✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Pedro Martínez González

Feedback från 1000extra

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 1000extra (även kallad 1000extra.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas 1000extra verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 1000 extra ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 1000 extra ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 1000 Extra Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, vi ser att vid skrivandet av detta avsnitt har vi inte kunnat hitta reglerna, men vi väntar fortfarande på svaret från 1000extras kundserviceavdelning, och på dess webbplats nämns det bara att företaget är registrerat i Vanuatu.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu ja, vi fortsätter med att observera kontotyper från mäklaren.

När vi går till avsnittet Kontotyper, på mäklarens webbplats, noterar vi att det erbjuder oss 3 olika typer. Vi börjar med Silverkonto. Minsta insättning är $ 1.000 1, hävstång upp till 300: XNUMX och det ger också regelbunden marknadsinformation.

Varning, möjlig bluff

Det följs av Guldkonto, med en minsta insättning på $ 5.000, en hävstång på upp till 1: 200, och den här, har redan en personlig analytiker.

Den sista typen av konto är Platinakonto, med en lägsta insättning på $ 10.000, hävstång på 1: 100 och VIP 1 till 1. Det bör noteras att i alla typer av konton är stöds plattform, är MT4, och i alla fall är det möjligt att använda alla instrument.

1000 extra kontotyper
1000 extra kontotyper

Om vi ​​nu fortsätter att observera webbsidan av mäklaren och de hjälpmedel och resurser som mäklaren erbjuder till näringsidkaren och kunderna.

Som framgår av bilden nedan har mäklaren ett instrumentavsnitt på sin webbplats, där den förklarar några begrepp som metaller, aktier, terminer och valutor.

1000extra webbplats
1000extra webbplats

Mäklaren tillhandahåller också ett avsnitt av verktyg, där vi hittar ekonomiska nyheter, även en ekonomisk kalender, en "handelsordlista", det vill säga en ordlista med valutor och handelsvillkor. De har också inom detta avsnitt ett avsnitt med andra intressanta verktyg, såsom den tekniska sammanfattningstabellen, kalkylator, vinstkalkylator, Fibonacci-kalkylator, marginalkalkylator och livevalutakalkylator, bland andra verktyg. Om vi ​​pratar om verktyg för näringsidkaren, eftersom den här mäklaren har flera mycket hjälpsamma.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Hispamarkets> Det nya 1000extra dotterbolaget

Här kan du läsa avsnittet om Hispamarkets, den nya filialmäklaren för 1000extra.

Övrig information om 1000extra

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: 1000extra.com/en

Telefonnummer: + 97233726016

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade 1000extra. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 1000extra <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 1000extra är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är Vanuatu en mycket osäker reglering och som en följd har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ; har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Vanuatu); När vi letade efter recensioner om 1000extra hittade vi flera negativa recensioner varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått ett stort antal meddelanden från 1000 extra klienter som nämner oförmågan att ta ut sina pengar.

Uppmärksamhet ⛔: mäklaren 1000extra är kopplad till Black Core, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

[demokrati id=”4″]

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

749 kommentarer om «1000extra: Betyg och kommentarer»

  1. jessica svar

    Det första du måste göra är att rapportera det, ta med allt du har, telefonnummer, e-post, wspa, eventuellt pappersarbete, mycket viktigt kontonumren där pengarna har gått, mottagarna ...
    När du har klagomålet måste du gå till banken för att göra anspråk och begära återtagande av överföringarna eller kortbetalningarna.
    Anställ sedan en advokat.
    Gå igenom media som sprider det, få er alla tillsammans och slåss tillsammans mot denna pöbel
    Flytta på sociala nätverk för att varna människor.
    Gör en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos.
    Här i Spanien är man redan på gång och med det hoppas vi kunna gå långt.
    Å andra sidan kommer de att fortsätta att ringa dig, falla inte igen för det finns många som kommer att försöka bluffa dig igen, vissa som påstår sig vara återvinning av pengar, oavsett varför de kommer att använda mer pengar från dig.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Jessica, tack så mycket för dina kommentarer om 1000extra.

      hälsningar

    • Jairo Pinto Vargas svar

      Dessa pappersskräp som 1000 extra och Hispanomarkets, också i Spanien, är bedragare familjer. Du måste vara mycket försiktig.

      Alla Euro eller dollar som många familjer behöver.

      • Rekommenderade mäklare

        Hej Jairo, dessa två finansiella barer borde ha stängt nu, tack för att du delade din erfarenhet med 2Extra (som också är en kusin till Broker Hispamarkets). De två mäklarna är en SCAM, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att SÄTTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och försöker således se ut som ett företag skulle vara, men nej, 1000 Extra är en SCAM som varar för länge och du måste avsluta dem alla , De är tjuvar och har redan brutit många liv med sina bedrägerier och lögner.
        TILL ALLA Vem som kan tillhandahålla data om denna bedrägeri, TILLVARAR vi TACK för att du skrev till oss i detta forum för att stänga den CHIRINGUITO DE TADRONES. CNMV (Spanish Financial Regulator) fördömde dem för bedrägeri för mer än två år sedan, (Läs CNMV-länken).
        Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

        Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

        För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

        hälsningar

  2. Andrew Aguilar svar

    Förlåt mig uttrycket att jag kommer att kommentera, men de mexikanska hptas av de multinationella 1000 extra ringde mig och övertygade mig efter sju månader av att insistera på att om jag investerade med dem skulle jag inte tappa pengar som jag inte hade, jag tog ett lån i banken, med löfte om att de, med erforderlig rådgivning, skulle återbetala investeringen för att betala nämnda kredit och några ytterligare intäkter, efter en tid av handel med tillsyn av detta hpta mexikanska företag av bedragare, gjorde de mig förlorar investeringen med en bankskuld, "" Vad hptas "", ... Jag rekommenderar för dem som läser den här kommentaren att ursäkta mina något groteska ord och att om de ringer till dig, vänligen inte investera med dessa hptas, det är bättre att träna och söka andra säkra inlärningsmedel för handelens utveckling.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Andrey, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      hälsningar

  3. anonym svar

    1000 EXTRA ÄR EN LUR.

    Eftersom jag ångrar att jag inte har läst det här för en månad sedan .... Nu förlorar jag alla mina pengar, på samma sätt som många av dem som har postat här:
    - välkomstbonus
    - börja använda
    - börjar ha framgångsrika resultat i verksamheten.
    .- De inbjuder dig att investera pengar och lovar bra avkastning. Du återspeglas i ditt konto, vissa negativa operationer, men i allmänhet de flesta positiva.

    ÖGON, HÄR KOMMER LURET

    När du uttrycker din avsikt att ta ut pengar övertygar de dig att göra en annan åtgärd för att höja ditt kontonivå och därmed påverkar inte "vad du tar ut" ditt saldonivå. DET ÄR BROMSPUNKTEN, att den sista åtgärden är den totala förlusten av din investering. Och det enda sättet att spara kontot är att lägga in mer kapital och starta en återhämtningsplan. De ger dig en kredit och sedan tvingar du dig själv att betala den annars kommer ditt konto att blockeras. Med andra ord, antingen betalar du eller betalar du för att inte blockera ditt konto och inte förlora dina pengar.

    Uppenbarligen fungerar din återhämtningsplan, ditt saldo är positivt igen och när du går för att ta ut pengar .... Ditt konto kollapsar igen och de ber dig rädda ditt konto med mer pengar .... DER DU OM DU VILL FÖRLORA MER. Jag har redan berättat för dig., De är en bluff.

    OM DU INTE LÄGGER MER PENGAR, ENKELT, FUNGERAR DE INTE OCH DITT KONTOKOLLAPPAR. OCH DU TAPAR ALLA.

    Vad är deras verksamhet: sälj illusioner, arbeta dina känslor och ta dina pengar.

    Kontot kollapsar, de bryr sig inte och de tjänade mycket pengar med dina pengar. De förlorar? INTE!!!! Du tappar bara din.

    Detta är mitt fall. VERKLIG. Jag lever det just nu 30 maj 2020. Jag accepterar det, jag var en dåre att avslöja så mycket pengar. Nu går jag igenom ett mycket svårt stadium, frustration, stress, ilska, förtvivlan ... Sanningen är till och med sjuk känner jag.

    Jag vet inte vem jag ska vända mig till, jag är i Bogotá, Colombia. Jag vet inte vart jag ska rapportera eller om jag går till dessa advokater återhämtar sig forex ... Jag menar, jag känner mig vilse.

    Om någon läser detta meddelande och kan hjälpa mig är jag uppmärksam.

    Vänligen släpp inte mer i 1000EXTRA.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej anonym, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om 1000 extra låter riktigt dåligt.

      hälsningar

      • jorge

        God kväll.
        De började kontakta mig för att jag registrerade mig för ett webinar som jag såg på Facebook (som jag äntligen inte kunde se). De har också insisterat på att en viss Alfonso investerar med dem telefonnummer till dem som har ringt mig är: 5550272837, 5540134324 och 3223274025 som jag redan har blockerat, e-postmeddelandet han delade med mig var [e-postskyddad]. Han berättade för mig att jag kunde börja investera med 500 USD. Tack vare dina vittnesmål kommer jag inte att göra det.
        Hälsningar.

      • Rekommenderade mäklare

        Hej Jorge, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

        Har du namn på rådgivare eller personer som har kontaktat dig? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

        hälsningar

  4. Roberto D. svar

    Vi måste förena oss för att fånga dessa 1000 extra råttor. Jag kan inte tro att de efter tusentals bevisade fall av utpressning och rån från deras sida fortfarande driver sin webbplats och Facebook-sida. Det är som att tänka att narkotikakartellerna har sin fanpage och webbplats och tas bort från straffet, varje dag lägger de in anteckningar och bjuder in dem att "investera" i fickorna genom att gnugga i offren som är orörliga och enligt någon lag . Vi tillåter inte det, du måste jaga dem !!!!

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      hälsningar

  5. John Jairo svar

    God eftermiddag, var mycket försiktig med den här bryggaren, efter att du investerat dina pengar kan du inte få tillbaka dem eftersom de inte svarar dig igen
    tack så mycket

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

      hälsningar

  6. joanny svar

    hej, jag är ny och just börjat med dem mäklaren 1000extra, jag har varit en vecka
    Jag har läst dina kommentarer och om du kan hjälpa mig snälla.
    Jag har hittills inte undertecknat några dokument med dem.
    Vad gör jag, jag har fortfarande kommunikation med rådgivaren, han heter Roberto Galeano och rådgivaren är Aitana Bustamante, jag skickade till ett konto i mitt land, Colombia, ett privat namn, namnet är Mariza Perez Aristizabal och hans ID är 103617787 från Medellin för din undersökning. om du kan hjälpa mig snälla
    Ett annat namn är Julio Hernandez, förment juridisk representant.
    Hur tar jag ut eller investerar? 500 usd.
    Garcias
    Jag e-post är
    [e-postskyddad]

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Joanny, tack för att du delar din erfarenhet med 1000extra. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Från vilket land skriver du till oss?

      hälsningar

    • JAIRO PINTO VARGAS svar

      Var försiktig, det bästa med dessa skurkar är att inte ge dem en peso eller en dollar mer.
      De måste vara törsta för att fortsätta lura folk som inte känner till deras sätt att agera.

      1000 extra är ett bluffföretag.

    • Anonym svar

      Leta efter Maritza aristizabal på Facebook ovio de ger dig inte dina pengar men åtminstone kan du skruva på henne
      Jag sände också pengar och jag stal att jag aldrig kunde ta ut

  7. klippa svar

    God eftermiddag, kära vänner, jag skriver för att berätta att jag kallades från ett advokatbyrå i USA för en månad sedan. Först skickade de mig ett mejl om att de hade hänvisats till mitt fall. eftersom jag gjorde ett krav på tillsynsmyndigheten 1000extra till VFSC för 3 år sedan. Förmodligen regleras de där, och studien berättade för mig att de gör en grupptalan med fler personer som luras av dessa mäklare. Jag vet inte om de har kontaktat någon av er. Namnet på denna advokatbyrå är XXXXXXXXX. Jag fick veta att 1000 extra-kontor finns i Moskva. Och idag ringde de mig bara från det juridiska området 1000extra och berättade att ett advokatbyrå frågade dem om information om mitt konto som syftet med samtalet var att förhandla och inte nå kravet för vilket de returnerade 500 dollar. Acceptera inte eftersom det inte täcker 3% av det förlorade kapitalet. Jag vet inte om det är sant. Jag väntar på dina kommentarer om att du tänker på det. eftersom studien ber mig om 400 dollar för att inleda den rättsliga processen.
    bästa hälsningar

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Cliff, skicka inte pengar till advokater som du inte kan se fysiskt, många gånger är de en del av samma mäklare som försöker lura fler människor. Hur kom du till den här studien?

      hälsningar

  8. Ramiro svar

    Yhoandri Jose Quiroz Alvarado är en person som kommer att lova att få tillbaka dina pengar, mina herrar, snälla falla inte för det, det finns för många människor som redan har blivit lurade av den här killen.
    Det är en förmodad rekuperator och i slutet av dagen slutar det med att lura dig också.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Alfredo, hur kontaktade han dig?

      hälsningar

  9. Jaime svar

    Jag kommenterar att brottslingar och bedragare på 1000 extra fortsätter att fungera och nu har de ändrat sin bild till en ny logotyp och fortsätter att kontakta via telefon även tidigare offer som i mitt fall. Jag tappade mina tillgångar och INTE FÖR LAGERMARKNADSRISK som kunde förstås, utan helt enkelt på grund av BEDRÄGERI som begicks mot mig. De har många colombianer som arbetar, och enligt vad jag ser förskjuter de bloggar som den här som talar sanningen genom sina egna bloggar och ger sin egen version av huruvida de är ett bedrägeri eller inte. Vi måste ta tag i dem och ta rättvisa i egna händer. Om jag tappade mer än 9000 USD med dem utan att få något i gengäld är jag till och med villig att investera dubbelt så mycket för att hitta och spåra dem som de råttor som de är. Vi måste förena herrar, vi kan ge dem !!!!!!

    • JAIRO PINTO VARGAS svar

      Jag är verkligen ledsen över vad som hände med dig. Dessa mexikaner som är författare till dessa rån och bedrägerier svälter människor som gör sitt jobb mycket bra, till exempel att dra nytta av den ekonomiska okunnigheten hos många som i denna typ av investeringar ser ett alternativ till extrainkomst, men som i verkligheten är en mardröm, som genererar djupa familjekriser, eftersom resultatet är ekonomisk konkurs. Lagen i Latinamerika har inte varit till nytta, jag vet inte att dessa oseriösa bedragare har satts under staplar. De har klagomål i vart och ett av länderna, från Chile till Mexiko. Naturligtvis måste de i varje land ha carlanchines som lämpar sig så att stölden är perfekt, Colombia är inget undantag. Vad kan jag säga till alla människor som läser den här kommentaren. Den enda rättvisan är gudomlig. Klagomålen på detta sätt har bidragit till att minimera antalet rån, det är en uppfattning som jag har; glöm inte att det finns familjer som vi har förlorat från 500 till 300000 1000 dollar. De troliga investerarna på XNUMX extra och hispanomarkets (de är samma företag), tänker på det mycket bra, deras pengar är inte värda att riskera dem med dessa mexikanska företag. Läs de olika kommentarerna och gör ett beslut som sparar huvudvärk.

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Jaime, har du den nya webbplatsen eller företagsnamnet du nämner?

      hälsningar

  10. Jaime svar

    Mina herrar vi måste göra något mot de 1000 extra kriminella organisationer som förmodligen har kontor i Israel 22 Rothschild Blvd, Tel Aviv-Yafo, Televiv men faktiskt verkar från Mexico City, Cancun och andra platser. Vi måste ta tag i dem från plats till plats och med de minst ortodoxa metoderna. Jag förlorade mitt äktenskap med dem och jag är villig att göra vad som helst för att fånga dessa skurkar och få dem att betala för sina brott ...

    • JAIRO PINTO VARGAS svar

      Som du har definierat dem är det rätt att göra. sanningen dessa barn av P…. de har ingen hänsyn till någon, de har fuskat mycket pengar. Det verkar som om gudomlig rättvisa är det enda som gäller dem. Det enda säkra är att dessa klagomål har hjälpt något, så att individer och familjer inte hamnar i deras klo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *