Bux mäklare

MaxiPlus-kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Maxi Plus (även kallad maxiplus.trade), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen MaxiPlus för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om MaxiPlus ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det MaxiPlus ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Seabreeze Partners Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av MaxiPlus, vi märkte att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Startkonto och klassiskt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Starta konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1: 300, 1.3 pip spread, 0.01 minimispot, 60% Stop Out-nivå, 5% bonus, online supportchatt, handelssignaler, läromedel.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $2.000, hävstång upp till 1: 200, 1.3 pips spread, 0.01 minimispot, 60% Stop Out-nivå, 10% bonus, online supportchatt, handelssignaler, utbildningsmaterial ..

MaxiPlus-kontotyper
MaxiPlus-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som MaxiPlus erbjuder är: plattform Maxi Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MaxiPlus tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

MaxiPlus webbplats
MaxiPlus webbplats

Maxi Plus ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Maxi Plus 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: maxiplus.trade

📞 Telefonnummer: Spanien: +34932207163 | Italien: +3901119622420 | Ryssland: +74999549683 | Tyskland: +43720143978

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar MaxiPlus. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Maxi Plus <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Maxi Plus är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Dominica), och när vi letar efter recensioner om MaxiPlus hittar vi många som är negativa och varna för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : MaxiPlus, tillsammans med IGFB, winmarket, Investflöde, Enkel väg y Propitassist. De verkar under företaget Seabreeze Partners Ltd., ett företag med ett mycket dåligt rykte, med många klagomål och som har varnats av olika myndigheter.⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 lade FMA (Österrike) till Maxi Plus till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen augusti 2021 ⚠️ 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 lade FCA till Maxi Plus till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes CNMV Maxi Plus till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2021 lade CONSOB till Maxi Plus till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs december 2021 December️ varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MaxiPlus? Vad har varit din erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

117 kommentarer om «MaxiPlus: Betyg och kommentarer»

 1. Alexandra Nunez svar

  Hej, jag heter Alejandra, från Chile. Efter att ha blockerat mig från allt när jag ville ta ut mina pengar från Maxiplus dyker en ny chef Angel Lorez upp och berättar att min tidigare rådgivare åkte på semester. Mitt konto ökade mycket, det går till cirka 36.500 2 dollar. Den här ängeln säger åt mig att göra uttag av alla medel, men jag måste betala nästan XNUMX miljoner chilenska pesos, eftersom jag inte höll med, blir han arg. De pratar med dig om många saker som försöker vilseleda dig. Det är klart att jag inte kommer att betala dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alejandra, få dina pengar tillbaka med vår chatt eller formulär. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. [e-postskyddad] svar

  Hej, jag heter Jose, Maxi plus behöll också pengarna, de är bedragare, namnen är följande: MARIA GARCIA mobiltelefon +44 7883n984051, hon kontaktar dig och följer upp dig tills du sätter in 250 dollar, sedan skickar hon dig till en chef VICTORIA FERRER hennes mobiltelefon +44 7310394200 (tjuv), så att du fortsätter att bidra till dem och om du inte gör det lämnar de dig åt sidan och efter en lång tid återansluter de dig med en annan person som heter SERGIO, det gjorde hon inte lämna hennes efternamn på hennes mobiltelefon +44 7308 728249 och han säger åt dig att ta ut allt du tjänat och skickar dig till ett annat företag som måste vara dem själva så att du fortsätter sätta in pengar och ber dig om 6.000 37.900 dollar så att de skickar dina pengar till dig , helt klart är det ett rån jag inte kan sätta in för att de sätter in pengarna som genereras, bluffföretaget som senare försvinner är också BLOCKCHAIR, att de ska sätta in pengarna och STUL XNUMX XNUMX DOLLAR.
  DE TVÅ FÖRETAG MAXIPLUS OCH BLOCKCHAIR ÄR TJUVAR OCH BEDRAGARE.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej jagaldamesc, få dina pengar tillbaka med vår chatt eller formulär. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. CARLOS svar

  Ja, Alejandra verkar som jag, jag blev också lurad av det här företaget och en summa på sex miljoner pesos som jag inte kunde ta ut och ingen svarar och det verkar som om de var omöjliga att kontakta

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej CARLOS, få dina pengar tillbaka med vår chatt eller formulär. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Alejandra svar

