Annonsera med oss

Pepperstone kommenterar

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Pepperstone (Ă€ven kallad pepperstone.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Pepperstone för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet hittar du: Ă„sikter om Pepperstone ✅, hĂ€vdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det pepparsten? ⚠ en sĂ€ker mĂ€klare? ⛔ Kan vi lita pĂ„ det hĂ€r företaget? ✅ Kan vi ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Pepperstone Markets Limited.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klare nĂ€mner att de Ă€r baserade i: Bahamas.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det Ă€r en mĂ€klare som regleras av Bahamas Securities Commission.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Pepperstone, vi noterar att de erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Razor-kontot och standardkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Razor-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 200 USD, upp till 30: 1 hÀvstÄng, tillÄten skalning, ExpertrÄdgivare, handel enligt nyheterna.

Standardkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 200 USD, upp till 30: 1 hÀvstÄng, tillÄten skalning, ExpertrÄdgivare, handel enligt nyheterna.

Pepperstone-kontotyper 1
Pepperstone-kontotyper 1
Pepperstone-kontotyper 2
Pepperstone-kontotyper 2

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek y hÀr för att se den andra bilden.

Las plattformar att fungera som Pepperstone erbjuder Àr: MT4, MT5 y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Pepperstone tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Pepperstone webbplats
Pepperstone webbplats

Pepperstone ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, förklaring av de finansiella produkter som Pepperstone erbjuder, öppettider, förklaring av grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, nyheter om finansiella hÀndelser av intresse, ekonomisk kalender, informativ artiklar.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

🟱 Annan information om Pepperstone 🟱

 

âŹ‡ïž Vi lĂ€mnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjĂ€lv. âŹ‡ïž

🌏 Webbplats: pepperstone.com

📞 Telefonnummer: + 613 9020 0155

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Pepperstone. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning pÄ Pepperstone <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt Tror vi att företaget Pepperstone Ă€r pĂ„litlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021 ⭐

 

Med tanke pĂ„ allt detta rekommenderar vi att du Ă€r försiktig, för: efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Ă€r försiktig, eftersom det Ă€r en mĂ€klare som, trots att den Ă€r reglerad, ligger i ett av de mest osĂ€kra lĂ€nderna för dessa aktiviteter (Bahamas), ocksĂ„ , nĂ€r vi letade efter recensioner om Pepperstone hittade vi mĂ„nga recensioner och kommentarer som Ă€r negativa och varnar för denna mĂ€klare. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. Slutsats: det verkar inte som en bra idĂ©, vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Pepperstone? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *