Annonsera med oss

Kommentarer till IQ Option

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren IQ Option (Ă€ven kallad iqoption.com, eu.iqoption.com och iqoption.es), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Är IQ-alternativ verkligen rekommenderat för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av IQ Option. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet hittar du: Ă„sikter om IQ Option ✅, hĂ€vdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det IQ-alternativ⚠ en sĂ€ker mĂ€klare? ⛔ Kan vi lita pĂ„ det hĂ€r företaget? ✅ Kan vi ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Iqoption Europe Ltd och IQOPTION LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Cypern och Saint Vincent och Grenadinerna (beroende pĂ„ kundens plats).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: IQ Option Ă€r en reglerad mĂ€klare pĂ„ Cypern (förordning 247/14) Ă€ven om vi anser att Cyperns reglering Ă€r en av de vĂ€rsta, liksom (beroende pĂ„ kundens plats) Ă€r det en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IQ Option, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton.

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som IQ Option erbjuder Àr: IQ Option-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som IQ Option tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Webbplats för IQ Option
Webbplats för IQ Option

IQ Option tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, förklaring av produkter som IQ Option erbjuder, nyheter om finansiella hÀndelser av intresse, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

🟱 Annan information om IQ Option 🟱

 

âŹ‡ïž Vi lĂ€mnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjĂ€lv. âŹ‡ïž

🌏 Webbplats: iqoption.com

📞 Telefonnummer: +54 115 173 7455 (Argentina) | +56 442 045 (Chile) | 012 01800 519 0167 (Colombia) | (+357) 825808 25 34 (Cypern) | +90 086 16 12 34 (Spanien - gratis) | +91 123 87 48 (Spanien - Madrid-pris) | +44 20 8068 0760 (Londonpris) | +44 80 0069 8644 (England)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ IQ Option <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt Tror vi att företaget IQ Option Ă€r pĂ„litlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021 ⭐

 

Med tanke pÄ allt detta rekommenderar vi att vi tar försiktighet, för: Àven om det Àr en reglerad mÀklare Àr CySEC tyvÀrr en mycket osÀker reglering och som en följd har tusentals mÀnniskor blivit lurade av mÀklare som regleras av denna instans; utöver detta kan mÀklaren, beroende pÄ placeringen av mÀklaren ocksÄ vara OREGULERAD. Det har sitt huvudkontor i lÀnder med ett mycket dÄligt rykte (Cypern och Saint Vincent och Grenadinerna). NÀr vi letade efter recensioner pÄ IQ Option hittade vi flera negativa recensioner som varnade om denna mÀklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ Uppdatering mars 2021⛔ : Vi har fĂ„tt ett stort antal meddelanden frĂ„n IQ Option-kunder som nĂ€mner problem med att ta ut kapitalet.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IQ Option? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «IQ-alternativ: Betyg och recensioner»

 1. Martin svar

  De Àr en bluff de hÀr, blanda dig inte in ..

 2. Gildardo svar

  Hej alla.
  Jag vill dela med mig av följande:
  En systerdotter hade ett konto pÄ IQOption med cirka 200 dollar.
  Över natten försvann balansen och rapporterades omedelbart till portalen.
  Efter undersökningen av IQOption informerades det om att en hackare frÄn Nigeria hade kommit in pÄ plattformen.
  Efter flera dagar Àr det slutgiltiga svaret att IQOption inte Àr ansvarig för nÄgonting om du inte köper försÀkring hos dem.
  Min frÄga Àr: kommer försÀkring att förhindra att ytterligare en attack intrÀffar?
  Har inte IQOption ansvaret för att sÀkerstÀlla plattformens sÀkerhet?
  Var mycket försiktig och lÀmna i dina IQOption -konton sÄ lite som möjligt, för vi ser redan att du inte kommer att vara ansvarig för nÄgonting.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gildardo, du vet inte lÀngre vad du ska hitta pÄ för att lura dina kunder, tack för att du delar din erfarenhet med IQ OPTION. IQ OPTION -mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.
   Du kan lÀsa en recension om dem hÀr: https://brokersrecomendados.com/iq-option-comentarios/
   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   Du kan lÀsa recensionen och kommentarerna hÀr: https://brokersrecomendados.com/iq-option-comentarios/
   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller denna lĂ€nk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 3. Ängel svar

  Du kommer att kunna göra en analys pÄ sidan som Àr som en Takashikotegawa.com-mÀklare, jag tvivlar pÄ avkastningen, tack sÄ mycket!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Àngel, tack för att du skrev, vi gör flera recensioner idag som snart kommer att finnas tillgÀngliga, för nu, kolla bra om de har en bra reglering som stöder det kapital du sÀtter in hos dem, frÄn vad jag har sett hittills ger de inte mycket förtroende.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JOSE, tack för att du delar din erfarenhet med IQ OPTION. IQ OPTION-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   Du kan lÀsa recensionen och kommentarerna hÀr: https://brokersrecomendados.com/iq-option-comentarios/
   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller denna lĂ€nk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 4. Rekommenderade mÀklare Postförfattaresvar

  Hej Aria, sÄ mycket som du har haft en bra erfarenhet av IQ Option, vi pÄminner dig om att IQ Option Àr en mÀklare som Àr baserad i mycket osÀkra lÀnder, med mycket dÄliga regler och som erbjuder binÀra optioner, enligt vÄr Äsikt en mycket farlig kombination , och för detta skulle vi aldrig rekommendera en mÀklare som IQ Option.

  hÀlsningar

 5. Rube svar

  Det Àr mÀklaren med den renaste och vackraste designen som jag kÀnner men det Àr det enda bra som den har över andra, dess spreadar Àr överdrivna ibland, du mÄste ha en mycket bra internetanslutning annars kommer det att misslyckas dig mycket jag gör rekommenderar inte att anvÀnda tralling stop eftersom det Àr ett bedrÀgeri precis som de aldrig anvÀnder binÀrer, personligen anvÀnder jag det bara för CFD-aktier.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rube, sÄ mycket som du har haft en bra upplevelse med IQ Option, vi pÄminner dig om det IQ Option Àr en mÀklare som Àr baserad i mycket osÀkra lÀnder, med mycket dÄliga regler och som erbjuder binÀra optioner, enligt vÄr mening en mycket farlig kombination, och av denna anledning skulle vi aldrig rekommendera en mÀklare som IQ Option.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *