Kommentarer till CCTMarket

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CCTMarket, är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen CCTMarket för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CCTMarket ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: PHHLT Marketing Limited.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: London, även om det i villkoren nämner Saint Vincent och Grenadinerna, så det är inte klart.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om någon reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CCTMarket, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som CCTMarket erbjuder är: vi tror att (eftersom de inte specificerar det) CCTMarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CCTMarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CCTMarkets webbplats
CCTMarkets webbplats

 

CCTMarket ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som CCTMarket erbjuder, några live-diagram, några pedagogiska videor, nyheter om marknaderna, verkligen inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CCTMarket

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.cctmarket.com

Telefonnummer: + 44 2038077854

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på CCTMarket <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CCTMarket-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är inte klart var mäklaren verkligen är baserad, det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra utvärderingar på CCTMarket finner vi mest negativa utvärderingar.

 

Av dessa skäl tror vi att CCTMarket inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt att ta risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera i?

 

Uppmärksamhet: I juli 2019 markerade CCTMmarket som en ekonomisk chiringuito av CNMV (spansk tillsynsmyndighet). Mäklaren är relaterad till mäklare som heter 55CMT.

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CCTMarket? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

19 kommentarer om «CCTMarket: Betyg och kommentarer»

 1. elena svar

  Hej,[e-postskyddad]//:www.ccmarket.com.+44203877854.+442038077883 De är riktiga bedragare de tog mina pengar och när de bekräftade mitt godkännande för transaktionen den 04/2019. Jag har inte haft några nyheter och jag kan inte gå in på deras webbplatser eftersom det inte finns några svar på deras telefoner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elena, tack för att du delar din erfarenhet med CCTMarket. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 2. ll12 svar

  Jag hade också kontakt med den namngivna bedragaren, även om det kanske är ett falskt namn, Carlos Rodríguez, självklart förlorade jag alla mina pengar och nu tar ingen ansvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ll12, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på konsulter, e-post eller telefonnummer?

   Hälsningar.

 3. Sergio Lopez svar

  Hej, jag är Sergio, jag blev lurad för 3 dagar sedan 4000 euro, på ett nästan identiskt sätt som Manuel, de byter namn, Carlos Rodríguez mäklaren och en viss Rafael Adams finansiören enligt dem, de har gjort det från en annan plattform Med samma webbplats som kallas 55CMT, de är samma tikarsöner, de fick mig 3,6 BTC på två dagar, naturligtvis falska och när de gjorde ett uttag använde de en provision på 8% av förmånerna i förväg, cirka 2200 euro, när Jag säger till dig att jag inte kommer att betala någon provision, de säger till mig att de inte kan få tillgång till mina pengar för att samla in provisionen eftersom det är förbjudet och att tills jag betalar de inte överför något till mig, naturligtvis är det en anledning att stjäla 2200 euro mer, Little jäveler, förhoppningsvis en dag de fångas och betala för allt de har stulit.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Hur vet du att 55CMT är ansluten till CCTMarket?

   Menar du å andra sidan detta företag? I så fall rekommenderar vi att du lämnar din erfarenhet i stycke om 55CMT.

   Hälsningar.

 4. Menchu svar

  De följde samma procedur med mig, som med Manuel och samma Cabrón del Samuel. De fångade mig genom Bitcoin-utvecklingen, bara att jag var mycket mer försiktig och gick mycket längre och mängden som jag har blivit lurad är mycket, mycket viktig. Bedrägeriet har fått mig att betala förvaltningsavgifter, försäkringar, skatter till British Crown, Brexit-justeringar, jag tror att de har skapat skalföretag, som jag överförde pengar till, de har ett viktigt nätverk.
  Hur som helst, jag har en känsla av hjälplöshet och undervärdering som fräter mig. Mitt sista kontaktförsök var igår. co Jag väntar på att lämna in ett klagomål för bedrägeri och hyra en tjänst för att återkräva en del av pengarna (men de har provisioner på cirka 20% av vad som återhämtats), har någon tillförlitliga referenser till några?

  Jag tror att vi bör bilda en förening av [e-postskyddad], för vad jag upptäcker på internet är vi redan [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Menchu, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Är det att säga att de bad dig om pengar och mer pengar för att ta ut? Detta är rätt?

   Hälsningar.

 5. Montserrat More svar

  Hallå
  Jag har också bluffats av CCTMARKET, Samuel Frost.
  Allt är trassligt.
  De håller dina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Monstserrat, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Vad händer när du försöker ta ut ditt kapital?

   Hälsningar.

 6. Jose a. blackberry hårdvara svar

  Jag kan inte komma in på sidan, tack, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Försök igen att gå in på CCTMarkets webbplats, vi har lyckats göra det.

   Hälsningar.

  • Manuel Rodriguez Armijo svar

   Hej, jag läste just ditt meddelande. Jag antar att du har haft en annan obehaglig upplevelse som du vill räta ut och fixa.

 7. Manuel Armijo svar

  Jag vet inte var jag ska börja, men jag kommer att försöka vara kort (svår) och komma direkt till saken.

  Först: De kontaktade mig efter att ha investerat 250 € i KONTOFX. Jag trodde att de var KONTOFX, så jag investerade mer. Jag vet inte hur de gjorde det, för jag visste inte ens att de fanns, och jag hade aldrig besökt deras portal, faktum är att inom en halvtimme efter att ha opererat med KONTOFX ringde en viss Samuel Frost, som jag trodde skulle vara från KONTOFX också och jag sa att han skulle investera ytterligare € 250. Efter det sa han till mig att gå in på CCTMARKET-portalen för att se hur han fungerade och jag blev verkligen bortblåst. Nästan dubbelt så mycket som € 250 på 1 minut.

  Efter några dagar ringde Samuel mig igen: "Bra tid att investera, BITCOIN går upp" - sa han till mig, så jag investerade 1000 euro mer. Några dagar går, och han försöker övertyga mig att be någon om mer pengar för att investera mer, men jag sa till honom att jag inte kunde göra mer. Fördelarna på kontot var mer än 3000 euro.

  Jag sa till honom att jag ville njuta av mina förmåner lite och bad honom att överföra 300 € till mitt bankkonto. Han sa till mig att utan problem, vad jag än behövde, när jag ville, att han skulle överföra dem till mig och att han dessutom en dag skulle lära mig att hantera dessa operationer själv för att ha mina pengar och investera när jag ville .

  Med tanke på att dagarna gick och att jag inte gjorde överföringen bestämde jag mig för att göra det från CCTMARKET-portalen, men så snart jag var klar ringer en annan person från CCTMARKET mig och förklarar att jag först måste betala en försäkringspremie på € 1000 (något som jag aldrig fick veta från början, och jag har inte heller sett det visas i det kontrakt som jag skickade undertecknat).

  Uppenbarligen vägrar jag, och han erbjuder mig möjligheten att annullera beställningen, självklart gjorde jag det; Jag var inte villig att betala 1000 euro för att överföra 300 euro, det är absurt, så jag skrev till Samuel och han svarade att så är fallet och att han inte har fått sin provision ännu, något väldigt konstigt, för alla mäklare, innan Om du presenterar fördelar på ditt konto debiteras provisionen. Förutom att han förklarade det för mig så här frågade jag så att det inte fanns några missförstånd.

  Härifrån: Jag ber honom per e-post att ringa mig snarast för att klargöra denna fråga, och den här Frost försvinner i en månad, e-postmeddelandena som jag skickar honom svarar han inte, samtalen till företaget som ber om honom får han inte dem, e-postmeddelandena till CCTMARKETs klagomålsavdelning, de besvaras på ett formellt sätt men de gör absolut ingenting, jag trodde redan att jag hade tappat mina pengar och att jag skulle behöva se hur jag skulle rapportera för att få tillbaka dem.

  Det värsta av allt är att jag inte kan komma åt kontot där mina pengar investeras, och att jag inte får ta ut ens en euro eftersom ordern om att överföra 300 € avbröts. Så mycket som jag fyller i formuläret gör webbplattformen absolut ingenting med den informationen.

  För två veckor sedan ringde Samuel mig som om ingenting hade hänt, han ursäktade mig för att han var på affärsresa i Österrike och att han inte kunde närvara vid mig. Uppenbarligen trodde jag inte på honom. Och han går över och ber mig om mer pengar eftersom BITCOIN stiger. Jag säger till honom att jag inte planerar att investera mer förrän mina pengar har överförts till mig och jag har fri tillgång till mitt CCTMARKET-konto. Han svarar att han kommer att fixa allt, att jag ber om ursäkt och att han kommer att skicka mig all information via e-post.

  Ytterligare två veckor går, och jorden sväljer det igen, så jag skickade ett mer energiskt och aggressivt brev idag. En spansktalande person svarar mig i telefon och säger att mina förmåner, för att de ska kunna dras in helt, måste jag betala en provision på 2 euro i förväg, men att lagen förbjuder dem att dras av från förmånerna. som jag måste betala från min kontobank. Jag tror inte att det finns någon lag som säger det. Jag har bett honom att skicka mig all den informationen, men jag är säker på att han kommer att göra detsamma som Samuel, det vill säga ingenting.

  Jag har kontaktat en specialist i dessa fall för att se vad som kan göras. Jag kommer att fortsätta att informera

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Allt du berättar om CCTMarket är verkligen väldigt dåligt, istället tror jag att vi direkt skulle kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, att de ger dig så många varv för att göra ett uttag och att du tappar kontakten så länge, det är en tecken Mycket dåligt.

   Hälsningar.

  • Montse svar

   Kan någon berätta vem du har kontaktat för att göra anspråk?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Montse, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.