  Hej, jag är Alejandra från Chile, i november 2021 satte jag in 250 dollar, mina pengar ökade på plattformen, allt var bra, 3 månader senare, i februari, ville jag ta ut mina pengar och problemen började, de gjorde det inte be mig om mer pengar, men de sa till mig att de ska kontakta henne, det saknas en process och så olika saker. Jag insisterade på att begära uttag av medlen och de blockerade mig i företagets nummer. Rådgivarna Adán Saez och Daniel Mosquera. Pengarna dyker upp på mitt konto men jag vet inte hur jag ska få ut dem därifrån till min Buddha e-plånbok. Det skulle vara mycket värdefullt om vi letade efter sätt att hjälpa varandra.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alejandra, få dina pengar tillbaka med vår chatt eller formulär. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • CARLOS svar

   Ja, Alejandra verkar som jag, jag blev också lurad av det här företaget och en summa på sex miljoner pesos som jag inte kunde ta ut och ingen svarar och det verkar som om de var omöjliga att kontakta

 5. Nicholas Cancino svar

  Hej, min mamma blev lurad på 25 miljoner chilenska pesos. Alla varningar på denna sida är sanna, använd aldrig maxiplus, annars kommer du att bli lurad. Först lovar de dig mycket, de ger dig på magiskt sätt priset på bitcoin billigare än den riktiga (falska), de ger dig en möjlighet att använda handelsrobotar som lovar att ha mycket bra avkastning på skärmen (vilket jag tror bara är en script) och När du vill ta ut så bearbetar de dig och uppfinner fler och fler hinder som du måste sätta in mer pengar på för att få de "gigantiska" vinsterna. Konstigt nog, för att dra tillbaka så säger de att miljonärsskatten inte kan dras från vinsten... inget annat än ett genomtänkt rån. Vi kommer snart att be dessa bedragare om hjälp från PDI för att stämma dem och få tillbaka 25 miljoner CLP ($31.250 XNUMX USD app).

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nicolás, du måste agera nu, få tillbaka dina pengar med vår chatt eller formulär. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Ercilia Badilla Leyton svar

  Jag blev också lurad, för att ta ut vinsten bad de mig om 4 miljoner, jag lyckades betala 1.690.000 XNUMX XNUMX och nyligen insåg jag att det var en bluff, jag bad om ett lån för att kunna göra uttaget.
  Jag är desperat och skulle vilja få tillbaka den.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ercilia, du måste agera nu, få tillbaka dina pengar med vår chatt eller vårt formulär. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. JRVP svar

  Puh, maxiplus-tjuvar ska ha investerat och de har aldrig returnerat mina pengar, att det var ett problem med plattformen som validerar pengarna som är BLOCKCHAIR och att de inte släppte pengarna eftersom jag hade gjort mer än en transaktion för kapitalet som jag behövde att ta ut ... förutom provisionerna som Buda tar ut för transaktionerna, förlorade jag mycket pengar och ingen är ansvarig för dessa bedrägerier, jag erkänner mitt fel för att jag inte fick reda på mer, men var mycket försiktig att ingen svarar... detta har varit pågick i några månader och ingenting, sedan kontaktade någon mig förmodligen en advokat... på hans kort står det privat återvinningsagent CNMV och att han förföljde dessa bedragare som heter EDWARD SPENCER han skickar ett brev som indikerar att de kommer att följa upp för att återhämta sig kapital, vi presenterar dig ett brev med mängden kapital som du satt in och all information som maxiplus hanterar, maxiplus rådgivare hette HERNAN MARQUEZ, han skickade dagligen information från börsen c. Hur är det här för att kunna hantera investeringar och av blockchair kallades han CLAUDIO LLANI STANCO, den senare är den som skickar dig mailen med transaktionerna som du ska ange till buda och sedan överföra till bitcoin och skicka till Blockchair-adressen, men efter att du klarar nej får du tillbaka det totala kapitalet du angett.
  Skicka inte pengar eftersom du inte får dem tillbaka.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JRVP, du måste agera nu, få dina pengar tillbaka med vår chatt eller formulär. Tack för din kommentar om MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   För att se andra kommentarer om Maxiplus bör du kolla deras recension här: maxi plus

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Carlos svar

  Detta verkar otroligt för mig, folk stjäl och var och en rättfärdigar, ingen sätter stopp för detta
  Både Maxiplus och Buddha är sammankopplade och mellan dem hanterar de denna situation,
  Det finns ett sätt för alla dessa människor att få tillbaka sina pengar, eftersom alla dessa pengar har hamnat på ett ansvarsfullt konto.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. T svar

  Hej,
  habe ein NURI-Konto, von da schicke ich Geld auf das Maxiplus.trade/signin!
  funktioniert bis jetzt super! Habe bisher nur 1250 € einbezahlt und schon das gleiche innerhalb eines Monats dazuverdient!
  Brooker tog Daniel Franc och arbetar i London, SEABREEZE PARTNERS, LTD. till Kaliforniens kommanditbolag

  Können sie mir dazu etwas sagen?

  Gruß T

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej T, be om dina pengar så ser du om de fungerar eller inte. Tack för din kommentar om MaxiPlus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Ana Maria Campos Freitas svar

  Sou Ana Maria satte in 5.397 24.000 reais på Maxiplus-kontot och informerade mig helt enkelt om att för att ta ut en del av pengarna var det nödvändigt att godkänna detta uttag, till ett värde av XNUMX XNUMX reais.

  Eller kanske José Jorge é um bandit. Agora nem attendem mais o whatsup.Quero meu dinheiro de volta!

  Vänligen justera mig!!! Han informerade mig om att centralbanken ger Europa en försäkringspost på 20.000 XNUMX $, om något är fel.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ana Maria, prata med vår chatt eller skriv till formuläret som finns i länken nedan. Tack för din kommentar om MaxiPlus. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. jesus svar

  Dessa människor utger sig för att vara blockchain när de fungerar, först tvingar de dig att investera 250 och sedan skickar de dig till rådgivaren i det här fallet sa min gärning mig att investera i Bitcoin och jag investerade 20 tusen senare på 2 veckor mitt konto i maxiplus hade 150 tusen något som Jag trodde inte senare De låtsas att de tar ut ditt kapital och att de kommer att skicka det till BLOCKCHAIN ​​(det är en lögn, det är bara för att få mer pengar från dig) När pengarna finns i blockchain, säger de att du gör en överföring från en liten, den första var 100 dollar och den sista bad de mig om ca 50 obio att jag inte skickar dem bara folk var försiktig jag förlorade 20 tusen men jag vill inte ha fler människor att falla

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar MaxiPlus. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Reyner svar

  Dessa människor ringer och säger från BLOCKCHAIN ​​de säger att jag gjorde en serie rörelser de sa åt mig att göra 10 rörelser från min bank till buddha och när jag gjorde de sista 10 försvann mina pengar och sedan ringde de mig för att säga att jag måste lägga mer Jag förlorade cirka 30 Ett tusen dollar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Reyner, tack för din kommentar om MaxiPlus. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Rafael svar

  Lurad

  Hej, jag blev lurad av maxi plus -företaget med 200.000 XNUMX mina ok chilenska pesos, det jag vill är att få tillbaka pengarna och jag är orolig för att de kan göra något olagligt med mina foton som de bad om mitt identitetskort, kan du snälla hjälpa till mig, tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rafael, det är ett företag i Dominikanska republiken, det finns lite du kan göra, du måste säkerhetskopiera kort- eller bankbetalningar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Maria svar

  Min Brocker svarar inte

  En Maxiplus-mäklare rådde mig, från juni till slutet av september, efter att ha skickat insättningar till blockchair, den tredje insättningen försvann, han svarar inte i telefon och ingen svarar på mejlen, jag gjorde nyligen ett bitcoinuttag från Blockchair till en kod som De tilldelade mig. Jag har historien. Jag kan se den. Samma mängd finns fortfarande kvar. Jag skulle vilja veta om jag kan få tillbaka den från Buddha.

  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maria, det är ett företag i Dominikanska republiken, det finns lite du kan göra, du måste säkerhetskopiera kort- eller bankbetalningar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. FREDDY svar

  JAG MÅSTE BEKRÄFTA IGEN FRÅN MAXIPLUS…….. EFTER DAGAR KOMMER EN RÅDGIVARE HETEN EDWRAD SPENCER ATT BEKRÄFTA…….. INDIKERAR FÖR MIG ATT JAG ÄR URSKÄTT ATT DEN FÖREGÅENDE RÅDGÖREN JUAN DEL FRESNO HADE BLITT SMITTAD MED NEW RÅDGIVARE MED OCH… …JAG SALADE HONOM ATT JAG KOMMER ATT TA UT 100 USD GENOM BUDA .COM OCH JAG KOM UT MED HISTORIEN OM ATT DEN HÄR PLATTFORMEN BER OM CIRKA USD 800 DOLLAR SÅ ATT DE GÖR INSTÄLLNINGEN DÄR OCH INTE JAG... ÅTKOMMA BESTÄLLNINGEN OCH BLEV IRREGERAD……..DET ÄR ATT FORTSÄTTA ANMÄLLA DESSA BEDRAGARE…JAG HOPPAS NÅGON KOMMER NÅGOT ATT FÅ TILLBAKA DET INSATERADE KAPITALET

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej FREDDY, det är ett företag i Dominikanska republiken, det finns lite du kan göra, du måste säkerhetskopiera kort- eller bankbetalningar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Freddy svar

  AVLÄGSNA

  JAG VILL VETA OM NÅGON KAN LÄRA MIG HUR MAN SKA LÄNDA PENGAR FRÅN MAXIPLUS VÄNDA TILL BITCOIN OCH ÖVERFÖRA TILL BUDDHA

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Freddy, det är ett företag i Dominikanska republiken, det finns lite du kan göra, du måste säkerhetskopiera kort- eller bankbetalningar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • FREDDY svar

   Maxiplus-bedragarna har spansk accent och heter EDUARDO MANUEL RUIZ MONTERO…….JUAN DEL FREZNO SANCHO……den senare har skamlösheten att skrika i telefonen och tvinga dig att lägga in mer pengar………………från 250:an USD som är en insättning via SAFETY PAY ……..de tvingar dig att öka den till 2,500 250 USD och om du inte ger dem blir de upprörda och hotar dig…..i mitt fall satte jag in 40 USD och förmodligen har jag summan på 582 USD efter 15 dagar …..de ville övertyga mig och som ett test gav de mig tillbaka 2500 USD genom Buda.com och därifrån till ett konto i sulor…hittills var allt bra…..men eftersom jag gjorde det. Ge dem inte de 13 USD de bad om för att köpa aktier av IP 250 som Kina skulle lansera på marknaden...mitt konto är FRYST...och sanningen är att jag inte vet hur jag ska ta ut och överföra vad som motsvarar för mig, det vill säga XNUMX USD, resten, låt dem fånga det………. DETTA ÄR PROFESSIONELLA MAFIOS, BEDRAGARE som vill leva på andras pengar... OM DU VET HUR MAN TA UT MAXIPLUS-PLATTFORMEN LÅT MIG VETTA

 17. JOSEPH svar

  Definitivt idag måste jag erkänna att denna CIA som heter MAXIPLUSTADE .COM verkligen är en bluff
  Abraham Granada den här mannen tog skatten som vanligtvis betalas för nationalisering av pengar, de begär betalning efter betalning en och annan sak i slutändan lämnar de dig bluff.
  De skickar dig bilder för att tro det, men i verkligheten är de proffs i bluffen, allt gör att det verkar som att det är verkligt tills jag trodde det, men det finns detaljer som man lär sig.
  1. de verkar inte någonstans med sina ansikten
  2. de ger falska namn med samma tecken
  3. de ändrar nummer som är från web wassap
  4. de accepterar aldrig videosamtal
  5.De ljuger för dig om påstådda insättningar
  6. De fungerar enligt blockchain.com

  Jag måste säga att de ÄR EXPERTBEDRAGARE

  JAG VILL RAPPORTERA DETTA FALL MEN JAG VET INTE VAR NÅGON REKOMMENDATION?
  OM inte webbsidorna stänger
  DERAS ANNONSER SOM DE SÄTTER PÅ NÄTVERKEN.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JOSEPH, det är ett företag i Dominikanska republiken, det finns lite du kan göra, du måste säkerhetskopiera kort- eller bankbetalningar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Anait svar

  De är tjuvar, de låter mig inte dra tillbaka min investering. Vad jag gör?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anait, tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Ram svar

  Det är bluff
  De ber om pengar förmodligen för vissa procentsatser, därav mer pengar för säker frigörelse av de intjänade pengarna.
  Jag vill ha hjälp snälla för att få tillbaka mina pengar ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MaRCO, tack för din kommentar om MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. Hernan svar

  De är bedragare, jag investerade 250 dollar den 20 juli, fram till fredagen den 27 augusti som jag bestämde mig för att ta ut mina pengar, bara de dagarna ökade min investering till 8, 712.87 dollar, jag gjorde allt de bad mig, lade och tog ut pengar i buddha, skyltpapper och sedan idag, onsdag, 1 september, runt 07:40 på morgonen fick jag ett samtal från maxi -finansområdet som bekräftade mina bankuppgifter så att betalningen av min investering kunde göras till mig, De sa till mig att på 15 minuter skulle pengarna vara ungefär på mitt Buddha -konto, mer än 5 timmar har gått och min rådgivare Juan (jag kommer INTE ihåg hans senaste namn), bad mig att ha tålamod, så konstigt att jag för 1 timme sedan fick ett samtal från En person som sa att han talade på engelska, jag uppenbarligen uppmärksammade inte eftersom jag inte litar på utländska samtal, och nu är vi här, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad som kommer att hända, om någon kan hjälp mig, jag skulle uppskatta det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hernan, tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • FREDDY svar

   HEJ HERNAN .... DET har varit flera dagar att du begärde pengar från MAXIPLUS GENOM BUDDHA .COM ……………… .och DU FÅR DET… ..MEN KOMMENTERA SANNINGEN

 21. pelare svar

  hej,
  Jag blev lurad av MAXIPLUS -företaget, jag gjorde en investering på $ 200.000 XNUMX chilenskt silver eftersom det var minimum för att starta den förmodade investeringen, jag läste tidigare kommentarer sent.
  Frågan om att jag ville göra uttag av det investerade eftersom det antogs att jag hade dubbelt vinsten och innan det berättade de att jag kunde ta ut pengarna så snart jag ville, jag ville göra det och det visade sig att problem började, de förde mig från en rådgivare till en annan men slutligen säger han till mig att jag inte kan ta ut summan eftersom jag skulle ha en förlust på 40% av vinsten och jag kunde INTE ta ut min investering eftersom kontot inte skulle vara med det minsta som de begärde, erbjöd de mig att ta ut 44.000 XNUMX chilenska silver som jag gick med på även om jag visste att jag inte skulle göra det och så var det. Frågan är att de inte planerar att lämna tillbaka pengarna och jag ger upp dem för förlorade eftersom det uppenbarligen var allt fiktivt utom mina pengar.
  Jag lämnar här de förmodade rådgivarna:
  GABRIEL ARIAS som skötte insättningen (telefon 447475657674)
  MARIA GARCIAS verifieringsagent som ansvarar för att ha alla personliga dokument. (Telefon 447883984051)
  PATRICIO PARRA den påstådda rådgivaren (t: 447308728249)
  WILL WALKER en annan påstådd rådgivare (t: 447475657674)
  Jag vet inte riktigt om namn är till stor nytta eftersom jag inte ens tror att de använder deras riktiga namn, de är professionella bedragare.
  Tja, applåder för dem de smarta, den dumma var jag.
  ge bort pengar som jag verkligen behövde idag.
  men hej jag lämnar min erfarenhet att överväga.

  Skål!! pelare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej pilar, tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. T. svar

  Maxiplus betrug das ist die pure Wahrheit
  Frederick Bamberg ”Trader Accountmanager” Alexander Müller ”Finanzabteilung
  Sie haben nicht Intresse dir Geld zu machen das Gegenteil Sie stehlen lieber Geld.
  Sie klauen nicht nur dein invstiertes Geld das intressiert Sie weniger, Sie klauen lieber dein Bankkonto and infach nur fassungslos was es für Menschen gibt auf der Welt.

  Frederick Bamberg: +49 15227647056
  Benjamin: +44 7309 761419
  Alexander Müller: +4915227646013

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej T., tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Martinez svar

  maxiplus .trade SCAM
  Det är de människor som kallar sig Financial Analytical
  - Abraham Granada
  - Leonardo Armendariz

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martinez, de är inte reglerade, vi rekommenderar dem inte. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. Alexander svar

  HEJ FOLKET, DETTA FÖRETAG VAR FÖRSÄKRAT AV FMA TILL ALLA UTGÅNGAR, Vi måste sprida dessa nyheter.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alexander, tack för din kommentar till MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 25. Fader svar

  För 3 månader sedan investerade jag i MaxiPlus, jag började med 250 usd och satte sedan in mer, nu för att kunna ta ut min investering ber de mig att legalisera mina pengar så att de gör transaktionerna och det har ett pris på 2050 USD, det vill säga 1.500.000 XNUMX XNUMX dollar hjälper! Jag vet inte vad jag ska göra Jag är desperat, vad kan jag göra för att få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fater, de är inte reglerade, vi rekommenderar dem inte. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Xavier svar

    Maxiplus, är en bedräglig mäklare bluff från början till slut, jag började med en investering på 250 usd och de började se overkliga vinster när jag ville ta ut, jag kunde bokstavligen inte eftersom de fortsatte att be mig om pengar som aldrig kom.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Javier, tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 26. Fader svar

  Jag investerade i MaxiPlus, jag började med 250USD och satte sedan in mer, nu för att ta ut min investering ber de mig att köpa försäkring för att göra transaktionerna och det kostar 2000 USD, det vill säga $ 1.400.000.-Ungefär. hjälp !! Jag vet inte vad jag ska göra, jag är desperat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fater, de är inte reglerade, vi rekommenderar dem inte. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Mericia svar

   Hej, jag är Mericia Tabien, jag blev lurad, de bad mig att göra en insättning till blokchein för uttag av mitt kapital och jag har redan gjort tre insättningar men de släpper aldrig mina pengar, jag behöver hjälp snälla

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Mericia, du måste backa kort- eller bankbetalningar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 27. Nancy svar

  Hej, jag har också drabbats av samma erfarenheter med MaxiPlus -plattformen! De har lurat mig från € 220 och de ringer dig alltid för att lägga mer pengar att investera!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nancy, de är inte reglerade, vi rekommenderar dem inte. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 28. Shira svar

  Jag känner mig också lurad av MaxiPlus, investeraren heter Ricardo, han är en total tjuv, han ber mig att investera mer pengar men jag vägrade, nästa dag blockerade han mig, jag kan inte kontakta eller ringa, jag ber att någon som jag stödja och rapportera dessa bedragare eller hjälp på tv för människor som är typ av det här hårda ansiktet eller på sociala nätverk

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Shira, de är inte reglerade, vi rekommenderar dem inte. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 29. Samuel Velasco svar

  Jag gjorde en insättning på $ 3000 i TERRAFINANCE. I början började jag med 500 usd och sedan lade jag 2750 usd mer. De sa till mig att ju större mitt kapital, desto högre skulle mina vinster bli. I början hanterar de investeringarna och du kan se det från din plattform. När jag kommer till $ 12000 3851 begär jag uttag och de säger till mig att för att ta ut måste jag sätta in XNUMX XNUMX dollar för skatt, hur kan jag få tillbaka mina pengar, snälla hjälp mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Samuel, kanske du borde skriva din kommentar HÄR. Andra som påverkas av Terra Finance kan vara intresserade.

   Hälsningar.

 30. emerson varar svar

  Ola bad sent och säkert i klänning med maxiplus… .. ????

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Emerson, de är inte reglerade, vi rekommenderar dem inte. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   Hälsningar.

 31. maca svar

  Hej alla, jag är från Chile. Jag satte in mer än 200 dollar till dessa av maxiplus. Nu när jag läste alla kommentarer visste jag inte att de inte har regler. Jag vill ha tillbaka mina pengar och jag behöver din hjälp för att få tillbaka mina pengar. Jag ber om stöd. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maca, de är inte reglerade, det är en fälla att övertyga dig och stjäla mer pengar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   Hälsningar.

 32. Emerson svar

  maxiplus / mäklare

  Ola bom dia ... Jag skulle vilja veta om maxiplus -mäklaren, han litar på Storbritanniens länkar för fazermos investimento,

  Eu estou no brasil… .grate ;;;

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Emerson, de är inte reglerade, det är en bluff att övertyga dig och stjäla mer pengar från dig. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   Hälsningar.

 33. RGG svar

  Maxiplus har inte svarat på mig och det finns ingen kontakt med dem, jag gjorde en ganska stor investering och först senare insåg jag var jag fastnade men jag kunde inte vända tillbaka, illusionen om ett bra företag och det förtroende som gavs gjorde det inte leda till tvivel. Jag gjorde verkligen det jag vet nu att jag inte borde göra.

  Jag vill se möjligheten att få tillbaka mina pengar, jag är från Chile och jag känner skam, förnedring och ensamhet.

  Jag litar inte på någonting längre.

  Hur kan de hjälpa mig eller vart jag kan vända mig för att få råd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej RGG, de är inte reglerade, det är en fälla att övertyga dig och stjäla mer pengar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 34. JOSE MANUEL svar

  Jag är mycket besviken över **** -filialen, de ger mig ingen inteckning eftersom jag är på erte och de vill inte lämna tillbaka min pensionsplan, vilket nu skulle vara bra för mig. Förresten, jag hade en inteckning hos dem och jag betalade den i förväg, jag har visat mig vara en bra betalare, och om jag lovar att ansöka, lovar jag att betala, det är min logik, de lärde mig så här, vad händer är att empati är iögonfallande genom dess frånvaro i bankia och de som programmerar för att kontrollera om du är lämplig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOSE MANUEL, kan du förklara för oss vilken länk detta är som du kommenterar med Maxiplus?. Tack.

   Hälsningar.

 35. Jeremy moral svar

  Bra, jag pratade med dem och de berättar att de är reglerade mäklare men med de kommentarer som jag har sett orsakar denna maxiplus -enhet mig mycket tvivel

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jeremy, de är inte reglerade, det är en fälla att övertyga dig och stjäla mer pengar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Edu svar

   De ber mig om ett passfoto på båda sidor, det är normalt

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Edu, jag skulle inte ge den till dessa, om du skickar dokumentation kommer de att använda den för att motivera att du gick med på allt när du förlorar eller stjäl dina pengar.

    Hälsningar.

 36. Andreu svar

  Efter att ha investerat och erhållit de förmodade vinsterna, när du ber om att göra ett uttag, säger de dig att du måste betala en skatt, en skatt som visar sig vara mycket högre än vad du har investerat, om du inte betalar den förmodade skatten du kan inte göra något uttag då nej Du har hur du får tillbaka dina pengar eftersom de inte återbetalar. skickade en av de tre insättningarna som jag gjorde till dem totalt i chilenska pesos nära $ 2.000.000

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andreu, betal inte någonting, det är en fälla att stjäla mer pengar. Tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 37. John svar

  Jag gjorde en insättning på 1000 dollar. Först 250 och sedan 750. De sa till mig att det var för en bättre operation. De hanterar investeringarna och du kan se din insättning öka på deras plattform. När jag kommer till 9000 dollar begär jag uttag och de säger till mig att för att ta ut måste jag sätta in 1851 dollar för skatt.
  Insättningen görs via Buda -plattformen, det vill säga från ditt bankkonto genom köp och försäljning av Bitcoin, pengarna skickas till dig och de säger till mig att det skulle vara samma sak för dem att göra insättningen.
  Nu är jag i tvivel om det kommer att stämma, att för pensionsskatten måste betalas, säger de till mig att det är ett mått på reglering av statskassan.
  Kommer det att stämma eller har du kännedom om ett liknande fall?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar MaxiPlus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 38. Anselmo svar

  du ber dem dra sig tillbaka och de ignorerar. Det finns inget sätt att dra sig tillbaka. Jag är från Spanien, om någon känner till något sätt att ta ut pengarna ber jag dem att hjälpa mig, det är inte mycket, de är minsta investering som är 250 euro men jag vill inte att de ska ta ifrån mig precis som den där. Jag känner mig lurad. av terra finance

 39. Anibal svar

  Hej, jag kontaktade maxiplus och tog en robot för att generera pengar in med 250usd, sedan bad jag om att få pengarna och var tvungen att betala 19% när jag betalade det, de riktade mig till blockchain och begärde att validera mitt konto med pengar, jag behöver mer information om någon har försökt att validera pengar på blockchain

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 40. Rodrigo svar

  Jag har investerat i maxplus.cc och de insisterar på att jag investerar mer varje gång, jag har inte gjort det ännu men läser dina kommentarer kommer jag inte att göra det, men hur kan jag få tillbaka pengarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, jag ber dig att returnera 85 eller 90% av kapitalet för att du vill investera pengar som du kontrollerar från din far till ett belopp på 45.000 90 €, men först vill du kontrollera hur snabbt avkastningen går eftersom pengarna är du behöver tillbaka i slutet av månaden (du måste vara övertygande för att de ska göra det). Du måste skapa en frestande situation för dem, att de tycker att det är värt att ge dig tillbaka 45.000% av vad du skickade för att senare vinna dessa 75.000 XNUMX eller XNUMX XNUMX eller vad du än tänker.
   Du kommer att berätta för oss, lycka till!

 41. Maria svar

  Jag investerade i Maxipluss-handeln, jag började med 250USD och satte sedan in mer, nu för att kunna dra tillbaka min investering ber de mig att köpa en försäkring för att göra transaktionerna och det kostar 2000 USD, det vill säga $ 1.400.000.-Cirka.
  Totalt var min investering cirka 1.200.000 XNUMX XNUMX dollar.
  Jag tvivlar mycket på att jag kan få tillbaka det men jag hoppas att ingen annan faller för detta.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 42. Javier González svar

  God kväll, jag ville få information om maxiplus, din sida är webtrader. maxiplus .cc / login, är det ett pålitligt företag eller var jag bara lurad?, eftersom förmodligen den bästa rådgivaren för företaget kontaktade mig för att hantera, och han har visat mig att mina pengar har ökat, men han insisterar alltid på att jag måste sätt in mer och mer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 43. S svar

  returnera mina pengar

  Jag fick ut maxiplus. com och de har inte svarat mig om retur av mina pengar, vilket är mer än 1.500 XNUMX US $. Min rådgivare Albero Garcia. Han berättade för mig att man kunde dra tillbaka när han ville, men jag har inte fått något svar från detta företag.

  Jag ber dig, hjälp mig att få tillbaka pengarna. Jag varnade dem för att jag inte längre skulle fungera och att de skulle sätta in mina pengar på kontot. cte. att de hanterar, men jag har inte fått någonting. Snälla, jag behöver din hjälp. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej S, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 44. nacho noverta svar

  Jag blev nästan lurad av dessa vanärade män, jag insåg att det var uppenbart att jag inte visste vad den rådgivande ratten sa, jag såg ut som en outbildad person, jag visste inte ens hur jag skulle tala och jag tänkte på det och sedan läs allt detta, hur lycklig jag hade, tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nacho, vi är väldigt glada, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 45. Evelyn mazeiras svar

  Dina system fungerar inte och lyckligtvis lyckades jag inte betala min betalning, rädda mig från denna bluff !!!, tack för dina kommentarer ..

  Tack rekommenderade mäklare, jag är skyldig dig en !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Evelyn, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 46. Javier Mendez svar

  Varför säger de att de är i Storbritannien eller England, dessa idioter har säkert inte ens lämnat sitt jävla skitområde och är dedikerade till bedragare, jag känner någon som känner en av sina arbetare som är värdelösa och inte ens vet hur man skriv, jag ska gå och vänta på dem när de lämnar sitt kontor med några vänner så att de kan ge tillbaka mina pengar, nedräkningen börjar, små tikar ... Jag ska hämta dig ... !! !!!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, du är inte i Storbritannien, även om de ringer med kontraktade VoIP-telefoner med nummer från London eller andra städer, men de är verkligen i Dominica eller i ett latinamerikanskt land. Tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 47. Antonio Capullo svar

  Investera inte med dessa bedragare, de stjäl dina pengar, de är råttor ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, du är inte i Storbritannien, även om de ringer med kontraktade VoIP-telefoner med nummer från London eller andra städer, men de är verkligen i Dominica eller i något land i Latinamerika. Tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 48. Hugo svar

  De säger att de ringer från Storbritannien men allt är en lögn

  de är latinska tjuvar

  Jag lurades med vinsthjälp, som är systerföretaget för maxiplus, ge inte dina pengar bort herrar! bättre att spendera det med din familj och vänner än att ge det till dessa maxiplus-tjuvar !!!

  god morgon!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hugo, de är inte i Storbritannien, även om de ringer med avtalade VoIP-telefoner med nummer från London eller andra städer, men de är verkligen i Dominica eller i ett latinamerikanskt land. Tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 49. förundras svar

  God morgon, jag går med i kommentarerna som säger att de ringer till dig från Storbritannien, de berättade också för mig att de är i Storbritannien ... Varför säger de på webbplatsen att de är i Dominikanska republiken och då ringer de dig och berätta att de är i Storbritannien? Det låter väldigt konstigt för mig

  nu har jag redan deponerat och jag är rädd

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marve, du är inte i Storbritannien, även om de ringer med avtalade VoIP-telefoner med nummer från London eller andra städer, men de är verkligen i Dominica eller i något latinamerikanskt land. Tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 50. Leandro palomino svar

  God morgon,

  Jag kommer från Chile, jag gick in på sidan bara för att jag letade efter kryptovalutainformation, sedan hänvisar jag till den här Maxiplus-sidan, efter en klok tid fick jag ett samtal från wasap för att registrera mig och senare en mäklare som har en landskod ringde mig 44 som motsvarar Storbritannien, sätt in 250 USD men nu är jag tvivelaktig på att det inte är en bluff ... Jag var rädd nu med den här artikeln som talar om Maxiplus.

  Jag vill veta vad du tycker om det ... ?????

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leandro, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Cyntia svar

   Hej leandro !! Jag kommer från Chile och den 30 april i år händer samma sak som du, jag deponerade också 250 USA och jag ville dra tillbaka det nästa dag efter att ha sett dåliga kommentarer om det. Och de har satt mig hinder efter hinder för att ta ut mina pengar, äntligen sa de till mig att jag var tvungen att vänta till den sista veckan i maj och fortfarande ingenting. Tyvärr verkar det vara en bluff. Det dåliga är att ingen tar ansvar.
   Beklaglig!!

   • Cyntia svar

    Jag har konversationer via WhatsApp, data är sida för att skapa konto, kontakta telefonnummer.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Cyntia, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
     Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/maxiplus-comentarios
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 51. Elisa svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elisa, tack för att du kommenterade Maxiplus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.