✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE anlita Legal Studio Agostinelli. Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en korrekt webbplats såsom platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Legal Studio Agostinelli och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsstudiolegaleagostinelli.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattform-
📌 AdressOkänd

⚠️ Legal Studio Agostinelli nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det och det finns inga uppgifter om dess plats. Klienter är oskyddade. ⚠️

Information på webben

Legal Studio Agostinelli webbplats

Legal Studio Agostinelli erbjuder en kostnadsfri första konsultation och specialiserar sig på olika ämnen som tillgångsåterställning, krishantering och förlustutvärdering, även om de ger väldigt lite information.

Lista över telefonnummer

 • +39 028 218 0062

???? Slutbedömning av Legal Studio Agostinelli ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: Håll dig borta från Legal Studio Agostinelli.

Som vi nämnt tidigare är det en organisation som ligger på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen om du kommer till skada, det vill säga du kommer inte att kunna göra anspråk på någon om en olycklig händelse inträffar som t.ex. fonder eller nedläggning av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Legal Studio Agostinelli:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”8716″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av Legal Studio Agostinelli

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Legal Studio Agostinelli

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Legal Studio Agostinelli?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Legal Studio Agostinelli en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Legal Studio Agostinelli är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Legal Studio Agostinelli pålitlig?

Nej. Legal Studio Agostinelli är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Legal Studio Agostinelli?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Legal Studio Agostinelli?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Legal Studio Agostinelli en bluff? Åsikter»

 1. Gregory svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gregorio, tack för att du skrev om Legal Studio Agostinelli. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *