✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

A3Trading Feedback

I denna avdelning vi analyserar mäklaren A3 Trading (även kallad a3trading.com och a3-t.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas A3-handel verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om A3-handel ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det A3-handel ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Commodius FX Limited och Wanakena Ltd. Uppdatering mars 2022: Securcap Securities Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu och London, England. Uppdatering mars 2022: Cypern och Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att detta är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

När vi analyserar en mäklare analyserar vi vanligtvis de olika kontotyperna. I det här fallet var det omöjligt för oss att hitta ett avsnitt på mäklarens webbplats där han nämnde kontotyper eller något liknande. Ändå har vi skrivit några e-postmeddelanden till mäklarens kundavdelning, vi kommer att se om de ger oss denna information, i vilket fall vi kommer att slutföra det här avsnittet i avsnittet där vi vanligtvis analyserar kontotyperna.

Mäklaren använd Webprofit-plattformen att fungera, både för datorer och mobiltelefoner.

Nu ska vi analysera mäklarens webbplats på jakt efter resurser och hjälpa den erbjuder näringsidkaren.

A3Trading-webbplats
A3Trading-webbplats

Några resurser och verktyg som tillhandahålls av A3 Trading är: daglig marknadsanalys, den populära ekonomiska kalendern (även om det bör noteras att kalendern inte fungerar vid tidpunkten för översynen), marknadspriser och live-diagram, realtidsutveckling. Utöver detta har de några kurser, men för dessa måste du redan vara registrerad och ha ett konto hos mäklaren, förutom detta har de också några förklarande videor, där de förklarar några grundläggande handelskoncept.

A3-handel - videoforskning 

Tack vare användarmeddelanden är vi medvetna om att en TV-kanal i Dominikanska republiken tydligen har genomfört en utredning om A3-handel. Reportern Nuria Piera, är den som utför denna typ av rapport / utredning, vår sida nämns i rapporten. Tydligen gjordes rapporten genom att ta emot många klagomål från människor, vi lämnar videorna (det finns 2) nedan:

Del 1

Del 2

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om A3-handel 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: sv.a3trading.com

📞 Telefonnummer: +507 (833) 6500 ,: +44 7724 097503 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade A3Trading. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på A3 Trading <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget A3 Trading är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern, Vanuatu, Seychellerna); När vi letade efter recensioner på A3Trading hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden från A3Trading-kunder är företaget länkat till andra mäklare med ett mycket dåligt rykte och olika klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter; uBanker, Finansika Handel, XLNTrade, A3 Trading, 70 Handlar, ontega, SECURCAP y Warren Bowie och Smith. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

[demokrati id=”22″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

167 kommentarer om «A3-handel: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej elembergado, tack för din kommentar om A3 Trading. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. John svar

  Vill du veta om XLNTRADE är en säker mäklare?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej João, vi har en recension om denna mäklare som du kan se här: XLN-handel.

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roseanne, vi är här för att hjälpa dig.

   Hälsningar.

 2. Mario Jesus svar

  De är bedragare. Jag sa till dem att besparingarna de hade var för min dotters utbildning och de brydde sig inte om någonting. De spelade i min dotters dröm.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario, tack för din kommentar om A3 Trading. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Noelia svar

  Vår erfarenhet: Min mamma hade tappat allt hon hade sparat de senaste sju åren, föreställ dig hur illa vi var. Hur lyckligt att vi bestämde oss för att prova de pengaråtervinningstjänster du nämnde. Vi var tvungna att leverera flera papper, vilket fick oss att tvivla lite, men slutligen om vi lyckades få tillbaka pengarna, åtminstone en stor del. Tack så mycket för denna hjälp rekommenderade mäklare. Vi är väldigt lyckliga!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Noelia, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. George Roman svar

  De är bedragare, jag tappade mina besparingar med dem, de ringer till dig och ringer dig outtröttligt för att få dig att sätta in dina pengar där de råder dig så att du senare förlorar. De förklarar inte heller för dig att de förmodade obligationerna du får för att investera är lån som man måste betala senare. Jag vill veta om detta är sant att du måste betala dessa bonusar eftersom jag också är ansluten där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *