Annonsera med oss

Kommentarer till Obsbit

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Obsbit, Àr en CFD-mÀklare som tydligen specialiserar sig pÄ kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas verkligen Obsbit för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Setonix holding LTD. .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom de inte nĂ€mner nĂ„got, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Obsbit, vi noterar att det erbjuder 6 typer av konton: Discovery-kontot, Silver-kontot, guldkontot, Premium-kontot, VIP-kontot och Luxury Club-kontot.

Discovery-konto- Minsta 200 $ insÀttning, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar.

Silverkonto: lÀgsta initiala insÀttning pÄ $ 3.001 XNUMX, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, rabatt pÄ provision.

Guldkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.001, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, rabatter pÄ provisioner, webbseminarier, "information om insiderhandel".

Den fjÀrde typen av konto Àr Premiumkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 30.001, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, provision pÄ rabatter, webinarier, personlig kundtjÀnst.

Detta följs av VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.001, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, provision pÄ rabatter, webinarier, personlig kundtjÀnst.

Den sista typen av konto Àr Luxury Club-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, för att begÀra information om denna typ av konto Àr det nödvÀndigt att kontakta Obsbit.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Obsbit-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Observera kontotyper
Observera kontotyper

den plattformar att fungera som Obsbit erbjuder Àr: ACTIVE8.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Obsbit tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Obsbbs webbplats
Obsbbs webbplats

Obsbit ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundförklaring om de olika kryptovalutorna som Àr möjliga att handla, lite historia om den hÀr produkten, förklaring av begrepp frÄn investeringsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om Obsbit

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.obsbit.com/es

Telefonnummer: + 34 935 227 635

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Obsbit Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, av vilken vi inte har kunnat hitta nÄgon granskning eller vÀrdering pÄ internet, vilket indikerar att det (förmodligen) Àr en "ny "företag.

 

Uppdatering frÄn oktober 2018: PÄ grund av upprepade meddelanden frÄn kunder som inte nÀmner att de inte kan ta ut kapitalet eller inte kan kontakta Obsbit efter att ha investerat pengar rekommenderar vi INTE OBSBIT.

 

Uppdatering frÄn januari 2019: CNMV (spanskt tillsynsorgan) har utfÀrdat en varning mot Obsbit

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Obsbit? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

116 kommentarer om «Obsbit: Betyg och kommentarer»

 1. Gimena svar

  Det var svÄrt för mig att lita pÄ igen efter att ha blivit lurad av den hÀr mÀklaren, men jag bestÀmde mig för att lita pÄ och försöka fÄ tillbaka mitt kapital med mybackback. Och ja jag kunde fÄ tillbaka det. De Àr mycket uppmÀrksamma och professionella, de bör försöka Àven om det Àr sÄ kommer de inte att förlora nÄgonting

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gimena, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

  • Jose svar

   Hej och hur gjorde du det för att de har debiterat mig tvÄ gÄnger och de inte har sagt nÄgot, du kommer inte att arbeta med dem

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Jose, tack för att du kommenterade Obsbit. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag, till exempel adressen frÄn vilken dess bedrÀgeri sÀljer.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    HĂ€lsningar.

 2. Lurad svar

  Hej, bra igen
  Jag skriver igen om nÄgon har kunnat göra nÄgot, eller om du vet vad vi kan göra ... Jag har valt att fortsÀtta med mitt liv, arbete och lite efter lite ÄterhÀmta mig ekonomiskt. Under ett par dagar kan du inte komma Ät den obbsatta webbplatsen, kanske efter att ha haft sÄ mÄnga problem med sÄ mÄnga mÀnniskor att de har stÀngt webbplatsen och arbetar med andra liknande webbplatser.
  Jag har kallats frÄn andra platser som erbjuder mig samma tjÀnster, andra "företag" med andra namn, nÀr jag hör dem lÀgger jag pÄ telefonen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej bluff, tack för att du delar din erfarenhet med Obsbit, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du webbplatser eller namn pÄ dessa andra företag? Vi Àr intresserade av att analysera dem.

   hÀlsningar

   • Lurad svar

    Sanningen Ă€r att jag inte vet hur de fick mitt nummer, men de ringde mig i flera mĂ„nader för att erbjuda sina tjĂ€nster och jag sa till dem att jag inte var intresserad. Efter att ha insisterat pĂ„ nĂ„gra mĂ„nader övertygade de mig en dag att göra en första insĂ€ttning pĂ„ € 200 för att försöka. DĂ€r började all katastrof som skulle komma senare.
    Jag vill inte gÄ in i detaljer, men smÄningom övertygade de mig om att lÀgga in mer pengar, för att kunna fÄ större vinst, de erbjöd mig ocksÄ en bonus pÄ samma belopp som jag skrev in, för att fungera med dem. Jag vet inte hur jag skulle kunna falla i deras bedrÀgerier, men jag har förstörts. Jag har kommit för att begÀra ett lÄn frÄn banken som jag kommer att betala under lÄng tid, förutom de besparingar jag hade. Problemet uppstod nÀr jag ville ta ut en stor summa pengar, för att betala banklÄnet, sa de till mig att för att göra det mÄste jag betala dem ett belopp och att de skulle betala mig dubbelt efter en vecka. Slutligen betalade jag dem pengarna och de gjorde mig aldrig till de inkomster de berÀttade för mig, jag har gjort hundratals kontantuttag frÄn deras webbplatser och jag har aldrig kunnat ta ut pengarna. Historien Àr lÀngre, men jag vill inte gÄ in mer i detalj. Efter den veckan nÀr jag sÄg att mÀklaren inte ringde mig försökte jag ringa dem mÄnga gÄnger, jag skickade dem e-post och de svarade aldrig. Först nÀr jag ringde med ett dolt nummer svarade de mig, men nÀr de sa att det var jag och frÄgade efter min mÀklare hÀngde de pÄ mig eller sa att de skickade det till mig, de lÀmnade mig i vÀntelÀge och sedan samtalet avbröts. Det var dÄ jag insÄg att mina misstankar var verkliga, jag hade blivit lurad.
    Jag har försökt pÄ olika sÀtt fÄ tillbaka pengarna: Jag kontaktade min bank och de sa till mig att de inte kunde göra nÄgonting, jag lÀmnade in ett klagomÄl om att jag heller frÄgade ett advokatbyrÄ i Barcelona som jag inte startade processen med, för jag var tvungen att betala en stor summa pengar som jag inte hade och kontaktade slutligen en förmodad advokatbyrÄ som pÄstod sig vara i London, som berÀttade för mig att de kunde fÄ tillbaka mina pengar och till och med en del av de vinster som genererades av Obsbit för skador.
    För det var jag i kontakt med dem i nÄgra mÄnader, jag skickade dem den dokumentation de begÀrde, och den pÄstÄdda advokaten skickade mig dokumentation om en pÄstÄdd rÀttegÄng, till och med slutligen skickade han mig en dom dÀr jag skulle fÄ tillbaka alla pengarna och till och med en ersÀttning för skadestÄnd, men för att samla in var jag tvungen att betala "advokaten" hans arvoden tidigare, och jag hade inte pengarna. Det var dÄ jag rÄdfrÄgade allt med betrodda mÀnniskor som visade mig att det var en annan bluff. Lyckligtvis fick jag inte sÀtta in pengarna.
    Flera mÄnader av allt detta har redan gÄtt och lite efter lite bygger jag om mitt liv och försöker gÄ vidare, Àven om jag tror att jag aldrig kommer att fÄ tillbaka pengarna.
    Jag Àr ledsen att ha varit sÄ lÄng, men det Àr en vÀldigt lÄng historia och jag vet inte hur jag ska sammanfatta den

    • Lurad svar

     Jag kommer inte ihÄg alla "företag" som har ringt mig, jag kommer bara ihÄg Euro Trader och Avatrade eller nÄgot liknande, sanningen Àr att jag redan lÀgger pÄ nÀr jag hör dem
     Jag glömde ocksÄ att kommentera att efter flera mÄnader utan att veta nÄgot om Obsbit ringde de mig igen med ursÀkten att mÀklaren som skötte mitt konto hade blivit befordrad och att av den anledningen ingen hade kontaktat mig. Jag sa till dem att jag ville ta ut alla pengarna och med olika ursÀkter ville de att jag skulle ge dem mina bankkoder eftersom de behövde dem för att kunna returnera pengarna, till vilka jag vÀgrade. Senare berÀttade de för mig att för att ta ut pengarna mÄste jag ange ett belopp för skatt, de sa att jag var tvungen att betala IRPF av de pengarna innan jag samlade in ... Eftersom de har sett att de inte lÀngre kan fÄ mer pengar frÄn mig de har inte ringt mig igen, Ätminstone frÄn Obsbit, Àven om de insisterade i mÄnga dagar.
     Även om jag vet att det Ă€r vĂ€rdelöst, förrĂ€n för nĂ„gra dagar sedan kunde jag komma in pĂ„ mitt Obsbit-konto, men i flera dagar kan jag inte komma Ă„t det.
     De kan ha stÀngt den hÀr webbplatsen efter att ha lurat sÄ mÄnga mÀnniskor
     Jag önskar att vi kunde fÄ tillbaka pengarna pÄ nÄgot sÀtt, men jag ser det omöjligt, det verkar som om vi inte kan göra nÄgonting, den hÀr pöbeln kan fortsÀtta fuska och lura utan straffrihet

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej bluff, tack för att du delar din erfarenhet med Obsbit, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

      Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

      Om din historia och att den Àr omfattande behöver du inte be om ursÀkt, vi uppskattar att du delar din historia och detaljerna, det Àr verkligen trÄkigt att de utnyttjar mÀnniskors okunnighet sÄ hÀr. Det Àr verkligen svÄrt att göra nÄgot med företag utan reglering, det hÀr Àr vikten av god reglering, i ditt fall kan du lÀmna in klagomÄl till tillsynsorganet. Och vad sÀgs om pÄstÄdda kapitalÄtervinning advokater som ocksÄ ber dig om en summa pengar i förvÀg, eftersom de mÄnga gÄnger Àr frÄn samma mÀklare sÄ att de kÀnner din situation perfekt, Àr det en riktig skam. Vi beklagar verkligen att vi inte kan hjÀlpa dig mer.

      hÀlsningar

 3. Lurad svar

  Har nÄgon rapporterat eller lyckats fÄ tillbaka pengarna? Jag har inte rÄdfrÄgat nÄgon igen, för nÄgra mÄnader sedan kontaktade jag en pÄstÄdd advokat som ocksÄ visade sig vara en bluff och med ett annat företag som jag inte inledde processen med eftersom jag var tvungen att betala i förvÀg en mycket viktig summa pengar som jag inte har.
  Jag skulle vilja veta om vi kunde vÀcka en grupptalan, eller om du kÀnner till en advokat som kan ta dessa Àrenden till oss och som tar ut en procentandel av det som Ätervinns, eftersom jag förestÀller mig att alla vi som har blivit lurade inte kan betala för mycket just nu.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, vi tar tillfÀllet i akt att varna för pÄstÄdd kapitalÄtervinning, som mÄnga gÄnger Àr en del av mÀklaren, om de ber dig om pengar i förvÀg för att förmodligen fÄ tillbaka dina pengar, kan det vara en annan bluff.

 4. anonym svar

  wascar teofilo palmer och tal kluger Àr Àgare till tvÄngsmÀstare, lejonhuvudstad, YFX-kapital och andra, de Àr i Dominikanska republiken, en berömd Dominikansk journalist som heter Nuria Piera undersöker dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Obsbit, pÄ nÄgot sÀtt kan jag verifiera vad du nÀmner? Eller har du mer information? Framför allt kan information som kan hjÀlpa mÀnniskor som aldrig kunde ta ut sitt kapital Ätervinna pengar.

   hÀlsningar

 5. Lurad svar

  Hej, jag Àr fortfarande vÀldigt orolig. Vad jag ser vill du inte göra nÄgonting, jag Àr mycket orolig, tiden gÄr och jag vet inte lÀngre vad jag ska göra för att försöka fÄ tillbaka pengarna. Jag har letat efter advokater och jag vet inte vad jag ska göra, de ber mig mycket pengar för att börja göra nÄgot och de försÀkrar mig inte att jag kan ÄterstÀlla nÄgonting, och jag har inte de pengarna. Medan jag fortfarande betalar krediter lÄter de mig inte leva ... SnÀlla, om nÄgon har lyckats fÄ nÄgot tillbaka eller vet att vi kan fÄ dem att berÀtta för oss ... Vi borde trÀffas för att Ätminstone anmÀla en klass talan, sÄ kanske polisen tar oss pÄ allvar och de gör nÄgot, för genom att klaga var och en pÄ egen hand uppnÄs ingenting.
  tack sÄ mycket

 6. julia svar

  Jag förstÄr att det Àr svÄrt att hÄlla med, jag förstÄr misstro, men jag Àr en bedragare och jag förstÄr att det finns mÀnniskor som tvivlar, jag Àr orolig eftersom jag tror att ett troll har kommit in i min dator jag har anti-trollsÀkerhet men jag fruktar, SÄ jag förstÄr attityden.
  en hÀlsning

 7. julia svar

  Endast tvÄ personer skickade ett mejl till mig för att frÄga om jag kunde stÀmma, tvÄ personer rÀcker inte, det borde vara minst 10 personer att stÀmma. Jag lÀgger min post [e-postskyddad]

  julia

  • jaurel1 svar

   Du kommer inte att vara en anstÀlld som Àr tvungen att försöka se vem och hur kommer att stÀmmas, eller hur?

   Jag tror att det bÀsta Àr att avslöja allt hÀr, all information, göra det offentligt, vi har inget att dölja, tvÄngsmÀssigt ja.

 8. Lurad2 svar

  Har nÄgon annan skrivit till Julia? Jag hoppas att vi kan fÄ ihop nÄgra, för att se om vi fÄr nÄgot ... Tiden gÄr och jag vet inte lÀngre vad jag ska göra ... De har förstört mitt liv och Àven om jag inte tror att jag kan fÄ tillbaka mina pengar, Jag vill prova det, och om vi fÄr ihop nÄgra kanske vi kan göra nÄgot ...

 9. julia svar

  Hej till alla lurade, jag kÀnner ett företag och de informerar mig om att du mÄste kÀnna till data för var och en, jag skickade mitt e-postmeddelande, sÄ att den som bara vill sÀga JA jag och personuppgifterna för var och en de skickar till företaget sÄ kommer du att sÀga.

  en hÀlsning

 10. Lurad2 svar

  God eftermiddag,
  Är det nĂ„gon annan som fortfarande Ă€r intresserad av att vĂ€cka en grupptalan? Det Ă€r att om vi Ă€r sĂ„ fĂ„ kommer vi inte att kunna uppnĂ„ nĂ„gonting. Jag ser det svĂ„rt för oss att fĂ„ tillbaka alla pengar, men jag tycker att det Ă€r vĂ€rt att försöka, Ă„tminstone att prata med en advokatbyrĂ„ för att berĂ€tta om det verkligen Ă€r vĂ€rt det.
  De har förstört mitt liv, de har förstört mig och det tar lÄng tid att komma ur det hÀr. Det Àr dÀrför jag vill prova det, men jag har inte rÄd med det ensam, jag tror att enhet Àr styrka ..
  Har nÄgon pratat med ett advokatbyrÄ eller en advokat som Àr specialiserad pÄ denna typ av bedrÀgerier? Eftersom civila vakt sa till mig att de kunde göra lite

 11. julia svar

  Ledsen att jag ville skriva VI ÄR INTE MILJONÄR

  jag skulle vilja vara

 12. julia svar

  Jag föreslog en stÀmningsansökan, men bara nÄgon skickade ett mejl till mig, ingen annan, för en stÀmningsansökan, det vill sÀga frasen kollektivt, det kan vara mycket möjligt att vinna, du mÄste veta att det kan vara dyrt men om det finns mÄnga av oss kommer det att kosta oss mindre, och ocksÄ lÄngt, det enda sÀttet att skapa preferens och dÀrmed blir dessa bedragare inte rika igen frÄn mÀnniskor som Àr miljonÀrer !!!!!!

  dÀr min kommentar,
  [e-postskyddad]

 13. Lurad2 svar

  SnĂ€lla, vet nĂ„gon vad de ska göra i dessa fall? För nĂ„gra mĂ„nader sedan kontaktade jag en förmodad advokatbyrĂ„ för att fĂ„ tillbaka pengarna, de skickade till och med en dom till mig men det visade sig vara ytterligare en bluff. I civilgarnet sĂ€ger de till mig att ingenting kan göras, eftersom de Ă€r ett oreglerat företag kan de inte göra nĂ„gonting, och jag frĂ„gade en advokatbyrĂ„ i Spanien och de bad mig om 2500 € i förskott, utöver en provision pĂ„ de Ă„tervunna pengarna , dessutom att de inte försĂ€krade mig om att fĂ„ tillbaka pengarna, kanske en del men inte hela och jag kan inte betala nĂ„gonting. Har nĂ„gon kunnat fĂ„ tillbaka pengar pĂ„ nĂ„got sĂ€tt? Jag Ă€r desperat. Om du vet nĂ„got vi kan göra, snĂ€lla sĂ€g det, jag tror att vi Ă€r mĂ„nga som lurats av detta företag och andra som gillar det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scam 2, det Àr synd allt du nÀmner, tack för informationen om Obsbit. Har du webbplatsen för detta förmodade advokatbyrÄ?

 14. Lurad svar

  Jag vill göra nÄgot, jag betalar tvÄ poÀng som jag begÀrde och att jag mÄste fortsÀtta betala i flera Är, men jag vet inte vad vi kan göra. Jag har lÀmnat in ett klagomÄl till civila vakt, Àven om de har sagt till mig att jag knappast kommer att fÄ nÄgot

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen.

 15. julia svar

  Gör bara en förlÄtelse, gÄr du med pÄ en stÀmning mot dem? Àr det nÄgot annat vi inte vet? Jag Àr pensionÀr, resten Àr sÄ rika att de inte bryr sig? kommer det.
  Jag har hopp vem registrerar sig?

 16. Lurad svar

  Jag har ocksĂ„ bluffats av Obsbit, jag har tappat mycket pengar, jag betalar nĂ„gra lĂ„n som jag knappt kan betala, jag kan leva tack vare min familj. Jag har sett pĂ„ en annan webbplats med mĂ€klare bedrĂ€gerier som talade om en liknande mĂ€klare YFXCapital / VFXCapital. De sa att Martinez EchevarrĂ­a advokatbyrĂ„ tog Ă€rendet till dem. Nu har jag inte ens pengar att betala för en advokat, men om vi alla trĂ€ffades frĂ„n Obsbit och gjorde en gemensam rĂ€ttegĂ„ng, kanske vi skulle fĂ„ nĂ„got. Jag Ă€r ocksĂ„ sĂ€ker pĂ„ att det finns fler mĂ€klare som stĂ„r bakom samma mĂ€nniskor. Åtminstone Lionsbit och sĂ€kert YFX CAPITAL OCH VFX CAPITAL.
  Vet nÄgon nÄgot eller hur vi skulle kunna göra det?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Kanske borde du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 17. julia svar

  Detta meddelande Àr för alla lurade mÀnniskor, om du vill följa dem med en rÀttegÄng för vilseledande operationer, bedrÀgliga manövrer och mer. hÀr Àr min e-postadress [e-postskyddad] anlita en bra advokat och stÀmma. Jag vÀntar pÄ din Äsikt

  julia

 18. julia svar

  Det Àr andra gÄngen du frÄgar mig hur min kontakt var, lÀs saker med mer intresse, dina svar Àr sorgliga, men du har inga lösningar, det Àr bara ett par.

  "De kontaktade mig pĂ„ min mobil och sĂ„lde inkomsterna, en man vid namn Edonis eller nĂ„got liknande, Londonnummer, 44 ...

, och dĂ€rmed lurade han mig genom att tömma mitt kreditkort att jag inte kommer att kunna betala nĂ€sta mĂ„nad totalt 4410 euro "

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Vet du hur mÄnga meddelanden vi fÄr varje dag? Vi försöker bara varna mÀnniskor, vi förstÄr inte varför du stör dig, du har investerat med en oreglerad mÀklare och att Ätervinna pengarna Àr en mycket svÄr process, vi tycker inte att det Àr rÀtt för dig att bry dig om oss.

 19. julia svar

  Bedragna mÀnniskor, enade vi kan alla stÀmma detta korrupta företag, lÄt oss ta reda pÄ hur du har alla former av bluff, sÄ lÄt oss tÀnka hur, var och form, sÄ att vi kan krÀva tillbaka vÄra STOLNA pengar. eller Ätminstone kommer de inte att stjÀla igen.

  Jag hoppas pÄ idéer, jag uppmuntrar ju fler mÀnniskor som Àr enade, desto lÀttare att vinna striden
  julia

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julia, vilken erfarenhet hade du av Obsbit?

   HĂ€lsningar.

 20. Lurad svar

  Hej alla, jag kommer att kommentera min katastrofala upplevelse. Det Àr svÄrt för mig att ens skriva det eftersom jag har dÄlig tid. Det visar sig att för att göra investeringarna gör du att du laddar ner ett program genom vilket de har tillgÄng till din dator och kan lÀra dig hur du gör investeringarna. Tja, genom detta program gick de in i min nÀtbank och gjorde tvÄ förutlÄnade lÄn pÄ 15.000 13.000 euro vardera, sedan överfördes 30.000 XNUMX euro till utlÀnningen med det jag hade pÄ kontot och nÀr det fanns XNUMX XNUMX av lÄnen i kontot överfördes.
  NÀr jag insÄg att jag gick till banken för att avbryta allt (kort, nÀtbank ...) av nyfikenhet gick jag till en annan bank som jag har och de hade ocksÄ försökt fÄ pengar dÀrifrÄn men de hade inte lyckats. Jag fördömde dem och allt stannade dÀr eftersom civila vakt gör ingenting och banken gör mindre.
  Den hÀr veckan, efter nÀstan fem mÄnader utan att visa tecken pÄ liv dessa bedragare frÄn ksdhjgfkawhjfg, ringde en av dem mig och berÀttade att det Àr frÄn det nationella investeringscentret som de vill hjÀlpa mig att fÄ tillbaka mina pengar med ett klagomÄl med mer drabbade personer (de ska ha kontaktat mig för att de har upptÀckt en bedrÀglig handling och det Àr att göra ett gemensamt klagomÄl med mer drabbade personer, eftersom OBSBIT berÀttade för mig Àr skyldig att ge dem uppgifterna om det finns nÄgon bedrÀglig ÄtgÀrd) dem att skicka mig informationen via e-post eftersom jag inte litar pÄ nÄgon lÀngre. Informationen de gav mig Àr frÄn Policy Trade Protection ltd (jag sökte pÄ internet men det övertygade mig inte).

