Bux mäklare

A3Trading Feedback
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren A3 Trading (även kallad a3trading.com och a3-t.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas A3-handel verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om A3-handel ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det A3-handel ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 
Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.
 

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Commodius FX Limited och Wanakena Ltd. Uppdatering mars 2022: Securcap Securities Limited.

 
✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu och London, England. Uppdatering mars 2022: Cypern och Seychellerna.

 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att detta är en oreglerad mäklare.

 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

 
När vi analyserar en mäklare analyserar vi vanligtvis de olika kontotyperna. I det här fallet var det omöjligt för oss att hitta ett avsnitt på mäklarens webbplats där han nämnde kontotyper eller något liknande. Ändå har vi skrivit några e-postmeddelanden till mäklarens kundavdelning, vi kommer att se om de ger oss denna information, i vilket fall vi kommer att slutföra det här avsnittet i avsnittet där vi vanligtvis analyserar kontotyperna.
 
Mäklaren använd Webprofit-plattformen att fungera, både för datorer och mobiltelefoner.

Nu ska vi analysera mäklarens webbplats på jakt efter resurser och hjälpa den erbjuder näringsidkaren.
 

A3Trading-webbplats
A3Trading-webbplats

 
Några resurser och verktyg som tillhandahålls av A3 Trading är: daglig marknadsanalys, den populära ekonomiska kalendern (även om det bör noteras att kalendern inte fungerar vid tidpunkten för översynen), marknadspriser och live-diagram, realtidsutveckling. Utöver detta har de några kurser, men för dessa måste du redan vara registrerad och ha ett konto hos mäklaren, förutom detta har de också några förklarande videor, där de förklarar några grundläggande handelskoncept.

A3-handel - videoforskning 

Tack vare användarmeddelanden är vi medvetna om att en TV-kanal i Dominikanska republiken tydligen har genomfört en utredning om A3-handel. Reportern Nuria Piera, är den som utför denna typ av rapport / utredning, vår sida nämns i rapporten. Tydligen gjordes rapporten genom att ta emot många klagomål från människor, vi lämnar videorna (det finns 2) nedan:

Del 1

Del 2

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om A3-handel 🟢

 
⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. ⬇️
 
🌏 Webbplats: sv.a3trading.com

📞 Telefonnummer: +507 (833) 6500 ,: +44 7724 097503 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]
 
Du kanske undrar varför vi granskade A3Trading. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning på A3 Trading <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget A3 Trading är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022
 
När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern, Vanuatu, Seychellerna); När vi letade efter recensioner på A3Trading hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden från A3Trading-kunder är företaget länkat till andra mäklare med ett mycket dåligt rykte och olika klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter; uBanker, Finansika Handel, XLNTrade, A3 Trading, 70 Handlar, Ontega, SECURCAP y Warren Bowie och Smith. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.
 

Vad tycker du om A3 Trading? Vad har varit din erfarenhet?
 


Bux mäklare

Annonsera med oss

159 kommentarer om «A3-handel: Betyg och kommentarer»

 1. Noelia svar

  Vår erfarenhet: Min mamma hade tappat allt hon hade sparat de senaste sju åren, föreställ dig hur illa vi var. Hur lyckligt att vi bestämde oss för att prova de pengaråtervinningstjänster du nämnde. Vi var tvungna att leverera flera papper, vilket fick oss att tvivla lite, men slutligen om vi lyckades få tillbaka pengarna, åtminstone en stor del. Tack så mycket för denna hjälp rekommenderade mäklare. Vi är väldigt lyckliga!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Noelia, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. George Roman svar

  De är bedragare, jag tappade mina besparingar med dem, de ringer till dig och ringer dig outtröttligt för att få dig att sätta in dina pengar där de råder dig så att du senare förlorar. De förklarar inte heller för dig att de förmodade obligationerna du får för att investera är lån som man måste betala senare. Jag vill veta om detta är sant att du måste betala dessa bonusar eftersom jag också är ansluten där.

 3. Walter Melaneo svar

  Jag ser bara dessa kommentarer, tyvärr blev jag lurad av 800 USD.

  Jag började med 200 USD och det gick bra, jag nådde 600 USD på tre dagar ... men den förmodade rådgivaren ville att jag skulle tjäna mer och sa att jag skulle injicera 3 USD för att investera i guld, och så satte jag in tills jag nådde 200 USD. Jag gjorde ett lån och allt. men från ett ögonblick till ett annat kollapsade allt investerat. Jag var som ett år men gick aldrig i pension.
  Jag känner mig upprörd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walter, tack för att du delar din erfarenhet med A3 Trading. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 4. mariana svar

  Underteckna denna framställning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och få tillbaka pengarna
  ändra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 5. uppmärksamhet för alla svar

  de är samma råttor från Financika !!! försiktig!!!! Uppmärksamhet!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, hur vet du det här?

   Tack för informationen.

 6. matt svar

  God eftermiddag, jag vill bara säga att jag var a3trading anställd, åtminstone i 3 månader tills jag insåg den stora bedrägeri som den innebar, och eftersom jag växte upp i en familj som gav mig värderingar, hade jag bättre sluta positionen, inom företaget hade tre avdelningar, vi var öppnare, ansvariga för att övertyga kunder att investera, de av kundtjänst som ansvarade för att dokumentera till kunder att öppnare startades och de som behöll som var de förmodade efterträdarna , Jag skulle vilja ge lite detaljer om hur a3trading verkligen fungerar kan du skriva till min e-post, uppenbarligen anonym [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matute, vi ser ingen anledning för dig att inte dela informationen här, det skulle vara bekvämast för oss alla, tror vi ...

 7. emanuel svar

  Från Peru ..

  Lyckligtvis, gå med i ditt forum. Idag började jag med denna mäklare. Jag uppskattar kommentarerna. Hur sorgligt att de som föll i händerna på dessa brottslingar inte hade turen att få reda på det på detta sätt.
  Hälsningar ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Emanuel, du har gjort det bra att undersöka innan du sänker några pengar ... Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand?

   Hälsningar.

 8. John svar

  God morgon alla, jag informerar alla som berörs av detta företag eller snarare av detta falska företag, de Dominikanska myndigheterna gav dem en period på 50 dagar att överge verksamheten i landet, de kan inte inleda en juridisk process med detta företag med tanke på att de behöver en klagomål från vissa av de drabbade, och eftersom de drabbade är chilenare, mexikaner, peruaner och colombianer, finns det inget klagomål att det fanns en ung chilensk kvinna, så du kan verifiera i rapporten att hon kom till Dominikanska republiken men med tanke på att det var en enda person kan inte klassificeras som en bluff i något fall på grund av trycket från denna Dominikanska kommunikatör, som är en av de mest kända journalisterna på nationell nivå, har justitieministerns kontor fattat beslutet att avbryta sin verksamhet i landet. Det är uppenbart att företaget har lurat människor, gav republikens generaladvokat det en period på 50 dagar att överge alla typer av operationer som påverkar dem Två kan komma in på Dominikanska republikens justitieminister så att på detta sätt en arresteringsorder utfärdas för chefen för denna organisation säger en utlänning som heter Mario att han är italiensk men på grund av sin accent för mig är han spansk. andra utlänningar är de som upprätthåller detta nätverk från DR. Jag arbetade för det här företaget i 6 månader, jag ber om ursäkt till alla som fick dig att investera i den här bluffen när jag började arbeta för dem, de frågade mig liksom de andra som tog utbildningen för att skapa fiktiva namn när jag frågade varför de frågade bara mig De sa att det var att ta hand om deras anställdas integritet och från det ögonblicket började jag misstänka vad företaget gjorde, men jag behövde naturligtvis jobbet, så jag ställde inte många frågor senare när Jag var identisk med vargen på Wall Street, agenterna kunde använda droger. Inne i företaget kunde de dricka alkoholhaltiga drycker, de betalade oss horor och framför allt var uppdragen något sprudlande. Jag minns att jag under en månad hade cirka 20 personer investerade och Jag hade ett val på $ 5000 US dollar som är mer än vad en genomsnittlig anställd per år från det ögonblicket sa att något var fel men naturligtvis alla som får ett jobb detta fantastiska lägger inte inEtt möte med chefen som heter Maria om det är hans riktiga namn, kommentera att på vilket sätt de människor som investerade tjänade pengar sedan efter att agenterna introducerade honom till affären går de till någon förmodad mäklare och vi vet inte mer om dem om han Det var bra eller dåligt chefen sa bara till mig att inte oroa mig för dem att jag oroar mig för att behålla mitt jobb efter detta några dagar senare avbokade de mig

  • Carmen svar

   Hej Juan, hur kan jag lämna in ett klagomål till Dominikanska republikens advokat om jag är i Ecuador?

   • Francis Cebrian svar

    Jag fick tillbaka mina pengar med denna webb av rekommenderade mäklare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Intressant information Juan, tack för att du håller oss uppdaterad ... Visst är många som berörs av A3 Trading intresserade av denna information.

   Hälsningar.

  • pedro svar

   Sanningen är att du inte har någon skam, om jag var dig skulle jag inte våga skriva här, för att du inte ger ditt riktiga namn, så att du också åtalas, du vet inte den skada du har orsakat så många människor .

 9. offret svar

  Om de gjorde en rapport i Dominikanska republiken om a3trading

  Del 1: youtube .com / watch? V = xlYYAEH8gVA

  Del 2: youtube .com / watch? V = BO2mLopC_Wc & t

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "Offer" ja, andra har redan kommenterat oss om den här videon, vi lägger till den i recensionen.

   Hälsningar.

 10. Carlos svar

  Hej, en tv-kanal i Dominikanska republiken har gjort en utredning mot A3 Trading för så många klagomål om bedrägeri, snälla se det !! De är två delar

  Del 1: youtube .com / watch? V = xlYYAEH8gVA

  Del 2: youtube .com / watch? V = BO2mLopC_Wc & t

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delar den här informationen om A3 Trading.

   Hälsningar.

 11. Francis Altamirano svar

  Hej, de bad mig berätta lite mer om A3trading, för först vet jag inte hur de fick mina nummer och de fick till och med att jag hade ett annat kreditkort, faktiskt var det men jag använde aldrig det kortet varken online eller för betalningar utomlands vet jag inte hur de fick den informationen, lyckligtvis kunde jag inte använda den, men efter att de trakasserade mig så mycket var jag tvungen att få ett banklån, till och med mitt hemtelefonnummer satte jag aldrig för internetkontrakt. Denna mafia har verktyg för att ta reda på allt om dig och få pengar från dig ändå, var mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, wow, vad du nämner om korten är ganska nyfiken, och vi är lite rädda för att vara ärliga.

   Hälsningar.

 12. Eve svar

  Hej, tack och lov, jag läste dig, tack så mycket ... det är du som är värda guld när du öppnar dina ögon med dessa vittnesmål från de här bedragarna ... Vi behöver fortsätta att arbeta med dig för att spara många människor från att bli lurad OCH utan att kunna göra anspråk på någon

  Om jag nu gav dig min e-post genom att prenumerera på sidan, MEN jag betalar ALDRIG NÅGOT, de har tillgång till mina uppgifter, vad gör jag ???? KAN DET SKADA MIG?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eve, i så fall kommer de bara att ha din e-post, antar vi ... Vi tror inte att de kan göra mer än att försöka kontakta dig. Kommer du ihåg hur du hittade dem? Vem pratade du med om A3 Trading?

   Hälsningar.

 13. Claudia Masias Lucero svar

  Var mer försiktig med din personal, idag fick jag ett samtal, klockan 5 från numret 48, jag kopierade inte samtalet bra och din person förolämpade mig med svordomar.
  Jag rekommenderar inte det här företaget alls, eftersom de inte har någon respekt för människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudia, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske?

   Hälsningar.

 14. jaider svar

  Jag kom till den här sidan på MSN efter att ha sett en artikel som pratade om amazon och att det var bra att investera eftersom det är ett företag som har fått mycket position över hela världen ... Jag kommer ihåg att det sa att om du ville vara en del och ange mina uppgifter som var e-postadress och mitt mobilnummer, inom några minuter fick jag ett e-postmeddelande där de berättade för mig att jag redan var en del av A3-handelsfamiljen

  det här är posten
  Sedan ringde de mig och fick mig att veta sidan där jag skulle se hur mina pengar växer och där jag skulle ha en rådgivare som skulle hjälpa mig att tjäna mer.
  Jag är ganska intresserad eftersom sidan är väldigt verklig och de som kontaktar dig är väldigt "professionella", de sa att jag skulle göra en insättning på 400 USD och de frågade mig vilken typ av kort jag hanterar, även om jag satte in pengarna idag Jag hade en bonus 100% bra jag förstod honom inte så bra. Jag sa till dem att kommunicera på en sådan dag för att göra processen.
  Jag tackar den här sidan, för om det inte var för de upplevelser jag hittade här skulle jag ha investerat och för övrigt skulle ha sagt till min bror.

  Jag lämnar länken där han talar underverk om A3-handel: es.quora .com / Es-A3-Trading-una-bluff
  och numret där de kontaktas: 00005713819509

  Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jaider, tack så mycket för att du delar din erfarenhet och information om A3 Trading, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem? När det gäller de positiva kommentarerna måste de vara de som kommenterar där ...

   Hälsningar.

 15. Gabriel Lopez svar

  De ville lura mig mer än fyra år i rad, de här bedragarna vill att du ska sätta in pengar i deras mäklare och de ringer till dig och de ringer dig, de skickar dig tusen mejl, nu är jag i mäklaren som är auktoriserad och det gör det inte stör dig alls att det är pepparsten, bara om det finns människor som vill lära sig att handla valuta, ber den här mäklaren om en minsta driftssumma på 4 USD, förutom akademin som jag hjälper till att komma in och driva, människor om de ringer dig från a20trading, klipp av dem och bara kalla dem bedragare och de ringer aldrig igen, det senaste meddelandet de lämnade mig var
  Hallå ,
  Jag heter Pedro och jag är en privat kontoansvarig på A3Trading.

  Jag kontaktar dig för att berätta något om din senaste aktivitet: du är väldigt nära att belönas med en mycket stor kontantinkomst.

  Peter Lopes
  Kontakta mig så snart som möjligt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, det du nämner om den här mäklaren är verkligen sorgligt. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Du har mycket rätt med mäklarna som inte ringer dig hela tiden, fallet med Pepperstone, det är en mäklare med en brittisk reglering (FCA), en av de bästa reglerna.

   Hälsningar.

 16. Francisco svar

  Hallå

  Jag är Francisco och jag rekommenderar att du inte investerar i A3trading, de är lögnare och bedragare, till en början erbjöd de mig att öppna ett konto med $ 200 sedan sa de att jag skulle investera $ 300 mer och rådgivaren som sa att jag skulle tjäna mer pengar sätter in $ 1000 mer och $ 1000, jag visste att i forex kan du alltid förlora men med omsorg kan du ha chanser att tjäna pengar. Så jag var villig att riskera högst $ 2000, först fick de mig att ha några vinster, men senare gav de mig två operationer och de verkade vara bra men sedan började jag förlora pengar och jag ville stänga verksamheten och de sa till mig "nej, stäng inte just nu De kommer att återhämta sig, efter dagar och till och med helger sa de till mig att jag behövde sätta in $ 2 mer på grund av övergången till helgen kunde jag förlora alla mina pengar, och jag sa till dem att jag inte har mer pengar och att jag inte kommer att investera mer, så de ringde till min fru och sa till henne att om jag inte satte in mer pengar på mitt A1000trading-konto skulle jag förlora allt när min fru fick reda på att hon fick mycket arg på mig, på det här sättet hotade de mig på ett eller annat sätt så att jag investerade mer pengar som inte återhämtades, de sa till och med att de hade gett mig några bonusar som jag aldrig begärde och som måste dras av från de pengar jag har tillgängliga. Så du kan se hur bedragare är, en mafia som på ett eller annat sätt försöker ta pengar från dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading, det du nämner om den här mäklaren är verkligen ledsen. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Hälsningar.

 17. junior svar

  A3-handel är tillförlitlig eller opålitlig Jag vill investera med dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Junior, i samma avsnitt kan du läsa vår åsikt om A3-handel.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, arbetade du med dem? Hur var din upplevelse?

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jhonny, i samma avsnitt kan du läsa vår åsikt om A3-handel.

   Hälsningar.

 18. Javier Armando svar

  Samma sak händer också med mig, jag har begärt mina pengar på 24 USD sedan 2018 oktober 400 och den 6 december skickade de mig ett mejl där de säger att min begäran om pengar redan har behandlats men från och med idag inte fått det deposition
  Detta är vad posten säger

  Vi har redan behandlat din uttagsbegäran.

  Kära Javier,

  Behåll följande transaktionsinformation för dina register:

  Transaktionsdatum: 06 dec 2018 13:28
  Transaktionsbelopp: 400.00 USD

  I enlighet med förfarandet för uttag av pengar förbehåller sig A3Trading rätten att återbetala kunder via den ursprungliga betalningsmetoden.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade A3 Trading i första hand? Om du har mer information om företaget, vänligen dela det med oss.

   Hälsningar.

   • Javier Armando svar

    Ja, genom nyheter från espanol.yahoo .com /? P = oss

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Javier, tack så mycket, har du de specifika nyheterna för alla fall? Tack också för informationen om A3-handel.

     Hälsningar.

 19. Elery svar

  Jag är inblandad och idag gjorde jag ett uttag för 1500 dollar och de började ursäkta för mig och det lät konstigt för mig
  I morgon gick de med på att kontakta mig, jag får se vad som händer
  Men jag känner att de slog mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ellery, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du först kom över A3 Trading? Om du har mer information om företaget, vänligen dela det med oss. Vi ser fram emot hur du gjorde.

   Hälsningar.

 20. JOSE DIAZ svar

  A3HANDEL

  TIMO, Tjuvar, färskt rån, de ringer dig och ber dig alltid att tjäna mer pengar med ditt kreditkort och sedan ringer de bara dig att förlora dig, de spenderar bättre sina pengar med din familj och investerar inte i någon av dem MÄLKARE ÄN DE MÄLKARNA DE ÄR ALLA Tjuvar och bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner, men som du ser är du inte den enda missnöjd med a3-handel. Kommer du ihåg hur du kom med a3-handel i första hand?

   Hälsningar.

   • Louis Echeverria svar

    Vänner, jag kollade min hotmail när jag såg reklamen på höger sida av hotmail och därför blev jag nyfiken, jag tycker att det är fel att Hotmail publicerar webbplatser utan föregående granskning.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Luis, vi visste att vissa mäklare använder MSN, men vi visste ingenting om Hotmail ... Tack för informationen.

 21. Edwin Castillo svar

  Jag var på väg att göra en insättning på 400 dollar men blev nyfiken på att ta reda på det och kom över den här sidan, tack, jag tror att jag skulle bli lurad.
  Det finns övertygelse och insisterande på att vi sätter in och investerar men jag bestämde mig bara för att analysera att mina 400 dollar kommer att fungera som utbildning och sedan investera, analysera och se kommentarer om att pengar inte kommer att kunna tas ut ... tack för dina erfarenheter

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edwin, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   Hälsningar.

 22. EDGAR GABRIEL svar

  Det är mycket, mycket olyckligt alla kommentarer som jag kunde se, men det är sant, det är berättelser som upprepas och upprepas. I mitt fall var det samma, jag investerade 200, de fick mig att se sina plattformar som jag tror manipuleras av sig själva och sedan ta reda på mer och väljer att ta ut mina pengar, insisterade jag tills utmattning och de satte hinder som de de nämnde och jag stod fast sa de att det inte längre skulle fungera på grund av dess dåliga rykte, men de insisterade också på att det skulle börja fungera, hittills har jag inte gjort det.
  Hittills har jag pratat med mer än tio rådgivare, var och en avsikten som börjar fungera och investerar mer, en rådgivare sa till mig att om jag inte verkade skulle jag förlora mina pengar eftersom det inte var en bank, jag sa till dem bankerna De får dina pengar att växa och de fuskar inte som du, som de sa att de inte låtit sig lura av kommentarerna, jag sa också till dem att de gömmer sig bakom en kareta av uppenbar professionalism i ett samtal som jag gav dem för att förstå att jag hade mer pengar att investera och de använde alla sina knep för att övertyga mig men jag inte längre uppmärksammade dem jag lärde mig lektionen med 10 dollar, jag lärde mig att jag måste informera mig själv, jag föredrar att investera lokalt, förmodligen imorgon kommer de att ringa mig igen för att övertyga mig om att operera men jag accepterar dem bara för att jag samlar in tester
  Om det finns någon enhet som kan utreda och fånga den här organisationen, tror jag att många skulle förbli lugna, de är väldigt, mycket övertygande, de håller fast vid uttalandena som du säger så var mycket, mycket försiktiga med den information du ger till detta bedragare med en centralamerikansk accent.

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edgar, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, vi är mycket ledsna för vad som har hänt dig, åtminstone har det inte varit ett stort antal som andra berörda. Kommer du ihåg hur du kom till dem i första hand?

 23. Luis m svar

  Hej vänner, för en annons slutade jag lämna min kontaktinformation till A3 Trading (bara min e-post), men det kan redan ses långt ifrån, från e-postmeddelandena de skickar att de är bedrägerier, titta på hur de erbjuder tusentals dollar, som om det vore så lätt att vinna pengar, förstås ...

  "Hej,

  Jag vet att du fortfarande arbetar hårt för att tjäna den lilla checken. Vill du avsluta dina konkursdagar?

  Nu kan du. Jag lovar dig att den här veckan kan du tjäna mer än du någonsin gjort med ditt jobb. Vad sägs om $ 3,150 XNUMX? Eller kanske du vill ha mer!

  Det jag erbjuder dig nu är möjligheten att tjäna pengar på din fritid. Precis så, inga långa arbetstimmar, bara 20 minuter om dagen att handla. När du vill göra det.

  Jag vet att du är nyfiken på att veta mer om onlinehandel, så verifiera din kontoinformation så att jag kan kontakta dig så snart som möjligt.

  hälsningar,
  uppriktig krigare
  Account Manager

  [e-postskyddad] | +442038070270 ″

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, först, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss ​​... Bara om du kommer ihåg hur du först hittade A3 Traidng?

   Hälsningar.

 24. Ant svar

  Tja, de ringer till mig hela tiden, jag lyssnar bara på dem och de går runt är så påträngande att de inte inser att jag märkte deras svarta avsikter, historien är att jag bad dem ringa mig till ett annat datum, de ringde mig men jag svarade inte på detaljerna. Det var att de ringde mig några dagar senare, med kontot, så att det var jul och de var tvungna att skaffa inkomster vad som helst (antar jag för dem) och att jag tappade pengar citerade jag det i två veckor och något avskräckt accepterar jag, med kommentarerna de gav mig bara. Det återstår att göra dem till en vapen, jag kommer att berätta för dem att jag kommer att investera en miljonär och så vidare tills de blir trötta XD! För att hedra alla de attackerade kommer jag att vara idiot av filmen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ant, först och främst, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, vi är verkligen glada att du gjorde din forskning på mäklaren innan du satte in pengar ... Bara om du kommer ihåg hur du hittade A3 Trading i Förstaplatsen?

   Hälsningar.

 25. burspråk svar

  Hola en todos!
  Jag vill tacka alla dessa människor som har gjort sig besväret med att publicera sin personliga erfarenhet av A3-handel, för med den här mycket humana gesten kommer de att förhindra att hårt arbetande människor faller i vilseledande händer och skrupelfria människor så många kommentarer som jag läste på några minuter , men jag får den bästa lektionen. Var inte offer för någon bluff ...
  De ringde mig insisterande för att gå med och vara en del av det "företaget" för att jag kallade det ett namn, jag vägrade avslöja kontouppgifter om mitt kapital, det var något de frågade mig envis ... till exempel föreslog de att jag skulle börja med 10 tusen dollar, sedan 1000, sedan 400.
  I allt detta såg jag något konstigt och det är vägen att gå över så att du investerar och sätter in pengar blindt, innan jag gjorde det bestämde jag mig för att undersöka ämnet och jag hade turen att hitta den här fantastiska sidan ... utifrån vad jag läste i kommentarerna för mig är mer än tillräckligt ... med dessa människor gör jag inte den minsta operationen och jag skulle inte rekommendera det till någon. Jag tycker synd om människorna som föll i den fällan och jag vill förmedla min empati eftersom jag kan sätta mig själv på deras plats och se deras synvinkel.
  Jag rekommenderar till alla att innan de börjar något, vad det än kan vara, först undersöker de bra och ser var de lägger fötterna, om de inte ser marken fast, inte gå på det för att de kan sjunka och när problemet är pengar du måste alltid vara mer försiktig ... den här världen är full av bedragare och på samma sätt som en professionell förbereder sig för att vara användbar för samhället, sin familj och göra en bättre värld .... det finns andra människor som inte har några skrupler som förbereder sig och varje dag gör sina verktyg perfekt för att skada och hänsynslöst fuska.

  Tack så mycket alla för varning .... Jag är ytterligare ett bevis på att du har gjort rätt genom att kommentera
  TACK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oriel, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, sanningen är att vi är glada att ha varit till hjälp, det är därför vi alltid uppmuntrar människor att dela sina erfarenheter, som i ditt fall, de hindrade dig från att överföra pengar till ett företag som inte verkar särskilt bra. Kommer du ihåg hur du hittade A3 Trading i första hand?

   Hälsningar.

 26. Omar huaman svar

  A3traiding, är en bluff som ringer dig upprepade gånger och övertygar dig genom att ange faciliteter som att du alltid kommer att ha en rådgivare eller att dina första 5 rörelser inte tar risker på grund av min oerfarenhet jag investerade 400 dollar Det var det värsta valet som har gjorts nu webben fungerar inte Jag kan inte göra någonting och de svarar inte på meddelandena. Det var slöseri med pengar och tid för att registrera dig ber dig om flera saker som din DNI-betalning av vatten eller el och ett kort.
  Aldrig tillgång eftersom det finns webbsidor som rekommenderar dem och det är en lögn att fatta det hastiga beslutet nu. Jag måste vara ansvarig för mina kostnader som jag har gjort.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, det är verkligen synd vad du nämner, men som du ser är du inte den enda som påverkas av denna mäklare. Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   En hälsning.

 27. Rocio Lita svar

  God kväll, jag är från Ecuador, det har gått en månad sedan jag investerade 200 i a3trading, de ber om all information i början, jag gick väldigt bra, en rådgivare ringde mig för att hjälpa till senare, jag gjorde det inte bra för av de positioner som jag hade haft negativt, ibland ringde eller svarade de inte ens för chatt som de satte för att kommunicera, jag höll saldot noll, då ringde han mig så att jag deponerade ytterligare 200 för att kunna återhämta mig och det gjorde jag vet inte vad jag ska göra med dessa negativa kommentarer, det viktiga är att det finns en återbetalning, tack, vi kan inte förlora,
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rocío, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   hälsningar

 28. Fernando svar

  Utan bedragare ber de dig alltid att sätta in mer och mer pengar, de får dig att öppna operationer som slutar negativt och de ber dig att sätta in mer pengar för att spara kontot.

  De säger alltid att det finns en möjlighet med olja eller lager och att du sätter in mer och mer kapital. och till slut förlorar du allt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihåg hur du först hittade detta företag?

   En hälsning.

 29. investerar svar

  du kan aldrig ta ut, oavsett om du vinner eller förlorar, eller ångrar att du inte handlar, de låter dig aldrig ta ut pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "investerare", tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   En hälsning.

 30. Mauro Landaeta svar

  Hej, jag investerade $ 400 och jag gjorde det för att jag började söka på internet och när jag läste i meddelandena i det här inlägget kom det positiva kommentarer och det var därför jag gjorde det men jag använde inte andra sökmetoder som Facebook, YouTube, etc. Jag såg konstigt att plattformen gav mig att sätta in mer pengar och dessutom kunde jag inte fungera och begära mina pengar, enligt jag har 5 arbetsdagar för att de ska kunna utföras enligt dem, men för vad de var blev jag lurad.

  Tack för det här inlägget.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauro, tack för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem?
   En hälsning.

 31. kirina svar

  Också mw lurade på den här sidan. De tillät mig aldrig att ta ut pengar. När du väl har lagt in dibero är det de som har makten att hantera det efter behag. De tar bort makten att hantera det själva, de manipulerar allt och till slut tar de bort det från dig, de stjäl det från dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jirina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, som du kommer att se, du är inte den enda som har problem med A3 Trading ... Kommer du ihåg hur du först hittade den här mäklaren?

   En hälsning.

 32. fernando svar

  Samma sak hände mig..de sa att de skulle ge mig en bonus på 125% 8 månader har gått och ingenting..och av det lilla som jag fick i en transaktion förlorade jag allt..och uppenbarligen aldrig igen en enda sucre. .. vad kan man göra så att de ger oss tillbaka ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem? När du återvinner pengarna, för som du kommer att se är du inte den enda med det problemet, det är därför vi alltid rekommenderar att du arbetar med ett reglerat företag.

   En hälsning.

 33. Esteban svar

  Jag har läst majoritetens kommentarer, och om det är en bluff, för tillfället är jag skyldig pengar, men jag försöker komma ut och få de pengar jag investerat och det finns fortfarande på kontot, du vet hur jag kunde göra det ?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, tack för dina kommentarer, vad du ställer är frågan som alla som har investerat i A3 Trading undrar ...

 34. Fernando Jimenez svar

  Hej alla, det rekommenderas inte alls att arbeta med A3Trading, jag träffade dem via Facebook, jag såg en annons som sa att jag skulle investera i Amazon och registrera mig för att be om information, efter 10 minuter pratade de med mig och vägledde mig att registrera mig, och Jag släpptes, men när de berättade för mig att sätta in började min tvivel och jag låtsades att jag skulle flytta och jag lade på, nästa dag runt 9:30 på morgonen talade de till mig och sa att om jag är intresserad av att ändra min ekonomiska status och att dess avsikt är att hjälpa mig, tidigare gav jag mig själv uppgiften att undersöka men jag hittade ett forum som talade mycket bra om dem (Quora) och det var därför jag började ha lite förtroende, jag gick in på deras hemsida, laddade ner deras mobilapplikation och allt som gav mig mer förtroende och jag bestämde mig som de säger, ge mig möjlighet att vinna, de säger till och med att du inte kommer att bli miljonär men att du kan tjäna mycket bra pengar. Min första insättning var 400 dollar och de sa till mig att jag hade 5 skyddade operationer där till och med att förlora inte skulle minska min saldo, den tredje dagen sa de till mig att det fanns en bra möjlighet med olja och de sa till mig att investera i det, Jag sa till dem att jag ville börja med samma 400 dollar men de insisterade mycket på vad som är en mycket bra möjlighet och att det ger mig möjlighet att sätta in mer pengar för att göra en position som var värt det och tyvärr gjorde jag det för 2000 dollar, men nästa dag var jag i riskzonen så de ber dig sätta in mer pengar för att försöka att inte förlora de ursprungliga pengarna och så vidare tills jag når 4800 dollar, och trots detta var jag fortfarande i fara, det varade i 1 vecka av röda siffror och enligt dem är det därför jag förlorade pengarna, mitt mod är att alla dessa rörelser gjordes med hans råd eftersom jag är ny på Forex-marknaden, pengarna kommer från mitt kreditkort som jag nu är skyldig och jag kämpar mycket att betala och jag tappade pengarnapå grund av dem eftersom det var de som sa till mig vad jag skulle göra och en annan del på grund av att jag släppte mig, de lyssnar inte på dig, du säger till dem att du inte längre har pengar och de säger att du ska leta efter modul är de skrupelfria ”människor”. Jag hade 600 dollar kvar i balansen på plattformen, vilket förmodligen beror på den försäkring som rörelserna hade, jag försökte ta ut dem men de sa till mig att inte ge upp och att från dessa 600 dollar kunde jag återhämta mig, med önskan för att återhämta sig försökte jag och med det lilla som jag har lärt mig av dem (som förresten de lär dig nästan ingenting) och sökte på internet (det var där jag lärde mig mest) lyckades jag höja kontot från 600 till 1100 dollar genom att jag själv. Men redan besviken letade jag efter fler åsikter om dem och mycket sent hittade jag den här åsiktssidan där jag inser att de inte är tillförlitliga och att jag håller med om en mycket dålig upplevelse som alla andra, nu tror jag att även om min balans går upp igen, de kommer att söka sättet att få mig att sätta in mer (vilket jag inte kommer att göra längre), det jag vill är att ta ut de 1100 dollar men från vad jag läser från andra kommentarer, verkar det som om det inte kommer att vara möjligt (men jag kommer att försöka), vet någon om jag kan få tillbaka pengarna? Jag kommer från Mexiko och jag rekommenderar INTE den skändliga mäklaren alls, snälla sprida alla dessa meddelanden så att det inte blir mer lurat och de råttorna slutar råna dem som med mycket ansträngning tjänar ärliga pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, det är verkligen synd vad du nämner, det är verkligen synd att du inte har läst dessa kommentarer och erfarenheter om A3 Trading innan du sätter dina pengar där ... Att ta ut pengarna, som du kommer att se i resten av kommentarerna, ja du är beroende av dem eftersom det är de som har det, och eftersom du är en oreglerad mäklare har du ingen enhet att övervaka dem, det här är problemet med att arbeta med oreglerade mäklare ...

 35. en annan lurad svar

  De frågar, frågar och ber om pengar men när du vill ta ut kommer du att se hur de börjar uppfinna tusentals dumma ursäkter eller de kommer att lämna ditt konto i rött, om du vill förlora all din kapitalinvestering med A3 Trading-bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "en annan lurad", tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, som du kommer se, du är inte den enda som har problem med att ta ut kapital med detta företag.

   En hälsning.

 36. anonym solidaritet svar

  Det är en fullständig bluff, de "hakar dig" genom några automatiserade programvaruannonser, de lovar dig helt omöjliga vinster !!! det är omöjligt att tjäna pengar så snabbt !! Var försiktig, A3 Trading är en fullständig bluff, oavsett vad du sätter in kommer du aldrig att se det igen, och intäkterna är helt falska, precis som rådgivarna. Det är en klassisk mäklare bluff.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "solidaritet anonym", som du kommer att se att du inte är den enda som hade problem med A3 Trading, tackar vi dig också för att du delade denna information och din erfarenhet med oss.

   En hälsning.

 37. chris svar

  De ringer till mig och de vill bara att jag ska investera men när jag lägger till a3-handel på webben får de mycket positiva kommentarer och de rekommenderar det, till och med 5 stjärnor, varför har du dessa kommentarer?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Chris, dessa kommentarer kan betalas, och om de visar dem för dig på deras webbplats måste de kommentera sig själva, vi rekommenderar inte A3 Trading alls ... Kan du skicka oss länken så att vi kan se dessa positiva kommentarer som du nämner?

   En hälsning.

   • Novato svar

    God dag.
    Det här är den sida där de talar underverk av a3trading
    en.quora .com / En-A3-Trading-a-bluff

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej "Nybörjare", det är vanligt att mäklare skapar gynnsamma kommentarer själva, särskilt företag som A3 Trading som redan har många klagomål på internet och negativa utvärderingar.

     En hälsning.

 38. Luis Alberto svar

  Det fanns en kille som är den som anställer och kanaliserar mig med en förmodad rådgivare, han blev min vän, han oroade mig och mina affärer, tills han en dag sa till mig att han skulle använda min TDC att i början sa jag nej, han slutade övertyga mig, jag började ge kortuppgifterna och gjorde transaktionen för $ 200, min bank meddelade mig först om en avgift och på min. Han angav en andra avgift, att jag sa till mannen som vägledde mig, han förklarade att det bara var valutaväxlingen, men min bank meddelade mig att den skulle blockera misstänkta köp tills jag talade, jag gjorde det, jag talade med min bank och han indikerade två insamlingsförsök så jag bestämde mig för att blockera och avbryta kontot, tills jag insåg att det var ett bedrägeri, jag blockerar antalet som jag fick samtal i nästan två månader, idag inser jag hur skickliga de är att involvera dig och får dig att tro på overkliga saker, hälsningar, jag hoppas att detta tjänar till intetanande som jag, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis Alberto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, du kommer säkert att hjälpa många människor som letar efter information om detta företag.

   En hälsning.

 39. MA. ROSARIO VALLEJO CONTRERAS svar

  SOM ALLA MÄNNISKOR SOM KOMMENTARER PÅ DENNA SIDA, LITAR JAG DENNA MÄLKARE.

  SÄTTA IN MITT SPARA FÖR ATT ARBETA MED DET OCH NÅR JAG SÄNGER ÅTGÄRDEN OCH ATT RÅDET ATT DE GIVAD MIG VAR SÄTTARE SÅ ATT JAG SKULLE FÖRLUSTA, BEGÅR JAG EN ÅTERBETALNING AV DET BALANS SOM JAG FARAR.
  DET ÄR TRE MÅNADER ALLTID OCH DET BEVISA ATT DET ÄR EN MAFIA SOM ÄR MYCKET TRÄNT TILL ATT STÅLAR ARBETANDE MÄNNISKAR SOM ARBETAR I GOD TRO FÖRTRÖST DEM, FÖR ATT DE ENDAST GÖR MIG UNDERSKRIFTER OCH FRÅGAR DIG FÖR DOKUMENT AV DITT INTERNETSIDA KRÄVS FÖR ATT GÖRA TILLBAKA AV FONDER.
  DE SÄGER PANAMANER, DOMINIKANER, ALLMÄNT ALLA HAR EN CENTRAL AMERIKANSK ACCENT. DEN PÅSTÅENDE PENSIONEN EXECUTIVE EN ALLEGEDLY CALED ALEJANDRA PÉREZ IS A LIAR WHO HAS MY MY WELL-ARMED ROUTINE, DU LOCATE NOT HAR FÖR hon är på ett möte, I SAMTAL, ÄR I LUNCHEN ELLER REDA VÄNSTER

  HÄR I MEXICO ÄR ÄGARE AV FRANSCHEN AV CNN MEXICO-KEDJAN; I DAG I EFTERMIDDAGEN FÅR JAG ATT GÖRA EN OFFENTLIG KLAGA, FRÅGA OM ATT DET SPRIDS GENOM DEN INTERNATIONELLA CNN-KEDJAN FÖR ATT STOPPA DE BÖRJARNA NU.

 40. Jaime svar

  Jag vill inte gräva i ämnet, för hittills gör det mig mycket ont att alla mina besparingar har stulits, eftersom jag hade mycket goda vinster, och en dag plötsligt var mitt saldo redan noll, för de hade stängt alla mina positioner i rött. Sättet jag kom in med dem var genom att fylla i ett frågeformulär som jag såg publicerat på Facebook, jag fyllde i det, de ringde mig senare, jag gjorde min första insättning och det var då min historia om TERROR, MY NIGHTTMARE började, att jag inte önskar inte någon, eftersom dessa människor tar över ditt sinne för att tvinga dig att göra fler och fler insättningar. Det som intresserar mig mest är om det finns ett sätt att stämma dem och försöka få tillbaka min totala investering, som var ungefär 10,000 50,000 dollar, och jag hade redan en balans på cirka XNUMX XNUMX dollar.

  ÖVERSIKTLIGT ATT JAG aldrig skulle rekommendera dessa bedragare att fungera!

  Jag välkomnar era kommentarer, tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jaime, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, det är verkligen synd vad du säger. Det är svårt att stämma dem eftersom dessa företag utan reglering, det är svårt att veta var de verkligen finns ... Vad du kan göra är att kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, varifrån kommer du?

   En hälsning.

  • Mary svar

   Hej Jamie

   Du rapporterade dem, vad har du gjort åt det?

 41. Andrea svar

  Hej. Jag kontaktades av A3 Trading efter att ha fyllt i ett formulär för att få information. En ”verkställande” ringde till mig klockan 11 på semester, så jag kunde inte hjälpa honom. Hans attityd i telefonen var arrogant förutom att hans röst var förvrängd av någon typ av applikation, vilket fick mig att misstro, jag sa adjö och lade på telefonen. På mindre än 1 minut ringde han mig igen från A3 Trading-telefonen (jag kunde kontrollera det för att jag ringde tillbaka och svarade på en inspelning från det företaget) och direkt hotade mig att säga mitt fullständiga namn och att jag hade fyllt i min information i formuläret för information och att han till och med hade min adress.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrea, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, det är verkligen synd vad du säger om detta företag, men som du kommer att se rekommenderar vi inte det.

   En hälsning.

 42. Enrique Guzman svar

  Ami de ringde till mig och jag sa till dem att en viss vårdnadshavare skulle sätta in dem på natten men tack och lov, jag hittade den här sidan och jag ringde mig inte flera gånger men han svarade inte

 43. Noah Bendezu svar

  A3trading är så insisterande att de nästan tvingade mig att sätta in 400 dollar, igår, jag är från Peru, jag skulle vilja investera i denna valutaföretag, vet någon om en mäklare, reglerad och är den pålitlig ??? Tack!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nej, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihåg hur du hittade dem? För att välja en bra mäklare kan du till exempel se vår sektion med rösten för den bästa mäklaren.

   En hälsning.

  • Mary svar

   Hej noe

   du har erfarenhet bör du söka mer information

 44. Royer svar

  Be mig sätta in en rådgivare som heter Edwin, nej om du gör det eller låter honom hjälpa

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Royer, vi rekommenderar inte A3Trading, vi rekommenderar att du läser den här recensionen och dina kommentarer och erfarenheter med detta företag, hälsningar.

  • Mary svar

   hej royer

   Du bör söka mer vägledning i detta avseende, har du erfarenhet?

 45. a3-bedragarehandel svar

  Det är otroligt att dessa råttor fortsätter att kontakta kunder, bedragare barn av den stora pxtx, jag lämnar e-postmeddelanden från dessa råttor om de är till någon nytta

  [e-postskyddad]

  [e-postskyddad]

  hälsningar och tack för utrymmet

 46. TONY svar

  A3TRADING ÄR PROFESSIONELLA BEDRÄGARE, DE ÄR INTE REGLERADE OCH HAR INGEN JURIDISK ADRESS, OCH DU KAN INTE TA DITT FONDER, DE TJÄNAR PÅ INSÄTTNING OCH NÄR KUNDEN FÖRlorar sina pengar. MED EN OFFENTLIG KLAGA PÅ NATIONELL TV AVTAGAR VI EN LACRA FRÅN FÖRETAGET.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tony, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, arbetade du med dem?

   hälsningar

 47. Mariano Herrera svar

  Hej till alla som luras av denna plattform, allt som rör deras mäklare är i tvivel eftersom det i början inte är reglerat men deras anställda är mycket skickliga att trassla in de oförsiktiga som jag som på grund av brist på kunskap faller i händerna på dessa rovdjur som inte frestar sin själ att fuska den som kommer framför dem, min erfarenhet av dem var dödlig eftersom jag aldrig kunde få tillbaka min investering när jag ville göra ett uttag jag lyckades aldrig och jag försökte flera gånger utan resultat, de stannade i Mina kontotillgångar till ett belopp av 7800 usd och jag lyckades aldrig få tillbaka ett enda öre, så var mycket försiktig med dessa bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariano, tack så mycket för att du delade din information med oss, kommer du ihåg hur du kom till A3 Trading?

   En hälsning.

  • TONY svar

   Skriv dem k de ger dig dina pengar tillbaka, annars kommer du att göra ett offentligt klagomål på nationell tv

  • Jose Montero svar

   god natt, tyvärr ser jag att många människor har blivit offer för denna mäklare, jag ser att berättelserna upprepas, de egenskaper som de verkar under är en monolog om vad jag också levde; De börjar med att få ditt förtroende och de gör också en slags undersökning för att veta med vilket kapital du har (pengar, tillgångar, fastigheter) och sedan veta hur du kan övertyga dig och ta allt de kan från dig, vilket lämnar oss i svåra ekonomiska situationer, Jag förlorade personligen hela mitt kapital och jag hade till och med personliga problem med min familj och min partner, idag arbetar jag för att komma ur denna svåra situation; Jag samlar in information för att rapportera dem i Colombia, en advokat har redan handlingarna (skuldebrev, sändningar, kontrakt etc.), som är grunden för studien för motsvarande klagomål, för de människor som redan var offer för dessa situationer, Jag uppmanar er att bilda en enda grupp och låt oss fördöma alla, ju fler människor och dokument som kan bifogas, kommer det att bli lättare att demontera detta nätverk, så vi bidrar också så att ingen annan blir offer för dem. Jag ska lämna ett mejl till dig som du kan skriva till mig [e-postskyddad] Jag kommer att vara på utkik, jag uppmuntrar tillsammans att vi kan fördöma. god kväll

 48. Hiram Becerra ängel svar

  Hej, jag är Hiram, jag registrerade mig också för A3-handel och jag har fortfarande inte satt in de $ 200 som dessa människor begär eftersom jag bestämde mig, först tror jag att jag skulle tjäna mycket pengar hos dem men när Jag hittar negativa svar som du är, jag vill inte längre sätta in det lilla att det kostar en att tjäna 3800 pesos, min fråga är hur man kan undvika dem eftersom det finns ett väntande telefonsamtal med Antonio en rådgivare, och självklart går jag inte att investera med dem uppskattar jag alla idéer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hiram, tack så mycket för att du delade din feedback om A3-handel med oss. Kommer du ihåg hur du hittade dem? Hur undviker jag ditt samtal? Du kan bara inte svara på dem.

   En hälsning.

 49. JORGE svar

  Sanningen är att jag kontinuerligt har blivit uppmanad av A3-handel att investera med en början på minst 200 dollar men jag bestämde mig fortfarande inte för det. Jag har äntligen gått med på ett datum för att göra min första investering, men med de erfarenheter som jag läser har jag inte varit villig. Jag tackar dig för att du delar dina ärenden.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss. Om du söker på internet hittar du många upplevelser och negativa kommentarer om A3 Trading, förutom att vara en oreglerad mäklare, rekommenderar vi inte att arbeta med dem. Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 50. ängel svar

  Hej, jag arbetade med den här mäklaren 2017, de bad mig att investera 200 dollar och de gav mig 100 dollar i bonus, de gav mig 5 skyddade operationer som jag inte skulle förlora med, av de 5 operationerna fick jag bara vinst i 1 och det var en mycket liten summa, de andra operationerna gick förlorade, men eftersom de var skyddade minskade inte saldot när jag var i min första verksamhet som de kallade skyddad och bad mig investera mer och argumenterade för att genom att vara skyddad skulle jag förlora, totalt att jag inte investerade, efter de 5 operationerna bestämde jag mig för att sluta investera, jag begärde mitt uttag och jag kom inte, jag skickade ett mejl och pratade med ett kundservicenummer där en kvinna deltog i mig, hon gav mig uppmärksamhet och svarade på min e-post, till slut returnerade de mina 200 dollar efter 3 veckor, idag pratade de bara med mig för att bjuda in mig att investera igen, jag är i tvivel om att göra det.
  kan rekommendera tillförlitliga mäklare

  • monika svar

   Vilket nummer ringde du för att få tillbaka ??? Läste du kontraktet du undertecknade? Jag satte in 200 men jag insåg att de inte är tillförlitliga och nu vill jag att de ska återlämnas till mig. De säger att jag måste underteckna det kontraktet på engelska och att nästan ge det befogenheter är mycket farligt.

 51. Alexandra Creole svar

  hälsningar

  Jag går med i gruppen missnöjda människor, jag kan inte säga lurad, men missnöjd.

  1) Jag placerade $ 400 och de gav mig en bonus på $ 400 USD. Det vill säga, jag hade 800. Jag ville inte lägga mer pengar på 400, och “A3 tradding staff” var upprörd, de bytte min rådgivare, för den som startade mig Han sa att han inte hade tid att slösa bort det på mig

  2) Jag fortsatte att arbeta med låga vinster, med "övervakaren" som heter REY, som bad mig om mer investering till plattformen, som jag vägrade, efter det bad han mig att öppna verksamheten den 18 december 2017 i valutor utan att förklara själv anledningen till operationerna, samma som var negativa och förblev negativa fram till dagen för denna kommentar. Efter fyra dagar uppstod en ny karaktär, Mr. Armendaris (alla från Centralamerika), han sa att jag skulle göra en ny investering.

  3) Jag bestämde mig för att ge A3-handel en möjlighet, jag har investerat $ 2000,00, men jag kunde bara slutföra en investering på $ 1600 (räknat med de första 400), de gav mig en bonus på $ 1200, för att köpa olja, i teori Jag öppnade operationen och tjänade 800,00, 18, men han gav aldrig en riktlinje för att stänga de öppna operationerna med Rey den 300 december, som han berättade för mig att vara tålmodig, den röda var $ 22 dollar, men idag den 2018 januari 1700 , enligt mitt beslut avslutade jag verksamheten med en förlust på 00 dollar i utländsk valuta, så min oljevinst var borta, tillsammans med min gamla. Detta beslut att stänga var efter att nästan två veckor hade gått utan att någon ringde mig för att ge mig råd.

  6) Ange returprocessen för de första $ 400, ett e-postmeddelande har kommit som har fortgått, jag kommer att berätta om de nådde mitt kort.

  6) Idag när jag skriver det här inlägget har Enrique kontaktat mig, som kommer att ta mig till investeringar med det jag har kapital på plattformen. Jag kommer att kommentera.

  LEKTION
  1) Jag måste studera och själv bestämma vad jag ska investera i
  2) Undersök mer om vem jag ska arbeta med
  3) Gå med i en akademi för att studera handel

  ÖVRIGA ANMÄRKNINGAR

  De antar inte den dåliga kvaliteten på tjänsten som företag, varje rådgivare är en annan värld.

  Mitt kort jackades den dagen jag använde det på plattformen, olycklig tillfällighet, lyckligtvis lyckades min leverantör inte processen och jag har begärt en plastförnyelse på mina kort.

  Håll en logg med skärmdumpar och dagliga rörelser, samtalslogg och inspelning av densamma.

  Jag kommer tillbaka och kommenterar vad som hände, om jag förlorade pengar definitivt, men jag kan inte rekommendera denna plattform

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alexandra, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss ​​så detaljerat, för kom ihåg att när du arbetar med en oreglerad mäklare är du oskyddad om du vill utöva någon form av anspråk, det är därför vi alltid rekommenderar att du arbetar med reglerade mäklare .

   En hälsning.

 52. Robert C. svar

  Hej, det är helt enkelt en bluff, och en oreglerad mäklare, allt kommer att bli bra tills du ber om uttag av dina pengar, där kommer alla problem att börja, var inte naiv

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack så mycket för att du delar din åsikt om A3 Trading, och du har rätt, vi har fått det negativt betyg och det är en icke-reglerad mäklare, hälsningar.

 53. John svar

  Den viktigaste lektionen jag lärde mig i A3 TRADING var:. LÅT ALDRIG MÄLLAREN TALA DIG VAD DU GÖR. KONTROLLERA DIG SJÄLV OM VAD DU REKOMMENDERAR GÖR ÄR BRA FÖR DIG .. Det är bättre om du bestämmer dig själv. Om du inte har erfarenhet får de dig att öppna positioner där du förlorar och sedan ringer de dig och ringer dig att investera mer och mer. Ditt kapital är i fara om du blindt lyssnar på din rådgivare. Jag investerade 2000 dollar och började bra med min egen verksamhet, men min rådgivare rekommenderade att jag öppnade flera operationer samtidigt och sa att jag skulle vinna och jag trodde på honom. Fel. alla positioner blev röda efter 5 minuter och fortsatte att falla. Jag blev riktigt stressad. Jag tappade allt. Sedan ringde han till mig och sa till mig att jag måste sätta in mer och mer för att spara investeringen, annars skulle jag förlora allt. I slutändan var jag tvungen att investera 4000 mer för att försöka spara den initiala investeringen .. Och trots att de var alla mina investeringar i hög risk ringde de mig att lägga mer och mer pengar. Sedan ringde de mig att stänga alla operationer som var i rött oavsett det faktum att jag förlorade allt mitt kapital, för det var enligt dem det bästa och att investera nya pengar igen. De ville att jag skulle investera 4000 igen och förlorade 6000. De lovade mig bonusar och andra saker. Jag accepterade inte. Till slut förlorade jag 50% av hela mitt kapital. Om jag hade fortsatt att lyssna på min rådgivare hade jag tappat 100%. Jag vet fortfarande inte om jag kommer att kunna ta ut mina pengar.
  Visste du att alla mäklare tjänar mycket pengar när en förlorar?

 54. Luis Enrique Espino Mejia svar

  Hej, hur mår du? Jag har precis skrivit in min e-post och jag är redan inne, en lic har precis ringt mig: emanuel de jesus bad mig investera 200 USD och hur är det i marknadsföring för början av året de skulle ge mig 100, så jag började med 300 USD jag vet verkligen inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, för vi har betygsatt A3 Trading som inte rekommenderat och det är också en icke-reglerad mäklare, hälsningar.

 55. ärftlig svar

  vad sägs om juan gomez är en annan mäklare vet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Heredio, kan du dela företagets webbplats? Eller är Juan Gómez också från A3 Trading?

   hälsningar

 56. jose alfredo jimenez prieto svar

  Jag börjar investera ett halvt år, jag har två tusen dollar som de rekommenderar mig att göra, hur kan jag verifiera a3treding-blocket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, vi har negativt betygsatt A3 Trading, vi rekommenderar att du inte investerar mer med dem, hälsningar.

 57. FVJ svar

  A3 Trading eller Commodius är en organisation av professionella brottslingar som triangulerar sina kriminella handlingar, bedrar och lurar ärliga människor utan skrupler och slutligen behåller sina pengar.
  Min erfarenhet härrör från en publikation från Microsoft, efter att ha varit intresserad av att få ett inträdesalternativ eftersom jag är utan arbete, registrerade jag mig för att få information eftersom jag har erfarenhet av den peruanska aktiemarknaden, då kontaktade de mig och bjöd in mig till göra Ett investeringstest före insättning, efter att ha granskat deras plattformar och jämfört dem med verkligheten på världens aktiemarknad, var det äntligen en mycket minimal vinst, då föreslår en annan mäklare en högre investeringsplan och det fungerade också, för de har en källa av information Men efter två veckor bestämde jag mig för att ta ut en del av det investerade kapitalet som nekades mig, deras argument stöddes inte av det undertecknade avtalet, de ger dig inte på något sätt ett alternativ att ta ut, förutom att de anger att det är mycket snart, i den publicerade uttagspolicyn, anges att det kan göras när man beslutar det när som helst, men de manipulerar balansen som visas i plattform uttryckte jag mitt beslut att ta ut det investerade kapitalet genom att erbjuda dem vinster som översteg mer än dubbelt som gåva för att lösa in de pengar som tillhör mitt kreditkort, men jag nekades också, omedelbart dikterade brockern några operationer för att generera investeringar, vid det exakta ögonblicket dikterade de avsiktligt en hög operation till mig genom att ta ut mina pengar och få saldot att kollapsa till noll, tidigare berättade för mig att jag inte skulle oroa mig, minuter senare ringde en annan brocker till mig som indikerade att allt har förlorat, och att för att fortsätta och återvinna pengarna bör du göra en ny insättning.
  Jag förlorade tusentals dollar, för närvarande är jag mycket skuldsatt till banken, de reparerar inte sina misstag, de är inte alls ansvariga för vad som hände, inte ens någon kompensation, men de har insisterat förrän för en vecka sedan, 15 gånger, annorlunda människor från denna organisation med en centralamerikansk accent och med olika argument, alla med avsikt att fortsätta att skriva in pengar för att passa dem.
  Jag ger dem namnen som de förmodligen har identifierat sig med, alla från Dominikanska republiken, samt de olika telefonnummer som de har kommunicerat med mig
  Det är synd att denna kriminella organisation fortsätter att fungera, det fick jag veta senare, jag förstår inte trots de tusentals klagomål som de internationella polismyndigheterna väntar på att sätta alla bedragarna i fängelse

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FVJ, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss, problemet är att den här typen av företag är gjorda på ett sådant sätt att det är mycket svårt för polisen att göra något, kom ihåg att även om du lurades, du " investerade "ditt kapital där av egen fri vilja, men ja, vi hoppas att polisen kommer att agera, hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FVJ, det skulle också vara intressant om du berättar för mäklarens webbplats att du nämner "Commodius" så vi gör också en recension om dem, hälsningar.

 58. Fernando svar

  A3 Trading eller Commodius är en organisation av professionella brottslingar som triangulerar sina kriminella handlingar, bedrar och lurar ärliga människor utan skrupler och slutligen behåller sina pengar.
  Min erfarenhet härrör från en publikation från Microsoft, efter att ha varit intresserad av att få ett inträdesalternativ eftersom jag är utan arbete, registrerade jag mig för att få information eftersom jag har erfarenhet av den peruanska aktiemarknaden, då kontaktade de mig och bjöd in mig till göra Ett investeringstest före insättning, efter att ha granskat deras plattformar och jämfört dem med verkligheten på världens aktiemarknad, var det äntligen en mycket minimal vinst, då föreslår en annan mäklare en högre investeringsplan och det fungerade också, för de har en källa av information Men efter två veckor bestämde jag mig för att ta ut en del av det investerade kapitalet som nekades mig, deras argument stöddes inte av det undertecknade avtalet, de ger dig inte på något sätt ett alternativ att ta ut, förutom att de anger att det är mycket snart, i den publicerade uttagspolicyn, anges att det kan göras när man beslutar det när som helst, men de manipulerar balansen som visas i plattform uttryckte jag mitt beslut att ta ut det investerade kapitalet genom att erbjuda dem vinster som översteg mer än dubbelt som gåva för att lösa in de pengar som tillhör mitt kreditkort, men jag nekades också, omedelbart dikterade brockern några operationer för att generera investeringar, vid det exakta ögonblicket dikterade de avsiktligt en hög operation till mig genom att ta ut mina pengar och få saldot att kollapsa till noll, tidigare berättade för mig att jag inte skulle oroa mig, minuter senare ringde en annan brocker till mig som indikerade att allt har förlorat, och att för att fortsätta och återvinna pengarna bör du göra en ny insättning.
  Jag förlorade tusentals dollar, för närvarande är jag mycket skuldsatt till banken, de reparerar inte sina misstag, de är inte alls ansvariga för vad som hände, inte ens någon kompensation, men de har insisterat förrän för en vecka sedan, 15 gånger, annorlunda människor från denna organisation med en centralamerikansk accent och med olika argument, alla med avsikt att fortsätta att skriva in pengar för att passa dem.
  Jag ger dem namnen som de förmodligen har identifierat sig med, alla från Dominikanska republiken, samt de olika telefonnummer som de har kommunicerat med mig

  • TONY svar

   Det är k som gör ett offentligt klagomål på nationell tv och lägger upp videon på youtube, för att få ut de här bedragarna måste de vara i fängelse

 59. Eduardo svar

  Hej alla, jag har ännu inte investerat, jag var på väg att göra det men de insisterade så mycket på samtal att min dotter gjorde det och jag satte mitt kortnummer fel och det är då Booker säger till mig att du har angett som första nummer 1 och det är fel. Där verkade det konstigt för mig hur jag kunde veta numret som jag angav och jag inte längre ville sätta in och jag fortsatte att insistera på att nu läsa allt jag insåg att jag gjorde bra, det betyder att det inte finns någon mäklare som rekommenderas ???

 60. Lilja svar

  Hej, jag blev också lurad av A3Trading, först satte jag in € 350, förmodligen tjänade jag 13,000 4 €, fiktiva vinster, för när jag ville ta ut sa de till mig att om fyra arbetsdagar kan jag ta ut det, men jag var tvungen att fortsätta handla, innan 4 dagar hade jag tappat allt, de ringde mig igen för att få tillbaka mina pengar, jag satte in 450 € mer och jag tappade det igen, en annan rådgivare ringde mig att jag skulle återhämta sig med honom, igen satte in 250 €, jag förlorade det igen, nu ringer de mig För att investera igen, jag vill ta bort mitt konto, jag vet inte hur man gör det, snälla hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lily, för vi rekommenderar att du inte investerar mer med dem, självklart kommer du inte att tjäna pengar, som för ditt konto, om du begär det från dem och de inte tar bort det, sluta helt enkelt använda det, hälsningar.

 61. Fernando svar

  A3-handel, de är vilseledande och svarar inte, de säger att de kommer att lära dig något som inte händer, först investerade jag 400 enheter, sedan 450 och sedan 1200 USD, de säger att de ger dig en bonus för kortanvändning och du ser det på skärmen, de skickar dig till en rådgivare, och de indikerar att på onsdagar är försäljning av olja, operationen görs, du ser att den är nere och de ber dig att investera mer, vilket Jag hade inte längre på mitt kort, jag ber att de returnerar en del till mig för utgifter, det hände aldrig och över natten hade jag inte längre pengar, de är bedragare,
  Hur göra? så att andra inte faller,
  Jag fortsätter att betala mitt kort för att köpa något med detta skräp av rådgivare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning…

 62. Mariano Herrera svar

  JAHN CARLO, jag är mycket ledsen att berätta för dig att du inte kommer att kunna återhämta det du investerade eftersom jag har bett om att mitt konto ska sägas upp i nästan två månader och de kommer att returnera mina tillgångar eftersom jag fortfarande ser dem på mitt konto och det är dags att jag fortfarande inte får svar varken på min e-post eller till min telefon. cell och hem, vilket de gjorde mycket ofta när de bad mig att sätta in, låt oss hoppas att de tycker synd om människor som du och jag har fallit i händerna på dessa människor utan ånger eller skrupler för att avsluta ett kapital som med uppoffringar och ansträngningar vi uppnår samlas så att de om ett ögonblick försvinner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariano, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihåg hur du hittade dem? Med vänliga hälsningar.

 63. Mariano Herrera svar

  Vilken "tillfällighet" med den ANONYMA kommentaren, det var precis vad "mäklaren" eller rådgivaren som tilldelade mig den ovannämnda oljeberättelsen gjorde mot mig och jag föll i deras lögn att sätta in 3000 USD för att jag skulle få en ökning av detta produkt och att ett enormt inköp av olja skulle genomföras bland flera naiva "investerare" och det skulle ge oss en betydande vinst som aldrig hände, så var mycket försiktig med denna plattform, leta efter ett annat alternativ om du vill investera, ja det finns pålitliga plattformar och mäklare men du måste undersöka mycket väl vad de är

 64. Mariano Herrera svar

  Den här plattformen är verkligen inte reglerad, tyvärr visste jag inte den från början när jag gick in i den och jag har gått igenom en mycket obehaglig process, jag hoppas att min kommentar om denna plattform kommer att vara en referens för dig innan jag går in i investeringar i detta plattformar, det är otroligt hur de förvirrar klienten som med mycket ansträngning och uppoffring har gjort ett kapital att förlora det i dessa "affärer" av skrupelfria människor som inte frestar sina hjärtan att lämna så många familjer i elände som med sömn för att tjäna extra pengar börjar de investera utan att veta vad de kommer att drabbas av, för mig har det varit ett martyrskap att inte bara vilja få tillbaka min investering som jag ser mer avlägsen varje dag, jag har begärt att de ersätter mig för min tillgångar som jag fortfarande räknar med i mitt konto och jag har aldrig fått svar, de rådgivare de har är mycket ambitiösa och vet hur man ska bluffa klienten, det dåliga är inte det men när du vill avbryta ditt konto och återställa dina tillgångar eller investeringen ja men de svarar dig, i motsats till när de ber dig göra en insättning som du går med eller få större vinster, där om de ringer dig skickar de dig e-post, samtal till din mobiltelefon och till hemmetelefonen för att knulla den person som litar på dessa "råttor" som kallar sig "mäklare" mycket noggrant med denna plattform rekommenderar jag dem inte alls, tyvärr om det räknas för sent.

 65. anonym svar

  Jag satte in $ 400 till A3trading-plattformen och sedan ringde en annan rådgivare till mig, jag kommer inte ihåg hans namn ... han sa till mig att olja gav stora möjligheter och att jag skulle sätta in $ 1000 mer eftersom de kunde "låna" mig $ 600, lyckligtvis hade jag inga pengar och jag gav upp ... eftersom mina $ 400 dollar inte räckte, gjorde jag inte en post och begärde mina pengar, upp till fyra gånger och till slut returnerade de dem till mig.
  Jag anser att dessa förfrågningar om pengar som de tjänar dig inte är tillförlitliga, eftersom om de kan få dig att tjäna pengar kan de få dig att tjäna lite efter lite från $ 5 till $ 5 tills du kan ha ett kapital ... och sedan med pengar du investerar mer ... du förlorar pengar. Då ringde de mig men jag svarade inte att de var snälla nog, men på grund av arbete hade jag inte tid att kunna prata med dem ... Jag är INTE en expert men jag tror att vi inte borde få involverade i denna typ av investeringar, ge pengar till människor vi inte känner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "Anonym", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, kommer du ihåg hur du hittade dem? Med vänliga hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, hälsningar.

 66. ERICK svar

  Jag förstår inte om du själv på den här sidan rapporterar att "Hej Jahn Carlo, sanningen är att vi har betygsatt A3 Trading som en opålitlig mäklare" men högre upp på samma sida säger de följande "mäklaren A3 Trading är pålitlig, men det är jag måste ta det med försiktighet ”, totalt vem jag tror, ​​förlorade jag också mina 5000 dollar från mitt konto i ett drag mot mig med NASD och sedan förlorade jag i en enda rörelse allt, men jämförde graferna för andra mäklare där jag öppnade demokonton som EToro, CFD global eller INVESTIN, grafen som sågs i A3-handelns tbn-plattform visualiserades på samma sätt som i de nämnda mäklarna ... och återigen för att återställa mitt konto är de frågade mig igen att sätta in igen eftersom han spelade ett trick på oss, och jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Erick, när vi gjorde granskningen fanns det inte många åsikter om A3 Trading, det är därför vi sa att det är tillförlitligt, men vi kommer att fortsätta att uppdatera granskningen.

   Du har också lite skuld för att arbeta med en oreglerad mäklare och inte ha gjort din forskning innan du investerade ditt kapital.

   Kommer du ihåg hur du hittade A3-handel?

   hälsningar

 67. Jahn Carlo svar

  Hej alla, sanningen är, jag vet inte ens vad jag ska tänka med den här mäklaren, jag möter dem för närvarande och jag hade några inkomster som jag begärde att ta ut men hittills har de inte levererat dem till mig och det är redan mer än en månad för att se dem om du snart kan hjälpa mig För att hellre kunna offra mina pengar därifrån skulle jag uppskatta det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jahn Carlo, sanningen är att vi har klassificerat A3 Trading som en opålitlig mäklare, eftersom det precis som du nämnde inte returnerar pengar till sina kunder, kan du berätta mer om din erfarenhet av A3 Trading?

   En hälsning.

 68. JUAN MARTIN svar

  Jag började mycket bra med en erfaren rådgivare och jag växte mitt konto och senare lämnade de mig med en nybörjare som verkligen inte fick stöd från honom, vid ett tillfälle blockerades mitt konto och jag ringde till honom tills utmattning, eftersom inte ens sekreterarna tog mig ringde jag och de sa inte att de hade låst upp mitt konto, det var när jag kollade min e-post att jag insåg att du redan hade tillgång till mitt konto igen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Martín, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, hälsningar.

 69. nahuel riveros svar

  Hej alla i forumet, jag gick in i A3 med mer än 3000 dollar och plötsligt tappade min "rådgivare" alla mina pengar, mycket plötsligt, jag är nästan säker på att jag har blivit lurad ...

  • Administration svar

   Hej Nahuel, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss.

 70. Richard Schwartz svar

  MYCKET FÖRSIKTIG MED DENNA MÄLKARE !!!! INVESTERA INTE MED HAN ... JAG HADE EN DÅLIG UPPLEVELSE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, kan du utöka din upplevelse med A3 Trading lite mer? Med vänliga hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.