Annonsera med oss

Kommentarer om sportintäkter

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Sportintäkter (kallas även sportswinnings.net), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen sportintäkter för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om sportintäkter ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det sportvinster ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Costa Rica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuder sportvinster, noterar vi att det inte finns någon information på webbplatsen som indikerar att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera Vad Sports Gains erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Sports Gains tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplats för sportintäkter
Webbplats för sportintäkter

Sports Profits ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några egenskaper hos företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Sportintäkter 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: winsdeportivas.net | gdenlinea.net

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av sportintäkter. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Sportintäkter <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Sportintäkter är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en helt olaglig mäklare, den avslöjar inte de välbehövliga användarvillkoren, vi vet inte vilket företag det tillhör. De erbjuder inte nyckeldata för att analysera företagets tillförlitlighet (brist på transparens). När du letar efter recensioner om Sportintäkter Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista och okänd.  Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppmärksamhet: I Argentina har företaget Ganancias Deportivas anklagats för att vara en pyramidbluff och utreds för närvarande i landet.

 

Mer information här https://www.clarin.com/sociedad/investigan-posible-nueva-estafa-piramidal-base-apuestas-deportivas_0_zuzlajtHF.html, https://www.clarin.com/sociedad/ganancias-deportivas-justicia -mendoza-varnar-pyramid-bluff-fråga-människor-delta_0_Jcqkyv80P.html . VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes CNMV Sportintäkter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2021 varning

 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om sportintäkter? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

12 kommentarer om «Sportintäkter: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Susana Chaparro, tack för att du kommenterar Sports Gains. Detta företag är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Tack för att du delar denna information med hela samhället.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 1. Matias svar

  Mycket bra, jag rekommenderar att du ser den här anteckningen om (jag kopierar länken nedan) Sportsvinster, i Argentina har många uppenbarligen lurat, jag har varit väldigt nära att falla i deras pyramidala bluff inslagna i sirensånger. Detta företag garanterade en månatlig ränta nära 21%, med uttag av räntor varannan vecka och avkastningen på den ursprungliga investeringen. Tack.
  https://www.mdzol.com/policiales/2021/8/24/nueva-denuncia-contra-ganancias-deportivas-inquieta-los-socios-181945.html

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matías, ditt stora bidrag, vi måste varna alla användare om denna bluff. Tack för att du kommenterar Sports Gains. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension om dem här: Sportintäkter

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Nico svar

  i Argentina, särskilt i staden Mendoza och San Rafael, har de lurat många människor och arresterar många människor ... du kan leta efter det själv i en tidning ... idrottsinkomstbedrägeriet finns redan i media

  var försiktig så att ingen delar formeln för att tjäna pengar så enkelt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nico, tack för att du kommenterar Sports Gains. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/ganancias-deportivas-comentarios/
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. billy svar

  i nyheterna står det MÖJLIGT NYTT BLUFF ... tydligen har ingen affiliate fördömt en bluff, utredningarna är förebyggande av myndigheterna ... min fråga är: hur länge håller ett pyramidnätverk?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Billy, de kan hålla i månader eller flera år, problemet är att från en dag till en annan kommer du inte längre att se dina pengar. Tack för att du kommenterar Sports Gains. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/ganancias-deportivas-comentarios/
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. Katt svar

  Hej god eftermiddag!
  Jag skulle vilja investera lite kapital i en mäklare, några vänner har rekommenderat mig Sportintäkter, men av vad jag läser är det inte säkert alls. Kan du snälla rekommendera mig en mäklare för någon utan erfarenhet inom finanssektorn, jag vill bara investera och tjäna månadsränta.
  Tack på förhand och din sida mycket bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *