✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till capital4bank

I denna avdelning vi kommer att analysera kapital4bankmäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen kapital4bank att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Vi vill klargöra att Capital4banks webbplats inte är på spanska, men ändå på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi beslutat att granska företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Capital Com Investment LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom kapital4bank inte nämner absolut ingenting om någon reglering, tyder allt på att det är en icke-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av capital4bank, noterar vi att det erbjuder Fyra kontotyper: mikrokontot, standardkontot, premiumkontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 100 $, upp till 1: 500 hävstång, ingen provision.

Standardkonto- Minsta initial insättning på 500 $, upp till 1: 300 hävstång, ingen provision, telefonhandel tillgänglig, fondförvaltning tillgänglig.

Premiumkonto: Minsta 25.000 1 $ första insättning, upp till 100: XNUMX hävstång, ingen provision, telefonhandel tillgänglig, fondförvaltning tillgänglig.

VIP-konto: Minsta 100.000 1 $ första insättning, upp till 100: XNUMX hävstång, ingen provision, telefonhandel tillgänglig, fondförvaltning tillgänglig.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för kapital4bankmäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Capital4banks kontotyper
Capital4banks kontotyper

den plattformar att fungera som capital4bank erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som kapital4bank tillhandahåller på sin webbplats.

Capital4banks webbplats
Capital4banks webbplats

capital4bank tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade (kom ihåg att det är på engelska): förklaring av de produkter som erbjuds, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, pips-kalkylator, ekonomisk kalender, bland andra funktioner ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om kapital4bank

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: capital4bank.com

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: tillhandahålls inte

>>> Värdering av kapital4bank <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att capital4bank-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig för: de ger väldigt lite information om dem, de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna, de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket indikerar att det är Reglerad, utöver detta, när vi letar efter andra värderingar eller åsikter om företaget, har vi inte hittat någonting, vilket tyder på att det är en ”ny” mäklare, utan erfarenhet.

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för kapital4bank

Uppdaterad 2 oktober 2019: CONSOB, italiensk tillsynsmyndighet, har varnat för kapital4bank

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”178″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «capital4bank: Betyg och kommentarer»

 1. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 2. Del Valle svar

  De är bedragare, min man investerade pengar där han inte hade, de lovar villor och slott, de får dig att tjäna pengar, sedan ber de dig om mer pengar, de pressar dig. Min man ville göra ett uttag och de bad honom att investera upp till 10.000 10.000 euro för att kunna ta ut, vilket är okänt. En som heter Max, är en oförskämd, bedragare, allt ser snyggt ut, jag pratar med den här dåliga födelsen där han säger till min man, "Om du inte sätter in 447448227898 XNUMX € låter jag dig inte ta ett öre" .. numret så att de inte litar på om de ringer dig dit. +XNUMX ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Del Valle, tack så mycket för att du delar din erfarenhet (eller i det här fallet din mans) med capital4bank, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Det är synd att de gör det, att de ber om pengar för att ta ut dina pengar, det talar verkligen mycket dåligt om detta företag.

   Hälsningar.

 3. San svar

  Och när pengarna återvinns ringer jag och de kontaktar mig inte längre och jag lägger ett e-postmeddelande som säger att de inte längre finns

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej San, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Har du försökt att kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   Hälsningar.

 4. Hoppas Suarez svar

  Jag rekommenderar det inte, de är bedragare, de är väldigt snälla, de lovar dig himlen, du öppnar kontot och de får dig att tjäna pengar, sedan börjar de ringa och ringa efter mer pengar och på ett oförskämt sätt och de blir till och med arg , Jag tog kontrollen över mitt konto och fick det att ladda upp på mitt eget sätt. När jag gör uttag berättar de att jag måste vänta 3 månader på ett kontrakt som aldrig fanns, de 3 månaderna gick och lögnerna blockerade min man och jag har nästan € 4500 som de stal, jag har ljud, videor och allt för att bevisa det så fall inte för det !!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esperanza, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Vi är intresserade av att du delar dessa videor, ljud som du nämner ...

   Hälsningar.

   • Hoppas Suarez

    Hej om det var vilseledande reklam på internet, jag har namn och e-postmeddelanden, Whattsap-fotosamtal och allt är väldigt trevligt först och de trycker på dig för mer pengar så skrattar de till och med dig vad synd !! Allt som kan hjälpa till med nöje.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Esperanza, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank ... Har du denna publicitet som du nämner för alla fall? Har du mejl eller telefonnummer?

    Hälsningar.

 5. anonym svar

  allt är smärtsamt, de har utnyttjat kundens goda tro. Det värsta, fru Collins, kallar sig mäklare. lita inte på.
  De lovar dig vinster, med bedrägeri får de dig att sätta in pengar som du inte har, sedan på ett fiktivt sätt får det dig att förlora allt, de har redan fått inkomsterna, de har behållit kommissionens verksamhet och vid tidpunkten för in, oh överraskning, allt kapital är förlorat.
  De är pirater

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej “anonym”, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 6. PEREZ svar

  Hej Vania ... Jag måste ha lite mer information om CAPITAL4BANK ... och i vilken utsträckning har du drabbats ... .. eftersom jag också har ett allvarligt problem med denna plattform.
  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Perez, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med capital4bank, det du nämner om den här mäklaren är verkligen smärtsamt. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej “Vania”, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank, det du nämner om den här mäklaren är verkligen smärtsamt. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *