Bux mäklare

IQ Option recensioner

Analys av IQ Option

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera IQ Option (kallas även med namnet: eu.iqoption.com – iqoption.es), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen IQ Option för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om IQ Option ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är IQ Option en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ IQ Option nämner att vara en del av Europe Ltd och IQOPTION LTD.
 • ❌ När det gäller sin placering har företaget kontor i Cypern och Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att IQ Option regleras av CySEC.

UPPMÄRKSAMHET: IQ Option har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av IQ Option, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som IQ Option använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som IQ Option tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Webbplats för IQ Option
Webbplats för IQ Option

IQ Option tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av produkter som IQ Option erbjuder, nyheter om finansiella händelser av intresse, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information IQ Option

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: iqoption.com
 • 📞 Telefonnummer: +54 115 173 7455 (Argentina) | +56 442 045 (Chile) | 012 01800 519 0167 (Colombia) | (+357) 825808 25 34 (Cypern) | +90 086 16 12 34 (Spanien - gratis) | +91 123 87 48 (Spanien - Madrid-pris) | +44 20 8068 0760 (Londonpris) | +44 80 0069 8644 (England)
 • 📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar IQ Option. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på IQ Option

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att IQ Option-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om IQ Option? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

14 kommentarer om «IQ-alternativ: Betyg och recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej TONY, vi har redan gjort en recension om denna mäklare, klicka HÄR för att se recensioner och kommentarer från olika användare.

   Hälsningar.

 1. ENMA GUANOTOA svar

  Hej vänner... Jag har haft problem med att samla in mina pengar, jag har redan gjort 3 uttagsbegäranden och bara de andra 2 väntar och varje gång jag chattar med dem säger de till mig att betalningen redan har gått ut och att det beror på bank och att det kan ta upp till 21 dagar men det har gått mer än en månad och jag får inget...på banken säger de till mig att så fort det kommer och de verifierar det direkt finns det på kontot. Så jag rekommenderar det inte... Jag vet inte när jag ska ladda.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ENMA, de vet inte längre vad de ska hitta på för att lura sina kunder, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med IQ OPTION. IQ OPTION-mäklaren är en BLUFFÄR, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera hos detta företag.

   Du kan läsa en recension om dem här: IQ Option

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Gildardo svar

  Hej alla.
  Jag vill dela med mig av följande:
  En systerdotter hade ett konto på IQOption med cirka 200 dollar.
  Över natten försvann balansen och rapporterades omedelbart till portalen.
  Efter undersökningen av IQOption informerades det om att en hackare från Nigeria hade kommit in på plattformen.
  Efter flera dagar är det slutgiltiga svaret att IQOption inte är ansvarig för någonting om du inte köper försäkring hos dem.
  Min fråga är: kommer försäkring att förhindra att ytterligare en attack inträffar?
  Har inte IQOption ansvaret för att säkerställa plattformens säkerhet?
  Var mycket försiktig och lämna i dina IQOption -konton så lite som möjligt, för vi ser redan att du inte kommer att vara ansvarig för någonting.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gildardo, du vet inte längre vad du ska hitta på för att lura dina kunder, tack för att du delar din erfarenhet med IQ OPTION. IQ OPTION -mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/iq-option-comentarios/
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan läsa recensionen och kommentarerna här: https://brokersrecomendados.com/iq-option-comentarios/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Ängel svar

  Du kommer att kunna göra en analys på sidan som är som en Takashikotegawa.com-mäklare, jag tvivlar på avkastningen, tack så mycket!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ängel, tack för att du skrev, vi gör flera recensioner idag som snart kommer att finnas tillgängliga, för nu, kolla bra om de har en bra reglering som stöder det kapital du sätter in hos dem, från vad jag har sett hittills ger de inte mycket förtroende.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOSE, tack för att du delar din erfarenhet med IQ OPTION. IQ OPTION-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan läsa recensionen och kommentarerna här: https://brokersrecomendados.com/iq-option-comentarios/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Aria, så mycket som du har haft en bra erfarenhet av IQ Option, vi påminner dig om att IQ Option är en mäklare som är baserad i mycket osäkra länder, med mycket dåliga regler och som erbjuder binära optioner, enligt vår åsikt en mycket farlig kombination , och för detta skulle vi aldrig rekommendera en mäklare som IQ Option.

  hälsningar

 5. Rube svar

  Det är mäklaren med den renaste och vackraste designen som jag känner men det är det enda bra som den har över andra, dess spreadar är överdrivna ibland, du måste ha en mycket bra internetanslutning annars kommer det att misslyckas dig mycket jag gör rekommenderar inte att använda tralling stop eftersom det är ett bedrägeri precis som de aldrig använder binärer, personligen använder jag det bara för CFD-aktier.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rube, så mycket som du har haft en bra upplevelse med IQ Option, vi påminner dig om det IQ Option är en mäklare som är baserad i mycket osäkra länder, med mycket dåliga regler och som erbjuder binära optioner, enligt vår mening en mycket farlig kombination, och av denna anledning skulle vi aldrig rekommendera en mäklare som IQ Option.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.