Med fler och fler handlare har utbudet av mäklare också ökat avsevärt och det finns fler och fler mäklare. Med så många olika mäklare är några av dessa helt enkelt inte värda att investera våra pengar. ➡️ Därefter, Hur Vad gör en näringsidkare för att välja en bra mäklare? Det är troligt att du med så mycket erbjudande inte vet vilken mäklare du ska välja.

Tja, en av de viktigaste punkterna, en av de saker som du definitivt bör titta på för att inte ha problem när du investerar, eller mer sannolikt, efter att ha investerat i dessa typer av företag är huruvida mäklaren är reglerad eller inte. För att undvika denna typ av problem och många andra måste vi välja ett med dessa egenskaper.

✅ Du bör inte heller förväxla med att en mäklare är licensierad, att den är reglerad ⛔. Vi kommer att försöka förklara detta på det enklaste sättet. En reglerad mäklare har sitt huvudkontor och kontrolleras av tillsynsmyndigheten på den plats där mäklaren är bosatt. Men ingenting hindrar den från att fungera i andra länder. Låt oss säga att det finns en mäklare i Tyskland, som regleras av det behöriga tyska tillsynsorganet, efter att ha slutfört förfallna förfaranden, kommer det att ha tillstånd att verka i olika europeiska länder, såsom Spanien.

Problemet är att om jag har problem med mäklaren och jag är i Spanien, måste jag fortfarande göra anspråk på det inför det tyska tillsynsorganet. Med hänsyn till detta är det bästa alternativet att arbeta med en mäklare som regleras av ett reglerande organ i det land där vi bor. Om vi ​​är i Spanien, leta efter en mäklare som regleras av den spanska CNMV.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi rekommenderar alltid handel med ordentligt reglerade mäklare, vilket i teorin innebär att utesluta dem på Cypern, Vanuatu, Brittiska Jungfruöarna och alla små öar eller länder som är en skatteparadis eller som du inte ens visste existerade.

Why️ Varför välja en reglerad mäklare?

En reglerad mäklare är en som är under överinseende av ett legitimt regleringsorgan. Dessa typer av organisationer eller enheter, oavsett vad man vill kalla dem, tjänar exakt för att förhindra mäklaren från att utnyttja näringsidkaren, för att undvika missbruk, undvika bedrägerier och bedrägerier och i allmänhet för att skydda klienten. I allmänhet är mäklaren mer kontrollerad och dess kvalitet och praxis kontrolleras.

⛔ Reglerade mäklare måste följa rutiner som regleras av tillsynsorgan. ⚠️ De oreglerade bör inte följa någon praxis, om de inte vill följa den. ⛔

Om mäklaren inte är reglerad, rekommenderar vi att du åtminstone tänker två gånger innan du investerar hos den här mäklaren.

reglerade mäklare

➡️ Hur kan jag veta om en mäklare är reglerad?

Att veta om en mäklare är eller är reglerad är det enkelt, vanligtvis en mäklare, på sin webbplats visar om det är reglerat, det visar det vanligtvis på ett pråligt sätt, eftersom det är något som väl ses på mäklarmarknaden, det ger en viss garanti och legitimitet. Om du inte hittar den på huvudsidan kan du leta efter sektioner på webben som, "om oss", "varför investera hos den här mäklaren", "reglering", "säkerhet av medel" eller avsnitt som liknar dessa.

Det är också normalt att mäklaren anger registreringsnumret, så att man kan söka och se om det verkligen är reglerat eller inte. Om du inte hittar det i det här avsnittet, för vanligtvis har mäklare en chatt eller kontaktavsnitt, fråga dem.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

⛔ Bristen på denna typ av information på deras webbplatser är ett tecken på att DET INTE REGLERAS ⛔, Eftersom en mäklare, som vi nämnde tidigare, vanligtvis är "stolt" över sin reglering, eftersom den skiljer den från oreglerade mäklare och gör mäklaren på en högre nivå än en oreglerad mäklare, ger regleringen av en mäklare viss säkerhet för mäklaren kunder.

Några av de mest populära tillsynsmyndigheterna är: FCA (Financial Conduct Authority, Storbritannien), BaFin (tysk tillsynsmyndighet), FINMA (schweizisk tillsynsmyndighet), FMA (österrikisk tillsynsmyndighet), ASIC (Australian Securities and Investments Commission i Australien) och SEC (Securities and Exchange Commission, i USA ), CNMV (Spanien), CONSOB (Italien), CMVM (Portugal), för att nämna några tillsynsmyndigheter.

Är du osäker på en regulator eller din mäklares säkerhet? Tror du att det kan vara en bluff? Lämna oss en kommentar som förklarar din fråga eller ditt problem. Vi svarar dig så snart som möjligt!


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

954 kommentarer om «Hur vet jag om en mäklare är reglerad?»

 1. Carlos Perez svar

  Quisiera opinión acerca de Sky World Comunity
  Está regulado y si es recomendable para invertir?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Carlos, gracias por comentar sobre SkyWay. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Olinka Córdoba svar

  Buena tarde, Quisiera saber si Capitalix es un broker regulado y confiable. He revisado su página web e indica que su número de registro es 84226168-1, Licencia SD052, Seychelles se curita es Act.2017, operado por 4QUARE SY LIMITED, cuya dirección se encuentra en. CT House, Office 4B, Providencia, Mabe, Seychelles. Pero, su agencia, quienes me llaman para el tarde, está en Chipres. Los contact personas : Ms. Maya Ivanova Radoslava y Mr. Leee Ron More. Toda esta información la investigué basada en una página donde nos recomienda investigar de los broker antes de iniciar. Ya comencé a invertir con un mínimo, pero no me atrevo a continuar sin estar 100% segura. Qué me dicen? Es confiable? Gracias por su respuesta urgente.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Olinka, puedes encontrar toda la información que necesitas en nuestra web, puedes leer la reseña en este enlace: Capitalix.

   Hälsningar.

 3. Gerardo Torres svar

  Jag vill veta om morganfinance-handeln är reglerad och investera pengar med dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gerardo, Det har ingen reglering, det är ett bedrägeri. Tack för att du skriver om MorganFinance. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. henry valencia svar

  Hej, god kväll, sanningen är att jag tvivlar på TIXEE .COM – IFOREX mäklare. MEX- Jag skulle vilja veta om jag kan lita på dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Henry, ingen av de två är pålitlig. Tack för din fråga om Tixee. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. ALBA svar

  God morgon, de kontaktar mig från Capex .com-mäklaren Jag vill veta om det är reglerat att kunna investera hos dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALBA, de är manipulatorer och lögnare. Tack för att du delar med dig av din upplevelse med CAPEX, vi försöker bara ge en röst till kunder som fritt vill uttrycka sin åsikt baserat på deras erfarenhet av denna eller andra mäklare och förhindra att de blir lurade av mäklare som HANDLER I DÅLIG TRO och SLUTAR MED SINA KUNDERS PENGAR.

   Du kan läsa en recension om dem här: CAPEX

   Hos den här mäklaren tappar nästan 100% av detaljhandelns investerarkonton pengar när de handlar med CFD: er. Att ha ett sponsoravtal med Juventus garanterar inte att det är en bra mäklare, många mäklare använder denna kommersiella taktik för att locka kunder och är sedan mer aggressiva och ber dessa kunder om pengar för att amortera utgifterna och slutligen förlora allt.

   Dessutom ingår CAPEX i samma företag som CFD Global-mäklaren, en mäklare med ett mycket negativt rykte, det ger oss inte en bra känsla, tvärtom.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. ADILSON STRUNCK svar

  Är detta företag pålitligt? CoinFxOcean

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ADILSON, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

 7. Noemi svar

  Jag skulle vilja veta om Global Next Trader är reglerad och om den är pålitlig...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Noemi, den här mäklaren är ett BEDRÄGERI, ett BEDRAG. Tack för att du frågar om GNT Capital – Global Next Trade. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: GNT Capital

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. jonay svar

  Jag skulle vilja veta om RCE banque .com är reglerat?

  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej jonay, jag litar inte alls på dig, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. Kan du bekräfta deras webbsida, är det den du skrev?

   Hälsningar.

  • Francisco Javier svar

   Hola buenas, conseguiste saber i RCE bANK esta regulada, has tenido algun problema con ellos, te lo agradeceria

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hola Francisco Javier, no tengas prisa ni te dejes presionar, estamos redactando varias reseñas en estos momentos, pondremos la tuya como principal para valorar este broker. ¿sabes su página web?

    Hälsningar.

 9. Mari carmen svar

  Hej,
  Är mone24 reglerat? Du kan lita på?
  tack

  http://moner24.site/

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari Carmen, jag litar inte alls på dig, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

 10. Candela Diaz svar

  Är FTMtrade reglerad? Kan jag lita på dem?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Candela, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.