Annonsera med oss

A3Trading Feedback

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren A3 Trading (Ă€ven kallad a3trading.com och a3-t.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas A3-handel verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet hittar du: Ă„sikter om A3-handel ✅, hĂ€vdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det A3-handel ⚠ en sĂ€ker mĂ€klare? ⛔ Kan vi lita pĂ„ det hĂ€r företaget? ✅ Kan vi ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Commodius FX Limited och Wanakena Ltd. Uppdatering mars 2021: Securcap Securities Limited.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Vanuatu och London, England. Uppdatering mars 2021: Cypern och Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att detta Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

NĂ€r vi analyserar en mĂ€klare analyserar vi vanligtvis de olika kontotyperna. I det hĂ€r fallet var det omöjligt för oss att hitta ett avsnitt pĂ„ mĂ€klarens webbplats dĂ€r han nĂ€mnde kontotyper eller nĂ„got liknande. ÄndĂ„ har vi skrivit nĂ„gra e-postmeddelanden till mĂ€klarens kundavdelning, vi kommer att se om de ger oss denna information, i vilket fall vi kommer att slutföra det hĂ€r avsnittet i avsnittet dĂ€r vi vanligtvis analyserar kontotyperna.

MÀklaren anvÀnd Webprofit-plattformen att fungera, bÄde för datorer och mobiltelefoner.

Nu ska vi analysera mÀklarens webbplats pÄ jakt efter resurser och hjÀlpa den erbjuder nÀringsidkaren.

A3Trading-webbplats
A3Trading-webbplats

NÄgra resurser och verktyg som tillhandahÄlls av A3 Trading Àr: daglig marknadsanalys, den populÀra ekonomiska kalendern (Àven om det bör noteras att kalendern inte fungerar vid tidpunkten för översynen), marknadspriser och live-diagram, realtidsutveckling. Utöver detta har de nÄgra kurser, men för dessa mÄste du redan vara registrerad och ha ett konto hos mÀklaren, förutom detta har de ocksÄ nÄgra förklarande videor, dÀr de förklarar nÄgra grundlÀggande handelskoncept.

A3-handel - videoforskning 

Tack vare anvÀndarmeddelanden Àr vi medvetna om att en TV-kanal i Dominikanska republiken tydligen har genomfört en utredning om A3-handel. Reportern Nuria Piera, Àr den som utför denna typ av rapport / utredning, vÄr sida nÀmns i rapporten. Tydligen gjordes rapporten genom att ta emot mÄnga klagomÄl frÄn mÀnniskor, vi lÀmnar videorna (det finns 2) nedan:

Del 1

Del 2

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

🟱 Annan information om A3-handel 🟱

 

âŹ‡ïž Vi lĂ€mnar lite mer information om du vill kontakta mĂ€klaren eller se deras webbplats sjĂ€lv. âŹ‡ïž

🌏 Webbplats: sv.a3trading.com

📞 Telefonnummer: +507 (833) 6500 ,: +44 7724 097503 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade A3Trading. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning pÄ A3 Trading <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt Tror vi att företaget A3Trading Ă€r pĂ„litlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021 ⭐

 

NÀr vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i lÀnder med ett mycket dÄligt rykte (Cypern, Vanuatu, Seychellerna); NÀr vi letade efter recensioner pÄ A3Trading hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mÀklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden frĂ„n A3Trading-kunder Ă€r företaget lĂ€nkat till andra mĂ€klare med ett mycket dĂ„ligt rykte och olika klagomĂ„l frĂ„n finansiella tillsynsmyndigheter; uBanker, Finansika Handel, XLNTrade, A3Trading, 70 Handlar, Ontega y SECURCAP. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om A3 Trading? Vad har varit din erfarenhet?

Annonsera med oss

158 kommentarer om «A3-handel: Betyg och kommentarer»

 1. Noelia svar

  VÄr erfarenhet: Min mamma hade tappat allt hon hade sparat de senaste sju Ären, förestÀll dig hur illa vi var. Hur lyckligt att vi bestÀmde oss för att prova de pengarÄtervinningstjÀnster du nÀmnde. Vi var tvungna att leverera flera papper, vilket fick oss att tvivla lite, men slutligen om vi lyckades fÄ tillbaka pengarna, Ätminstone en stor del. Tack sÄ mycket för denna hjÀlp rekommenderade mÀklare. Vi Àr vÀldigt lyckliga!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Noelia, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Jorge Roman svar

  De Àr bedragare, jag förlorade mina besparingar med dem, de ringer dig och ringer dig outtröttligt för att fÄ dig att sÀtta in dina pengar hos dem de rÄder dig sÄ att du senare förlorar. De förklarar inte heller för dig att de förmodade obligationerna som du fÄr för att investera Àr lÄn som du mÄste betala senare. Jag vill veta om detta Àr sant att du mÄste betala dessa bonusar eftersom jag ocksÄ Àr fast dÀr.

 3. Walter Melaneo svar

  Jag ser bara dessa kommentarer, tyvÀrr blev jag lurad av 800 USD.

  Jag började med 200 USD och det gick bra, jag nÄdde 600 USD pÄ 3 dagar ... men den förmodade rÄdgivaren ville att jag skulle tjÀna mer och sa till mig att injicera 200 USD för att investera i guld, och sÄ satte jag in tills jag nÄdde 800 USD. Jag tog ett lÄn och allt. men frÄn ett ögonblick till ett annat kollapsade allt investerat. Jag stannade i ungefÀr ett Är men blev aldrig pensionÀr.
  Jag kÀnner mig upprörd.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Walter, tack för att du delar din erfarenhet med A3 Trading. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 4. mariana svar

  Underteckna denna framstÀllning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och fÄ tillbaka pengarna
  Àndra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 5. uppmÀrksamhet för alla svar

  de Àr samma rÄttor frÄn Financika !!! försiktig!!!! UppmÀrksamhet!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, hur vet du det hÀr?

   Tack för informationen.

 6. matt svar

  God eftermiddag, jag vill bara sÀga att jag var a3trading anstÀlld, Ätminstone i 3 mÄnader tills jag insÄg den stora bedrÀgeri som den innebar, och eftersom jag vÀxte upp i en familj som gav mig vÀrderingar, hade jag bÀttre sluta positionen, inom företaget hade tre avdelningar, vi var öppnare, ansvariga för att övertyga kunder att investera, de av kundtjÀnst som ansvarade för att dokumentera till kunder att öppnare startades och de som behöll som var de förmodade eftertrÀdarna , Jag skulle vilja ge lite detaljer om hur a3trading verkligen fungerar kan du skriva till min e-post, uppenbarligen anonym [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Matute, vi ser ingen anledning för dig att inte dela informationen hÀr, det skulle vara bekvÀmast för oss alla, tror vi ...

 7. emanuel svar

  FrÄn Peru ..

  Lyckligtvis, gÄ med i ditt forum. Idag började jag med denna mÀklare. Jag uppskattar kommentarerna. Hur sorgligt att de som föll i hÀnderna pÄ dessa brottslingar inte hade turen att fÄ reda pÄ det pÄ detta sÀtt.
  HĂ€lsningar ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Emanuel, du har gjort det bra att undersöka innan du sÀnker nÄgra pengar ... Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand?

   HĂ€lsningar.

 8. John svar

  God morgon alla, jag informerar alla som berörs av detta företag eller snarare av detta falska företag, de dominikanska myndigheterna gav dem en period pÄ 50 dagar att överge verksamheten i landet, de kan inte inleda en juridisk process med detta företag eftersom de behöver en klagomÄl frÄn vissa av de drabbade, och eftersom de som drabbas Àr chilenare, mexikaner, peruaner och colombianer finns det inget klagomÄl om att det fanns en ung chilensk kvinna, sÄ du kan verifiera i rapporten att hon kom till Dominikanska republiken men givet till Att det var en enda person kan inte klassificeras som bluff i alla fall pÄ grund av pressen frÄn denna dominikanska kommunikatör, som Àr en av de mest kÀnda journalisterna pÄ nationell nivÄ, har Äklagarmyndigheten fattat beslutet att Avbryt sin verksamhet i landet, det Àr redan TvÄ kan gÄ in pÄ Dominikanska republikens allmÀnna Äklagares sida sÄ att pÄ detta sÀtt utfÀrdas en arresteringsorder för chefen för denna organisation en utlÀnning vid namn Mario sÀger att han Àr italienare men pÄ grund av sin accent för mig Àr han spanska. Och andra utlÀnningar Àr de som underhÄller detta nÀtverk frÄn DR. Jag arbetade för det hÀr företaget i 50 mÄnader. Jag ber om ursÀkt till alla som har fÄtt dig att investera i den hÀr bluffen nÀr jag började arbeta för dem de frÄgade mig sÄvÀl som de andra som tog utbildningen för att skapa fiktiva namn nÀr jag frÄgade varför de bara frÄgade mig De sa att det var att ta hand om deras anstÀlldas integritet, och frÄn det ögonblicket började jag misstÀnka vad företaget gjorde, men jag behövde naturligtvis jobbet, sÄ jag stÀllde inte mÄnga frÄgor senare nÀr jag var identiskt med vargen pÄ wall street, agenterna kunde anvÀnda droger. Inne i företaget kunde de dricka alkoholhaltiga drycker, de betalade oss horor och framför allt var provisioner nÄgot sprudlande jag kommer ihÄg att jag pÄ cirka en mÄnad hade investerat runt 6 personer och jag hade ett val pÄ $ 20 amerikanska dollar som Àr mer Àn vad en genomsnittlig anstÀlld om Äret frÄn det ögonblicket sa att nÄgot var fel men naturligtvis alla som fÄr ett jobb som det hÀr fantastiska lÀgger inte pÄ sigEtt möte med chefen vid namn Maria om det Àr hans riktiga namn, kommentera att pÄ vilket sÀtt de som investerade tjÀnade pengar eftersom efter att agenterna introducerade honom för verksamheten gÄr de till handen för nÄgon förmodad mÀklare och vi vet inte mer om dem om han Det var bra eller dÄligt chefen sa bara till mig att inte oroa mig för dem att jag oroar mig för att behÄlla mitt jobb efter detta nÄgra dagar senare avbröt de mig

  • Carmen svar

   Hej Juan, hur kan jag lÀmna in ett klagomÄl till Dominikanska republikens advokat om jag Àr i Ecuador?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Intressant information Juan, tack för att du hÄller oss uppdaterad ... Visst Àr mÄnga som berörs av A3 Trading intresserade av denna information.

   HĂ€lsningar.

  • pedro svar

   Sanningen Àr att du inte har nÄgon skam, om jag var dig skulle jag inte vÄga skriva hÀr, för att du inte ger ditt riktiga namn, sÄ att du ocksÄ Ätalas, du vet inte den skada du har orsakat sÄ mÄnga mÀnniskor .

 9. offret svar

  Om de gjorde en rapport i Dominikanska republiken om a3trading

  Del 1: youtube .com / watch? V = xlYYAEH8gVA

  Del 2: youtube .com / watch? V = BO2mLopC_Wc & t

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Offer" ja, andra har redan kommenterat oss om den hÀr videon, vi lÀgger till den i recensionen.

   HĂ€lsningar.

 10. Carlos svar

  Hej, en tv-kanal i Dominikanska republiken har gjort en utredning mot A3 Trading för sÄ mÄnga klagomÄl om bedrÀgeri, snÀlla se det !! De Àr tvÄ delar

  Del 1: youtube .com / watch? V = xlYYAEH8gVA

  Del 2: youtube .com / watch? V = BO2mLopC_Wc & t

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar den hÀr informationen om A3 Trading.

   HĂ€lsningar.

 11. Francisco Altamirano svar

  Hej, de bad mig berÀtta lite mer om A3trading, för först vet jag inte hur de fick mina nummer och de fick till och med att jag hade ett annat kreditkort, faktiskt var det men jag anvÀnde aldrig det kortet varken online eller för betalningar utomlands vet jag inte hur de fick den informationen, lyckligtvis kunde jag inte anvÀnda den, men efter att de trakasserade mig sÄ mycket var jag tvungen att fÄ ett banklÄn, till och med mitt hemtelefonnummer satte jag aldrig för internetkontrakt. Denna mafia har verktyg för att ta reda pÄ allt om dig och fÄ pengar frÄn dig ÀndÄ, var mycket försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, wow, vad du nÀmner om korten Àr ganska nyfiken, och vi Àr lite rÀdda för att vara Àrliga.

   HĂ€lsningar.

 12. Eve svar

  Hej, tack och lov, jag lÀste dig, tack sÄ mycket ... det Àr du som Àr vÀrda guld nÀr du öppnar dina ögon med dessa vittnesmÄl frÄn de hÀr bedragarna ... Vi behöver fortsÀtta att arbeta med dig för att spara mÄnga mÀnniskor frÄn att bli lurad OCH utan att kunna göra ansprÄk pÄ nÄgon

  Om jag nu gav dig min e-post genom att prenumerera pĂ„ sidan, MEN jag betalar ALDRIG NÅGOT, de har tillgĂ„ng till mina uppgifter, vad gör jag ???? KAN DET SKADA MIG?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eve, i sÄ fall kommer de bara att ha din e-post, antar vi ... Vi tror inte att de kan göra mer Àn att försöka kontakta dig. Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vem pratade du med om A3 Trading?

   HĂ€lsningar.

 13. Claudia Masias Lucero svar

  Var mer försiktig med din personal, idag fick jag ett samtal, 5:48 frÄn numret 016449006, jag kopierade inte samtalet vÀl och din person förolÀmpade mig med svordomar.
  Jag rekommenderar inte det hÀr företaget alls, eftersom de inte har nÄgon respekt för mÀnniskor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske?

   HĂ€lsningar.

 14. jaider svar

  Jag kom till den hÀr sidan pÄ MSN efter att ha sett en artikel som pratade om Amazon och att det var bra att investera eftersom det Àr ett företag som har fÄtt mycket position över hela vÀrlden ... Jag kommer ihÄg att det stod att om du ville vara en del och ange mina data som var e -postmeddelande och mitt mobilnummer, inom nÄgra minuter fick jag ett mejl dÀr de berÀttade att jag redan var en del av A3 -handelsfamiljen

  det hÀr Àr posten
  Sedan ringde de mig och fick mig att veta sidan dÀr jag skulle se hur mina pengar vÀxer och dÀr jag skulle ha en rÄdgivare som skulle hjÀlpa mig att tjÀna mer.
  Jag Àr ganska intresserad eftersom sidan Àr vÀldigt verklig och de som kontaktar dig Àr vÀldigt "professionella", de sa att jag skulle göra en insÀttning pÄ 400 USD och de frÄgade mig vilken typ av kort jag hanterar, Àven om jag satte in pengarna idag Jag hade en bonus 100% bra jag förstod honom inte sÄ bra. Jag sa till dem att kommunicera pÄ en sÄdan dag för att göra processen.
  Jag tackar den hÀr sidan, för om det inte var för de upplevelser jag hittade hÀr skulle jag ha investerat och för övrigt skulle ha sagt till min bror.

  Jag lÀmnar lÀnken dÀr han talar underverk om A3-handel: es.quora .com / Es-A3-Trading-una-bluff
  och numret dÀr de kontaktas: 00005713819509

  Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaider, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet och information om A3 Trading, det Àr verkligen trÄkigt vad du nÀmner om denna mÀklare. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? NÀr det gÀller de positiva kommentarerna mÄste de vara de som kommenterar dÀr ...

   HĂ€lsningar.

 15. Gabriel Lopez svar

  De ville lura mig mer Àn fyra Är i rad, de hÀr bedragarna vill att du ska sÀtta in pengar i deras mÀklare och de ringer till dig och de ringer dig, de skickar dig tusen mejl, nu Àr jag i mÀklaren som Àr auktoriserad och det gör det inte stör dig alls att det Àr pepparsten, bara om det finns mÀnniskor som vill lÀra sig att handla valuta, ber den hÀr mÀklaren om en minsta driftssumma pÄ 4 USD, förutom akademin som jag hjÀlper till att komma in och driva, mÀnniskor om de ringer dig frÄn a20trading, klipp av dem och bara kalla dem bedragare och de ringer aldrig igen, det senaste meddelandet de lÀmnade mig var
  HallÄ ,
  Jag heter Pedro och jag Àr en privat kontoansvarig pÄ A3Trading.

  Jag kontaktar dig för att berÀtta nÄgot om din senaste aktivitet: du Àr vÀldigt nÀra att belönas med en mycket stor kontantinkomst.

  Pedro Lopes
  Kontakta mig sÄ snart som möjligt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen sorgligt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   Du har mycket rÀtt med mÀklarna som inte ringer dig hela tiden, fallet med Pepperstone, det Àr en mÀklare med en brittisk reglering (FCA), en av de bÀsta reglerna.

   HĂ€lsningar.

 16. Francisco svar

  HallÄ

  Jag Àr Francisco och jag rekommenderar att du inte investerar i A3trading, de Àr lögnare och bedragare, till en början erbjöd de mig att öppna ett konto med $ 200 sedan sa de att jag skulle investera $ 300 mer och rÄdgivaren som sa att jag skulle tjÀna mer pengar sÀtter in $ 1000 mer och $ 1000, jag visste att i forex kan du alltid förlora men med omsorg kan du ha chanser att tjÀna pengar. SÄ jag var villig att riskera högst $ 2000, först fick de mig att ha nÄgra vinster, men senare gav de mig tvÄ operationer och de verkade vara bra men sedan började jag förlora pengar och jag ville stÀnga verksamheten och de sa till mig "nej, stÀng inte just nu De kommer att ÄterhÀmta sig, efter dagar och till och med helger sa de till mig att jag behövde sÀtta in $ 2 mer pÄ grund av övergÄngen till helgen kunde jag förlora alla mina pengar, och jag sa till dem att jag inte har mer pengar och att jag inte kommer att investera mer, sÄ de ringde till min fru och sa till henne att om jag inte satte in mer pengar pÄ mitt A1000trading-konto skulle jag förlora allt nÀr min fru fick reda pÄ att hon fick mycket arg pÄ mig, pÄ det hÀr sÀttet hotade de mig pÄ ett eller annat sÀtt sÄ att jag investerade mer pengar som inte ÄterhÀmtades, de sa till och med att de hade gett mig nÄgra bonusar som jag aldrig begÀrde och som mÄste dras av frÄn de pengar jag har tillgÀngliga. SÄ du kan se hur bedragare Àr, en mafia som pÄ ett eller annat sÀtt försöker ta pengar frÄn dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen ledsen. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 17. junior svar

  A3-handel Àr tillförlitlig eller opÄlitlig Jag vill investera med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Junior, i samma avsnitt kan du lÀsa vÄr Äsikt om A3-handel.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, arbetade du med dem? Hur var din upplevelse?

   HĂ€lsningar.

 18. JHONNY EVERIO svar

  JAG OM INSÄTTNING, SOM REKOMMENDERAR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jhonny, i samma avsnitt kan du lÀsa vÄr Äsikt om A3-handel.

   HĂ€lsningar.

 19. Javier Armando svar

  Samma sak hÀnder ocksÄ med mig, jag har begÀrt mina pengar pÄ 24 USD sedan 2018 oktober 400 och den 6 december skickade de mig ett mejl dÀr de sÀger att min begÀran om pengar redan har behandlats men frÄn och med idag inte fÄtt det deposition
  Detta Àr vad posten sÀger

  Vi har redan behandlat din uttagsbegÀran.

  KĂ€ra Javier,

  BehÄll följande transaktionsinformation för dina register:

  Transaktionsdatum: 06 dec 2018 13:28
  Transaktionsbelopp: 400.00 USD

  I enlighet med förfarandet för uttag av pengar förbehÄller A3Trading sig rÀtten att Äterbetala kunder via den ursprungliga betalningsmetoden.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade A3 Trading i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

   • Javier Armando svar

    Ja, genom nyheter frÄn espanol.yahoo .com /? P = oss

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Javier, tack sÄ mycket, har du de specifika nyheterna för alla fall? Tack ocksÄ för informationen om A3-handel.

     HĂ€lsningar.

 20. Ellery svar

  Jag Àr inblandad och idag gjorde jag ett uttag för 1500 dollar och de började ursÀkta för mig och det lÀt konstigt för mig
  I morgon gick de med pÄ att kontakta mig, jag fÄr se vad som hÀnder
  Men jag kÀnner att de slog mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ellery, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över A3 Trading? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss. Vi ser fram emot hur du gjorde.

   HĂ€lsningar.

 21. JOSE DIAZ svar

  A3HANDEL

  TIMO, Tjuvar, utmanande stöld, de ringer dig och ber dig alltid att fĂ„ mer pengar med ditt kreditkort och sedan uppmanar de dig bara att fĂ„ dig att förlora, de bĂ€ttre spendera sina pengar med sin familj och INTE INVESTERA MÄKLARE ÄN DENNA MÄKLARE De Ă€r alla tjuvar och bedrĂ€gerier.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, men som du ser Àr du inte den enda missnöjd med a3-handel. Kommer du ihÄg hur du kom med a3-handel i första hand?

   HĂ€lsningar.

   • Luis Echeverria svar

    VÀnner, jag kollade min hotmail nÀr jag sÄg annonsen pÄ höger sida av hotmail och det var dÀrför jag blev nyfiken, jag tycker att det Àr fel att Hotmail publicerar webbplatser utan föregÄende granskning.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Luis, vi visste att vissa mÀklare anvÀnder MSN, men vi visste ingenting om Hotmail ... Tack för informationen.

 22. Edwin Castillo svar

  Jag var pÄ vÀg att göra en insÀttning pÄ 400 dollar men jag blev nyfiken pÄ att ta reda pÄ och stötte pÄ den hÀr sidan, tack jag tror att jag var pÄ vÀg att bli lurad.
  Det finns övertygelse och insisterande pÄ att vi sÀtter in och investerar men jag bestÀmde mig bara för att analysera att mina 400 dollar kommer att fungera som utbildning och sedan investera, analysera och se kommentarer om att pengar inte kommer att kunna tas ut ... tack för dina erfarenheter

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edwin, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 23. EDGAR GABRIEL svar

  Det Àr mycket, mycket olyckligt alla kommentarer som jag kunde se, men det Àr sant, det Àr berÀttelser som upprepas och upprepas. I mitt fall var det samma sak, jag investerade 200, de fick mig att se sina plattformar som jag tror Àr manipulerade av sig sjÀlva och sedan ta reda pÄ mer och vÀlja att ta ut mina pengar, jag insisterade tills utmattning och de satte hinder som de de nÀmnde och jag stod fast med De sa att det inte lÀngre kommer att fungera pÄ grund av sitt dÄliga rykte, men de insisterade ocksÄ pÄ att det skulle börja fungera, hittills har jag inte gjort det.
  Hittills har jag pratat med mer Àn 10 rÄdgivare, var och en avsikt som börjar verka och investera mer, en rÄdgivare sa till mig att om jag inte fungerade skulle jag förlora mina pengar eftersom det inte var en bank, jag sa till dem bankerna De fÄr dina pengar att vÀxa och de fuskar inte som du, som de sa att de inte skulle bli förda av kommentarerna, jag berÀttade ocksÄ för dem att de gömmer sig bakom en kareta av uppenbar professionalism i ett samtal som jag gav dem för att förstÄ att jag hade mer pengar att investera och de anvÀnde alla sina knep för att övertyga mig men jag uppmÀrksammade dem inte lÀngre jag lÀrde mig lektionen med 200 dollar, jag lÀrde mig att jag mÄste informera mig vÀl, jag föredrar att investera lokalt, förmodligen ringer de imorgon mig igen för att övertyga mig om att operera men jag accepterar dem bara för att jag samlar tester
  Om det finns nÄgon enhet som kan undersöka och fÄnga denna organisation, tror jag att mÄnga skulle förbli lugna, de Àr vÀldigt, mycket övertygande, de hÄller fast vid pÄstÄenden som du sÀger, sÄ var mycket, mycket försiktig med den information du ger till detta band med bedragare med en centralamerikansk accent.

  gÀller

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edgar, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, vi Àr mycket ledsna för vad som har hÀnt dig, Ätminstone har det inte varit ett stort antal som andra berörda. Kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand?

 24. Luis m svar

  Hej vÀnner, för en annons slutade jag lÀmna min kontaktinformation till A3 Trading (bara min e-post), men det kan redan ses lÄngt ifrÄn, frÄn e-postmeddelandena de skickar att de Àr bedrÀgerier, titta pÄ hur de erbjuder tusentals dollar, som om det vore sÄ lÀtt att vinna pengar, förstÄs ...

  "Hej,

  Jag vet att du fortfarande arbetar hÄrt för att tjÀna den lilla checken. Vill du avsluta dina konkursdagar?

  Nu kan du. Jag lovar dig att den hÀr veckan kan du tjÀna mer Àn du nÄgonsin gjort med ditt jobb. Vad sÀgs om 3,150 XNUMX dollar? Eller kanske du vill ha mer!

  Det jag erbjuder dig nu Àr möjligheten att tjÀna pengar pÄ din fritid. Precis sÄ, inga lÄnga arbetstimmar, bara 20 minuter om dagen att handla. NÀr du vill göra det.

  Jag vet att du Àr nyfiken pÄ att veta mer om onlinehandel, sÄ verifiera din kontoinformation sÄ att jag kan kontakta dig sÄ snart som möjligt.

  hÀlsningar,
  Franco Guerrero
  Account Manager

  [e-postskyddad] | +442038070270 ″

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, först, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss ​​... Bara om du kommer ihĂ„g hur du först hittade A3 Traidng?

   HĂ€lsningar.

 25. Ant svar

  Tja, de ringer mig hela tiden, jag lyssnar bara pÄ dem och de gÄr runt Àr sÄ insisterande att de inte inser att jag mÀrkte deras svarta avsikter, historien Àr att jag bad dem att ringa mig ett annat datum, de ringde mig men jag svarade inte pÄ detaljerna Det var att de ringde mig nÄgra dagar senare, med kontot, sÄ att det var jul och de var tvungna att generera inkomst oavsett (jag antar för dem) och att jag förlorade pengar jag citerade det i tvÄ veckor och nÄgot avskrÀckt jag accepterar, med kommentarerna som de gav mig bara Det ÄterstÄr att göra dem till en rumbonon jag kommer att berÀtta för dem att jag kommer att investera en miljonÀr och sÄ vidare tills de tröttnar XD! För att hedra alla som attackerats kommer jag att vara filmens dÄre

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ant, först och frÀmst, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, vi Àr verkligen glada att du gjorde din forskning pÄ mÀklaren innan du satte in pengar ... Bara om du kommer ihÄg hur du hittade A3 Trading i Förstaplatsen?

   HĂ€lsningar.

 26. bursprÄk svar

  Hola en todos!
  Jag vill tacka alla dessa mÀnniskor som har gjort sig besvÀret med att publicera sin personliga erfarenhet av A3-handel, för med den hÀr mycket humana gesten kommer de att förhindra att hÄrt arbetande mÀnniskor faller i vilseledande hÀnder och skrupelfria mÀnniskor sÄ mÄnga kommentarer som jag lÀste pÄ nÄgra minuter , men jag fÄr den bÀsta lektionen. Var inte offer för nÄgon bluff ...
  De ringde mig envis för att gÄ med och vara en del av det "företaget" för att jag kallade det för nÄgot, jag vÀgrade att avslöja mina kapitalkontodata, det var nÄgot de frÄgade mig envisa ... till exempel föreslog de att jag skulle börja med 10 tusen dollar , sedan 1000, sedan 400.
  I allt detta sÄg jag nÄgot konstigt och det Àr sÀttet att gÄ dit sÄ att du investerar och sÀtter in pengar blindt, innan jag gjorde det bestÀmde jag mig för att undersöka Àmnet och jag hade turen att hitta denna fantastiska sida ... frÄn vad jag lÀs i kommentarerna för mig Àr mer Àn tillrÀckligt ... med dessa mÀnniskor gör jag inte den minsta operationen och jag skulle inte rekommendera det till nÄgon. Jag tycker synd om de mÀnniskor som föll i den fÀllan och jag vill förmedla min empati eftersom jag kan sÀtta mig sjÀlv i deras stÀlle och se deras synvinkel.
  Jag rekommenderar alla att innan de börjar nÄgot, vad det Àn kan vara, först undersöker de vÀl och ser var de sÀtter fötterna, om de inte ser marken fast, inte trampa pÄ det eftersom de kan sjunka och nÀr problemet Àr pengar du mÄste alltid vara mer försiktig ... den hÀr vÀrlden Àr full av bedragare och som pÄ samma sÀtt som en professionell förbereder sig för att vara anvÀndbar för samhÀllet, hans familj och göra en bÀttre vÀrld .... det finns andra mÀnniskor som inte har nÄgra skrupler som förbereder sig och varje dag fullÀndar sina verktyg för att göra ont och hÀnsynslöst fuska.

  Tack sÄ mycket alla för varning .... Jag Àr ytterligare ett bevis pÄ att du har gjort rÀtt genom att kommentera
  TACK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oriel, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, sanningen Àr att vi Àr glada att ha varit till hjÀlp, det Àr dÀrför vi alltid uppmuntrar mÀnniskor att dela sina erfarenheter, som i ditt fall, de hindrade dig frÄn att överföra pengar till ett företag som inte verkar sÀrskilt bra. Kommer du ihÄg hur du hittade A3 Trading i första hand?

   HĂ€lsningar.

 27. Omar huaman svar

  A3trÀning, Àr en bluff som ringer dig upprepade gÄnger och övertygar dig genom att ange faciliteter som att du alltid kommer att ha en rÄdgivare eller att dina första 5 rörelser inte kommer att ta risker pÄ grund av min oerfarenhet jag investerade 400 dollar Det var det vÀrsta valet som har gjorts nu webben Àr inaktiv Jag kan inte göra nÄgonting och de svarar inte pÄ meddelandena. Det var slöseri med pengar och tid, för att registrera det ber dig om flera saker, till exempel din DNI -betalning av vatten eller el och ett kort.
  Aldrig tillgÄng eftersom det finns webbsidor som rekommenderar dem och det Àr en lögn att fatta det hastiga beslutet nu. Jag mÄste vara ansvarig för mina kostnader som jag har gjort.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Omar, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, men som du ser Àr du inte den enda som pÄverkas av denna mÀklare. Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   En hÀlsning.

 28. Rocio lita svar

  God kvÀll, jag Àr frÄn Ecuador, jag har investerat 200 i a3 -handel i en mÄnad, de ber om all information i början, jag gick vÀldigt bra, en rÄdgivare ringde mig för att hjÀlpa till senare, jag var dÄligt över de positionerna som jag hade öppet negativt, ibland ringde eller svarade de inte ens för Chat som de lade för att kommunicera, jag höll balansen noll, sedan ringde han mig sÄ att jag satte in ytterligare 200 för att kunna ÄterhÀmta mig och jag visste inte vad jag skulle göra med dessa negativa kommentarer Àr det viktiga att det Äterbetalas, tack, vi kan inte förlora,
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rocío, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 29. Fernando svar

  Utan bedragare ber de dig alltid att sÀtta in mer och mer pengar, de fÄr dig att öppna operationer som slutar negativt och de ber dig att sÀtta in mer pengar för att spara kontot.

  De sÀger alltid att det finns en möjlighet med olja eller lager och att du sÀtter in mer och mer kapital. och till slut förlorar du allt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade detta företag?

   En hÀlsning.

 30. investerar svar

  du kan aldrig ta ut, oavsett om du vinner eller förlorar, eller Ängrar att du inte handlar, de lÄter dig aldrig ta ut pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "investerare", tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 31. Mauro Landaeta svar

  Hej, jag investerade $ 400 och jag gjorde det för att jag började söka pÄ internet och nÀr jag lÀste i meddelandena i det hÀr inlÀgget kom det positiva kommentarer och det var dÀrför jag gjorde det men jag anvÀnde inte andra sökmetoder som Facebook, YouTube, etc. Jag sÄg konstigt att plattformen gav mig att sÀtta in mer pengar och dessutom kunde jag inte fungera och begÀra mina pengar, enligt jag har 5 arbetsdagar för att de ska kunna utföras enligt dem, men för vad de var blev jag lurad.

  Tack för det hÀr inlÀgget.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauro, tack för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?
   En hÀlsning.

 32. kirina svar

  OcksÄ mw lurade pÄ den hÀr sidan. De tillÀt mig aldrig att ta ut pengar. NÀr du vÀl har lagt in dibero Àr det de som har makten att hantera det efter behag. De tar bort makten att hantera det sjÀlva, de manipulerar allt och till slut tar de bort det frÄn dig, de stjÀl det frÄn dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jirina, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, som du kommer att se, du Àr inte den enda som har problem med A3 Trading ... Kommer du ihÄg hur du först hittade den hÀr mÀklaren?

   En hÀlsning.

 33. fernando svar

  Samma sak hÀnde mig..de sa att de skulle ge mig en bonus pÄ 125% 8 mÄnader har gÄtt och ingenting..och av det lilla som jag fick i en transaktion förlorade jag allt..och uppenbarligen aldrig igen en enda sucre. .. vad kan man göra sÄ att de ger oss tillbaka ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? NĂ€r du Ă„tervinner pengarna, för som du kommer att se Ă€r du inte den enda med det problemet, det Ă€r dĂ€rför vi alltid rekommenderar att du arbetar med ett reglerat företag.

   En hÀlsning.

 34. Esteban svar

  Jag har lÀst majoritetens kommentarer, och om det Àr en bluff, för tillfÀllet Àr jag skyldig pengar, men jag försöker komma ut och fÄ de pengar jag investerat och det finns fortfarande pÄ kontot, du vet hur jag kunde göra det ?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för dina kommentarer, vad du stÀller Àr frÄgan som alla som har investerat i A3 Trading undrar ...

 35. Fernando Jimenez svar

  Hej alla, det rekommenderas inte alls att arbeta med A3Trading, jag trĂ€ffade dem via Facebook, jag sĂ„g en annons som sa att jag skulle investera i Amazon och registrera mig för att be om information, efter 10 minuter pratade de med mig och vĂ€gledde mig att registrera mig, och Jag slĂ€pptes, men nĂ€r de berĂ€ttade för mig att sĂ€tta in började min tvivel och jag lĂ„tsades att jag skulle flytta och jag lade pĂ„, nĂ€sta dag runt 9:30 pĂ„ morgonen talade de till mig och sa att om jag Ă€r intresserad av att Ă€ndra min ekonomiska status och att dess avsikt Ă€r att hjĂ€lpa mig, tidigare gav jag mig sjĂ€lv uppgiften att undersöka men jag hittade ett forum som talade mycket bra om dem (Quora) och det var dĂ€rför jag började ha lite förtroende, jag gick in pĂ„ deras hemsida, laddade ner deras mobilapplikation och allt som gav mig mer förtroende och jag bestĂ€mde mig som de sĂ€ger, ge mig möjlighet att vinna, de sĂ€ger till och med att du inte kommer att bli miljonĂ€r men att du kan tjĂ€na mycket bra pengar. Min första insĂ€ttning var 400 dollar och de sa till mig att jag hade 5 skyddade operationer dĂ€r till och med att förlora inte skulle minska min saldo, den tredje dagen sa de till mig att det fanns en bra möjlighet med olja och de sa till mig att investera i det, Jag sa till dem att jag ville börja med samma 400 dollar men de insisterade mycket pĂ„ vad som Ă€r en mycket bra möjlighet och att det ger mig möjlighet att sĂ€tta in mer pengar för att göra en position som var vĂ€rt det och tyvĂ€rr gjorde jag det för 2000 dollar, men nĂ€sta dag var jag i riskzonen sĂ„ de ber dig sĂ€tta in mer pengar för att försöka att inte förlora de ursprungliga pengarna och sĂ„ vidare tills jag nĂ„r 4800 dollar, och trots detta var jag fortfarande i fara, det varade i 1 vecka av röda siffror och enligt dem Ă€r det dĂ€rför jag förlorade pengarna, mitt mod Ă€r att alla dessa rörelser gjordes med hans rĂ„d eftersom jag Ă€r ny pĂ„ Forex-marknaden, pengarna kommer frĂ„n mitt kreditkort som jag nu Ă€r skyldig och jag kĂ€mpar mycket att betala och jag tappade pengarnapĂ„ grund av dem eftersom det var de som sa till mig vad jag skulle göra och en annan del pĂ„ grund av att jag slĂ€ppte mig, de lyssnar inte pĂ„ dig, du sĂ€ger till dem att du inte lĂ€ngre har pengar och de sĂ€ger att du ska leta efter modul Ă€r de skrupelfria ”mĂ€nniskor”. Jag hade 600 dollar kvar i balansen pĂ„ plattformen, vilket förmodligen beror pĂ„ den försĂ€kring som rörelserna hade, jag försökte ta ut dem men de sa till mig att inte ge upp och att frĂ„n dessa 600 dollar kunde jag Ă„terhĂ€mta mig, med önskan för att Ă„terhĂ€mta sig försökte jag och med det lilla som jag har lĂ€rt mig av dem (som förresten de lĂ€r dig nĂ€stan ingenting) och sökte pĂ„ internet (det var dĂ€r jag lĂ€rde mig mest) lyckades jag höja kontot frĂ„n 600 till 1100 dollar genom att jag sjĂ€lv. Men redan besviken letade jag efter fler Ă„sikter om dem och mycket sent hittade jag den hĂ€r Ă„siktssidan dĂ€r jag inser att de inte Ă€r tillförlitliga och att jag hĂ„ller med om en mycket dĂ„lig upplevelse som alla andra, nu tror jag att Ă€ven om min balans gĂ„r upp igen, de kommer att söka sĂ€ttet att fĂ„ mig att sĂ€tta in mer (vilket jag inte kommer att göra lĂ€ngre), det jag vill Ă€r att ta ut de 1100 dollar men frĂ„n vad jag lĂ€ser frĂ„n andra kommentarer, verkar det som om det inte kommer att vara möjligt (men jag kommer att försöka), vet nĂ„gon om jag kan fĂ„ tillbaka pengarna? Jag kommer frĂ„n Mexiko och jag rekommenderar INTE den skĂ€ndliga mĂ€klaren alls, snĂ€lla sprida alla dessa meddelanden sĂ„ att det inte blir mer lurat och de rĂ„ttorna slutar rĂ„na dem som med mycket anstrĂ€ngning tjĂ€nar Ă€rliga pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, det Àr verkligen synd att du inte har lÀst dessa kommentarer och erfarenheter om A3 Trading innan du sÀtter dina pengar dÀr ... Att ta ut pengarna, som du kommer att se i resten av kommentarerna, ja du Àr beroende av dem eftersom det Àr de som har det, och eftersom du Àr en oreglerad mÀklare har du ingen enhet att övervaka dem, det hÀr Àr problemet med att arbeta med oreglerade mÀklare ...

   • Francis Purizaca svar

    Vilka Àr de reglerade mÀklarna?

 36. en annan lurad svar

  De frÄgar, frÄgar och ber om pengar men nÀr du vill ta ut kommer du att se hur de börjar uppfinna tusentals dumma ursÀkter eller de kommer att lÀmna ditt konto i rött, om du vill förlora all din kapitalinvestering med A3 Trading-bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "en annan lurad", tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, som du kommer se, du Àr inte den enda som har problem med att ta ut kapital med detta företag.

   En hÀlsning.

 37. anonym solidaritet svar

  Det Àr en fullstÀndig bluff, de "hakar dig" genom nÄgra automatiserade programvaruannonser, de lovar dig helt omöjliga vinster !!! det Àr omöjligt att tjÀna pengar sÄ snabbt !! Var försiktig, A3 Trading Àr en fullstÀndig bluff, oavsett vad du sÀtter in kommer du aldrig att se det igen, och intÀkterna Àr helt falska, precis som rÄdgivarna. Det Àr en klassisk mÀklare bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "solidaritet anonym", som du kommer att se att du inte Àr den enda som hade problem med A3 Trading, tackar vi dig ocksÄ för att du delade denna information och din erfarenhet med oss.

   En hÀlsning.

 38. chris svar

  De ringer till mig och de vill bara att jag ska investera men nÀr jag lÀgger till a3-handel pÄ webben fÄr de mycket positiva kommentarer och de rekommenderar det, till och med 5 stjÀrnor, varför har du dessa kommentarer?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Chris, dessa kommentarer kan betalas, och om de visar dem för dig pÄ deras webbplats mÄste de kommentera sig sjÀlva, vi rekommenderar inte A3 Trading alls ... Kan du skicka oss lÀnken sÄ att vi kan se dessa positiva kommentarer som du nÀmner?

   En hÀlsning.

   • Novato svar

    God dag.
    Det hÀr Àr den sida dÀr de talar underverk av a3trading
    en.quora .com / En-A3-Trading-a-bluff

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej "Nybörjare", det Àr vanligt att mÀklare skapar gynnsamma kommentarer sjÀlva, sÀrskilt företag som A3 Trading som redan har mÄnga klagomÄl pÄ internet och negativa utvÀrderingar.

     En hÀlsning.

 39. Luis Alberto svar

  Tja, det var en kille som Àr den som anstÀller och kanaliserar mig med en förmodad rÄdgivare, han blev min vÀn, han oroade mig och mina angelÀgenheter, tills han en dag sa till mig att han kommer att anvÀnda min TDC som i början sa nej, han slutade med att övertyga mig, jag började ge kortuppgifterna och gjorde transaktionen för $ 200, min bank meddelade mig först om en avgift och vid min. Han angav en andra avgift, att jag berÀttade för mannen som vÀglett mig, han förklarade att det bara var valutavÀxlingen, men min bank meddelade mig att det skulle blockera misstÀnkta köp tills jag talade, jag gjorde det, jag pratade med min bank och han angav tvÄ insamlingsförsök sÄ jag bestÀmde mig för att blockera och avsluta kontot, tills jag insÄg att det var ett bedrÀgeri, jag blockerade antalet som jag fick samtal i nÀstan tvÄ mÄnader, idag inser jag hur skickliga de Àr att involvera du och fÄ dig att tro overkliga saker, hÀlsningar, jag hoppas att detta tjÀnar till intet ont anande som jag, hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis Alberto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, du kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga mÀnniskor som letar efter information om detta företag.

   En hÀlsning.

 40. MA. DEL ROSARIO VALLEJO CONTRERAS svar

  SOM ALLA MÄNNISKOR SOM KOMMENTARER PÅ DENNA SIDA, LITAR JAG DENNA MÄLKARE.

  SÄTTA IN MITT SPARA FÖR ATT ARBETA MED DET OCH NÅR JAG SÄNGER ÅTGÄRDEN OCH ATT RÅDET ATT DE GIVAD MIG VAR SÄTTARE SÅ ATT JAG SKULLE FÖRLUSTA, BEGÅR JAG EN ÅTERBETALNING AV DET BALANS SOM JAG FARAR.
  DET ÄR TRE MÅNADER ALLTID OCH DET BEVISA ATT DET ÄR EN MAFIA SOM ÄR MYCKET TRÄNT TILL ATT STÅLAR ARBETANDE MÄNNISKAR SOM ARBETAR I GOD TRO FÖRTRÖST DEM, FÖR ATT DE ENDAST GÖR MIG UNDERSKRIFTER OCH FRÅGAR DIG FÖR DOKUMENT AV DITT INTERNETSIDA KRÄVS FÖR ATT GÖRA TILLBAKA AV FONDER.
  DE SÄGER PANAMANISKA, DOMINISKA, ALLMÄNT HAR ALLA EN CENTRAL AMERIKANSK ACCENT. DEN PÅSTÅENDE PENSIONEN FÖR FÖRFARANDE EN SÄNKLIGEN KALLAD ALEJANDRA PÉREZ ÄR EN LJUGARE SOM HAR EN MYCKET VÄLDIGT RUTIN, DU LOKALERAR INTE HENNE FÖR ATT hon Ă€r i ett möte, i ett samtal, Ă€r i lunchen, eller redan till vĂ€nster

  HÄR I MEXICO ÄR ÄGARE AV FRANSCHEN AV CNN MEXICO-KEDJAN; I DAG I EFTERMIDDAGEN FÅR JAG ATT GÖRA EN OFFENTLIG KLAGA, FRÅGA OM ATT DET SPRIDS GENOM DEN INTERNATIONELLA CNN-KEDJAN FÖR ATT STOPPA DE BÖRJARNA NU.

 41. Jaime svar

  Jag vill inte grÀva i Àmnet, för hittills gör det mig mycket ont att alla mina besparingar har stulits, eftersom jag hade mycket goda vinster, och en dag plötsligt var mitt saldo redan noll, för de hade stÀngt alla mina positioner i rött. SÀttet jag kom in med dem var genom att fylla i ett frÄgeformulÀr som jag sÄg publicerat pÄ Facebook, jag fyllde i det, de ringde mig senare, jag gjorde min första insÀttning och det var dÄ min historia om TERROR, MY NIGHTTMARE började, att jag inte önskar inte nÄgon, eftersom dessa mÀnniskor tar över ditt sinne för att tvinga dig att göra fler och fler insÀttningar. Det som intresserar mig mest Àr om det finns ett sÀtt att stÀmma dem och försöka fÄ tillbaka min totala investering, som var ungefÀr 10,000 50,000 dollar, och jag hade redan en balans pÄ cirka XNUMX XNUMX dollar.

  ÖVERSIKTLIGT ATT JAG aldrig skulle rekommendera dessa bedragare att fungera!

  Jag vÀlkomnar era kommentarer, tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger. Det Àr svÄrt att stÀmma dem eftersom dessa företag utan reglering, det Àr svÄrt att veta var de verkligen finns ... Vad du kan göra Àr att kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, varifrÄn kommer du?

   En hÀlsning.

  • Mary svar

   Hej Jamie

   Du rapporterade dem, vad har du gjort Ă„t det?

 42. Andrea svar

  HallĂ„ dĂ€r. Jag blev kontaktad av A3 Trading efter att ha fyllt i ett formulĂ€r för att fĂ„ information. En ”chef” ringde mig vid 11 -tiden pĂ„ en semester, sĂ„ jag kunde inte hjĂ€lpa honom. Hans instĂ€llning till telefonen var arrogant förutom att hans röst förvrĂ€ngdes av nĂ„gon typ av applikation, vilket fick mig att misstro, jag sa hejdĂ„ och lade pĂ„ telefonen. PĂ„ mindre Ă€n 1 minut ringde han mig igen frĂ„n A3 Trading -telefonen (jag kunde verifiera det eftersom jag ringde tillbaka och svarade pĂ„ en inspelning av det företaget) och TRULADE mig direkt med att sĂ€ga mitt fullstĂ€ndiga namn och att jag hade fyllt i mina uppgifter i formulĂ€ret för information och att han till och med hade min adress.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andrea, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger om detta företag, men som du kommer att se rekommenderar vi inte det.

   En hÀlsning.

 43. Enrique Guzman svar

  Ami de ringde till mig och jag sa till dem att en viss vÄrdnadshavare skulle sÀtta in dem pÄ natten men tack och lov, jag hittade den hÀr sidan och jag ringde mig inte flera gÄnger men han svarade inte

 44. Noe Bendezu svar

  A3trading Àr sÄ pÄtrÀngande att de nÀstan tvingade mig att sÀtta in 400 dollar, igÄr, jag Àr frÄn Peru, jag skulle vilja investera i denna valutaföretag, vet nÄgon om en mÀklare, reglerad, och Àr den pÄlitlig ??? Tack!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nej, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem? För att vÀlja en bra mÀklare kan du till exempel se vÄr sektion med rösten för den bÀsta mÀklaren.

   En hÀlsning.

  • Mary svar

   Hej noe

   du har erfarenhet bör du söka mer information

 45. Royer svar

  Be mig sÀtta in en rÄdgivare som heter Edwin, nej om du gör det eller lÄter honom hjÀlpa

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Royer, vi rekommenderar inte A3Trading, vi rekommenderar att du lÀser den hÀr recensionen och dina kommentarer och erfarenheter med detta företag, hÀlsningar.

  • Mary svar

   hej royer

   Du bör söka mer vÀgledning i detta avseende, har du erfarenhet?

 46. a3-bedragarehandel svar

  Det Àr otroligt att dessa rÄttor fortsÀtter att kontakta kunder, bedragare barn av den stora pxtx, jag lÀmnar e-postmeddelanden frÄn dessa rÄttor om de Àr till nÄgon nytta

  [e-postskyddad]

  [e-postskyddad]

  hÀlsningar och tack för utrymmet

 47. TONY svar

  A3TRADING ÄR PROFESSIONELLA SCAMMERS, DE ÄR INTE REGLERADE OCH HAR INGEN JURIDISK ADRESS, OCH DU KAN INTE TÄNKA DINA FONDER, DE TJÄNNAR PÅ INSÄTTNING OCH NÄR KUNDEN FÖRLORAR PENGARNA. MED ETT OFFENTLIGT KLAGOMÅL PÅ NATIONELL TV Vi BORTTAGER EN LACRA FRÅN BOLAGET.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tony, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, arbetade du med dem?

   hÀlsningar

 48. mariano lomas herrera svar

  Hej alla som lurats av den hÀr plattformen, allt som rör deras mÀklare Àr tveksamt eftersom det i början inte Àr reglerat men deras anstÀllda Àr mycket skickliga att trassla in de ovarsamma som jag som pÄ grund av bristande kunskap faller i hÀnderna pÄ dessa rovdjur som inte frestar sina sjÀlar att fuska den som kommer framför dem, min erfarenhet av dem var ödesdigert eftersom jag aldrig kunde fÄ tillbaka min investering nÀr jag ville göra ett uttag jag lyckades aldrig och jag försökte flera gÄnger utan resultat, de stannade i Mitt kontotillgÄngar för 7800 USD och jag lyckades aldrig ÄterfÄ en enda krona, sÄ var mycket försiktig med dessa bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariano, tack sÄ mycket för att du delade din information med oss, kommer du ihÄg hur du kom till A3 Trading?

   En hÀlsning.

  • TONY svar

   Skriv dem k de ger dig dina pengar tillbaka, annars kommer du att göra ett offentligt klagomÄl pÄ nationell tv

  • Jose Montero svar

   god natt, tyvÀrr ser jag att mÄnga mÀnniskor har blivit offer för denna mÀklare, jag ser att berÀttelserna upprepas, de egenskaper som de verkar under Àr en monolog om vad jag ocksÄ levde; De börjar med att fÄ ditt förtroende och de gör ocksÄ en slags undersökning för att veta med vilket kapital du har (pengar, tillgÄngar, fastigheter) och sedan veta hur du kan övertyga dig och ta allt de kan frÄn dig, vilket lÀmnar oss i svÄra ekonomiska situationer, Jag förlorade personligen hela mitt kapital och jag hade till och med personliga problem med min familj och min partner, idag arbetar jag för att komma ur denna svÄra situation; Jag samlar in information för att rapportera dem i Colombia, en advokat har redan handlingarna (skuldebrev, sÀndningar, kontrakt etc.), som Àr grunden för studien för motsvarande klagomÄl, för de mÀnniskor som redan var offer för dessa situationer, Jag uppmanar er att bilda en enda grupp och lÄt oss fördöma alla, ju fler mÀnniskor och dokument som kan bifogas, kommer det att bli lÀttare att demontera detta nÀtverk, sÄ vi bidrar ocksÄ sÄ att ingen annan blir offer för dem. Jag ska lÀmna ett mejl till dig som du kan skriva till mig [e-postskyddad] Jag kommer att vara pÄ utkik, jag uppmuntrar tillsammans att vi kan fördöma. god kvÀll

 49. Hiram Becerra Àngel svar

  Hej, jag Àr Hiram, jag registrerade mig ocksÄ för A3-handel och jag har fortfarande inte satt in de $ 200 som dessa mÀnniskor begÀr eftersom jag bestÀmde mig, först tror jag att jag skulle tjÀna mycket pengar hos dem men nÀr Jag hittar negativa svar som du Àr, jag vill inte lÀngre sÀtta in det lilla att det kostar en att tjÀna 3800 pesos, min frÄga Àr hur man kan undvika dem eftersom det finns ett vÀntande telefonsamtal med Antonio en rÄdgivare, och sjÀlvklart gÄr jag inte att investera med dem uppskattar jag alla idéer

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hiram, tack sÄ mycket för att du delade din feedback om A3-handel med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Hur undviker jag ditt samtal? Du kan bara inte svara pÄ dem.

   En hÀlsning.

  • TONY svar

   var försiktig, de Àr professionella bedragare

 50. JORGE svar

  Sanningen Àr att jag kontinuerligt har blivit uppmanad av A3-handel att investera med en början pÄ minst 200 dollar men jag bestÀmde mig fortfarande inte för det. Jag har Àntligen gÄtt med pÄ ett datum för att göra min första investering, men med de erfarenheter som jag lÀser har jag inte varit villig. Jag tackar dig för att du delar dina Àrenden.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss. Om du söker pÄ internet hittar du mÄnga upplevelser och negativa kommentarer om A3 Trading, förutom att vara en oreglerad mÀklare, rekommenderar vi inte att arbeta med dem. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 51. Àngel svar

  Hej, jag arbetade med denna mÀklare 2017, de bad mig att investera 200 dollar och de gav mig 100 dollar i bonus, de gav mig 5 skyddade operationer som jag inte skulle förlora, av de 5 operationerna fick jag bara vinst pÄ 1 och det var en mycket liten summa, de andra operationerna gick förlorade, men eftersom de var skyddade minskade inte balansen, nÀr jag var i min första operation som de kallade skyddad och de bad mig att investera mer och hÀvdade att genom att vara skyddad skulle aldrig förlora, totalt att jag inte investerade, efter de fem operationerna bestÀmde jag mig för att sluta investera, jag begÀrde att jag skulle ta ut och jag kom inte, jag skickade ett mejl och talade med ett kundtjÀnstnummer dÀr en kvinna deltog i mig, hon gav mig uppmÀrksamhet och svarade pÄ mitt mejl, till slut lÀmnade de tillbaka mina 5 dollar efter 200 veckor, idag pratade de bara med mig för att bjuda in mig att investera igen, jag Àr i tvivel om att göra det.
  kan rekommendera tillförlitliga mÀklare

  • monika svar

   Vilket nummer ringde du för att fÄ tillbaka ??? LÀste du kontraktet du undertecknade? Jag satte in 200 men jag insÄg att de inte Àr tillförlitliga och nu vill jag att de ska ÄterlÀmnas till mig. De sÀger att jag mÄste underteckna det kontraktet pÄ engelska och att nÀstan ge det befogenheter Àr mycket farligt.

 52. Alexandra Criollo svar

  hÀlsningar

  Jag gÄr med i gruppen missnöjda mÀnniskor, jag kan inte sÀga lurad, men missnöjd.

  1) Jag placerade $ 400 och de gav mig en bonus pĂ„ $ 400 USD. Det vill sĂ€ga, jag hade 800. Jag ville inte lĂ€gga mer pengar pĂ„ 400, och “A3 tradding staff” var upprörd, de bytte min rĂ„dgivare, för den som startade mig Han sa att han inte hade tid att slösa bort det pĂ„ mig

  2) Jag fortsatte att arbeta med lÄga vinster, med "handledaren" som heter REY, som bad mig om mer investeringar till plattformen, som jag vÀgrade, efter det bad han mig att öppna verksamheten den 18 december 2017 i valutor utan att förklara sjÀlv orsaken till operationerna, samma som var negativa och förblev negativa, fram till dagen för denna kommentar. Efter 4 dagar dök en ny karaktÀr upp, herr Armendaris (alla frÄn Centralamerika), han sa Ät mig att göra en ny investering.

  3) Jag bestÀmde mig för att ge A3 -handel en möjlighet, jag har investerat $ 2000,00, men jag kunde bara slutföra en investering pÄ $ 1600 (rÀknat med de första 400), de gav mig en bonus pÄ $ 1200 för att köpa olja i teori Jag öppnade operationen och tjÀnade 800,00, 18, men han gav aldrig en riktlinje för att stÀnga den öppna verksamheten med Rey den 300 december, som han sa till mig att ha tÄlamod, den röda var $ 22 dollar, men idag 2018 januari 1700, enligt mitt beslut stÀngde jag verksamheten, med en förlust pÄ $ 00 i utlÀndsk valuta, sÄ min oljevinst var borta, tillsammans med min gamla. Detta beslut att stÀnga var efter att nÀstan 2 veckor hade gÄtt utan att nÄgon ringde mig för att ge mig rÄd.

  6) Ange returprocessen för de första $ 400, ett e-postmeddelande har kommit som har fortgÄtt, jag kommer att berÀtta om de nÄdde mitt kort.

  6) Idag nÀr jag skriver det hÀr inlÀgget har Enrique kontaktat mig, som kommer att ta mig till investeringar med det jag har kapital pÄ plattformen. Jag kommer att kommentera.

  LEKTION
  1) Jag mÄste studera och sjÀlv bestÀmma vad jag ska investera i
  2) Undersök mer om vem jag ska arbeta med
  3) GÄ med i en akademi för att studera handel

  ÖVRIGA ANMÄRKNINGAR

  De antar inte den dÄliga kvaliteten pÄ tjÀnsten som företag, varje rÄdgivare Àr en annan vÀrld.

  Mitt kort jackades den dagen jag anvÀnde det pÄ plattformen, olycklig tillfÀllighet, lyckligtvis lyckades min leverantör inte processen och jag har begÀrt en plastförnyelse pÄ mina kort.

  HÄll en logg med skÀrmdumpar och dagliga rörelser, samtalslogg och inspelning av densamma.

  Jag kommer tillbaka och kommenterar vad som hÀnde, om jag förlorade pengar definitivt, men jag kan inte rekommendera denna plattform

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexandra, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med oss ​​sĂ„ detaljerat, för kom ihĂ„g att nĂ€r du arbetar med en oreglerad mĂ€klare Ă€r du oskyddad om du vill utöva nĂ„gon form av ansprĂ„k, det Ă€r dĂ€rför vi alltid rekommenderar att du arbetar med reglerade mĂ€klare .

   En hÀlsning.

 53. Roberto c. svar

  Hej, det Àr helt enkelt en bluff, och en oreglerad mÀklare, allt kommer att bli bra tills du ber om uttag av dina pengar, dÀr kommer alla problem att börja, var inte naiv

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om A3 Trading, och du har rÀtt, vi har fÄtt det negativt betyg och det Àr en icke-reglerad mÀklare, hÀlsningar.

 54. John svar

  Den viktigaste lektionen jag fick i A3 TRADING var:. LÅT ALDRIG MÄKLAREN BERÄTTA DIG VAD DU GÖR. KONTROLLERA DIG SELV OM VAD DU REKOMMENDERAR ATT GÖRA ÄR BRA FÖR DIG .. Det Ă€r bĂ€ttre om du bestĂ€mmer dig sjĂ€lv. Om du inte har erfarenhet fĂ„r de dig att öppna positioner dĂ€r du förlorar och sedan ringer de dig och ringer dig för att investera mer och mer. Ditt kapital Ă€r i fara om du lyssnar blindt pĂ„ din rĂ„dgivare. Jag investerade 2000 dollar och började bra med min egen verksamhet, men min rĂ„dgivare rekommenderade att jag öppnade flera operationer samtidigt och sa att jag skulle vinna och jag trodde pĂ„ honom. Fel. alla lĂ€gen blev röda efter 5 minuter och fortsatte att falla. Jag blev riktigt stressad. Jag tappade allt. Sedan ringde han till mig och berĂ€ttade att jag mĂ„ste sĂ€tta in mer och mer för att spara investeringen annars skulle jag förlora allt. I slutĂ€ndan var jag tvungen att investera 4000 till för att försöka spara den initiala investeringen .. Och trots att jag satsade pĂ„ hög risk ringde de mig för att lĂ€gga mer och mer pengar. Sedan ringde de mig för att stĂ€nga alla operationer som var i rött oavsett om jag förlorade allt mitt kapital, för det var enligt dem det bĂ€sta och att investera nya pengar igen. De ville att jag skulle investera 4000 igen förlora 6000. och de lovade mig bonusar och andra saker. Jag accepterade inte. Till slut tappade jag 50% av allt mitt kapital. Om jag hade fortsatt att lyssna pĂ„ min rĂ„dgivare hade jag tappat 100%. Jag vet fortfarande inte om jag kommer att kunna ta ut mina pengar.
  Visste du att alla mÀklare tjÀnar mycket pengar nÀr en förlorar?

 55. Luis Enrique Espino Mejia svar

  Hej, hur mÄr du? Jag har precis skrivit in min e-post och jag Àr redan inne, en lic har precis ringt mig: emanuel de jesus bad mig investera 200 USD och hur Àr det i marknadsföring för början av Äret de skulle ge mig 100, sÄ jag började med 300 USD jag vet verkligen inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, för vi har betygsatt A3 Trading som inte rekommenderat och det Àr ocksÄ en icke-reglerad mÀklare, hÀlsningar.

 56. Àrftlig svar

  vad sÀgs om juan gomez Àr en annan mÀklare vet

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Heredio, kan du dela företagets webbplats? Eller Àr Juan Gómez ocksÄ frÄn A3 Trading?

   hÀlsningar

 57. jose alfredo jimenez prieto svar

  Jag börjar investera ett halvÄr, jag har tvÄ tusen dollar som de rekommenderar mig att göra, hur kan jag verifiera a3treding -blocket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, vi har negativt betygsatt A3 Trading, vi rekommenderar att du inte investerar mer med dem, hÀlsningar.

 58. FVJ svar

  A3 Trading eller Commodius Àr en organisation av professionella brottslingar som triangulerar sina kriminella handlingar, bedrar och lurar Àrliga mÀnniskor utan skrupler och slutligen behÄller sina pengar.
  Min erfarenhet hÀrrör frÄn en publikation frÄn Microsoft, efter att ha varit intresserad av att fÄ ett intrÀdesalternativ eftersom jag Àr utan arbete, registrerade jag mig för att fÄ information eftersom jag har erfarenhet av den peruanska aktiemarknaden, dÄ kontaktade de mig och bjöd in mig till göra Ett investeringstest före insÀttning, efter att ha granskat deras plattformar och jÀmfört dem med verkligheten pÄ vÀrldens aktiemarknad, var det Àntligen en mycket minimal vinst, dÄ föreslÄr en annan mÀklare en högre investeringsplan och det fungerade ocksÄ, för de har en kÀlla av information Men efter tvÄ veckor bestÀmde jag mig för att ta ut en del av det investerade kapitalet som nekades mig, deras argument stöddes inte av det undertecknade avtalet, de ger dig inte pÄ nÄgot sÀtt ett alternativ att ta ut, förutom att de anger att det Àr mycket snart, i den publicerade uttagspolicyn, anges att det kan göras nÀr man beslutar det nÀr som helst, men de manipulerar balansen som visas i plattform uttryckte jag mitt beslut att ta ut det investerade kapitalet genom att erbjuda dem vinster som översteg mer Àn dubbelt som gÄva för att lösa in de pengar som tillhör mitt kreditkort, men jag nekades ocksÄ, omedelbart dikterade brockern nÄgra operationer för att generera investeringar, vid det exakta ögonblicket dikterade de avsiktligt en hög operation till mig genom att ta ut mina pengar och fÄ saldot att kollapsa till noll, tidigare berÀttade för mig att jag inte skulle oroa mig, minuter senare ringde en annan brocker till mig som indikerade att allt har förlorat, och att för att fortsÀtta och Ätervinna pengarna bör du göra en ny insÀttning.
  Jag förlorade tusentals dollar, för nÀrvarande Àr jag mycket skuldsatt till banken, de reparerar inte sina misstag, de Àr inte alls ansvariga för vad som hÀnde, inte ens nÄgon kompensation, men de har insisterat förrÀn för en vecka sedan, 15 gÄnger, annorlunda mÀnniskor frÄn denna organisation med en centralamerikansk accent och med olika argument, alla med avsikt att fortsÀtta att skriva in pengar för att passa dem.
  Jag ger dem namnen som de förmodligen har identifierat sig med, alla frÄn Dominikanska republiken, samt de olika telefonnummer som de har kommunicerat med mig
  Det Àr synd att denna kriminella organisation fortsÀtter att fungera, det fick jag veta senare, jag förstÄr inte trots de tusentals klagomÄl som de internationella polismyndigheterna vÀntar pÄ att sÀtta alla bedragarna i fÀngelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej FVJ, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, problemet Àr att den hÀr typen av företag Àr gjorda pÄ ett sÄdant sÀtt att det Àr mycket svÄrt för polisen att göra nÄgot, kom ihÄg att Àven om du lurades, du " investerade "ditt kapital dÀr av egen fri vilja, men ja, vi hoppas att polisen kommer att agera, hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej FVJ, det skulle ocksÄ vara intressant om du berÀttar för mÀklarens webbplats att du nÀmner "Commodius" sÄ vi gör ocksÄ en recension om dem, hÀlsningar.

 59. Fernano svar

  A3 Trading eller Commodius Àr en organisation av professionella brottslingar som triangulerar sina kriminella handlingar, bedrar och lurar Àrliga mÀnniskor utan skrupler och slutligen behÄller sina pengar.
  Min erfarenhet hÀrrör frÄn en publikation frÄn Microsoft, efter att ha varit intresserad av att fÄ ett intrÀdesalternativ eftersom jag Àr utan arbete, registrerade jag mig för att fÄ information eftersom jag har erfarenhet av den peruanska aktiemarknaden, dÄ kontaktade de mig och bjöd in mig till göra Ett investeringstest före insÀttning, efter att ha granskat deras plattformar och jÀmfört dem med verkligheten pÄ vÀrldens aktiemarknad, var det Àntligen en mycket minimal vinst, dÄ föreslÄr en annan mÀklare en högre investeringsplan och det fungerade ocksÄ, för de har en kÀlla av information Men efter tvÄ veckor bestÀmde jag mig för att ta ut en del av det investerade kapitalet som nekades mig, deras argument stöddes inte av det undertecknade avtalet, de ger dig inte pÄ nÄgot sÀtt ett alternativ att ta ut, förutom att de anger att det Àr mycket snart, i den publicerade uttagspolicyn, anges att det kan göras nÀr man beslutar det nÀr som helst, men de manipulerar balansen som visas i plattform uttryckte jag mitt beslut att ta ut det investerade kapitalet genom att erbjuda dem vinster som översteg mer Àn dubbelt som gÄva för att lösa in de pengar som tillhör mitt kreditkort, men jag nekades ocksÄ, omedelbart dikterade brockern nÄgra operationer för att generera investeringar, vid det exakta ögonblicket dikterade de avsiktligt en hög operation till mig genom att ta ut mina pengar och fÄ saldot att kollapsa till noll, tidigare berÀttade för mig att jag inte skulle oroa mig, minuter senare ringde en annan brocker till mig som indikerade att allt har förlorat, och att för att fortsÀtta och Ätervinna pengarna bör du göra en ny insÀttning.
  Jag förlorade tusentals dollar, för nÀrvarande Àr jag mycket skuldsatt till banken, de reparerar inte sina misstag, de Àr inte alls ansvariga för vad som hÀnde, inte ens nÄgon kompensation, men de har insisterat förrÀn för en vecka sedan, 15 gÄnger, annorlunda mÀnniskor frÄn denna organisation med en centralamerikansk accent och med olika argument, alla med avsikt att fortsÀtta att skriva in pengar för att passa dem.
  Jag ger dem namnen som de förmodligen har identifierat sig med, alla frÄn Dominikanska republiken, samt de olika telefonnummer som de har kommunicerat med mig

  • TONY svar

   Det Àr k som gör ett offentligt klagomÄl pÄ nationell tv och lÀgger upp videon pÄ youtube, för att fÄ ut de hÀr bedragarna mÄste de vara i fÀngelse

 60. Eduardo svar

  Hej alla, jag har Ànnu inte investerat, jag var pÄ vÀg att göra det men de insisterade sÄ mycket pÄ samtal att min dotter gjorde det och jag satte mitt kortnummer fel och det Àr dÄ Booker sÀger till mig att du har angett som första nummer 1 och det Àr fel. DÀr verkade det konstigt för mig hur jag kunde veta numret som jag angav och jag inte lÀngre ville sÀtta in och jag fortsatte att insistera pÄ att nu lÀsa allt jag insÄg att jag gjorde bra, det betyder att det inte finns nÄgon mÀklare som rekommenderas ???

 61. Lilja svar

  Hej, jag blev ocksĂ„ lurad av A3Trading, först satte jag in 350 euro, förmodligen tjĂ€nade jag 13,000 4 euro, fiktiva vinster eftersom nĂ€r jag ville ta ut sa de till mig att om 4 arbetsdagar kan jag ta ut det, men jag var tvungen att fortsĂ€tta handla, innan 450 dagar hade jag tappat allt, de ringde mig igen för att fĂ„ tillbaka mina pengar, jag satte in 250 € mer och jag förlorade dem igen, en annan rĂ„dgivare ringde mig att jag skulle Ă„terhĂ€mta mig med honom, Ă„terigen sĂ€tta in XNUMX €, jag förlorade dem igen, nu ringer de mig För att investera igen, jag vill ta bort mitt konto, jag vet inte hur jag ska göra, snĂ€lla hjĂ€lp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lily, för vi rekommenderar att du inte investerar mer med dem, sjÀlvklart kommer du inte att tjÀna pengar, som för ditt konto, om du begÀr det frÄn dem och de inte tar bort det, sluta helt enkelt anvÀnda det, hÀlsningar.

 62. Fernando svar

  A3 Trading, de Àr vilseledande och svarar inte, de berÀttar att de ska lÀra dig nÄgot som inte hÀnder, först investerade jag 400 enheter, sedan 450 och sedan 1200 usd, de berÀttar att de ger dig en bonus för kortanvÀndning och du ser det pÄ skÀrmen, De skickar dig till en rÄdgivare, och de anger att pÄ onsdagar Àr det försÀljning av olja, operationen görs, du ser att den Àr nere och de ber dig att investera mer, vilket Jag hade inte lÀngre mitt kort, jag ber att de ska skicka tillbaka en till mig för kostnader, det hÀnde aldrig och över en natt hade jag inte lÀngre pengar, de Àr bedragare,
  Hur göra? sÄ att andra mÀnniskor inte faller,
  Jag fortsÀtter att betala mitt kort för att köpa nÄgot med detta skrÀp av rÄdgivare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning


 63. mariano lomas herrera svar

  JAHN CARLO, jag Àr vÀldigt ledsen att berÀtta att du inte kommer att kunna ÄterstÀlla det du investerat eftersom jag har begÀrt att mitt konto ska stÀngas av i nÀstan 2 mÄnader och de kommer att returnera mina tillgÄngar eftersom jag fortfarande ser dem pÄ mitt konto och det Àr dags att jag fortfarande inte fÄr nÄgot svar varken pÄ mitt mail eller pÄ mitt tel. cell och hem, vilket de gjorde vÀldigt ofta nÀr de bad mig att sÀtta in, lÄt oss hoppas att de tycker synd om de mÀnniskor som gillar dig och jag har fallit i hÀnderna pÄ dessa mÀnniskor utan Änger eller skrupler för att avsluta ett kapital som med uppoffringar och anstrÀngningar vi uppnÄr samla sÄ att de pÄ ett ögonblick försvinner

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariano, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med A3 Trading med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem? Med vÀnliga hÀlsningar.

 64. mariano lomas herrera svar

  Vilken "slump" med den ANONYMA kommentaren som var exakt vad "mÀklaren" eller rÄdgivaren som tilldelade mig den ovannÀmnda oljehistorien gjorde mot mig och jag föll i deras lögn för att sÀtta in 3000 usd eftersom jag skulle ha en ökning av detta produkt och att ett stort köp av olja skulle genomföras bland flera naiva "investerare" och det skulle ge oss en betydande vinst som aldrig hÀnde, sÄ var mycket försiktig med denna plattform, leta efter ett annat alternativ om du vill investera, ja det finns pÄlitliga plattformar och mÀklare men du mÄste undersöka mycket vÀl vad de Àr

 65. mariano lomas herrera svar

  Verkligen, denna plattform Àr inte reglerad, tyvÀrr visste jag inte den frÄn början nÀr jag gick in i den och jag har gÄtt igenom en mycket obehaglig process, jag hoppas att min kommentar om denna plattform kommer att vara en referens för dig innan du gÄr in i investeringar i detta typ plattformar, det Àr otroligt hur de trasslar in klienten som med mycket anstrÀngning och uppoffring har gjort ett kapital att förlora det i dessa "företag" av skrupelfria mÀnniskor som inte frestar sina hjÀrtan att lÀmna sÄ mÄnga familjer i misÀr som med sömn för att tjÀna extra pengar börjar de investera utan att veta vad de kommer att lida, för mig har det varit ett martyrskap att inte bara vilja ÄterstÀlla min investering som jag ser mer avlÀgsen varje dag, jag har begÀrt att de ska ersÀtta mig för min tillgÄngar som jag fortfarande rÀknar pÄ mitt konto och jag har aldrig fÄtt svar, rÄdgivarna de har Àr mycket ambitiösa och vet hur man ska lura klienten, det dÄliga Àr inte det men nÀr du vill avsluta ditt konto och ÄterstÀlla dina tillgÄngar eller investeringen ja men de svarar dig, i motsats till nÀr de ber dig göra en insÀttning pÄ det du gÄr med eller fÄ större vinster, om de ringer dig skickar de dig e -post, samtal till din mobiltelefon och hemtelefonen för att knulla personen som litar pÄ dessa "rÄttor" som kallar sig en "mÀklare" mycket noga med denna plattform rekommenderar jag dem inte alls, tyvÀrr om det rÀknas för sent.

 66. anonym svar

  Jag deponerade $ 400 till A3trading -plattformen och sedan ringde en annan rÄdgivare till mig, jag kommer inte ihÄg hans namn ... han sa till mig att olja erbjöd stora möjligheter och att jag borde sÀtta in $ 1000 mer eftersom de kunde "lÄna" mig $ 600, lyckligtvis hade jag inga pengar och jag gav upp ... eftersom mina $ 400 dollar inte var tillrÀckligt, gjorde jag inte en post och begÀrde mina pengar, upp till fyra gÄnger och till slut skickade de tillbaka dem till mig.
  Jag anser att dessa förfrÄgningar om pengar som de tjÀnar dig inte Àr tillförlitliga, eftersom om de kan fÄ dig att tjÀna pengar kan de fÄ dig att tjÀna lite efter lite frÄn $ 5 till $ 5 tills du kan ha ett kapital ... och sedan med pengar du investerar mer ... du förlorar pengar. DÄ ringde de mig men jag svarade inte att de var snÀlla nog, men pÄ grund av arbete hade jag inte tid att kunna prata med dem ... Jag Àr INTE en expert men jag tror att vi inte borde fÄ involverade i denna typ av investeringar, ge pengar till mÀnniskor vi inte kÀnner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Anonym", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading, kommer du ihÄg hur du hittade dem? Med vÀnliga hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 67. ERICK svar

  Jag förstĂ„r inte om du sjĂ€lv pĂ„ den hĂ€r sidan rapporterar att "Hej Jahn Carlo, sanningen Ă€r att vi har betygsatt A3 Trading som en opĂ„litlig mĂ€klare" men högre upp pĂ„ samma sida sĂ€ger de följande "mĂ€klaren A3 Trading Ă€r pĂ„litlig, men det Ă€r jag mĂ„ste ta det med försiktighet ”, totalt vem jag tror, ​​förlorade jag ocksĂ„ mina 5000 dollar frĂ„n mitt konto i ett drag mot mig med NASD och sedan förlorade jag i en enda rörelse allt, men jĂ€mförde graferna för andra mĂ€klare dĂ€r jag öppnade demokonton som EToro, CFD global eller INVESTIN, grafen som sĂ„gs i A3-handelns tbn-plattform visualiserades pĂ„ samma sĂ€tt som i de nĂ€mnda mĂ€klarna ... och Ă„terigen för att Ă„terstĂ€lla mitt konto Ă€r de frĂ„gade mig igen att sĂ€tta in igen eftersom han spelade ett trick pĂ„ oss, och jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Erick, nÀr vi gjorde granskningen fanns det inte mÄnga Äsikter om A3 Trading, det Àr dÀrför vi sa att det Àr tillförlitligt, men vi kommer att fortsÀtta att uppdatera granskningen.

   Du har ocksÄ lite skuld för att arbeta med en oreglerad mÀklare och inte ha gjort din forskning innan du investerade ditt kapital.

   Kommer du ihÄg hur du hittade A3-handel?

   hÀlsningar

 68. Jahn carlo svar

  Hej alla, sanningen Àr, jag vet inte ens vad jag ska tÀnka med den hÀr mÀklaren, jag möter dem för nÀrvarande och jag hade nÄgra inkomster som jag begÀrde att ta ut men hittills har de inte levererat dem till mig och det Àr redan mer Àn en mÄnad för att se dem om du snart kan hjÀlpa mig För att hellre kunna offra mina pengar dÀrifrÄn skulle jag uppskatta det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jahn Carlo, sanningen Àr att vi har klassificerat A3 Trading som en opÄlitlig mÀklare, eftersom det precis som du nÀmnde inte returnerar pengar till sina kunder, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av A3 Trading?

   En hÀlsning.

 69. JUAN MARTIN svar

  Jag började mycket bra med en erfaren rÄdgivare och jag vÀxte upp mitt konto och senare lÀmnade de mig med en nybörjare som verkligen inte fick stöd av honom, vid ett tillfÀlle var mitt konto blockerat och jag ringde honom tills utmattning, eftersom inte ens sekreterarna tog jag ringde och de berÀttade inte att de hade lÄst upp mitt konto, det var nÀr jag kollade min e -post som jag insÄg att du redan hade tillgÄng till mitt konto igen.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan Martín, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med A3 Trading med oss, hÀlsningar.

 70. Nahuel riveros svar

  Hej alla i forumet, jag gick in i A3 med mer Àn 3000 dollar och plötsligt tappade min "rÄdgivare" alla mina pengar, mycket plötsligt, jag Àr nÀstan sÀker pÄ att jag har blivit lurad ...

  • Administration Postförfattaresvar

   Hej Nahuel, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss.

 71. Ricardo Schwartz svar

  MYCKET FÖRSIKTIG MED DENNA MÄLKARE !!!! INVESTERA INTE MED HAN ... JAG HADE EN DÅLIG UPPLEVELSE

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ricardo, kan du utöka din upplevelse med A3 Trading lite mer? Med vÀnliga hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *