Bux mäklare

Kommentarer om Walterfxoptiontrade

Analys på Walterfxoptiontrade

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera walterfxoptiontrade (kallas även med namnet: walterfxoptiontrade.com), Det handlar om en Forex och Cryptocurrency mäklare. Rekommenderas verkligen Walterfxoptiontrade att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Walterfxoptiontrade ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Walterfxoptiontrade en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Walterfxoptiontrade nämner inte vilket företag den tillhör.
 • Angående din plats, enligt webbplatsen är företaget baserat i Storbritannien, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Walterfxoptiontrade inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Walterfxoptiontrade är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper att Walterfxoptiontrade erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Startkonto: minsta initiala insättning $1.000, 4% utbyte på 24 timmar.
 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning $2.000, 7% utbyte på 10 timmar.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning $5.000, 10% utbyte på 48 timmar.
 • Avancerat konto: minsta initiala insättning $10.000, 15% utbyte på 72 timmar.

La plattform att fungera som Walterfxoptiontrade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Walterfxoptiontrade tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Walterfxoptiontrade webbplats
Walterfxoptiontrade webbplats

Walterfxoptiontrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information walterfxoptiontrade

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: walterfxoptiontrade.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Walterfxoptiontrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på walterfxoptiontrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Walterfxoptiontrade är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 FCA (UK) läggs till Walterfxoptiontrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FCA februari 2022 varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: företaget är kopplat till Coindeskfxtradeett företag med dåligt rykte, VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Walterfxoptiontrade? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Walterfxoptiontrade: Betyg och recensioner»

 1. Fernando svar

  Var uppmärksam och var mycket försiktig med COINDESKFXTRADE.ORG-webbplatsen som har samma omslagsinformation och bilder som Walterfxoptiontrade-webbplatsen som nämns ovan!!!
  Det är en BLEDRIGERsida och de lurar dig genom att be dig att sätta in en viss mängd Bitcoins för att generera extraordinära vinster som offret skulle få inom 5 eller 7 dagar!
  Bedragaren kallar sig DANIEL och hans kontaktnummer är: +1 (360) 245-4488 (bedragare)
  Jag hoppas att detta meddelande når andra människor så att de blir varnade och inte låter sig luras av den här typen av brottslingar.
  Jag blev lurad av nämnda brottsling i början av april/2022, när jag gick med på att investera minst 200 $ i Bitcoins.

  Att.
  Fernando
  Ecuador

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fernando, tack för din kommentar om Walterfxoptiontrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Fernando svar

  Hej, jag tar tillfället i akt att rapportera en annan bluff eller webbplats som kallar sig COINDESKFXTRADE.ORG som har IDENTISKT SAMMA OMSLAG med grön bakgrund och information som "Walterfxoptiontrade".
  Den 15 mars 2022 blev jag kontaktad via whatsapp av en kille som kallar sig Daniel, som berättade om den extraordinära Coindeskfxtrade-plattformen, där jag med en insättning på antingen $200, $500, $1000, $10.000 kunde få ULTRA avkastning. bara några dagar (5 till 7 dagar). Bedragaren var medlem i en whatsapp-grupp om kryptovalutor där jag ingår (med lokalbefolkningen från Ecuador och utanför Ecuador). Jag tillhör denna WhatsApp-grupp eftersom jag personligen känner två vänner som är dedikerade till att investera i kryptovalutor. I början av april/2 slutade jag med att jag bestämde mig för att investera och prova den lägsta planen som den här killen (Daniel), bedragaren, marknadsförde (den för $2022). Han skickade mig COINDEKSFXTRADE-länken för att registrera och sätta in 200 BTC, motsvarande ungefär $0.005, och sedan aktiverade jag handelsplanen. Bedragaren lurade mig genom att berätta för mig (per telefon) att jag inom cirka 200 eller 5 dagar skulle få en extraordinär vinst på 7 5.000 USD!!! kunde se på plattformen eller på mitt konto när värdena steg som magi till $200, sedan på den andra dagen på morgonen $600, sedan på natten på den andra dagen $2, på den tredje dagen nådde min investering $1100 2, då den påstådda dagliga vinsten frystes. Sedan några timmar senare fick jag ett påstått e-postmeddelande från: [e-postskyddad] där han berättade för mig att det fanns fluktuationer i handelsprocessen på grund av en dålig handelssignal i handelsplanen och att jag var tvungen att uppdatera en ytterligare plan för att få en bättre signal vad gäller handel (svag/stark valutahandelssignal) . Jag bestämde mig för att ringa bedragaren, som förresten när jag bad honom att ringa ett videosamtal hittade på en ursäkt. Kort sagt, jag bad honom över telefon förklara för mig på ett enkelt språk, vad fan betydde det meddelandet? Bedragaren sa till mig att han behövde att jag skulle göra ytterligare en minsta insättning på $500 för att aktivera en annan plan, för att förbättra signalen från handelsprocessen ( Trading Signal) och därmed kunna fortsätta generera lönsamheten för min första insättning tillsammans med den andra insättningen på $500 dollar som han bad mig att göra!... Åh, vad underbart, nej!... Tja! , i det ögonblicket började jag fördjupa mina misstankar och inse att jag blev lurad och att den här brottslingen ville se hur långt han kunde få mer pengar från mig. Jag var frontal med bedragaren och sa till honom via telefon att jag redan misstänkte att detta var en fars, bedrägeri, bluff, etc... och att jag av INGEN ANLEDNING skulle göra någon annan pu%&* insättning av pengar tills jag gjorde uttaget av min förmodade vinst, eller åtminstone av de $200 som jag först hade satt in för dagar sedan. Den här jävla brottslingen har fräckheten att tala övertygande och göra en show och säga att det inte är hans fel som handlare utan handelssystemet, och att jag var tvungen att sätta in mer pengar för att min verksamhet skulle fortsätta generera avkastning på upp till 5.000 XNUMX USD! …. Jag sa till honom att jag INTE skulle sätta in mer pengar och att jag skulle vänta på att den dagliga intäktsprocessen för min insättning skulle återaktiveras eller att jag skulle vänta på att han skulle ge mig en lösning inom de närmaste dagarna!
  Kort sagt, bedragaren har inte skrivit till mig igen via watsap, dessutom rapporterade jag problemet med administratören av whatsapp-gruppen som jag är i och till sist har jag bestämt mig för att blockera hans kontaktnummer, som förresten är numret +1 ( 360) 245-4488 (svindlarens nummer).
  Sammanfattningsvis har jag tagit mig tid och tålamod att skriva den här kommentaren, och på detta sätt varna andra människor för att inte bli offer för bedrägerier med investeringar i kryptovalutor, och med löftet att ge fantastisk avkastning (intäkter på sina Bitcoins) på bara en några dagar.

  Att.
  Fernando
  Ecuador

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fernando, tack för din kommentar om Walterfxoptiontrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. jjcoll svar

  DET HÄR FÖRETAGET ÄR DET ÄR DET AV FCA PÅGÅR ALLA BEDREGIER SOM BEGIFTS, VI MÅSTE SPRIDA DENNA NYHET

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JJCOLL, tack för din kommentar om Walterfxoptiontrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.