  Samma dag kallar mig tillfÀlligheter i livet frÄn OBSBIT att de tilldelade rÄdgivarna har stÀngts av för felaktig anvÀndning och att de kontaktar mig för att returnera pengarna. Efter att ha pratat med dem tvÄ dagar i rad Àr den enda slutsatsen jag har kommit fram till att de vill att jag ska ladda ner det programmet igen dÀr de kan komma in pÄ min dator (enligt dem att göra alla returverifieringar). De har inte kunnat svara mig för att de inte kan returnera mina pengar pÄ samma sÀtt som de stal det, eftersom de inte bad mig om bekrÀftelse pÄ nÄgonting.

  Jag vill bara veta om det finns nÄgon plattform dÀr vi gemensamt kan fördöma att denna art Àr utdöd, de förtjÀnar inte ens den luft de andas in och mÀnniskor mÄste veta att de Àr bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej bluff, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Vad kan göras, eftersom vi Àr en oreglerad mÀklare, tÀnker vi inte mycket, kanske kontaktar den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land ... Har du mer information (till exempel webbplatsen) om denna sÄdan Policy Trade Protection? Det lÄter ganska konstigt, och det Àr kÀnt att kunderna ofta inte kontaktas av sÄ kallade "kapitalÄtervinningsföretag" efter att de inte har kunnat Ätervinna pengarna, sÄ var försiktig ...

   HĂ€lsningar.

 21. Maria svar

  bra
  Jag har lurats av Obsbit, som ser ut som om de Àr desamma som Lionsbit.
  gÄ in i Lionsbit -bedömningen av denna webbplats, de har laddat upp en youtube -lÀnk till en mycket intressant dominikansk tv om hur dessa typer av bedrÀgerier fungerar. Jag kopierar dig lÀnken som rekommenderade mÀklare har lagt: youtube .com / watch? V = bY9Xcsq9aUo & feature = youtu.be.
  Jag skulle vilja veta om vi frÄn Spanien kan göra nÄgot mot dessa jÀveler, för naturligtvis, bara genom att lÀmna in ett klagomÄl fÄr vi inte nÄgonting, polisen eller civilvakten gör ingenting. Jag skulle vilja veta om en gemensam rÀttegÄng kan vÀckas, eller vad som helst, men det hÀr kan inte vara sÄ, mitt liv har förstörts, jag kommer att betala krediter resten av mitt liv.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, vi har svarat pÄ din tidigare kommentar. Om Spanien kan du kontakta CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten.

   HÀlsningar och vi Àr mycket ledsna för din situation.

 22. julia svar

  Skicka e-post frÄn spainsuport för 15 dagar sedan, för att berÀtta för mig hur man tar ut mina pengar, de ringde inte till mig och för nÄgra dagar sedan skickade jag e-post till samma webbplats igen pÄminnelser om att jag fortfarande vÀntar, kan du göra nÄgot?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julia, vi skapade bara den hÀr analysen om Obsbit, men tyvÀrr har vi inga andra kontaktformer Àn du ... Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-post om du inte kan kontakta dem.

 23. Carlos mag svar

  De Ă€r desamma frĂ„n Lionsbit som redan lurat tusentals benĂ„dningar, men med ett nytt företag, i det hĂ€r fallet tvĂ„ngsmĂ€ssigt FÖRSIKTIGHET HÄR

 24. julia svar

  De kontaktade mig pĂ„ min mobiltelefon, sĂ€ljer mig inkomsterna, en man som heter Edonis eller nĂ„got liknande, London -nummer, 44 


, och dĂ€rmed lurade han mig genom att tömma mitt kreditkort att jag nĂ€sta mĂ„nad inte kommer att kunna betala totalt 4410 euro

  en hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Tja, de borde ge dig pengarna, vi vÀntar pÄ om du Àntligen kan ta ut.

   HĂ€lsningar.

 25. julia svar

  Den 1 april kontaktade de mig via mobiltelefon, och med bedrÀgliga manövrer tömde de mitt kreditkort, som jag inte kan betala de 4410 XNUMX euro som stulits. har ingen dum idé om den typen av operationer, och om jag föll för bedrÀgeriet och nu varken ringer eller ringer, eller finns det nÄgot sÀtt att kommunicera med den maffian, kan vi alla gÄ med pÄ luringen och filen en civilrÀttslig process eller kanske straff?
  övergreppen betalas, bedrÀgerierna ocksÄ sÀrskilt nÀr majoriteten Àr mÀnniskor som arbetar hÄrt för att de ska nÄ slutet av mÄnaden.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vi ber andra kunder i samma situation att kontakta Julia.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av Obsbit?

   HĂ€lsningar.

 26. DE ÄR LIKADANA svar

  I GEM DAG Fick jag ett samtal frĂ„n dem och var uppmĂ€rksam pĂ„ bakgrundsljudet och lyssnade som ett par av dem sĂ€ger "Vi dominerar att göra mĂ„nga vĂ€skor i SAN VALENTIN". VARA UPP FÖR DET SOM ÄR OCH KOPPAR NAMN PÅ EN SIDA SOM KALLAS LIONSBIT.COM Började jag investera och LIONSBIT OCH OBSBIT FÖR ATT VARA FRÅN SAMMA FÖRETAG ELLER DE ÄR Samma bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej kĂ€ra, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Obsbit, det Ă€r verkligen sorgligt vad du nĂ€mner om den hĂ€r mĂ€klaren. Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du först hittade dem? Tja, vi skulle inte bli förvĂ„nade om bĂ„da sidorna Ă€r frĂ„n samma personer, eller att de Ă€r relaterade, det Ă€r tyvĂ€rr en vanlig praxis bland denna typ av företag. Även om vi jĂ€mför bĂ„da webbsidorna har vi inte hittat mĂ„nga tydliga likheter.

   HĂ€lsningar.

 27. José svar

  Hej, jag informerar dig om att jag redan har rapporterat detta till "Spanska Internet Service Office" och för att skydda andra som inte luras av dessa tvÄngsmÀssiga parasiter och sannolikt marketcube. RÄd frÄn incibe (nationellt cybersÀkerhetsinstitut) sidorna för att vara tillförlitliga mÄste ha ett förseglingsförtroende och reglering som intygar att de Àr lagliga och vara registrerade hos CNMV Spain (National Securities Market Committee) eller Cysec (Mercado de cyprus vÀrden) och MIFID Jag hoppas att det hjÀlper dig och att dina data Àr krypterade mycket viktigt!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Obsbit? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   PÄ rÄdet Àr den förenklade idén att bara investera med reglerade företag och inte bara reglerade, om inte reglerade av seriösa tillsynsmyndigheter, sÄsom CNMV (Spanien), FCA (England), CONSOB (Italien), för att nÀmna nÄgra exempel.

   Vi anser inte att CySEC eller MIFID Àr seriösa tillsynsmyndigheter.

   HĂ€lsningar.

 28. Janett Tirado svar

  Hej till mig de ringer mig sĂ„ ofta jag har redan sagt till dem att jag inte vill ha nĂ„gonting förrĂ€n jag har berĂ€ttat för bedragare att jag inte kommer att falla för deras spel och de agerar krĂ€nkta och de lĂ€gger mĂ„nga saker i dig som Ă€r en sak av öde att de kallar mig att jag kommer att tjĂ€na mycket pengar och bla bla men jag skickar dem till djĂ€vulen och vilken glĂ€dje att knulla FALLAR INTE FALLAR INTE DE ÄR SCAMMERS OCH DE HAR FLERA SKÄLBOLAG LÄNKAD TILL SAMMA SOM INTE SÄKERHETER MED ETT PASS EN TID ATT DE RINGAR DIG MED DEN ANDRA SÅ ATT DE SKA JÄVLA TACKA TILL GUD INNAN DU FALLER FÖRST JAG INFORMERAR MIG HUR PÅLITLIGT DET ÄR !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Janett, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Obsbit? Om du har mer information om företaget (som dessa andra lÀnkade företag du nÀmner), vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

 29. Lucy svar

  De lurade mig av 2500 dollar. De övertygade mig tills jag gjorde hela insÀttningen. De Àr de vÀrsta bedragarna i plattformsföretag. De fuskar pÄ dig genom att sÀtta sina barn i vÀgen. Och jag hoppas att all rÀttvisa frÄn Gud faller pÄ var och en. Förr eller senare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lucy, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ OBSBIT i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

 30. Esther X. svar

  God eftermiddag,

  Jag började i oktober med en inkomst pĂ„ 200 €, sedan försvann de, och nu i december kontaktade "min mĂ€klare" mig totalt, vilket jag inser att de har tagit 2500 € frĂ„n mitt kreditkort och lovade att kortet skulle gĂ„ vara regelbunden, och jag skulle inte behöva betala nĂ„gonting, han berĂ€ttade ocksĂ„ för mig att de arbetade med min bank (för kreditkortet). DĂ€rifrĂ„n försvann de, dagarna gick och kortet reglerade ingenting, tvĂ€rtom upptrĂ€dde ett köp pĂ„ 2500 euro.
  TillfÀlligt frÄgade jag namnet pÄ min mÀklare, han heter "Jacob Nyer" och hans huvudkontor ligger i Barcelona.
  Jag har försökt ansluta till dem i 15 dagar ... och jag har inte fÄtt nÄgot svar. Jag ville dra tillbaka den del som jag skrev in i början, och ingenting ...
  En bluff ...
 bluff ... Var försiktig med dem som sĂ€ger att allt Ă€r bra ...


  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esther, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Obsbit? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

 31. Roland svar

  Hej, nĂ€r jag lĂ€ser kommentarerna du lĂ€mnar om dessa bedragare, kan jag bara försĂ€kra dig om att allt detta Ă€r sant, det vill sĂ€ga OBSBIT -TYVARNA ÄR CYBERTYVAR, just nu, mycket nĂ€ra julhelgen, jag kommenterar bara den hĂ€r sidan av sĂ€tt att ventilera detta misslyckande, eftersom att tĂ€nka pĂ„ att Ă„terstĂ€lla de investerade pengarna inte lĂ€ngre Ă€r, det ger MOT att veta att det finns mĂ€nniskor som inte bryr sig om hur de lĂ€mnar andra, att förbanna dem alla skulle vara att skada mig eftersom ilska bara skapas i mig tror jag att det bara Ă„terstĂ„r att vĂ€nta pĂ„ att naturlagarna ska göra sitt, oavsett om de Ă€r troende eller inte, lagarna Ă€ndras aldrig, jag menar dessa tvĂ„ lagar (ALLT SÅ DU SOM DU OCKSÅ SKA SKAPA) och den andra med tillrĂ€cklig mening (GÖR FÖR ANDRA VAD DU VILL ATT DE HAGAN CON TIGO), och till sist, be lĂ€saren att sprida namnet pĂ„ dessa bedragare i alla medier sĂ„ att andra mĂ€nniskor inte plötsligt faller i det vi har fallit i,
  Tja, önskar en god jul till de Tjuvarna frĂ„n OBSBIT.COM och sĂ€rskilt till den JUAN som var mer pratsam Ă€n min fru. GOD JUL BEDRÄCKARE.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rolando, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du kom över OBSBIT i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

 32. Alexander svar

  Hej, de hĂ€r personerna kontaktade mig per telefon, efter att ha tagit mig och lagt in 200 euro, bad de mig om bankuppgifter för att lĂ€nka mitt konto. De bad mig om mer pengar och nĂ€r jag insĂ„g det bad de om en förutbestĂ€md kredit pĂ„ € 5200, och de tog ytterligare € 1000 frĂ„n mitt kort. NĂ€r de ringde till mig sa de att jag inte skulle oroa mig, att jag skulle betala nĂ€sta mĂ„nad. De fortsatte att be om pengar och jag sa till dem att det rĂ€ckte med vad de hade gjort. Den öppnade. Verksamheten och saker gick bra tills jag bad om ett uttag. Först gjorde de ursĂ€kter och sedan slutade de direkt ringa. NĂ€stan tvĂ„ mĂ„nader ber om att ringa mig och begĂ€r pengar och ingenting.
  Idag ringer de av en slump till mig för att ha ett konto hos dem och jag berÀttade att jag redan hade ett. Min förvÄning Àr att de sÀger till mig att jag inte har nÄgon form av konto hos dem, som jag aldrig lagt in pengar. Jag sÀger till honom att pÄ min mobil ser jag kontot med 7500 euro i kapitalet 4500 euro i saldo och 26 öppna verksamheter. Han sÀger till mig att han kommer att se vad som hÀnder, att han kommer att se vad som hÀnder. Jag vÀntar fortfarande pÄ samtalet ...
  Jag kan ange mitt konto och se operationerna och de kan inte?
  Kort sagt, jag har blivit Ànnu en lurad och förstörd!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för dina kommentarer, det Ă€r verkligen synd vad du nĂ€mner. Kommer du ihĂ„g hur du först kom över Obsbit? Även om du, som du kommer att se, inte Ă€r den enda missnöjd med Obsbits tjĂ€nster.

   HĂ€lsningar.

 33. juan karlos lopez svar

  NÄgon som anger hur man fÄr dessa mÀnniskor att sluta lura. Och hur man gör ett klagomÄl mot dessa tjuvar, det enda man ska göra Àr att tjÀna pengar som ska investeras och förhoppningsvis lÄter de vÀnta och de kommer att publicera information om dessa tjuvar sÄ att mÀnniskor inte fortsÀtter att falla. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, kanske du bör övervÀga att söka juridisk rÄdgivning ... Du kan ocksÄ kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 34. Xabat svar

  Hur fördömer du den hÀr mobben eller var kan det göras lagligt? Det Àr det enda som intresserar att veta

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Xabat, om du tycker att Obsbit inte har varit rÀttvist mot dig, kan du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 35. BRANDON svar

  VÄLT DETTA ÄR EN LUR, TRO INTE PÅ NÅGOT SOM DE SÄGER DIG, DET HJÄLPER ATT TJÄNA PENGAR OCH MER, DETTA ÄR ENKELT DE SÄGER DIG ATT DU INSÄTTAR 200 DOLLAR ELLER EURO, ATT DE VARAR ANSVARIGA, DET ÄR INTE SÅ DE ÖVERSÄTTA DIG OCH DU GÖR INSÄTTNING OCH FRÅGAR DIG FÖR DIN KREDITKORTINFORMATION, FÖR ATT DU FRÅGER DEM FÖR ATT DE HAR EN DÅLIG ANVÄNDNING, SÄGER DE ENDAST ATT DU SKRIVER ATT DE SOM HAR TAPT, MEN DE HAR INTE HAN MED RT BEHANDLAR DE DIG OM RT. DE ÄR LYCKLIGA CUIDENDENSEE ... ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Brandon, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Obsbit med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? Vi Àr mycket ledsna vad som har hÀnt dig, om du har nÄgon annan information om detta företag som du tycker Àr av intresse, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 36. Gabriel svar

  OBSBIT ÄR GIFTIGT KOMMER INTE STÄNG ... ..IIIIIIII

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

   • Gabriel svar

    Det Àr en kommentar som jag har upprepat med den hÀr plattformen ... Inom inte sÄ nÀra framtid har denna typ av verksamhet sina dagar numrerade ... Men var försiktig, andra kommer ...

 37. Luis svar

  De Àr de vÀrsta telefonbedrÀgerierna.

 38. Luis svar

  De Ă€r riktiga telefonutpressare. Jag tappade nyligen 200 euro. PĂ„ grund av det dĂ„liga spottet av det som kallas mĂ€klaren Helen, pressar de dig att be om lĂ„n pĂ„ 10000 20000 eller 200 XNUMX ect. De lovar dig vinst men det finns inga förluster, bara förluster och de till och med mjukar upp dig utan utbildning Jag har kommit att respektera. Skicka mig kĂ€ften etc. nĂ€r de inte Ă€r intresserade lĂ€gger de pĂ„ telefonen. Mycket dĂ„ligt utbildade. (DEN VÄRSTA UPPLEVELSE JAG HAR NÅGONSIN) Jag rekommenderar INTE DEN TILL NÅGON ((OBSBIT)) FARA DU FÖRLORAR DIN PENGAR. ATT DE ÖVERTRYGGAR DIG MED TELEFON INGÅR INTE XNUMX € SÅ DET KOMMER I GÅNG OCH SÄG ATT DU INTE Ă€r intresserad. GE INTE DINA BANKDATA. (FARRUIN) ... .

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Obsbit med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 39. Jose svar

  Det Àr bedrÀgeri, de bry sig om att ringa frÄn olika prefix i olika lÀnder. Och Àven om jag har skrivit till dem och ber dem att sluta ringa, fortsÀtter de att markera mig.

 40. Gabriel svar

  CIBFX Àr en reglerad mÀklare och Obsbit Àr inte ... Det Àr skillnaden ... Jag antar att de mÄste vara desamma i sin verksamhet ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, CIBFX Àr inte en reglerad mÀklare.

   HĂ€lsningar.

   • Gabriel svar

    Mycket bra, men jag fick veta av en expert person som kĂ€nde till hans situation i Latinamerika i denna typ av verksamhet, men du borde veta mer ... OBSBIT ÄR GIFTIGT KOM INTE NÄR ...

 41. chris svar

  Hej vÀnner, jag ringde frÄn CIBFX och OBSBIT inom nÄgra dagar frÄn varandra, förstÄr jag att de Àr samma företag? Tack ocksÄ för recensionen, nÀsta gÄng du ringer till mig skickar jag dig att dricka för c * lo

 42. Gabriel svar

  Ignorera INTE DENNA TYP PLATTFORMER FÖR ATT DU FÅR INGENTING, DE ÄR OREGULERADE MÄLKARE. MITT FALL VAR MED CRYPTOMENEDAS, FÖRST BEHANDLAR DE DIG SOM EN KONGE MEN DÄR INGENTING. Det Ă€r en juridisk bedrĂ€geri. I MITT FALL VILL jag avbryta kontot och de vill inte och om vad de ska lova lovar du att fortsĂ€tta med dem. SANNINGEN ÄR ATT DE BÖR FORSVINNA OCH SÄTTA DEM PÅ NÄTEN ELLER FĂ€ngelset. Jag skulle vilja begĂ€ra en begĂ€ran om att du inte investerar i det för nĂ„got ... TOTALT FÖRBUD ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit med oss, det Àr synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

   • Gabriel svar

    Jag bryr mig inte om de investerade pengarna eftersom det Àr ett mycket symboliskt belopp. Sanningen Àr att det var de som kontaktade mig, förmodligen hade min kontakt tagits frÄn ett företag som bedrev finansiella investeringar. Dessutom gjorde de det med ett dolt nummer och jag accepterade inte pÄ nÄgot sÀtt förrÀn de en dag ringde mig frÄn ett nummer i Barcelona med 93, vilket Àr numret pÄ deras sida och en annan dag ringde de mig med ett Madrid -prefix 91 .. BerÀtta ocksÄ för dem att nÀr jag tog emot det samtalet, nÀsta dag skickade andra företag i samma kategori mig flera sms för att registrera sig, men jag har inte alls tagit emot. I mitt fall gjorde jag allt med en La Caixa -banköverföring, vars mottagare Àr exakt La Caixa igen. Eftersom de Àr konton för samma enhet kan Äterkrav inte Äterföras och den finansiella mellanhandens betalningsport Àr Safetypay (denna organisation har förklarat för mig att om min verksamhet samlas in i deras system men det inte kan gÄ lÀngre eftersom det bör göras genom försÀljning enhet ...) Hur som helst har en annan rÀttsosÀkerhet skapats. Jag har klagat till La Caixa -banken och de kan inte göra nÄgonting. Jag tycker att den spanska lagstiftningen bör Àndras för att ge en period pÄ nÄgra dagar för att den ska vÀndas eftersom ibland kan en klient göra ett misstag- det hÀr var mitt fall- jag sa till banken att det borde behandlas som ett kvitto pÄ att det finns 30 dagar och att en bank bör ge en garanti till alla sina kunder - att banken tar sitt ansvar.
    De erbjöd sig att se kryptovalutamarknaden, en marknad som för nĂ€rvarande inte Ă€r reglerad och som min mĂ€klare skulle ringa mig för att förklara alla detaljer. Problemet var att de började ringa mig vid en tid som inte var lĂ€mplig och mina klagomĂ„l kom ut sĂ„ hĂ€r, nĂ€r de om 5 dagar eller en vecka sa till dig att du kunde ta bort investeringen .. Men problemet Ă€r att de inte har lĂ„t mig utöva Ă„ngerrĂ€tten som varje konsument har i princip upp till 14 dagar, men eftersom det Ă€r en oreglerad situation kan ingenting göras mot sanningen, inte ens i konsumentfrĂ„gor eftersom det inte Ă€r en enhet som ingĂ„r i programmet. Med andra ord har Spanien ingen kropp att bekĂ€mpa det just nu. Det Ă€r inte ens ett brott inför polisen eftersom du inte kan bevisa vad de sa och vad jag sĂ€ger, det Ă€r en juridisk bluff pĂ„ europeisk nivĂ„. I princip har de inte tvingat dig att göra nĂ„got som du inte ville, men de har aldrig informerat mig om mina rĂ€ttigheter eller möjligheter att fortsĂ€tta med att sĂ€ga upp avtalet. Det Ă€r hĂ€r jag ser en viss möjlighet till ett angrepp, men jag ensam kunde inte utföra det eftersom sanktionerna Ă€r ganska osannolika att de kommer eller om de anlĂ€nder kommer det att vara sent ...... SĂ„ INGEN INVESTERING I BORKER REGLERADE TILL YTTERLIGARE MEDDELANDE ATT DE JURIDISKA VILLKOREN ÄNDRATS. Jag Ă€r glad att du kan anvĂ€nda den hĂ€r webbplatsen för att rapportera detta, det borde finnas fler webbplatser för att göra detta.
    Jag hoppas att jag kunde ha hjÀlpt nÄgot.
    BÀsta hÀlsningar,
    Gabriel ...

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Gabriel, tack sÄ mycket för informationen och för att du delade din erfarenhet med denna mÀklare, Ätminstone förlorade du inte mycket pengar ...

     En hÀlsning.

 43. Torres G svar

  Hej, de ringde mig frÄn cibfx, efter tvÄngsmÀssigt, kort sagt, jag kan inte ta ut nÄgonting, jag har mina pengar dÀr men de tar inte upp mina telefoner och jag vet inte hur man gör det ... om nÄgon vet hur jag kan ta ut pengarna, jag uppskattar informationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Torres G, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Vi vÀntar ocksÄ pÄ information om hur du tar ut pengarna ...

   hÀlsningar

 44. lurad av tvÄngsmÀssig svar

  De ringer till dig och behandlar dig som en kung tills du vill ta ut pengarna, nÀr du vÀl har berÀttat om uttaget, kommer de att respektera dig eller sÄ kommer du helt enkelt inte att kunna kontakta dem nÄgonsin igen, jag hÄller helt med vad Sandra nÀmner, de Àr nÄgra bedragare och rÄttor borde alla vara bakom barer

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "scammed by obsbit", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med denna mÀklare med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 45. sandra svar

  God morgon, jag ska berĂ€tta om min erfarenhet, men först skulle jag vilja veta varför polisen inte agerar direkt med denna typ av ”oreglerade agenter”. De Ă€r fullfjĂ€drade bedragare, liksom telefonutpressare. Jag ser att ingen har svarat pĂ„ frĂ„gan frĂ„n sidans författare (vilket jag uttryckligen Ă€r tacksam över). Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget? Jag gör! De har ringt i Ă„ratal per telefon. tills en dag trött pĂ„ att frĂ„ga det, snĂ€lla, ta bort informationen frĂ„n sina poster (antingen för att du nĂ„gon gĂ„ng gillade en finansiell produkt som att investera i aktiemarknaden, etc.) ber dig att bara lyssna pĂ„ vad de har för Erbjudande dig sjĂ€lv och du faller i deras fĂ€lla ... Först pratar en kille med dig, med mycket liten erfarenhet (jag antar att det Ă€r sĂ„ de börjar) och sedan skickar de dig vidare till en chef, som redan har tillrĂ€ckligt med erfarenhet för att pressa din hjĂ€rna. NĂ€r han redan har övertygat dig om att göra en insĂ€ttning pĂ„ 200 €. Det hĂ€nder dig med den förmodade "mĂ€klaren" som Ă€r en slags "telefonövervinner" (jag sĂ€ger detta för att det verkar mer som nĂ„gon som vill lĂ€nka dig, Ă€n en riktig mĂ€klare). Min kĂ€rlek (min kĂ€rlek) berĂ€ttar hela tiden, först fĂ„r det dig att skratta men sedan vidrör det nĂ€san. De försöker vinna ditt förtroende sĂ„ att du visar dem de pengar du har pĂ„ dina konton och ser dina lösenord och rörelser. Bra att du inte kunde övertyga mig! Jag förklarade ocksĂ„ min personliga situation för honom, jag sa till honom att inte lura mig eftersom de var det enda sparandet jag hade. De Ă€r vĂ€ldigt dĂ„liga mĂ€nniskor! Hur som helst i 2 eller 3 veckor fungerade vi normalt. Jag kunde ta ut 100 euro i vinst men min mĂ€klare var vĂ€ldigt ovillig att göra det eftersom han sa att han mĂ„ste lĂ€gga mer kapital till det som redan bidrog för att fĂ„ mer vinst. Jag sa till honom att jag inte var ambitiös och att det för mig var sĂ„ fenomenalt. NĂ€r jag ville ta ut den andra € 100 svarade han inte lĂ€ngre. Det bör noteras att vi gjorde smĂ„ operationer och högst 3 eller 5 operationer samtidigt (nĂ€r de gav mig lite vinst stĂ€ngde jag dem sjĂ€lv men vi öppnade dem alltid tillsammans). Tills han i flera dagar inte ringde mig (Ă€ven om han en dag gjorde det vid en tidpunkt dĂ„ jag var pĂ„ jobbet och jag inte kunde ta mig i telefonen och stĂ„ framför datorn med min plattform öppen). Och frĂ„n den ena dagen till den andra finns det 12 öppna verksamheter samtidigt dĂ€r vissa hade vinster och andra betydande förluster! Jag frĂ„gade via plattformen att han skulle kontakta mig och efter nĂ„gra dagar gjorde han det. Han ursĂ€ktade sig med att hans fru hade opererats pĂ„ hennes blindtarm och att hon hade varit frĂ„nvarande i nĂ„gra dagar ... att den som hade öppnat sĂ„ mĂ„nga operationer och anvĂ€nt sĂ„ mycket kapital ... Han sa att han skulle ta reda pĂ„ det och berĂ€tta mig nĂ„got. TvĂ„ dagar senare stĂ€ngde jag 3 affĂ€rer med nĂ€stan € 2000 i förluster (ungefĂ€r samma vinst sedan jag var hos dem). Sedan 08/10/18 vet jag inget mer om mĂ€klaren ... Jag har skickat meddelanden via deras sida: obsbit .com/es, jag har skickat e -post till: [e-postskyddad] .com (hur snabbt de svarar dig nĂ€r de ber om all dokumentation) och jag har ringt nĂ€stan 10 tel. annorlunda Ă€n dem som kontaktar dig och utan nĂ„gon kunde jag kommunicera eftersom det Ă€r nummer att ringa och inte ta emot samtal (tydligen) eller kanske har de blockerat mitt telefonnummer. (Jag vet verkligen inte). Sanningen Ă€r att jag fortfarande har 840 euro kvar till min fördel och jag kan inte ta ut det, för Ă€ven om de sĂ€ger att du kan ta ut det Ă€r det en lögn! eftersom du inte kan göra det utan deras tillstĂ„nd och eftersom du inte kan kontakta nĂ„gon ... de stannar dĂ€r. Det sista hoppet jag har Ă€r telefonnumret: +34 935 227 635 som jag tack vare sidens författare nu har. Imorgon ska jag försöka med det numret. Jag hoppas bara att denna information hjĂ€lper sĂ„ att ingen faller i fĂ€llan. Och förhoppningsvis ses denna trĂ„d av en offentlig försvarare eller polisen sjĂ€lv och kan vidta Ă„tgĂ€rder i frĂ„gan. Tack för att du skapade den hĂ€r sidan och tillĂ€t mig att dela min erfarenhet av Obsbit. Förhoppningsvis hjĂ€lper det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sandra, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Om varför polisen gör ingenting, det beror pÄ att det Àr svÄrt att hitta den som driver företaget, oreglerade mÀklare anvÀnder vanligtvis falska adresser och namn, sÄ det Àr vÀldigt svÄrt att hitta dem, tyvÀrr.

   hÀlsningar

 46. JIMENEZ MOLINA, VERONICA svar

  Hej, Obsbit-plattformen Àr bedragare och brottslingar.
  De har tagit ut en kredit i mitt namn med hjÀlp av uppgifterna som jag skickade till plattformen för att registrera mig utan mitt samtycke.
  De har gjort frÄn anydesk-applikationsöverföringen utan mitt samtycke frÄn min bank till deras plattform.
  De gör dÄliga operationer sÄ att du tappar alla pengar.
  Jag har 5.500 euro som jag inte kan komma frÄn plattformen.
  NÄgon kan berÀtta för mig vad jag kan göra för att fÄ tillbaka pengarna eftersom de inte lÄter mig ta ut dem.
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jimena, det Àr verkligen hemskt vad du nÀmner om det hÀr företaget, Àven om det tyvÀrr inte Àr första gÄngen vi har hört att en mÀklare gör pengaröverföringar utan tillstÄnd frÄn kunder, nÀr det tar bort det Àr det svÄrt eftersom det Àr en oreglerad mÀklare ... Vad sÀger de dig nÀr du försöker ta ut pengarna?

   En hÀlsning.

 47. Albert svar

  Det hÀr Àr tvÄngsmÀssiga rÄttor, de lÄter dig inte ta ut och förlora allt ditt kapital, var mycket försiktiga vÀnner ... Jag rekommenderar dem inte alls

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "albert", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   En hÀlsning.

 48. Juan Antonio svar

  De sa till mig att ta ett 120% lĂ„n sĂ„ jag mĂ„ste betala mer Ă€n dubbelt sĂ„ mycket som de gav mig, de lĂ€r dig inte nĂ„gonting, nĂ€r de ger dig lĂ„net glömmer de dig de sĂ€ger bara att du lĂ€gger mer och mer en bluff 100% 100 försĂ€kring Jag mĂ„ste betala 162 € pĂ„ tre Ă„r, ett lĂ„n för ingenting.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delade din erfarenhet med Obsbit med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? Med vĂ€nliga hĂ€lsningar.

 49. Jose Luis Rodero svar

  Hej,
  Jag heter Jose Luis, de kontaktade mig per telefon, först en tjej som jag pratade med henne i minst en timme, eftersom jag inte kunde bestÀmma mig för att jag inte har ett öre, jag spenderar ytterligare en timme eller en timme och en halv med en handledare, de lovade mig guldet och moren, han sa till mig att om en vecka skulle jag ha 600 euro mer, nÀsta dag ringde nÄgon annan till mig, han sa till mig att jag var tvungen att gÄ in i min bank, medan Jag pratade med honom innan han sa att jag skulle ladda ner anydesk ett chattprogram frÄn företaget, och sedan sa han att han skulle försöka med kortet att ha om de gav mig 5000 euro, jag sa till honom att jag inte hade de pengarna och att jag redan har tvÄ lÄn, att jag inte trodde att de skulle ge dem till mig, men jag kan inte investera det beloppet, för jag har inte det, kort sagt har jag sagt till honom att om de kan ge mig tillbaka 200 euro, jag lÀmnar det, men efter en och en halv timme eller tvÄ timmar till samtal har han gÄtt med pÄ att ringa mig i morgon, jag vet inte, de ger mig inte bra kÀnslor, jag Àr fast besluten att lÀmna det, Àven om jag tappar pengarna, men jag ser att om inte, kan det vara mycket allvarligare e.Tack alla för dina kommentarer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit, för det första Àr Anydesk-programmet att fjÀrrstyra datorn, det Àr inte en chatt. Kommer du ihÄg hur du först hittade Obsbit?

   En hÀlsning.

 50. ANGELINER svar

  DE SKA INTE LITAS PÅ, EFTER ATT SÄLJA SILVER PÅ MITT KONTO SOM DE STOPPADE ATT HJÄLPA, SOM DE SÄGT MIG ATT JAG MÅSTE SÄTTA MER (OM DU HAR 10000 XNUMX EURO, VETAR JAG INTE JAG VET HUR MYCKET OCH VARFÖR) DĂ€refter började de frĂ„ga ÅTGÅNG TILL MITT BANKKONTO, VAD HAR DE? JAG VET INTE VAD ÄNDRINGAR OCH MER SOM Gick IN I MITT FÖRKLARINGSKONTO OCH GJORT TRANZAKTIONER UTAN MIN GODKÄNNANDE. NU ÄR DE INTE LÄNGRE VIDARE I MOBILEN NÄR JAG RINGAR DEN. INGEN TRUST PÅ.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angelines, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Obsbit med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 51. Alberto Gomez svar

  Jag ville prova Obsbit och för nu ber de mig att lÀnka min personliga Ätkomststift till min bank med lösenordet för att komma Ät plattformen. De sÀger att det Àr nödvÀndigt att lÀnka mitt bankkonto med den personliga PIN-koden för att överföra förmÄnerna. Det verkar otroligt för mig. Finns det nÄgon som kan intyga att detta Àr en korrekt praxis?
  Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack sÄ mycket för dina kommentarer ... LÄt oss se, en oreglerad mÀklare som ber om personlig bankinformation, för det lÄter inte sÀrskilt bra för oss ... Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 52. Daniel svar

  Tack för informationen och vad skulle dÄ vara den bÀsta rekommenderade mÀklaren?
  Idag kontaktades jag av Obsbit och det verkade som ett bra alternativ men inte om det Àr sÀkert och om det finns bÀttre alternativ

  tack

 53. rob cruz svar

  Jag undrar varför basen pÄ Marshallöarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rob, tack för dina kommentarer, för basen kan bero pÄ en skattefrÄga, eller mÄnga gÄnger Àr det inte den verkliga basen, i fallet med Obsbit Àr vi inte sÀkra pÄ att vara Àrliga.

   En hÀlsning.

 54. Alberto Constantin svar

  Hej herrar, jag har redan arbetat i det hÀr företaget i en mÄnad och det Àr inte riktigt reglerat eftersom ingen reglerar Bitcoin som min mÀklare sÀger till mig, jag började med ett belopp pÄ 800EUR och av detta har jag inte genererat mÄnga vinster eftersom investeringen Àr lite men Ätminstone redan har jag dragit mig frÄn vinst 285EUR och jag har mitt kapital Àven med det belopp som jag satte ... För nÀrvarande har det inte gett mig nÄgon typ av problem och Ätminstone Àr de punktliga med tiden för samtalen. .

  SnÀlla nÀr du har mer information om dem berÀtta för mig. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Obsbit med oss, att ingen reglerar Bitcoin Àr helt falskt, du kan investera i kryptovalutor som bitcoin, med en mÀklare som Obsbit, men du kan göra det genom ett reglerat företag.

   En hÀlsning.

 55. Juan Perez svar

  Jag börjar arbeta med dem och hittills Àr de ansvariga och jag tittar pÄ intÀkterna pÄ mitt bankkonto

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Obsbit med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

 56. Daniel Calvajal svar

  Jag har testat den hÀr sidan, och hittills har jag inte haft nÄgra problem, tvÀrtom ger de mig resultat och jag har genererat vinster

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Obsbit.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *