading Waves. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den du startade, och inte heller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Frank Davila svar

  God kväll, jag investerade 50 dollar i den här plattformen vid den tidpunkt då de betalade med uppfyllandet av termen men när det var min tur att dra ut ändrade de allt och jag var tvungen att skicka pengar för att ta ut dem, en bedrägeri, jag bad dem att skicka mina pengar till mig och att de kommer att hålla sig till intressen eftersom jag är från Venezuela och jag behövde pengarna för mat, de svarade mig aldrig, de är tjuvar, hur välsmakande det är att öppna en sida för att stjäla från människor och sedan betala droppar, och när mina barn dog av hungrig hur matade jag dem? Bara Gud och jag vet hur det kostade oss att göra det, rättvisa på denna planet är långsam och bekväm för dem som har pengar ... från andra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Frank, tack för att du delar din erfarenhet med Trading Waves. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den från början eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. alvaro svar

  Jag investerade 3000 dollar i bitcoins, och de lurade mig, sajterna där de dykt upp existerar inte längre, Trading Waves försvann, jag investerade där eftersom flera av mitt kontor förmodligen gjorde det bra och som dårar de rekommenderade är det ett pyramidesystem, SE upp för systempyramiden är alltid bluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alvaro, tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med Trading Waves. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den från början eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. hugo andres hernandez svar

  bluff, förvarad av ledare från olika länder, och deras ägare Ronny Martinez ... var försiktig ... spring för att höra dessa namn, Martin Bertagna, Wanda och hennes man Diego, Rolando Mendoza, Claudio Rivas, Francisco Patin.

 5. Tyska Mera svar

  Jag gjorde en investering på 300 dollar under året 2019 men jag kunde inte ta ut mina vinster, det här är definitivt en bluff som alla företag som går ut varje dag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej tyska, tack för att du delar din erfarenhet med Trading Waves. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Trading Waves låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 6. Helman Camargo svar

  Jag investerade 200 dollar, jag kunde aldrig komma ut när jag insåg att de raderade sidan och damen som länkade mig försvann också. De människor som säger att de gjorde det mycket bra och att de är i kontakt är samma människor som arbetar där med handel.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Helman, tack för att du delar din erfarenhet med Trading Waves. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Trading Waves låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 7. mård svar

  Optimalt detsamma som alla. Är en gotcha. Jag investerade 300 € som jag aldrig kan ta ut, det enda alternativet de gav var att återinvestera det med vinsten, jag gjorde det vid två tillfällen. Jag lyckades aldrig få en enda euro.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marta, tack för att du delar din erfarenhet med Trading Waves. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 8. Hans Duran Bermudez svar

  Jag investerade i juni och reglerna ändrades. De låter dig inte längre ta ut pengar. De tvingar en att investera i andra valutor. Det finns inga tillbehör.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hans, tack för att du delar din erfarenhet med Trading Waves. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur låter de dig inte dra dig tillbaka? Vad händer när du försöker ta ut dina pengar?

   hälsningar

   • ängel guzman svar

    Jag förlorade $ 600 med dessa fuskande tjuvar av yrke hdp Ronny martinez, martin bertagna, wanda och hennes man diego, rolando mendoza, claudio rivas, francisco patin. Och min rådgivare gudfader ricardo aular

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Angel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trading Waves. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den du startade, inte heller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk genom vår chatt.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 9. Jose svar

  Det är det värsta, i juni månad investerade jag $ 1000 och de har inte låtit mig ta ut någonting, de skapade en annan sida med en annan valuta och de ändrade spelreglerna utan någon form av logik, om de kan hjälpa till där du kan rapportera den här sidan så att stänga den och inte fortsätta lura människor, jag skulle uppskatta det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trading Waves, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Har du den andra sidan du nämner?

   Var kommer du från (land) när du rapporterar?

   Hälsningar.

 10. Leonardo svar

  Sanningen är att jag satte in 100 dollar för mer än 5 månader sedan att upp till 3% dagligen är en lögn när jag efter 3 månader lyckades nå det lägsta uttaget 100 dollar de aldrig låter det ta ut är ett kedjepyramidesystem de som rekryterar dig beror på att de ger dem 10% av vad remisser investerar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Leonardo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trading Waves, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 11. Sonia Lopez svar

  INGENTING REKOMMENDERAS!

  Innan de kom in hade de berättat om en daglig vinst på 3% och du hade dina pengar och vinst under en maximal period på 4 månader, för ungefär en månad sedan ändrade jag allt. Nu visar det sig att de ger dig en noll daglig vinst, du når inte ens 1% med de pengar du redan hade, du måste investera mer för att kunna ha kortsiktiga vinster, annars måste du lämna dina pengar för nästan 1 år .. Total lögn. Låt dig inte luras och placera inte dina pengar där, det finns många människor som har mer än 1 månader utan att kunna ta ut sina intäkter

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sonia, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trading Waves ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 12. Roberto svar

  Hej, jag gick nyligen in på Trading vågor och för närvarande ger de motsvarande fördelar dagligen eftersom jag inte har personer under Jag vet ingenting om resterna

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trading Waves ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 13. principiante svar

  hej är de bra eller inte? De kommer och ringer ofta och jag vet inte om jag ska investera med dem eller inte. Jag uppskattar alla råd

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej nybörjare, vi väntar också på fler erfarenheter med handelsvågor. Kommer du ihåg hur du först hittade Trading Waves?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *