Kommentarer till Invest Moment

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Investera Moment (även kallat invest-moment.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Invest Moment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Invest Moment ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Invest Moment ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Invest Moment märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, Pro-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning $250, STP / NDD-exekveringsmodell, typ av marknadsutförande, spridning från 1.5 punkter, hävstång upp till 1: 500, marginalanrop / stoppnivå 80% / 50%, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 1000 partier.

Pro-konto: minsta initiala insättning $2.000, STP / ECN / NDD-exekveringsmodell, typ av marknadsutförande, spridning från 0 punkter, hävstång upp till 1: 500, marginalanrop / stoppnivå 80% / 50%, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal storlek handel 1000 partier, $ 3 provision per sida per parti.

VIP-konto: minsta initiala insättning $20.000, STP // ECN / NDD exekveringsmodell, typ av marknadsutförande, spridning från 1.5 punkter, hävstång upp till 1: 200, marginalanrop / stopp-ut-nivå 80% / 50%, minsta handelsstorlek 0.01 partier, storlek maximalt handel 1000 partier, provision på $ 1.5 per sida per parti.

Invest Moment-kontotyper
Invest Moment-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Invest Moment erbjuder är: plattform egen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Invest Moment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Invest Moment webbplats
Invest Moment webbplats

Invest Moment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som erbjuds, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Investera Moment |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: invest-moment.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Invest Moment. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Investera Moment <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Investera Moment är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Invest Moment hittar vi bara recensioner som är negativa och är roliga med denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd Investera Moment till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Investera Moment till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Invest Moment? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

39 kommentarer om «Invest Moment: Betyg och kommentarer»

 1. Rocio lita svar

  Det här företaget verkar olagligt för mig, jag är också i samma problem, de är väldigt befintliga för att jag ska sätta in dem tills de övertygar oss bara för att göra ett test jag ville ta ut 20,00 först bad de mig om all data jag gav allt jag kunde ta aldrig ut, det är redan mer än 15 dagar redan Du kan inte räkna på något sätt och du kan inte ens komma in på huvudsidan sämre till plattformen Jag behöver hjälp det kommer att vara möjligt att återvinna de investerade pengarna någon kan hjälpa oss med detta problem det är inte rättvist att de fuskar på det här sättet

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rocio, tack för din kommentar om Invest Moment. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Invest Moment. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Segrare svar

  Hej, jag investerar hos dem, jag har 23.000 400 USD i kapital, jag ville ta ut 3 USD och de började med sina strategier som jag utvärderade ekonomi, de slutade redan svara på posten och wasap. Jag har fortfarande öppen verksamhet och de har inte ringt på en vecka och de har inte svarat på mejlen, men XNUMX rådgivare har ändrats sedan när jag bad om att ta ut pengar. De är Elias Acevedo, Enrique Almote och nu en viss Marcus, hur skulle han kunna få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Victor, tack för din kommentar om Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jose Tomas svar

  Jag heter José, det är en stor bluff jag investerade ett betydande belopp och från det beloppet genererade de en vinst på 50.000 5.200 euro som jag aldrig har sett eller någonsin kommer att se, den här herr för att han kallade honom på något sätt, berättade Adam Berger att för att ta ut det beloppet var tvungen att betala en skatt på XNUMX XNUMX € vilket jag vägrade
  Sedan slutet av mars har jag inte hört från denna herr. Han svarar inte på e-postmeddelandena, sanningen har varit mycket väl upprättad. Jag hoppas att rättvisa faller på dessa människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, du är i tid att få tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Rocio Lita svar

    Till exempel sa de till mig att sätta in 300 om han inte skulle ge mig bonusen och då systemet inte tillät systemet fick mig bara att sätta in 250 och från banken fick jag att jag måste betala 299,30

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Rocío, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
     Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 4. pedro svar

  invest-moment .com / regulator.html

  Om det står var det är reglerat, till och med är huvudkontorets fysiska adress, verkar det mer som om de vill ligga på den här sidan

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, säg inte nonsens! Ingenstans ser du företagets verkliga adress eller förordningen, bara en USA-adress kommer ut men ingen amerikansk reglering ses någonstans. Tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Lic Luciano José Luis svar

  Hej, jag hoppas och den här kommentaren kommer att hjälpa dig, jag arbetade på dessa kontor i mindre än 1 månad belägen i insurgentes CDMX och till och med blev jag lurad, först trodde jag att detta inte var olagligt och att jag kunde få bra provisioner baserade på av mitt arbete (försäljning) men det var när jag sålde mitt första konto att jag insåg att de var bokstavligen lurade, jag skulle bara uppfylla mina dagar och de skulle betala mig mina fjorton dagar men när dagen kom ville de inte betala mig, jag lurades, jag letar efter en rättegång
  Om de gillar folket som fuskade, har jag namnen på dem som låtsas vara "akademiker" uppenbarligen fiktiva människor, och jag har platsen för deras nya kontor i reform och uppror.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lic. Luciano, om jag är ärlig mot dig, skulle det vara till stor hjälp att ha ditt samarbete, med dessa uppgifter kan de ges till polisen och alla de drabbade familjerna så att de kan komma att kräva sina pengar, DU KOMMER GÖR EN STOR BRA FÖR MÅNGA MÄNNISKOR OCH DU SPARAR LIDNING FÖR MÅNGA ANDRA, vi hoppas ha all den informationen som du har så att rättvisa görs. Tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Freddy svar

   Hej Luciano, dessa tjuvar lurade min far, en äldre person, baserat på lögner och tusentals samtal stal hans livsbesparingar ... skulle du hjälpa mig om du delar information som hjälper mig att få tillbaka pengarna, till exempel platsen eller namnet på de som är ansvariga för bluffen för investeringsmomentet

   Tack så mycket, jag är uppmärksam på ditt svar

   • JORGE svar

    HEJ FREDDY CLEAR, MITT NAMN ÄR JORGE, KONTAKTA MIG, JAG SKA GÖRA DIG ALL INFO DU BEHÖVER

  • Fede svar

   Jag vill kommunicera med en rådgivare

   Hälsningar, snälla, han pratar med en rådgivare för dig, han heter Alan Barrier, jag vill kommunicera med honom för att investera.

   Jag kunde inte avsluta konversationen på grund av ett problem jag hade.

   Vad ska jag skriva till min e -post tack.

   Sidan är invest-moment .com.

  • Andres Sarmiento svar

   God eftermiddag lurades jag av dessa killar. Jag skulle vilja gå med i rättegången. Jag kontaktades från Mexiko av några förmodade licensinnehavare "Abraham", Alexa Vallares och Ayerim Araceli Huerta Urbina, var försiktig med att jag är från Colombia, Invest Moment Total Fraud.

  • Ana lopez svar

   Hej, kan du ge mig all information du har ... Namn Adresser plats

 6. Natali svar

  investera ögonblicket är en bluff, jag har väntat på att min investering ska dras tillbaka i 278 dagar och de svarar ingenting och jag skickade flera mejl till den här adressen där de kontaktade mig "[e-postskyddad]"Och de har inte blivit rörda att svara, de är tjuvar, faller inte i deras fälla, jag investerade bara usd100, men de insisterade på att det skulle vara bättre usd2000, som jag sa att de inte kunde, de gillade inte mig och de sa att då gick jag i pension och begärde pengarna men vad jag säger, tills nu har jag inte återvänt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Natali, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rocio Lita svar

   De är mycket krävande för mig de kallade många gånger till det som övertygade mig om inte ens att klargöra om de tar ut skatt från det som sätts in och tas ut

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rocio, ljug inte, de låter dig aldrig ta tillbaka något.

    Hälsningar.

 7. söndag måndag svar

  Jag är med dem och tar inte ut pengar från mina inkomster, de ber mig betala skatt för uttag. är en gotcha

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Domingo, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. LUIS CATALA REIG svar

  God morgon, jag har läst kommentarerna som visas i det här forumet och jag skulle vilja att du också publicerar mina. Invest Moment, genom sin chef Adam Berger, är ett aktiemarknadsföretag som investerar i det. De föreslår en investering, du gör det, när projektet är klart kan du återbetala de pengar som betalats helt eller delvis, som du vill. Fördelarna som genereras, om några, kan du också använda dem. så fungerar företaget.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, förutom chefen är Adam Berger ägare? Vet du vilken reglering de har? De lägger inte upp det på webben, har du ett telefonnummer för kontakt? det visas inte på webben. En webbplats bör ha allt jag ber om, och kunder klagar inte ofta på att de inte kan ta ut sina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. mar svar

  Hej!! Idag heter jag en Miguel Rodriguez och mycket insisterande, men jag sa till honom: Jag tänker inte lägga pengar idag, jag måste tänka igenom saker och tack. Gud jag hittade den här informationen, jag blockerade redan numret på mobiltelefonen och posten ... Jag antog att det var en bluff,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mar, vi är glada att du skriver för att ge oss dessa goda nyheter, som motiverar oss och hjälper oss att fortsätta informera användare så att de är försiktiga och inte faller för dessa bedrägerier.

   Hälsningar och lycka till.

 10. EN MER BEDRÄCKNING svar

  SON SCAM - SCAM

  BE OM ÅTERKOPPLING AV DIN PENGAR OCH DU SÄR ATT JAG INTE är rädd

  DE FÅR NERVUS OM DU FRÅGAR PÅ RETREAT

  DE ÄR Tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FN, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Lic. Mario Mata svar

  Hittills klarar jag mig bra med Invest moment, mycket professionellt, snabba uttag, mycket uppmärksam, hittills en mycket tillfredsställande och lönsam upplevelse.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, jag tror inte att samma sak kommer att hända när du ber om att ta ut dina pengar men tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Toni svar

  Det här är en riktig bluff, de får dig att lägga in pengar och de berättar att det är på en METATRADER 4 -plattform, och där kan du tjäna mycket pengar, men det är ALLT LJU, så fort du berättar för dig att du vill få tillbaka pengarna försvinner kommunikationen. AUTHENTIC SCAM, OCH DU KAN INTE ÅTERKOMMA PENGAR, eftersom denna plattform endast fungerar via Broker, och invest-moment .com, är ett bluffföretag, ringdes jag varje dag av en tjej med utländsk accent, Roberta Rivas, De skickar dig e-post, allt mycket väl inrättat, mycket bra bluffproffs, men allt de vill är att få mer pengar från dig, så du förlorar det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Toni, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 13. mardelis barreto svar

  inves-momen är det då en bluff? Jag föll nästan
  En dam som heter Mireya Sandoval pratade med mig och övertygade mig men jag ville först ta reda på, all information är värdefull för mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mardelis, tack och lov att du räddades, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersrecomendados.com/invest-moment-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Laura svar

  Jag kan inte ta ut ett öre, jag behöver någon som hjälper mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med Invest Moment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *